1 Μαρ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 28-2-14



  • Crimea Airports occupied in Ukraine
  • Έριξαν κροτίδα κατά δημοσιογράφων την ώρα μετάδοσης του ΡΙΚ
  • Nέο βίντεο με τους 175 αντάρτες που σκότωσε ο Συριακός στρατός με «βόμβα καυσίμου-αέρα»-fuel air bomb .
  • Ἄξιος! Φεύγει ἀπὸ τὴν κυβέρνηση Ἀναστασιαδη ὁ γιος τοῦ Τάσσου Παπαδόπουλου...
  • Δ.Καζάκης : «Φτερά έκαναν 360 δις από τις τράπεζες...» Τi δεν κατάλαβες πάλι ;;
  • ΜΕ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ Ή ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ~Μοναδικό βίντεο: Ο Στρατός της Συρίας σκότωσε 170 ισλαμιστές με μια βολή!
  • Eισαι ανθελληνίδα.Πρεπει η βρωμα που λεγεται TV να καθαριστει ολοκληρωτικα!Αηδία ,αποστροφή;Aπλά αλλάξτε κανάλι ...‏ ΒΙΝΤΕΟ
  • Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ούρησε ο Κοντοπίδης στο πλατό της εκπομπής του!
  • ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
  • ΦΩΤΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Δείτε τον Μητσοτάκη ντυμένο μαθήτρια !!!
  • Διάγγελμα Υπάτου της Hellenic Masonic Lodge
  • Μασονική Ιερή βίβλος του 1925 γεμάτη με Αιγυπτιακούς θεούς.
  • Δ. Κουκούτσης: Οι συναγερμοί δεν θα σας προστατέψουν κύριε Πρετεντέρη και λοιποί στις βίλες σας...
  • Reuters VIDEO footage of Russian War Drills nest to Ukraine Border !
  • Συνέντευξη του Αρχηγού μέσα απ' τα κελιά της Τιμής!
  • Δημοσκόπηση ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ - Χρυσή Αυγή 25% / Κασιδιάρης 48,8%
Posted: 28 Feb 2014 03:07 AM PST

Posted: 28 Feb 2014 03:02 AM PST
Posted: 27 Feb 2014 07:50 PM PST


Πολύ παράξενο όπλο ήταν αυτό. Δεν υπάρχουν σημάδια απο έκρηξη και συντρίμμια η κρατήρας.Ούτε αίμα όπως θα περίμενε κανείς μετά απο μια τεράστια έκρηξη που σκοτώνονται 175 άτομα με την μία....Μυστήριο.
Ακόμη και τώρα δεν είναι γνωστό το όπλο που χρησιμοποίησαν οι συριακές δυνάμεις για να προκαλέσουν τη μαζική αυτή σφαγή των ισλαμιστών.
Εμείς λέμε ότι δεν είναι θερμοβαρική βόμβα που συνιστάται για κλειστούς χώρους όπως σπηλιές αλλά «βόμβα καυσίμου-αέρα»-fuel air bomb τελευταίας τεχνολογίας όπλο η αποτελεσματικότητα και η ισχύς του είναι συγκρίσιμη με πυρηνικό όπλο, γενικά πυροδούνται σε δύο στάδια. Η πρώτη, μικρή έκρηξη διασπείρει ένα σύννεφο εκρηκτικού υλικού, το οποίο εκρήγνυται στο δεύτερο στάδιο.
Η δεύτερη έκρηξη προκαλεί ένα υπερηχητικό ωστικό κύμα με πολύ μεγαλύτερη ακτίνα από ό,τι στα συμβατικά εκρηκτικά. Επιπλέον, η απότομη διόγκωση των αερίων στο σημείο της έκρηξης δημιουργεί στιγμιαία υποπίεση, με αποτέλεσμα την εισροή αέρα με μεγάλη ταχύτητα, ώστε να αυξηθούν οι ζημιές..Έχει ο Συριακός στρατός τέτοιες βόμβες;Ρώσικες θα είναι...


http://hellasxg.blogspot.com/
Posted: 27 Feb 2014 02:10 PM PST
Ἄξιος! Ὁ γιὸς τοῦ Τάσσου, ὁ Νικόλας Παπαδόπουλος κατάφερε μέσα ἀπὸ ἕναν λαβύρινθο πιέσεων καὶ χτυπημάτων κάτω ἀπὸ τὴν ζώνη καὶ παρότι μετέχει στὴν Κυβέρνηση μὲ 4 Ὑπουργούς του καὶ 3 Προέδρους Ἡμικρατικῶν Ὀργανισμῶν, νὰ σταθεῖ βράχος ὅπως ὁ πατέρας του, γιὰ "νὰ μὴν παραδώσει Κοινότητα, ἐνῶ παρέλαβε Κράτος"! 
Από τὴν πρώτη στιγμὴ τῆς παρασκηνιακῆς κατασκευῆς τοῦ "Κοινοῦ Ἀνακοινωθέντος", τοῦ Προσυμφώνου δηλαδὴ ἑνὸς Νέου Ἀθλίου Σχεδίου Ἀνᾶν, πού διαλύει τὴν Κύπρο καὶ ἀναγνωρίζει τὸ Ψευδοκράτος, δικαιώνοντας τὸν Ἀττίλα καὶ ἀπαλλάσσοντας τὴν Τουρκία, ὁ Νικόλας ἀντέδρασε σθεναρὰ καὶ ἀνυποχώρητα, ὀδηγώντας καταρχὴν σὲ ἀπόφαση τοῦ Ἐκτελεστικοῦ γιὰ ἄμεση ἔξοδο ἀπὸ τὴν Κυβέρνηση Ἀναστασιάδη, μὲ τὴν προϋπόθεση ὅτι θὰ ἐγκρινόταν χθὲς (Τετάρτη) καὶ ἀπὸ τὴν Κεντρικὴ Ἐπιτροπὴ τοῦ ΔΗ.ΚΟ, ὅπως καὶ ἔγινε μὲ ψήφους 97 ὑπὲρ καὶ 81 κατά! Ἀριθμοὶ πού δείχνουν τὶς μεγάλες παρασκηνιακὲς πιέσεις πού ἀσκήθηκαν, γιὰ νὰ νὰ....μὴν περάσει ἡ γραμμὴ Νικόλα!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 Feb 2014 12:59 PM PST
Ο οικονομολόγος-αναλυτής και γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης στην εκπομπή του Δημήτρη Κολιού ''Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε'', στον Maximum 93.6 FM στις 26 Φεβρουαρίου 2014

http://kefalokleidomata.blogspot.gr
Posted: 27 Feb 2014 07:55 PM PST
Δείτε το βίντεο από τη χθεσινή "εξαέρωση" των 175 περίπου ισλαμιστών ανταρτών στην Ανατολική Γούτα.Σύμφωνα με το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων Sana ανάμεσα στους τρομοκράτες υπήρχαν Σαουδάραβες, Τσετσένοι και υπηκόοι του Κατάρ...
Το πρακτορείο ανέφερε ότι μονάδα του Στρατού «εντόπισε τρομοκράτες του Μετώπου Αλ Νόσρα και της Λίουα Αλ Ισλάμ» κοντά στη Δαμασκό και «σκότωσε 175 από αυτούς, ενώ τραυμάτισε και άλλους».
«Η τρομοκρατική ομάδα είχε αποστολή να ελαφρύνει την πίεση που δέχονταν άλλοι τρομοκράτες από τα σφοδρά πυρά του Στρατού στην περιοχή Καλαμούν», σημείωσε το Sana.
Στο βίντεο φαίνεται μια μακρά φάλαγγα ανδρών να προχωρά πεζή και να δέχεται ένα τρομακτικό πλήγμα από βόμβα η οποία πιθανότητα είνια θεμοβαρική λόγω της χαρακτηριστικής έκρηξης...
http://elnewsgr.blogspot.com
Posted: 27 Feb 2014 12:24 PM PST
ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΑΝ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΝΤΡΑ" ΣΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ..
ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑΤΙΑΝΑ..... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ...
Χαζοχαρούμενο Αμόκ και Αλβανοτατιανιές της Στεφανίδου...
Posted: 27 Feb 2014 12:03 PM PST
Ήταν απόγευμα όταν ο σατιρικός «ήρωας» του YouTube, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, περνούσε την πόρτα του ΣΚΑΪ. O Ponzi θα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ευθέως», που παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ο… καλλιτέχνης ήταν σε πολύ… εύθυμη διάθεση. 
Κάποια στιγμή και ενώ είχε ξεκινήσει το γύρισμα (περίπου στα πρώτα 10 λεπτά), ένιωσε την ανάγκη να ουρήσει. Σηκώθηκε από τη θέση του και πήγε σε μια γωνία του studio για να ανακουφιστεί. 
Όταν τον είδαν οι συντελεστές της εκπομπής, του ζήτησαν ευγενικά να διακόψουν το γύρισμα και να αποχωρήσει. Δεν υπήρχαν φωνές και κυρίως… κανένα επαναστατικό μανιφέστο.
Ο συγκεκριμένος προτάθηκε να πάει στην εκπομπή από πρόσωπα του σταθμού. Και ο λόγος ήταν απλός. Ήθελαν να τον τσεκάρουν τηλεοπτικά, αφού υπήρχε η σκέψη να έχει ένα μικρό ρόλο στην εκπομπή «Μπορώ» της Άννας Δρούζα. Βέβαια, μετά την εξέλιξη αυτή, είναι λογικό να απορριφθεί ως πρόσωπο από την εκπομπή.
Απο την σελίδα του Κοντοπίδη στο facebook
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 Feb 2014 11:56 AM PST
Δύσκολο να γίνουν αποδεκτά όσα δείτε στο εφιαλτικό βίντεο που ακολουθεί...κι όμως όλα δείχνουν πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και οδηγούμαστε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Αλήθεια, μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια και τ' αυτιά μας σε όσα συμβαίνουν γύρω μας;
Μπορούμε να κλείνουμε τα αυτιά και τα μάτια μας στις προφητείες των γερόντων της Ορθοδοξίας;
Το βέβαιο είναι πως ετοιμάζουν κάτι πολύ ύπουλο, για να προκαλέσουν στην ανθρωπότητα τον φόβο και τον τρόμο, ώστε να αποδεχθεί το μοιραίο χτύπημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων...
Θα το καταφέρουν;
Πόπη Σουφλή

ΠΗΓΗ
http://thesecretrealtruth.blogspot.com
Posted: 27 Feb 2014 09:26 AM PST
Η Μαρίκα με το Μητσοτάκη, στις απόκριες του 1960.
Άραγε τι είναι ντυμένος ο Δρακουμέλ, μαθήτρια;
Δείτε την ΦΩΤΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:
Posted: 27 Feb 2014 05:38 AM PST
Έως Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης της Ελληνικής Τεκτονικής Στοάς, καθώς έλαβα ενημέρωση από το Ύπατο Συμβούλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας για το τι ακριβώς συνέβη στις 27 Μάιου στο Παγκόσμιο Συνέδριο Τεκτονικών Δυνάμεων, που έλαβε χωρά στη Κωνσταντινούπολη.
Mε λυπεί το γεγονός άτι η Ελληνική Δύναμη παρουσιάστηκε τόσο φιλικά προσκείμενη στη Τουρκική Τεκτονική Δύναμη και τόσο εχθρική στη κυπριακή αδελφική μας κοινότητα. 
Είμαστε στη διαδικασία ήδη να προβούμε σε ενέργειες ανάλογες του περιστατικού, διότι έχει πάρει τραγικές διαστάσεις.
Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης
Τσιπιδης Απόστολος 33ος
http://hellenicmasoniclodge.blogspot.gr/
Posted: 27 Feb 2014 05:05 AM PST
Ήμουν σε θέση να βρώ και να αγοράσω αυτή τη μασονικό Αγία Γραφή περίπου του 1925. 
Δείτε τι ανακάλυψα σε αυτήν.
Πιστεύω ότι σε αυτή την Αγία Γραφή, υπάρχουν αρκετά για να αποδείξουν ότι δεν είναι μία "χριστιανική" αδελφότητα, ή ότι πιστεύουν στον Χριστό της Βίβλου αλλά σε Αιγυπτιακούς θεούς.

http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 27 Feb 2014 04:33 AM PST
Posted: 27 Feb 2014 04:25 AM PST
Posted: 27 Feb 2014 04:05 AM PST
Posted: 27 Feb 2014 03:52 AM PST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.