12 Φεβ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 12-2-14

Posted: 12 Feb 2014 12:38 AM PST
Αυτή είναι μία αλεπού που δεν μπορεί να επιστραφεί στη φύση.
Η πλειοψηφία των ζώων άγριας ζωής που παίρνουμε τραυματισμένα έχουμε ως στόχο να επιστρέψουν στο φυσικό περιβάλλον, ωστόσο, η Dawn ήταν μια νεαρή αλεπού που την μάζεψε ένα κέντρο διάσωσης σκυλιών.
Ως μέλος του κέντρου για αρκετό διάστημα η αλεπού σκέφτηκε ότι ήταν ένας σκύλος!
Όταν συνειδητοποίησαν το πρόβλημα απο το κέντρο διάσωσης σκυλιών την έδωσαν σε εμάς, αλλά ήταν πολύ αργά, γιατί ήταν πάρα πολύ ήμερο και αυτό σήμαινε ότι δεν θα είναι σε θέση να φροντίσει τον εαυτό της στην άγρια ​​φύση.
Η Dawn δεν είναι ένα κατοικίδιο ζώο, και δεν συνιστάτε καμία αλεπού ή άγριο ζώο ως κατοικίδιο ζώο.
Posted: 12 Feb 2014 12:14 AM PST

Η χαμογελαστή Ιωάννα μάς περιμένει στην "Σπιτική Κουζίνα" του Χαϊδαρίου για να μάς σερβίρει, πίσω από ένα πεντακάθαρο πάγκο. Θελήσαμε να δοκιμάσουμε το φαγητό και την εξυπηρέτηση, καθώς ήδη αρκετοί συμπολίτες μας προμηθεύονται από εδώ το καθημερινό τους φαγητό, σε πολύ χαμηλή τιμή. 
Το επιτυχημένο πρόγραμμα, που έχει επεκταθεί σε πολλούς Δήμους, ήρθε για να προσφέρει φρεσκομαγειρεμένο φαγητό σε πακέτο, έναντι 2,5 ευρώ, καλύπτοντας μια σημαντική κοινωνική ανάγκη. Δεν απευθύνεται πάντως μόνο σε ασθενέστερες οικονομικά ομάδες πληθυσμού, αλλά και σε όποιον θέλει να κάνει οικονομία σε χρόνο και χρήμα.
Στεγάζεται στην οδό Κολοκοτρώνη, στο κτήριο της Στέγης Πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου. Προσοχή, η είσοδος είναι από τον αριθμό 396 της Ιεράς Οδού. Δεν πρόκειται για δωρεάν συσσίτιο, αλλά για ένα πρόγραμμα κοινωνικής δράσης, που αφορά την παροχή μερίδων φαγητού σε εξαιρετικά προσιτή τιμή σε όλους, χωρίς δικαιολογητικά και προαπαιτούμενα. 
Εμπνευστής της λειτουργίας του είναι ο Όμιλος Επιχειρήσεων Salas και το πρόγραμμα κοινωνικής δράσης συμπληρώνει το εκάστοτε δίκτυο κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης των δήμων, καθώς και του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου.
Πόρτες ανοικτές  για όλους
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Feb 2014 10:17 AM PST
Δείτε διαφορά πολιτικών που είναι ένα με τον λαό και πολιτικών λαμόγια που κυκλοφοράνε με 50 μπάτσους.
Posted: 11 Feb 2014 09:01 AM PST

Η συγκινητική ιστορία μιας γυναίκας που αρνήθηκε 1εκ. δολάρια για να παραχωρήσει το ετοιμόρροπο σπίτι της σε κατασκευαστική εταιρία.
Όταν ο Barry Martin ανέλαβε τη θέση του γενικού επόπτη κατασκευής ενός τεράστιου εμπορικού κέντρου στο Seattle των Ηνωμένων Πολιτειών σε καμία περίπτωση δεν περίμενε ότι θα του αλλάξει τη ζωή.
"Ήμουν αγχωμένος την πρώτη μου μέρα στην δουλειά. Πήγαινα σπίτι της έχοντας ακούσει ήδη πολλά. Οι εργολάβοι της εταιρείας είχαν αγοράσει όλο το οικοδομικό τετράγωνο, εκτός από αυτό το μικρό ετοιμόρροπο σπίτι και έτσι ήταν αναγκασμένοι να κτίσουν γύρω από αυτό. 
Όποιος προσπάθησε να της μιλήσει δεν κατάφερε τίποτα από το να την εκνευρίσει.
Η Edith βρισκόταν στον κήπο της όταν την πλησίασα και συστήθηκα. "κ. Macefield, θα ήθελα απλώς να σας ενημερώσω ότι θα κάνουμε πολύ θόρυβο και ότι θα δημιουργηθεί ένα μικρό χάος λόγω των έργων οπότε αν χρειαστείτε κάτι ή έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα αυτό είναι το νούμερό μου."
"Λοιπόν αυτό είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σας" είπε και πλησίασε την κάρτα στα μάτια της για να την διαβάσει, "Χαίρομαι που θα σας έχω εδώ, θα είναι ωραίο να έχω παρέα."  λέει ο Barry για την μέρα που γνώρισε την γυναίκα.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Feb 2014 11:51 PM PST
Η μόδα των selfies εξελίσσεται στην πιο τραγική της μορφή. Μετά τα selfies στις κηδείες, σειρά παίρνουν τώρα τα selfies με αστέγους. 
Δεκάδες νέοι άνθρωποι βγάζουν μετά μανίας φωτογραφίες με άστεγους, ταλαιπωρημένους ανθρώπους, που τις ανεβάζουν στο Instagram. 
Πρόκειται συνήθως για έφηβους που ζουν μια καλή ζωή με τα λεφτά του μπαμπά και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να διανοηθούν το δράμα που ζουν οι άνθρωποι στους δρόμους.Αντίθετα, βγάζουν τα πιο απάνθρωπα ένστικτά τους και τις περισσότερες φορές ποζάρουν κοροϊδεύοντας τους ανθρώπους αυτούς που τους δοκιμάζει η ζωή. 
sel1
sel2
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Feb 2014 08:05 AM PST
Ξέρετε, οι εγκέφαλοί μας δεν είναι τέλειοι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τα πάντα που βλέπουν τα μάτια μας, για όλα τα καλά που μας κάνουν.
Πάρτε, για παράδειγμα, αυτές τις αναμορφικές αυταπάτες, που μας έφερε χρήστης του YouTube.
Είναι παραμορφωμένες φωτορεαλιστικές εκτυπώσεις,που όταν έρθουν στην ιδανική γωνία,δημιουργούν μπέρδεμα στο μυαλό και εμφανίζονται ρεαλιστικές.


http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 11 Feb 2014 08:42 AM PST
Image courtesy of Danilo Rozman / Crometeo
Περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης έχουν καταστραφεί από χιονοθύελλες και την παγωμένη βροχή τις τελευταίες δύο ημερές.
Ψύχος και χιονοθύελλες όπως και διακοπή του εφοδιασμού ενέργειας, τα ταξίδια και τα σχολεία ... ορισμένες περιοχές εξακολουθούν να είναι αποκομένες από τον υπόλοιπο κόσμο. 
Αν και το χιόνι μπορεί να έχει σταματήσει προς το παρόν - οι θερμοκρασίες εξακολουθούν να βυθίζονται. 
Το ένα τέταρτο των σπιτιών στη Σλοβενία ​​έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα μετά από το βαρύ χιόνι και τον πάγο που προκάλεσε την κατάρρευση των γραμμών τροφοδοσίας.
Η κυβέρνηση της Σλοβενίας δήλωσε ότι περισσότερο από το 40 τοις εκατό των Άλπεων τα δάση της χώρας έχουν καταστραφεί.
Χιόνι έπεσε ακόμη και στην κεντρική ακτή της Αδριατικής στην Κροατία , η οποία είναι πολύ ασυνήθιστο, γιατί η περιοχή έχει ένα μεσογειακό κλίμα .
Ο πάγος και το χιόνι στην παραθαλάσσια πόλη του Σίμπενικ ώθησαν τις αρχές να κλείσουν σχολεία και εκεί .
Στην ορεινή περιοχή της Κροατίας χειμερινές συνθήκες και η παγωμένη βροχή  κατέστρεψαν το 80 % των γραμμών διανομής ηλεκτρικής ενέργειας . 
Παγωμένη βροχή σοβαρές ζημιές σε δάση και οπωρώκαλιέργειες , οι κάτοικοι είπαν ότι δεν έχουν δει ποτέ κάτι τέτοιο .
Ο υπουργός της Σερβίκής κυβέρνησης  Αλεξάνταρ Άντιτς δήλωσε ότι πάνω από 5 000 άτομα έχουν εγκαταλείψει τα σπίτιατους τις τελευταίες ημέρες . 
Οι αρχές χρησιμοποίησαν ένα στρατιωτικό ελικόπτερο , άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα για να φτάσουν τους εγκλωβισμένους .
Βαρύ χιόνι επίσης στο γειτονικό Μαυροβούνιο , προκαλώντας προβλήματα οδικής κυκλοφορίας .
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Βουλγαρία κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών .
Ο στρατός κλήθηκε να βοηθήσει απεμπλοκή δρόμους σε χωριά αποκλεισμένα από την χιονοθύελλες της περασμένης εβδομάδας .
Στη νότια επαρχία της Αυστρίας της Καρινθίας , που συνορεύει με τη Σλοβενία ​​, μέχρι 3 000 σπίτια έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα .
Δύο σιδηροδρομικές γραμμές που συνδέουν την Αυστρία με την Ιταλία έκλεισαν .
Στη νοτιοανατολική Πολωνία , περίπου 20 χωριά αποκόπηκαν από το χιόνι .
Μερικοί άνθρωποι λένε ότι οι τρέχουσες συνθήκες είναι τα πρώτα σημάδια της μικρή εποχή των παγετώνων που έρχεται στην Ευρώπη . 
The following images were captured in Slovenia by Danilo Rozman.
Image courtesy of Danilo Rozman / Crometeo
Image courtesy of Danilo Rozman / Crometeo
Image courtesy of Danilo Rozman / Crometeo
Image courtesy of Danilo Rozman / Crometeo
Posted: 11 Feb 2014 07:04 AM PST
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μια αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι'' αυτήν. Επειδή έχω μια ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε τα καλάσνικωφ ο δεύτερος να ήμουν εγώ), δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου. Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στη πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες, όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (πιάτσα Πορέτο, Μιλάνο)».
Αυτά τα λόγια άφησε ως κληρονομιά στον Ελληνικό λαό ο Δημήτρης Χριστούλας πριν αυτοκτονήσει στη πλατεία Συντάγματος τον Απρίλιο του 2012. Τα λόγια αυτά αποτελούν ήδη ένα σημείο αναφοράς της σύγχρονης ιστορίας και είναι βέβαιο πως οι επόμενες γενιές θα ανατρέχουν σ' αυτά για να καταδείξουν την ντροπή και την οργή της Ελληνικής κοινωνίας στα χρόνια των μνημονίων. Ο Δημήτρης Χριστούλας έκανε την επιλογή να δώσει ένα τραγικό τέλος στη ζωή του προκειμένου να μη ζήσει μια τραγική ζωή. Όμως η πράξη του αυτή δεν ήταν εξατομικευμένη, δεν αφορούσε μόνο τον ίδιο και τα αδιέξοδά του. 
Η πολιτική αυτοχειρία του Δημήτρη Χριστούλα (Ο Δημήτρης Χριστούλας (1935-2012) ήταν Έλληνας συνταξιούχος, ο οποίος δημοσίως έδωσε τέρμα στη ζωή του διαμαρτυρόμενος για την ελληνική κρίση χρέους.)ήταν η έσχατη κραυγή μιας ολόκληρης κοινωνίας που φυτοζωεί. Ήταν το έσχατο κάλεσμα ενός συνανθρώπου μας να αγωνιστούμε ενάντια σε έναν ηθικό, οικονομικό και πολιτισμικό θάνατο που μας περιμένει. Στη μνήμη λοιπόν αυτού του ανθρώπου που έδωσε τη ζωή του για να αφυπνιστούμε και να αγωνιστούμε ώστε να μην χαθούν κι άλλες ζωές αφιερώνουμε την ένοπλη επίθεσή μας κατά της οικίας του Γερμανού πρέσβη Βόλφγκανγκ Ντολτ στο Χαλάνδρι.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Feb 2014 07:00 AM PST
Πάντως πρέπει να το παραδεχτούμε.. η όλη προετοιμασία, το μακιγιάζ, το στήσιμο άξιζε την σχεδόν ανακοπή που έπαθαν όλα τα θύματα.
Δείτε το βίντεο...

Επιμέλεια άρθρου: Angeliki
Posted: 11 Feb 2014 06:13 AM PST
THAILAND-SOUTH-UNREST
Photo Courtesy of: Winds of Jihad
by, AFP | The Daily Star - Bangkok

A policeman's wife was shot dead and then set on fire in front of terrified shoppers at a busy market in Thailand's violence-ridden deep south, officials said yesterday, in an apparent revenge attack.

The 28-year-old Buddhist woman was gunned down on Sunday afternoon as she returned to her car from a market in the Ratapanyang area of Pattani province.

A local police officer said a note left at the scene indicated the attack was in revenge for the deaths last week of three Muslim brothers — aged three, five and nine. Insurgents blame Thai authorities for the boys' murder — although there has been no official evidence to back up the claim. The latest killings raise the spectre of a spiral of tit-for-tat killings between Muslims and Buddhists in Pattani. The restive region is one of three Muslim-majority provinces in the grip of a bloody decade-long insurgency that has claimed over 5,900 lives — the majority of them civilians.

After being shot, the woman's body was torched in front of market goers, the police officer told AFP, but no-one had come forward with information fearing retribution from the attackers — who are suspected militants. Last Monday, the Muslim brothers were gunned down in front of their home in neighboring Narathiwat province. Their pregnant mother and father were also shot in the attack but survived. "We will keep killing you as long as you are still on our land," the letter said, according to the officer who added Sunday's victim was "an unarmed, soft target from the Buddhist community."

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Feb 2014 06:06 AM PST
Ο τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου φωτογραφίζει με άρθρο του τους έγκλειστους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Παραθέτουμε αυτούσια την ανάλυση του defencenet για το άρθρο του τέως προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασίλη Κόκκινου με το οποίο στηλιτεύει τον υπερβολικό αριθμό των προσωρινών κρατήσεων τη στιγμή που οι τρομοκράτες παίρνουν άδειες και κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Με ένα άρθρο στα "ΝΕΑ" από αυτά που έχουν αξία, γιατί συντάσσονται από "βαριά" ονόματα πρώην δικαστικών ή εισαγγελικών στελεχών, αλλά και δυνατότητα να γραφούν χωρίς να κινδυνεύει να διωχθεί ο συντάκτης γιατί "σχολιάζει αποφάσεις της Δικαιοσύνης" ο επίτιμος πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Β. Κόκκινος επικαλούμενος συγκεκριμένες διατάξεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, παρεμβαίνει στο επίμαχο θέμα των προφυλακίσεων όπως αυτές των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Χωρίς να κατονομάζει την περίπτωση των προσωρινών κρατήσεων των βουλευτών και τα στελεχών που κρίθηκαν προφυλακιστέοι ως "ύποπτοι φυγής και διάπραξης νέων εγκλημάτων", κατηγορούμενοι για αδικήματα όπως "σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση"σημειώνει ότι:
«Η προσωρινή κράτηση είναι μέτρο ακραίο και θα πρέπει να διατάσσεται όταν είναι κραυγαλέες οι κατά νόμο προϋποθέσεις της εφαρμογής του" δηλαδή όταν υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες ότι μπορεί να διαφύγει στο εξωτερικό ή να διαπράξει νέες εγκληματικές πράξεις.
Στη παρέμβασή του ο Β.Κόκκινος (πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου που είχε δικάσει και αθωώσει με ψήφους 6-7 τον Ανδρέα Παπανδρέου για το σκάνδαλο Κοσκωτά) κάνει αναφορά στις συνθήκες κράτησης στις φυλακές του Κορυδαλλού, συγκρίνοντάς τες με αυτές των «Αθλίων»του Βίκτωρος Ουγκώ:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Feb 2014 06:02 AM PST
Σε μία φοβερή αποκάλυψη προχωρούν οι τρομοκράτες της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, με την προκήρυξή τους, με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση με καλάσνικοφ στην οικία του Γερμανού Πρέσβη, στο Χαλάνδρι, στις 30 Δεκεμβρίου 2013...
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι τρομοκράτες στην προκήρυξή τους, είχαν προχωρήσει σε ακόμη ένα χτύπημα, με δύο ρουκέτες στην κεντρική αντιπροσωπεία της Mercedes, στην Βαρυμπόμπη. 
Όπως λένε, πρόκειται για ένα χτύπημα που φαίνεται ότι το έκρυψε η αντιτρομοκρατική!
Αναλυτικά, το απόσπασμα της προκήρυξης, για το διπλό χτύπημα με ρουκέτες:
Η πολιτική αυτοχειρία του Δημήτρη Χριστούλα ήταν η έσχατη κραυγή μιας ολόκληρης κοινωνίας που φυτοζωεί. 
Ήταν το έσχατο κάλεσμα ενός συνανθρώπου μας να αγωνιστούμε ενάντια σε έναν ηθικό, οικονομικό και πολιτισμικό θάνατο που μας περιμένει. 
Στη μνήμη λοιπόν αυτού του ανθρώπου που έδωσε τη ζωή του για να αφυπνιστούμε και να αγωνιστούμε ώστε να μην χαθούν κι άλλες ζωές αφιερώνουμε την ένοπλη επίθεσή μας κατά της οικίας του Γερμανού πρέσβη Βόλφγκανγκ Ντολτ στο Χαλάνδρι.
Επίσης, στο πλαίσιο εκστρατείας εναντίον της Γερμανικής καπιταλιστικής μηχανής, επιλέξαμε να βάλουμε με εκτοξευτήρα ρουκετών κατά των κτηριακών εγκαταστάσεων της Mercedes - Benz που βρίσκονται στη περιοχή της Βαρυμπόμπης. 
Την Κυριακή 12-01-14 και ώρα περίπου 23.00 καταφέραμε να προσεγγίσουμε το στόχο χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί κι αυτή τη φορά προσπαθήσαμε να μην έχουμε μια επανάληψη της περσινής ατυχίας έξω απ' τα γραφεία της Ν.Δ. παρά το γεγονός ότι πλησιάσαμε αυτό το ενδεχόμενο. 
Και αυτό γιατί και η πρώτη απόπειρα εκτόξευσης ρουκέτας κατά των γραφείων της Mercedes απέτυχε και πάλι λόγω αστοχίας υλικού, όμως αυτή τη φορά επιστρατεύθηκε και η δεύτερη ρουκέτα που φέραμε μαζί μας και η οποία τελικά πυροδοτήθηκε κανονικά και διέγραψε την προσχεδιασμένη διαδρομή. 
Το γεγονός ότι ακόμα κι όταν γράφεται αυτό το κείμενο η επίθεσή μας αυτή δεν έχει γίνει – με οποιονδήποτε τρόπο γνωστή στις διωκτικές αρχές και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας οδηγεί στα εξής συμπεράσματα: είτε έχει γίνει μια άθλια απόπειρα συγκάλυψης της ενέργειας (η οποία θα διαφανεί τις επόμενες μέρες μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης) είτε λόγω δικής μας λανθασμένης επιλογής σημείου βολής (πιθανόν μακριά απ' το στόχο) η ρουκέτα δεν διένυσε την επιθυμητή απόσταση και βρίσκεται περιμετρικά των εγκαταστάσεων της Mercedes - Benz.
Οι ενέργειές μας μπορεί να εκπονήθηκαν επιχειρησιακά από μερικούς συντρόφους, όμως είμαστε σίγουροι ότι τη στιγμή των επιθέσεων είχαμε στο πλευρό μας το σύνολο του χειμαζόμενου Ελληνικού λαού.
http://www.7news.gr
Posted: 11 Feb 2014 05:51 AM PST
Μεγάλη νίκη του Κινήματος. Ελεύθεροι αφέθησαν οι εννιά συλληφθέντες του Δήμου Ωρωπού σήμερα στα δικαστήρια Ευελπίδων υπό τις επιδοκιμασίες και τις αγωνιστικές ιαχές εκατοντάδων αλληλέγγυων. 
Η εισαγγελική έρευνα συνεχίζεται. Αδιαπέραστο τείχος αλληλεγγύης ύψωσαν με την παρουσία τους πολίτες, μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω, κάτοικοι του Ωρωπού αλλά και άλλων περιοχών που πλημμύρισαν τα δικαστήρια αποδεικνύοντας ότι οι τρομοκρατικές συλλήψεις του κράτους των μεγαλοεργολάβων δεν πτοούν το αγωνιστικό φρόνημα του λαού. 
Ο αγώνας μας συνεχίζεται με ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση και αποφασιστικότητα. 
Οι δρόμοι ανήκουν στο λαό!
Οι διώξεις του κράτους των μεγαλοεργολάβων δε θα περάσουν!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Feb 2014 05:48 AM PST
Δεν φτάνει να είσαι καλός αστυνομικός, δεν φτάνει να έχεις δύναμη, τόλμη, αρετή πρέπει να έχεις και λογική !...
Δεν μπορείς να ορκίζεσαι στο σύνταγμα της χώρας και από την άλλη ο ίδιος να το παραβιάζεις κατ' εντολή των ανωτέρων σου !
Δεν σε αθωώνει το γεγονός ότι εκτελείς τις διαταγές των ανωτέρων σου, καθώς δεν είσαι σκύλος είσαι άνθρωπος και οφείλεις να έχεις λογική !
Δεν πρέπει να εκτελείς τις διαταγές των ανωτέρων σου πάντα, μόνον όταν αυτές συμβαδίζουν με αυτά που ορκίστηκες για να γίνεις αστυφύλαξ !
Δεν μπορείς να ορκίζεσαι ότι θα υπερασπίζεσαι το δίκαιο του λαού, του έθνους και από την άλλη να είσαι προστάτης εκείνων που όχι μόνον το παραβιάζουν, αλλά και επιβάλλουν τις παρανομίες !
Να ξέρεις ότι, για τις πράξεις σου είσαι και εσύ ένοχος – συνένοχος !
http://www.oparlapipas.com
Posted: 11 Feb 2014 05:40 AM PST
Ένας νέος ρόλος ξεκινά από τις επόμενες μέρες για τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, που φαίνεται άμεσα να εγκαταλείπει τα πάτρια εδάφη για να ξεκινήσει μία νέα, λαμπρή – καριέρα στο εξωτερικό.
Αναλυτικότερα και σύμφωνα με δημοσίευμα του Βηματοδότη, «ο κ Γεωργιάδης πιθανώς να ζήλεψε τη δόξα του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, και είπε αμέσως «οk» στην πρόσκληση που του απηύθυνε η έδρα John F. Kennedy του ξακουστού Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για μια σειρά από διαλέξεις σε Αμερικανούς φοιτητές».
Έτσι και αφού έδωσαν τα χέρια ο Έλληνας υπουργός Υγείας αναχωρεί την Τετάρτη για τις ΗΠΑ, όπου θα δώσει δύο διαλέξεις για σημαντικά θέματα.
Ποια όμως είναι η διαφορά του υπουργού Υγείας με τον κ Παπανδρέου; Μία και πολύ σημαντική!
Για τις διαλέξεις του στο Χάρβαρντ ο κ. Γεωργιάδης δεν θα αμειφθεί - ούτε με ένα δολάριο. Θα της δώσει δωρεάν.
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.