7 Ιουλ 2011


LIVE Υπουργικό Συμβούλιο για τη βία

LIVE Υπουργικό Συμβούλιο για τη βία
Του ΣΠΥΡΟΥ ΝΑΝΝΟΥ


Σε ζωντανή μετάδοση θα μεταδοθεί αύριο το υπουργικό συμβούλιο, με τον Γιώργο Παπανδρέου να προβαίνει σε σχετικές ανακοινώσεις για το θέμα της βίας, μετά τα όσα διαδραματίζονται με τους προπηλακισμούς των βουλευτών. Παράλληλα, στο Μέγαρο Μαξίμου διαρρέουν πως σύντομα, ο πρωθυπουργός θα καλέσει και τους πολιτικούς αρχηγούς για να υπάρξει μια στενή συνεργασία με σκοπό να αποφευχθούν παρόμοια γεγονότα στο μέλλον.
Ειδικότερα, στην αυριανή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Γιώργος Παπανδρέου θα εξαγγείλει τις πρωτοβουλίες που θα πάρει για το θέμα της βίας στο πολιτικό σκηνικό, την βία κατά των πολιτικών, το ρόλο της Αστυνομίας, την δράση κατά των κουκουλοφόρων κοκ.


Παράλληλα, θα συζητήσει αυτές τις πρωτοβουλίες με τους πολιτικούς αρχηγούς, με σκοπό βεβαίως να θέσει ο ίδιος τις κόκκινες γραμμές, ευελπιστώντας να πάρει τη θετική «ψήφο εμπιστοσύνης» σε ένα θέμα το οποίο έχει πάρει δραματικές καταστάσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Εξάλλου, αύριο, στο υπουργικό συμβούλιο θα συζητηθούν επίσης ζητήματα ενέργειας και κοινωνικής οικονομίας.
Πηγή : http://www.metrogreece.gr/
Επιλογή : Σύσση Κ.

Για τις κατά πρόσωπο ρίψεις χημικών κύριοι πότε θα ασχοληθείτε? Γιατί το γιαουρτάκι κάνει και δέρμα, τα χημικά απλά σκοτώνουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.