6 Αυγ 2013

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 17ΧΡΟΝΗΣ...

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ‼!

Αναρτήθηκε από Γεώργιος στις 10:58
Από εχτές στο διαδίκτυο ξεκίνησε να κυκλοφορεί μια τραγική είδηση η οποία προκάλεσε πανικό σε μια αρκετά μεγάλη μερίδα κόσμου που την διάβασε. Η είδηση ήταν:


"ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 17ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΧ ΣΟΥ ΣΦΑΓΜΕΝΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!ΕΛΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ!!!"

Δυστυχώς κάποιοι αναδημοσίευσαν την είδηση, χωρίς ωστόσο να ελέγξουν ούτε την πηγή, αλλά ούτε και να σκεφτούν το γεγονός ότι εφόσον δεν έχει δοθεί επίσημα από την αστυνομία κάτι βρωμάει...


Πολλές φορές στο διαδίκτυο κυκλοφορούν παρόμοιες ειδήσεις που σκοπό έχουν μόνο να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να προκαλέσουν πανικό! Στο παρελθόν ένα θέμα με απαγωγές παιδιών παρουσιαζόταν δύο φορές την εβδομάδα, μέχρι που η αστυνομία αναγκάστηκε να βγάλει επίσημη ανακοίνωση να μην πιστεύουμε σε αυτές τις φήμες! Καιρός είναι να σταματήσει το παιχνίδι κάποιων κουφιοκέφαλων που θέλουν να γελάνε σκορπώντας τον πανικό. Οι Έλληνες έχουν ήδη αρκετά προβλήματα! Δεν χρειάζονται περισσότερα‼!


makeleio
Σχόλιο Π.Α.Τ.Κ: Την είδηση δυστυχώς την ανεβάσαμε και εμείς και ζητάμε συγνώμη από τους αγαπημένους μας αναγνώστες. Στο μέλλον θα ήμαστε ποιο προσεχτικοί με τέτοιου είδους θέματα. Ευχαριστούμε και τον φίλο μας τον Ρανταν πλαν που μας ενημέρωσε.
==========================================
Με τη σειρά μου κι εγώ, θα έρθω να ζητήσω συγνώμη, για την ανατύπωσή της και να κατακρίνω αυτούς που παίζουν, με την αγωνία του κόσμου, αυτές τις δύσκολες ώρες.

www.anadraci.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.