2 Φεβ 2013

Πάνος Καμμένος: Αν τολμάει ο Στουρνάρας ας φέρει το φορολογικό

Πάνος Καμμένος: Αν τολμάει ο Στουρνάρας ας φέρει το φορολογικό για τα ακίνητα στη Βουλή


«Αν τολμάει ο Στουρνάρας ας φέρει το φορολογικό για τα ακίνητα στη Βουλή… Προσπαθούν να πάρουν το κεραμίδι από τον Έλληνα πολίτη και να τον κάνουν ενοικιαστή, προς όφελος των τραπεζών. Πάνε να καταργήσουν την ιδιωτική περιουσία, κανείς δεν μπορεί να πληρώσει όλα αυτά», είπε στον Αlpha 989 ο Πάνος Καμμένος, για τον φόρο στα ακίνητα, κάνοντας λόγο για τραπεζοκρατία, που έχει να κάνει με την πολιτική – Στουρνάρα και Σημίτη. «Το λάθος του Σαμαρά έχει οδηγήσει στον κίνδυνο απώλειας ακόμα και των ακινήτων, μιλάμε για εγκλήματα, ακύρωση τώρα του μνημονίου» πρόσθεσε ο κος Καμμένος.
Κατηγόρησε τον κ. Πρωθυπουργό ότι διατηρεί στη θέση του τον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, παρά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για κακούργημα.
Για τις εξελίξεις στην Προανακριτική ο πρόεδρος των Αν.Ελ., είπε ότι «προκύπτουν θέματα πολύ σοβαρά, από την πρώτη στιγμή της αφίξεως της λίστας Λαγκαρντ ήταν εις γνώσιν του Παπανδρέου». «Θα έπρεπε να έχει παραπεμφθεί ήδη ο Παπανδρέου» είπε χαρακτηριστικά.
Κατήγγειλε επίσης ότι «βλέπουμε ότι οι λειτουργίες της βουλής αρχίζουν να μειώνονται, ο Πρωθυπουργός δεν απαντάει σε ερωτήσεις πολιτικών αρχηγών».
Για τις δηλώσεις του καθηγητή Σπύρου Πολλάλη χθες στον Α989 για το αεροδρόμιο του Ελληνικού ο κος Καμμένος υποστήριξε ότι «το Ελληνικό δεν είναι απλώς φιλέτο. Εγώ ο ίδιος θα πάρω την εκπομπή με αυτά που είπε ο Πολλάλης περί Ελληνικού και θα την πάω στη Βουλή».
Για την κίνηση πρώην στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχολίασε «δεν έχουμε αρρυθμίες, όποιοι αντέχουν συνεχίζουν μαζί μας και όσοι δεν μπορούν τραβούν το δικό τους δρόμο».
Τέλος, για τη ΧΑ ο κος Καμμένος σχολίασε ότι «η συγκυβέρνηση ήταν που υπουργοποίησε τους καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής και τους νομιμοποίησε».
Alpha 989
Πηγή:http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.