12 Οκτ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 11-10-13


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 11 Oct 2013 02:52 PM PDT
Φανταστείτε πόσο ποταπό και αναλώσιμο φαίνεται στα Παγκόσμια Σιωνιστικά Κέντρα το πρόσωπο του πρωθυπουργού της Ελλάδος, αφού φθάνουν στο σημείο να "καρφώνουν" το πειθήνιο όργανο τους δηλώνοντας δημόσια και με περισσό κομπασμό πως... ο Σαμαράς κράτησε το λόγο του (!) για την Χρυσή Αυγή !
Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να διαβάσουμε πως... είχε δώσει και το λόγο του !
Η ενορχήστρωση των καθαρά πολιτικών διώξεων προς σπίλωση και διάλυση του Λαϊκού Συνδέσμου, καθώς και το οργανωμένο κυβερνητικό σχέδιο "Σοκ και Δέος" προς "κατατρόπωση" των Ελλήνων Εθνικιστών είναι πλέον πασιφανές και στους πιο αφελείς.
Εκτός από τους φαντασιόπληκτους ψευδομάρτυρες με τα τάνκς, τα οπλικά συστήματα κατάλυσης του πολιτεύματος ...τις σφαγές αμνοεριφίων και τα ρεπορτάζ με τους ρομά που πυροβολούν μπροστά στον τηλεοπτικό φακό ... τον νομικό κόσμο της χώρας πού γελάει με το ανυπόστατο κατηγορητήριο, ο ένας μετά τον άλλο και οι πολιτικάντηδες διώκτες μας "ξεφουρνίζουν" οτι οι πολιτικές διώξεις ήταν αποτέλεσμα υποδείξεων ξένων κέντρων εξουσίας που παρήγγειλαν στο Σαμαρά το κινηματογραφικό σήριαλ "εγκληματική οργάνωση".
Ενδεχομένως λίγοι γνώριζαν πως ο Αντώνης Σαμαράς, που ταξιδεύει στο εξωτερικό με έξοδα του καταχρεωμένου Ελληνικού δημοσίου ως επίσημη εκπροσώπηση της Ελλάδας - για να προασπίσει δήθεν τα συμφέροντα του τόπου - στην πραγματικότητα έκλεινε συμφωνίες οπου προ-υποσχόταν δίνοντας μάλιστα και το λόγο του - ως προκύπτει - οτι ... θα "τσακίσει" το Εθνικιστικό Κίνημα και κατ'επέκταση τους Έλληνες Εθνικιστές.
Η αλήθεια είναι πως ούτε κι εμείς δεν περιμέναμε πως αμέσως μετά την εκπλήρωσή των όσων φαίνεται να υποσχέθηκε ο Σαμαράς στα διεθνή Σιωνιστικά Κέντρα, θα έβγαινε δημοσίως ο ίδιος ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου Ρόναλντ Σ. Λόντερ, να καρφώσει τον Σαμαρά με άρθρο του που δημοσιεύεται στη «Jewish World Review».
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Oct 2013 02:33 PM PDT
Τα νέα ζευγάρια φοβούνται να φέρουν μωρό στον κόσμο γιατί φοβούνται το αύριο...φοβούνται ότι δεν θα έχουν να ταϊσουν το μωρό τους...
Όταν το Spiegel είχε κάνει ρεπορτάζ και έρευνα πριν λίγους μήνες, σύμφωνα με το οποίοι οι Έλληνες κάνουν εκτρώσεις λόγω κρίσης, ο υπουργός Οικονομικών μάλλον παραθέριζε κάπου ή ήταν κλεισμένος με τους τροϊκανούς, αφού δεν το είδε καν...παρά το γεγονός ότι όλη η Ευρώπη μιλούσε για το θέμα αυτό...
Το ρεπορτάζ
Συγκεκριμένα το Spiegel έγραφε: 
Η Ελλάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά στις εκτρώσεις, καθώς πριν από 10 χρόνια ο αριθμός τους έφτανε τις 200.000 σε πληθυσμό 11 εκατομμυρίων περίπου. 
Υπολογίζεται μάλιστα και «παγκόσμιο ρεκόρ», με 140 διακοπές κύησης ανά 1000 Ελληνίδες, ενώ πλέον ο αριθμός τους υπολογίζεται σε 300.000 ετησίως, αν και δεν υπάρχουν ασφαλή στατιστικά στοιχεία.
Ανασταλτικό παράγοντα για τη δημιουργία οικογένειας θεωρούν οι ειδικοί τις σημερινές συνθήκες, που διαμόρφωσαν τη «Γενιά των 700 ευρώ», όπου ένα σημαντικό ποσοστό των Ελλήνων νεαρής ηλικίας, αν και διαθέτει πανεπιστημιακή μόρφωση, δεν έχει προοπτικές για το μέλλον, καθώς καταλήγει σε δουλειές μερικής απασχόλησης και αναγκάζεται να μένει στο πατρικό του σπίτι και μετά το 30ο έτος της ηλικίας του, προκειμένου να τα βγάλει πέρα Οικονομικά. 
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.