26 Φεβ 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Απίστευτες εκφράσεις από συνεργάτη του υπουργού Παιδείας


Ημ/νία προσθήκης: 24 Φεβρουαρίου 2013, 07:44
Ανακοίνωση από τους φοιτητές του ΤΕΙ Χαλκίδας, μετά τη συνάντηση με τον Άγγελο Λάσκαρη
Απίστευτο φρασεολόγιο, που δεν αρμόζει σε συνεργάτη υπουργού Παιδείας χρησιμοποίησε ο σύμβουλος του κ. Αρβανιτόπουλου, (φωτό), σε συνάντηση που είχε με φοιτητές του ΤΕΙ Χαλκίδας, σύμφωνα με ανακοίνωση- καταγγελία των φοιτητών.
Συγκεκριμένα, οι φοιτητές του ΤΕΙ Χαλκίδας ζήτησαν να παραστούν στη συνάντηση βουλευτών, δημάρχων και εκπροσώπων φορέων με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Αρβανιτόπουλο, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, αλλά τους αρνήθηκαν.
Οι φοιτητές επέμειναν και τους παρέπεμψαν στον Άγγελο Λάσκαρη, συνεργάτη και σύμβουλο του υπουργού, ο οποίος -όπως υποστηρίζουν οι φοιτητές- αρχικά τους είπε τα αντίθετα απ’ αυτά που είπε ο υπουργός στους βουλευτές.
Ενώ δηλαδή ο υπουργός είπε ότι θα παραμείνουν στη Χαλκίδα τα τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων και ενδεχομένως να πάει στη Λαμία το Τμήμα Ηλεκτρολογίας, ο κ. Λάσκαρης είπε ότι θα παραμείνει στη Χαλκίδα το τμήμα Ηλεκτρολογίας και θα πάνε στη Θήβα τα τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων!
Η συνέχεια, όπως την περιγράφουν οι φοιτητές στην ανακοίνωσή τους είχε ως εξής:
«Όταν του είπαμε πως μας ενημέρωσαν για τα τελείως αντίθετα τσαντίστηκε και απάντησε ότι δεν κατάλαβαν καλά, αυτά που λέει αυτός ισχύουν. Σε ερώτηση μας για το τι συζήτησαν με τους αρμόδιους απάντησε χαρακτηριστικά «στα αρχ….. σας το τι συζητήσαμε» (φοβερές εκφράσεις για τον συνεργάτη του υπουργού Παιδείας).
Τον ρωτήσαμε τι θα γίνει με τα πτυχία μας και η απάντησή του ήταν αυτό σε νοιάζει; Έτσι και αλλιώς σε αυτό το « μπουρδέλο που πέρασες δεν αξίζει το πτυχίο σου γλυκιά μου» και πως παρόλα τα αποδεικτικά που του έδειξαν ότι το ΤΕΙ πληροί τα ακαδημαϊκά κριτήρια αυτός ξέρει πως δεν είναι έτσι.»
Αργότερα και αφού είχαν διώξει κακήν -κακώς τους φοιτητές από το γραφείο, ο κ. Λάσκαρης τους ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι: «« Δεσμεύομαι ότι θα παραμείνουν τα τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ηλεκτρολογίας ως έχουν, αν όμως γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό, εδώ είμαστε για να το ξανασυζητήσουμε»
Πηγή:http://www.egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.