1 Μαρ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 27-2-14



  • Εξαιρετικά σκληρό βίντεο από την Ουκρανία… μόνο που κάποιοι "αγωνιστές" συνεννοούνται στα Αγγλικά.
  • ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ...ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΜΥΛΩΝΑΚΗ...ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ "ΒΛΑΜΜΕΝΟ" ΚΑΙ "ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ" (ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ) ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.
  • Αιφνιδιαστικό νευρικό γέλιο του Χαϊκάλη στον Παπαδάκη: «Συγνώμη! Δεν μπορώ να το διαχειριστώ»!
  • Σπείρα πακιστανών βίασε 50χρονη Ελληνίδα μέσα στο σπίτι της!
  • Αγιορείτες πατέρες για την επίσκεψη άρχοντος-πρωθυπουργού εις το Άγιον Όρος.
  • ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ....
  • ΣΟΚ: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ: 70% ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΑΠΑΝΤΟΥΝ: "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ"-ΜΟΝΟΝ ΤΟ 10% ΛΕΕΙ "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ
  • Μακελειό στις τηλεφωνικές γραμμές - Όλοι Χρυσή Αυγή.
  • 18+NIGERIA: Muslim terrorists kill dozens of students, burning them alive and/or slitting their throats like sheep
  • Απίστευτο θράσος Βορίδη - Παραδέχεται την Χειραγώγηση της Δικαιοσύνης
  • Συνήγορος Ελένης Ζαρούλια στον Ενικό.
  • Απίστευτη Καταγγελία Τριανταφυλλόπουλου - 200 βουλευτές μισθοδοτούμενοι απ το Μπόμπολα!
  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από Πάρτι Μασκέ με «χαβανέζο» Σαμαρά και Παπανδρέου.
  • Ποιους κατανομάζει ως gay συνυποψήφιους ο Bαλινάτος ! (Βιντεο)
  • Η Νεοναζιστική Οργάνωση της Ουκρανίας απειλεί τους Έλληνες ομογενείς MEGA
  • Νέο Μεξικό:Παραδέχονται ότι πυρηνικό εργοστάσιο έχει διαρροή ακτινοβολίας.
  • Πολίτης εξευτέλισε τον Βορίδη στην εκπομπή Ενικός
  • Ο νάρκισσος Γιανουκόβιτς είχε βάλει τη φωτογραφία του ακόμα και στο μπράντι που έπινε [εικόνα]
  • Έμειναν στο δρόμο και...δείτε τι έκαναν!!
  • Μια ανακάλυψη στον κήπο τους τους έκανε... εκατομμυριούχους!
  • Τραγικό βίντεο: Κατέρρευσε γέφυρα σκοτώθηκαν 9 τραυματίστηκαν άλλοι 41 στο Βιετνάμ.
  • ΒΙΝΤΕΟ.Πρωτοφανείς σκηνές στην Ουκρανία: Αστυνομικοί γονάτισαν μπροστά στους διαδηλωτές ζητώντας συγνώμη για τη βία και τους σκοτωμούς.
Posted: 27 Feb 2014 02:51 AM PST
Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας!!!

http://www.hellas-now.com
Posted: 27 Feb 2014 02:34 AM PST
Αλήθεια πόσοι συνταξιούχοι έχουν το δικαίωμα να εργάζονται και ταυτόχρονα να λαμβάνουν την σύνταξη τους ψευτοπατριώτη Μυλωνάκη;;;
Ετοιμάζεσαι να θέσεις υποψηφιότητα με το κόμμα του Καμμένου στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές και γι'αυτό ξερνάς έμετο για την Χρυσή Αυγή έτσι;;;
Μάθε πρώτα να εκφράζεσαι και να μιλάς σωστά Ελληνικά,μάθε και την Ελληνική Ιστορία και ύστερα "πούλα" όση "Πατριωτική" δημοσιογραφία κάνεις κέφι...

http://elnewsgr.blogspot.com
Posted: 27 Feb 2014 02:20 AM PST
Άρχισε να γελάει με μια φράση του Άδωνι Γεωργιάδη - Δεν μπορούσε να σταματήσει - Τον κοιτούσαν έκπληκτοι οι συμμετέχοντες του πάνελ - Δείτε το βίντεο..
Σε γέλιο χωρίς σταματημό οδήγησε η αναφορά του Γιώργου Παπαδάκη στη φράση που είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μόλις είδε τα μέλη της τρόικας.
«Μόλις είδε ο Άδωνις Γεωργιάδης την τρόικα τους είπε λέει "Τι κάνετε; Καιρό είχαμε να σας δούμε"!», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης και ένα γέλιο άρχισε να ακούγεται στο τραπέζι...
Το γέλιο γινόταν τρανταχτό όσο περνούσε η ώρα και ο παρουσιαστής στράφηκε προς τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος είχε "λυγίσει" από το γέλιο.
«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Ότι έρχεται κάποιος, βλέπει την τρόικα και τους λέει: "Μανάρια μου που είστε"; Δεν μπορώ να το διαχειριστώ συγνώμη!», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απολογούμενος.
http://www.gkourou.com
Posted: 27 Feb 2014 02:06 AM PST
Μέρα μεσημέρι μπήκαν οι δυο ληστές στο σπίτι της 50χρονης γυναίκας. Δυστυχώς η γυναίκα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι οι δράστες ασέλγησαν σε βάρος της μέσα στο ίδιο της το σπίτι.
Πρόκειται για μια σπείρα ληστών που αποτελείται από πέντε άτομα. Οι δράστες έχουν κάνει χτυπήματα και στην περιοχή της Μεσσηνίας.
Εκεί, στην Πύλο άρπαξαν από ένα ζευγάρι χρήματα, κοσμήματα, αλλά και το αυτοκίνητό τους. Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην Αττική στην περιοχή της Ελευσίνας και φαίνεται ότι από εκεί οι αστυνομικοί άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι. Δυστυχώς όμως μια βδομάδα αργότερα οι δράστες χτύπησαν και πάλι ληστεύοντας και βιάζοντας μία άτυχη γυναίκα στην Δυτική Αττική.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο από τους πέντε Πακιστανούς δράστες ηλικίας 17 και 24 ετών στη Νέα Πέραμο, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες ανάμεσα σε αυτούς που διαφεύγουν είναι και ο ληστής-βιαστής της γυναίκας.
http://www.eglimatikotita.gr
Posted: 26 Feb 2014 06:46 PM PST

Ήλθε και ο άρχοντας της Ελλάδος είς τό Άγιον Όρος. Κάποιοι πατέρες του επιφύλαξαν ένθερμη υποδοχή. Αυτοί οι πατέρες δεν ανέγνωσαν ποτέ το : «Μή πεποίθατε έπ' άρχοντας, επί υϊούς ανθρώπων, οίς ούκ έστι σωτηρία… » ;;; ψαλμός 145 στιχος 3. Γνωστό τοις πάσι πλέον, ότι τέτοια επίσκεψη, σε τέτοιο χρονικό διάστημα(εκλογές έρχονται) καί ειδικά στό Άγιον Όρος έχει στόχο ώστε νά ανανεώσει τό χαμένο προσωπείο τού ευλαβούς Ορθόδοξου Έλληνα πιστού. Ποιός ;;;  Ο τιμώμενος από εβραϊκές συναγωγές και σωματεία….;;; Πολιτικός είναι. Τήν δουλεία του κάνει, εκλογές έρχονται, ψήφους βγήκε να μαζέψει. Ή υποκρισία έν δράσει…
Μαζί με όλο το επιτελείο, ειδικά αυτών των πρώην Εθνικής Α-παιδείας και Α-θρησκείας πού μόλις υπέγραψε κατάργηση εορτής του Τιμίου Προδρόμου καί τών Αγίων Τριών Ιεραρχών, από δε άλλων την κατάργηση Κυριακής αργίας κλπ. Αυτοί οι άρχοντες εκκλησιάστηκαν και απήγγειλαν ΤΟ ΣΎΜΒΟΛΟ της ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ ΠΊΣΤΕΩΣ και την Κυριακή Προσευχή το «Πάτερ ημών», ενώπιον των Άγιορειτών πατέρων. Οί πατέρες έχουν υπόψη τους το: «Μακάριοι πάντες οίἱ φοβούμενοι τόν Κύριον, οίἱ πορευόμενοι έν ταίς οδοίς αυτού…»ψαλμός 127 στίχος 1 και το «ευδοκεί Κύριος έν τοίς φοβουμένοις αυτόν καί έν πάσι τοίς ελπίζουσιν επί τό έλεος αυτού» ψαλμός 146 στιχος 11.;;;
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Feb 2014 02:16 PM PST
Posted: 26 Feb 2014 01:13 PM PST
Οι ανεπαρκείς, μειοδοτικές και εθνικο-τυχοδιωκτικές πολιτικές του εγχώριου πολιτικού κόσμου όπως και τα εγκληματικά λάθη των Γερμανικών οικονομικών συμβούλων της Μέρκελ και των ύποπτων συρφετών οικονομικών συμφερόντων που υποθάλπονται από την σοβινιστική διάθεση και συμπεριφορά τους έναντι της Ελλάδος και του Ευρωπαικού Νότου των φτωχών, οδηγεί τους Έλληνες μακριά από την Ευρώπη.
Πάνω από 70% εκ των 9.000 ερωτηθέντων, λέει "ΟΧΙ" στη συνέχιση της συνεργασίας της Ελλάδος με την "Ενωμένη Ευρώπη". Από στοιχεία που θα δημοσιοποιηθούν αργότερα(μετά την πρόβλεψη ψήφου)αντίστλοιχες απαντήσεις δίνει το σύνολο των κρατών του Ευρωπαικού Νότου.
Ο χειρισμός, οι πρακτικές και τα αποτελέσματα οδηγούν σε ανεξέλεγκτες πια συμπεριφορές και στην καλλιέργεια του "Ευρωσκεπτικισμού" που γιγαντώνεται στην Ευρώπη και αποκτά το κίνημα του τσουνάμι.
Posted: 26 Feb 2014 12:48 PM PST
Posted: 26 Feb 2014 12:42 PM PST
NY Times The assailants, who have vilified public education as blasphemous, then burned down dormitories and other buildings and shot at anyone trying to escape. None of the women were reported to have been harmed. They staged the ambush when soldiers in a military garrison assigned to protect the school were absent.
The attackers then set about killing the male students, burning alive at least eight, and cutting the throats of the others, the commissioner said. "Some of them were ready to graduate," Mr. Bego said. "These are students who were writing their final exams."
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Feb 2014 12:38 PM PST
Posted: 26 Feb 2014 12:00 PM PST
Posted: 26 Feb 2014 11:55 AM PST
Posted: 26 Feb 2014 11:46 AM PST
Ένα απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, που δείχνει τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον νυν Αντώνη Σαμαρά να βρίσκονται μαζί σε αποκριάτικο πάρτι, στα φοιτητικά τους χρόνια και να χορεύουν, με την στολή του δεύτερου να κάνει θραύση!
Στο πιθανότατα πιο καλτ βίντεο που έχουμε δει και δημοσιεύει το postin.gr από το αρχείο του Χάρη Καραβαγγέλη, οι δύο φίλοι τότε χορεύουν ξέφρενα στους ρυθμούς του καρναβαλιού, με τον μεν Αντώνη Σαμαρά να έχει ντυθεί «Χαβανέζα» και τον Γιώργο Παπανδρέου κάτι λιγότερο χαβαλετζίδικο, με το μουστάκι του και το χαμόγελο του να είναι ίδια κι απαράλλακτα.

koolnews
Posted: 26 Feb 2014 11:04 AM PST
Οτι θα γίνει των εκλογών το κάγκελο ...όταν έπεσαν οι υποψηφιότητες το είχαμε προβλέψει και δείτε πως επιβεβαιωνόμαστε !
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
Posted: 26 Feb 2014 10:53 AM PST
Posted: 26 Feb 2014 11:39 AM PST
Ομοσπονδιακή αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι ένα τοπικό πυρηνικό εργοστάσιο στο νότιο Νέο Μεξικό έχει διαρροή αποβλήτων και την απελευθέρωση της ακτινοβολίας στον περιβάλλοντα χώρο.
Η διαρροή υπάρχει εδώ και ημέρες πριν γίνει οποιαδήποτε κινητοποίηση απο τους κρατικούς αξιωματούχους..
Ενώ οι αξιωματούχοι υγείας επιμένουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το κοινό, θα μπορούσε να πάρει εβδομάδες πριν από τα πληρώματα μπορέσουν να φτάσουν στην διαρροή  για να καταλάβουν πώς συνέβη.
Το εργοστάσιο είναι το νούμερο ένα υπόγεια πυρηνικό αποθετήριο στις ΗΠΑ.
Εν τω μεταξύ, στην Ιαπωνία Fukushima η πυρηνική καταστροφή είναι πάλι στην επικαιρότητα:
Η χώρα σχεδιάζει να προβεί σε εκκένωση στις περιοχές γύρω από το κατεστραμμένο πυρηνικό εργοστάσιο, επειδή μια νέα διαρροή ραδιενέργειας ανακαλύφθηκε και εκεί.

Posted: 26 Feb 2014 10:02 AM PST

Ο πολίτης εξοργισμένος μίλησε στο Βορίδη και τον έκανε έξω φρενών.

http://www.videocosmos.gr
Posted: 26 Feb 2014 09:04 AM PST
Από τη στιγμή που... άνοιξαν οι πόρτες του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς, δεν έχουν τέλος...
οι αποκαλύψεις για τη χλιδάτη ζωή που έκανε. 
Το νεότερο στοιχείο που κυκλοφορεί, είναι μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται ένα μπουκάλι μπράντι, ποτό που συνήθιζε να πίνει ο αποπεμφθείς πρόεδρος. 
Το εντυπωσιακό είναι πως στην ετικέτα του μπουκαλιού, υπάρχει μια φωτογραφία του Γιανουκόβιτς.
Την ίδια ώρα συνεχίζεται η αναζήτηση του συνεχίζεται, με την Daily Mail να υποστηρίζει πως εκτός από τη Ρωσία, η Γεωργία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Λευκορωσία θα μπορούσαν να τον φιλοξενήσουν στο έδαφός τους.
Posted: 26 Feb 2014 08:51 AM PST
Απίστευτο βίντεο σαρώνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο...
Μπορεί να μοιάζει με σκηνή βγαλμένη από την καθημερινότητα. Σωστά. 
Ένα αυτοκίνητο έμεινε στο δρόμο... Μόνο οι συγεκριμένοι νεαροί, σκαρφίστηκαν έναν τρόπο για να βάλουν μπροστά, όταν είδαν να περνάει ένα τρόλεϊ και να σταματάει λίγα μέτρα πιο κάτω.
Αφού δεν είχαν και πολλές επιλογές, έδεσαν (!) το αυτοκίνητό τους πίσω από ένα τρόλεϊ!
Όπως όμως αποδείχθηκε, δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα!
Δείτε το βίντεο:

http://www.gkourou.com
Posted: 26 Feb 2014 08:45 AM PST
Αυτό θα πει τύχη!...
Ένα ζευγάρι από τη Βόρεια Καλιφόρνια έκανε μια απίστευτη ανακάλυψη που τους έκανε εκατομμυριούχους!
Το ζευγάρι, που παραμένει ανώνυμο, ανακάλυψε στον κήπο του σπιτιού που μένουν θαμμένο έναν πραγματικό θησαυρό με μεταλλικά κουτιά που περιέχουν σπάνια χρυσά νομίσματα αξίας 10 εκατ. δολαρίων.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Χαλ, συνιδρυτή της Υπηρεσίας Επαγγελματικής Εκτίμησης Νομισμάτων, πρόκειται για την υψηλότερη σε αξία τέτοιου είδους ανακάλυψη.
Οι δυο υπερτυχεροί έκαναν βόλτα με τον σκύλο τους στον κήπο του σπιτιού τους και είδαν στο χώμα κάτι να γυαλίζει. Τότε έσκαψαν και ανακάλυψαν οκτώ μεταλλικά κουτιά τα οποία περιείχαν πάνω από 1.400 χρυσά νομίσματα, των 5,10 και 20 δολαρίων με χρονολογίες κοπής από το 1847 έως και το 1894. Προς το παρόν, κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει ποιος μπορεί να τα έχει θάψει εκεί.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Feb 2014 08:31 AM PST
Η γέφυρα που μπορούσε να σηκώσει μέχρι 1.5 τόνο τελικά δεν άντεξε και οι άνθρωποι έπεσαν στο κενό από το ύψος των 9 μέτρων πάνω σε κοφτερούς βράχους.
Το περιστατικό στην περιοχή Chuva του Βιετνάμ.9 νεκροί και 41 τραυματίες. 


http://www.hellas-now.com
Posted: 26 Feb 2014 08:37 AM PST
Αστυνομικοί στην Ουκρανία γονάτισαν για να ζητήσουν συγνώμη από τους διαδηλωτές για τη βία και τους σκοτωμούς κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν τις προηγούμενες μέρες.
Οι πρωτοφανείς σκηνές διαδραματίστηκαν στην πόλη Λβιν, και ανάμεσα στους αστυνομικούς ήταν και η ειδική ομάδα Berkut, άνδρες της οποίας επέστρεψαν στα καθήκοντα τους στο Κίεβο.
eirinika.gr
Εξτρεμιστικά στοιχεία συνεχίζουν ανεξέλεγτα τις δημόσιες ταπεινώσεις και εξευτελισμούς. Απαιτούν δηλώσεις μετανοίας στα γόνατα από τους αστυνομικούς.
Οι νεαροί αστυνομικοί περνούν από το συνοπτικό δικαστήριο της εξέδρας
Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά Unian και Vesti στο Lutsk , οι ευρωενωσιακοί φασίζοντες διαδηλωτές απέδωσαν δικαιοσύνη, ανεβάζοντας σε εξέδρα νεαρούς αστυνομικούς υποχρεώνοντάς τους να γονατίσουν επιδεικνύοντας έμπρακτη μεταμέλεια. Προηγήθηκε δημόσια ανάκριση . 
Ενώ οι αστυνομικοί απολογούνταν ότι κατά τα επεισόδια δεν ήταν σε μονάδα που έφερε όπλα, παρά μόνο ασπίδες και γκλομπ, οι αυτόκλητοι δικαστές τους υποχρέωσαν -υπό την πίεση του όχλου της αρένας- να ζητήσουν γονατιστοί συγγνώμη για τη συμμετοχή τους στις δολοφονικές ταραχές (όπου οι ίδιοι οι διαδηλωτές σκότωναν με όπλα!). 
Αυτοί που αρνήθηκαν να γονατίσουν δόθηκαν ως κρέας στην αρένα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.