18 Ιουλ 2011

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ«Κρυφή πολιορκία» στην Κύπρο
Ο βουλευτής Λουτφού Τουρκάν
Οι τελευταίες δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων, με πρώτο τον υπουργό των Εξωτερικών κ. Νταβούτογλου, για ανάγκη επίσπευσης στην διαδικασία εξεύρεσης λύσης στο Κυπριακό και επανένωσης του νησιού πριν από την ευρωπαϊκή προεδρία της Κύπρου, το δεύτερο εξάμηνο του 2012 συναντούν αντιδράσεις και προκαλούν διαφορετικές ερμηνείες στην Τουρκία.

Ο βουλευτής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης κ. Λουτφού Τουρκάν κατέθεσε ερώτηση στην Εθνοσυνέλευση, με την οποία ζητά εξηγήσεις από τον κ. Νταβούτογλου για την αλλαγή της εξωτερικής πολιτικής της Άγκυρας στο Κυπριακό. Πώς δηλαδή από την επιμονή για την αναγνώριση του ψευδοκράτους συμφωνεί στην Ένωση του Νησιού βάσει μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας. 

Ενδιαφέρουσα άποψη για την αλλαγή της  τουρκικής πολιτικής για το θέμα αυτό εκφράζει και ο Μεχμέτ Αλί Γκιουλλέρ (odatv.com), ο οποίος γράφει , μεταξύ άλλων, τα εξής:  «Πίσω από αυτή την αλλαγή βρίσκεται ο Τουρκοκύπριος καθηγητής Ναμίκ Βολκάν που εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ το 1964 και εργάζεται για λογαριασμό της CIA,  κάτι που αναφέρει ο ίδιος στα βιβλία του.

Ο κ. Βολκάν εργάστηκε στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη, στη Γιουγκοσλαβία πριν το διαμελισμό της, στο Κουβέιτ, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την Αλβανία, την Ουκρανία, τη Γεωργία και την Κύπρο. Είναι ο άνθρωπος που πηγαίνει σε μια χώρα πριν πάει εκεί το Πεντάγωνο…

Ο κ. Βολκάν είναι επίσης ο εμπνευστής του σχεδίου «Άνοιγμα προς τους Κούρδους» και συμμετείχε στην Επιτροπή προσέγγισης Τουρκίας-Αρμενίας.

Με το «Άνοιγμα προς τους Κούρδους» εργάστηκε για την απομάκρυνση των Κούρδων από την Τουρκία . Το ίδιο έκανε και στην Κύπρο μεταξύ των Τούρκων και των Τουρκοκυπρίων. 

Οργάνωσε  στην Κερύνεια στις 28 Ιουνίου  τη δεύτερη  συνάντηση εργασίας με τίτλο «Κρυφή πολιορκία». Η πρώτη είχε πραγματοποιηθεί στις 4-5 Ιουνίου του 2009.

Στην έκθεση που συνέταξαν μετά την πρώτη συνάντηση πρότειναν δυο πράγματα  - την απομάκρυνση του τουρκικού στρατού και την κατασκευή νέων τζαμιών».

Τελικά, η δημοκρατία κατάντησε να  έχει ηγέτες μαριονέτες και βουλευτές  κολοτούμπες και χειροκροτητές σε όλο τον κόσμο. Εάν οι λαοί καταφέρουν να αφυπνιστούν και αντιδράσουν η εξέγερση της Πλατείας Ταχρίρ θα καταγραφεί στην ιστορία ως η σύγχρονη Γαλλική Επανάσταση. 
www.elzoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.