27 Φεβ 2013

Βουλευτής εκθέτει Ν.Τ.Π. και Ατζέντα 21


ekth
Η Αυστραλιανή βουλευτής Ann Bressington εκθέτει την Ατζέντα 21, την Λέσχη της Ρώμης και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, στο Lord Monckton Launch στις 2 Φεβρουαρίου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο στην Αδελαΐδα.
Η Βουλευτής παίρνει μια σθεναρή στάση έναντι των μέτρων, όπως το διάταγμα για ιδιωτική ιδιοκτησία της γης ως «κοινωνική αδικία».
Ειλικρινά πραγματικά με εκπλήσει το γεγονός ότι μια τόσο υψηλού επιπέδου πολιτικός μίλησε για όλα αυτά τα πράγματα, ενώ απο τους δίκους μας πολιτικούς στην Ελλάδα δεν τολμάει κανένας να μιλήσει για να μην χάσει την θεσούλα του ως βουλευτής.
Σας θυμίζω την στιγμή που η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν καλεσμένη στην διαδυκτιακή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό",{Δείτε το βίντεο εδώ} και τέθηκε ενα αιφνιδιστηκό ερώτημα απο κάποιον καλεσμένο στην εκπομπή (ο οποίος παρεμπιπτόντως πρέπει να έχει διαβάσει Δημοσθένη Λιακόπουλο) να απαντήσει για την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 που υπέγραψε ο πατέρας της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1992 στο Ρίο Ντε τζανέιρο, η οποία προβλέπει κατάργηση των ιδιωτικών περιουσιων και υποδούλωση των ανθρώπων μέσα απο τα χαράτσια που πληρώνουμε στο κράτος, και που τα χρήματα μας πηγαίνουν στον κουμπαρά του ΟΗΕ για την υποτιθέμενη σωτηρία του πλανήτη και την πράσινη ανάπτυξη. Η Ντόρα σαν να μην γνωρίζει καν τι σημαίνει Ατζέντα 21, απαντάει ότι δεν έχει ιδέα τι σημαίνει αυτό και ότι όλα αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας.
Μετά απο αυτή την παρένθεση, ας δούμε στο παρακάτω βίντεο τι είπε η βουλευτής απο την Αυστραλία: 

 (atheatignosi)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.