28 Φεβ 2013

Το λάθος στο λαιμό σας


AnevlavisΚάναμε λάθος λέει ο τροϊκάνος τσόγλανος του Δ.Ν.Τ και οι ντόπιοι σφουγγοκωλάριοί του.

Κάνατε λάθος, ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ, και οδηγήσατε χιλιάδες ψυχές στην αυτοκτονία. Και σπρώξατε στην ανεργία δύο εκατομμύρια ανθρώπους. Και τους νέους στο περιθώριο της ζωής.

Κάνατε λάθος, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, και ρίξατε στην εξαθλίωση και την πείνα τον συνταξιούχο, τον απόμαχο της ζωής. Τον μεροκαματιάρη εργάτη. Και κόψατε στη μέση τη ζωή του μισθωτού, του υπαλληλάκου, του βιοτέχνη, του μικρέμπορου. Και αναγκάσατε τους αναγκεμένους ανθρώπους, να διαγκωνίζονται και να διαπληκτίζονται, στις λαϊκές αγορές, για μια σακούλα δωρεάν πορτοκάλια.

Κάνατε λάθος, ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ, και διώξατε τους νέους από τη χώρα. Και σκοτώσατε, δολοφόνοι των ονείρων, την ελπίδα, τη χαρά, την πίστη ενός λαού στον εαυτόν του.

Κάνατε λάθος, ΧΑΛΑΣΟΧΩΡΗΔΕΣ, και βυθίσατε τη χώρα στην απελπισία. Κάνατε στάχτη ένα λαό που κάποτε ήταν φλόγα. Και τώρα οι άνθρωποι ψάχνουν στους σκουπιδοτενεκέδες ένα κομμάτι ψωμί και τη χαμένη του αξιοπρέπεια

Κάνατε λάθος, ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, για να μπορείτε γλείφετε το αποστεωμένο κόκαλο της εξουσίας, μπροστά στο αποστεωμένο καύκαλο του ανθρώπου. Γιατί στα μάτια σας οι άνθρωποι δεν είναι παρά εργαλείο για να τζογάρετε τον ιδρώτα τους, στις κερδοσκοπικές χρηματοπιστωτικές συναλλαγές σας.

Κάνατε λάθος, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ενός λαού, γιατί στα χέρια σας κρατάτε μια ξένη σημαία, στα χρώματα του μαύρου της απελπισίας και του κίτρινου του μίσους για τον άνθρωπο.

Κάνατε λάθος, ΛΕΙΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΨΑΡΟΜΥΑΛΟΙ, γιατί ούτε μια ρυτίδα σκέψης αυλακώνει τον λείο σας, σαν του ψαριού, εγκέφαλο. Τον απάνθρωπο, τεχνοκρατικό σας εγκέφαλο, που είναι γεμάτος νούμερα και στατιστικές, μα αδειανός από ανθρωπιά και ανθρώπους.

Όχι. Δεν κάνατε λάθος, αχρείοι.

ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ διαπράξατε, σε βάρος ενός ολόκληρου λαού.

«Μας μεταχειρίστηκαν σαν ανθρώπους άλλης φυλής που τους κάνουν ελεημοσύνη... Ευρωπαϊκός πολιτισμός μπιχλιμπίδι. Να χέσω τον ευρωπαϊκό πολιτισμό je m'en fous de la civilisation europeenne» (Γ. Σεφέρης)
Ελευθέριος Ανευλαβής
Πηγή:http://www.spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.