5 Αυγ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 4-8-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 04 Aug 2013 09:10 PM PDT
The sheriff of Sequoyah County in Oklahoma believes that a 65-year-old man recently died by spontaneously bursting into flames.
After a neighbor contacted police on Monday, authorities discovered the burned body of Danny Vanzandt in the kitchen of his home.
"The body was burned and it was incinerated," Lockhart explained. "You hardly ever have a burned body, especially when there's no damage to the house. Where the fire occurred, there was no damage to the furniture or anything around the fire. So, it was a low-heat fire."
Lockhart said that Vanzandt drank alcohol and smoked cigarettes, but it was not possible for those factors to cause the type of fire that incinerated the body.
Watch this video from KSFM, broadcast Feb. 18, 2013.
Posted: 04 Aug 2013 08:58 PM PDT
Sort by:
  • Latest first
  • Oldest first
Auto update:
  • On
  • Off
Firefighters try to contain a fire at an informal diesel fuel depot in Lagos, Nigeria.


Firefighters try to contain a fire at an informal diesel fuel depot in Lagos, Nigeria. Photograph: Sunday Alamba/AP

A young supporter of deposed president Mohammed Morsi attends at the open sit-in protest with his family outside Rabaa al-Adawiya mosque in Cairo,   Egypt.


A young supporter of the deposed Egyptian president Mohamed Morsi attends a sit-in protest with his family outside Rabaa al-Adawiya mosque in Cairo. Photograph: Khaled Desouki/AFP/Getty Images



Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 04 Aug 2013 09:17 PM PDT
Taxis are transport options in most cities around the world, but how do they vary in price around the globe?
In a BBC News series, six correspondents have compared the cost of a 10 km journey.
Mark Lowen headed to the beach from Athens and in Rupert Wingfield-Hayes braved the streets of Tokyo
http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 04 Aug 2013 06:58 PM PDT
Πλήθος κόσμου μπουκάρει στα VIP του αεροδρομίου στην Ρωσία, τους ξυλοκόπησε και πήγαν να κρεμάσουν τον "μάγκα" με Αμερικανική σημαία για θηλιά!
Το συγκρότημα Bloodhound Gang είχε κάνει το τόλμημα τρεις ημέρες πριν...σε συναυλία στην Ουκρανία. 

Το βίντεο από την συναυλία στην Ουκρανία..
Απόψε θα έπαιζε στην Ρωσία. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 04 Aug 2013 06:41 PM PDT
gty sanaa embassy kb 130803 Senior U.S. Official: Intercepted Al Qaeda Communications Indicate Planned Attack Big, Strategically Significant
Muhammed Huwais/AFP/Getty Images
A senior U.S. official told ABC News they believe Al-Qaeda terrorists are planning an attack that is "going to be big" and "strategically significant," based on intercepted communications.
ABC News reported:
"The part that is alarming is the confidence they showed while communicating and the air of certainty," the official said, adding that the group — Al-Qaeda in the Arabian Peninsula — appeared to have a media plan for after the attack.
Authorities do not know the exact target of the planned attack, according to the official.
"We do not know whether they mean an embassy, an airbase, an aircraft, trains," the official said.
The official said there is concern about devices that could be implanted inside the body of a terrorist.
"We are concerned about surgically implanted devices," said. "These are guys who have developed the techniques to defeat our detection methods."
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 04 Aug 2013 07:12 PM PDT
Είναι πως το χρησιμοποιεί κανείς.
Ο κασιδιάρης στο χέρι έχει τον αγκυλωτό σταυρό αλλά αν το προσέξατε έχει πάνω την αρχαιοελληνική περικεφαλαία του Αχιλλέα και μεγάλους μαιάνδρους απο κάτω...σαφώς τα σύμβολα αυτά δεν τα χρησιμοποιεί για να του θυμίζουν τους γερμαναράδες ναζί αλλά την ιδιότητα του ως Ελληνικό πανάρχαιο σύμβολο καλοτυχίας, δύναμης και επιτυχίας.......

Πρώτο έμβλημα του συλλόγου... 
από το 1894, ήταν οι τρεις δρομείς. Το 1910 έμβλημα της ποδοσφαιρικής ομάδας γίνεται ο αρχαιοελληνικός αγκυλωτός σταυρός, Τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια οι φανέλες της ομάδας γράφουν απλά ΓΣΑ (Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων). Aργότερα υιοθετείται το σημερινό έμβλημα με την προτομή του θεού Απόλλωνα, εμπνευσμένο από το άγαλμα του Απόλλωνα Μουσηγέτη. 
Επιλέχθηκε για έμβλημα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα ως πανάρχαιο σύμβολο καλοτυχίας, δύναμης και επιτυχίας....
Δείτε την συλλογή απο αρχαία Ελληνικά καλλιτεχνήματα με τον αγκυλωτό σταυρό...
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 04 Aug 2013 09:04 PM PDT
Former Pink Floyd frontman and bassist Roger Waters has been a prominent pro-Palestinian activist, publicly advocating the BDS (Boycott, Divestment, Sanctions) campaign to boycott Israel, and more recently has been called "an open hater of Jews" because of a prop in his The Wall Live Tour.
Video taken at one of his shows depicts a giant pig emblazoned with a Star of David which was destroyed by the audience at the end of the concert.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 04 Aug 2013 03:56 PM PDT
Ο υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, αποδοκιμάστηκε κατά την διάρκεια του χαιρετισμού που απεύθυνε στην εκδήλωση του Παγκοσμιου Συνεδρίου Φιλοσοφίας, στο Ηρώδειο...
Αποδοκιμάστηκε ιδιαίτερα την ώρα που είπε ότι «οι Έλληνες μπορούν να ζουν και με λίγα».
Αυτό το σχόλιο προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του κοινού, με αποτέλεσμα ο Πάνος Παναγιωτόπουλος να έρθει αντιμέτωπος με παρατεταμένα γιουχαρίσματα, τα οποία συνεχίστηκαν και σε άλλα σημεία της ομιλίας του.
Tα πνεύματα ηρέμησαν μόλις άρχισε η ορχήστρα του Δήμου το πρόγραμμά της με Κερουμπίνι και Γκλουκ.
http://www.stoxos.gr
Posted: 04 Aug 2013 08:57 PM PDT
Posted: 04 Aug 2013 09:03 PM PDT
Yποτίθεται ότι οι αντάρτες χτυπήσανε αποθήκες με πυρομαχικά του στρατού...
Δείτε το μανιτάρι που κάνει...
Το βράδυ θα φαινότανε καλύτερα...

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 04 Aug 2013 02:27 PM PDT
Η ακμή της ανθρωπότητας συχνά προσδιορίζεται από την ταχύτητα της προόδου. 
Αλλά τι συμβαίνει εάν η πρόοδος στην πραγματικότητα κινείται σπειροειδώς προς τα κάτω, προς την κατάρρευση; 
Ο Ronald Wright, του οποίου το best-seller, Μια σύντομη ιστορία της προόδου ενέπνευσε το ντοκιμαντέρ Surviving Progress, δείχνει πως καταστράφηκαν οι πολιτισμοί στο παρελθόν από παγίδες προόδου: την δελεαστική τεχνολογία και τα συστήματα που εξυπηρετούν άμεσες ανάγκες, αλλά υποθηκεύουν το μέλλον. 
Καθώς η πίεση για τους πόρους του πλανήτη αυξάνεται και η οικονομική ελίτ χρεοκοπεί τα έθνη, μπορεί ο παγκοσμιοποιημένος πολιτισμός να ξεφύγει από την τελική, καταστροφική παγίδα της προόδου; 
Με αποκαλυπτικές εικόνες και διαφωτιστικές πληροφορίες γύρω από τους στοχαστές που εξετάζουν τα γονίδια, το μυαλό και την κοινωνική συμπεριφορά μας, αυτό το ρέκβιεμ για την πρόοδο, αποτελεί επίσης μια πρόκληση: να αποδείξει ότι κάνοντας εξυπνότερους τους πιθήκους δεν οδηγεί σε αδιέξοδο την εξέλιξη.

TRAILER

ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
Surviving Progress (2011) greek subs
Posted: 04 Aug 2013 11:58 AM PDT
Posted: 04 Aug 2013 10:39 AM PDT
Γράφει η Πόπη Σουφλή 
Πίσω από όσα γίνονται εδώ, βρίσκεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων....
Ο... Αννίβας, βρίσκεται εντός των πυλών της Ορθοδοξίας και ο Αννίβας, είναι ο Δούρειος Ίππος, δηλαδή το χρήμα των Εβραίων.. είναι ο διεθνής Σιωνισμός" Πύρινο ΚΑΤΗΓΟΡΩ, του ηγουμένου της Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, κατά του Σιωνισμού και του Πατριάρχη Βαρθολομαίου
Συγκλονιστική είναι η συνέντευξη που δίνει ο ηγούμενος της Ι.Μ. Εσφιγμένου κ. Μεθόδιος, στο βίντεο που ακολουθεί. Κάνει λόγο για την παρέμβαση και την εισβολή του Σιωνισμού στο Άγιον Όρος! "
Θέλουν να καταργήσουν το άβατο του Αγίου Όρους... πίσω από όσα γίνονται εδώ, βρίσκεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων....
Ο... Αννίβας, βρίσκεται εντός των πυλών της Ορθοδοξίας και ο Αννίβας, είναι ο Δούρειος Ίππος, δηλαδή το χρήμα των Εβραίων.. είναι ο διεθνής Σιωνισμός και υπάρχει παγκοσμιοποιημένο σχέδιο... δεν μπορούν να δεχθούν ότι το Άγιον Όρος θα αποτελεί εμπόδιο" λέει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του η ηγούμενος.. ενώ μιλά ξεκάθαρα για τον αληθινό ρόλο του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 04 Aug 2013 10:26 AM PDT
Posted: 04 Aug 2013 10:08 AM PDT
Αστυνομικοί των ομάδων του "Ξένιου Δία" και των κλιμακίων καταπολέμησης του παρεμπορίου στο Κέντρο της Αθήνας έκαναν έφοδο χθες σε λαϊκή αγορά της οδού Μιχαήλ Βόδα στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων πραγματοποιήθηκαν 26 προσαγωγές ατόμων εκ των οποίων 22 Ρομά και 4 αλλοδαποί. 

Επίσης κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ειδών παρεμπορίου τα οποία παρέλαβαν δύο απορριμματοφόρα οχήματα του Δήμου Αθηναίων για καταστροφή.
Δείτε την καταγγελία των κατοίκων εδώ

http://ethel-sinadelfos.blogspot.com
Posted: 04 Aug 2013 10:00 AM PDT
Εκκληση προς όσους πολίτες έχουν απομείνει στη Θεσσαλονίκη να σπεύσουν να δώσουν αίμα,..απευθύνουν γιατροί του ΑΧΕΠΑ. 
Οι φιάλες λιγοστεύουν επικίνδυνα και είναι ανάγκη όσοι μπορούν να προσφέρουν αίμα για να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των ασθενών.
Όπως γράφει το agelioforos.gr, η κάλυψη των έκτακτων περιστατικών είναι πλέον δύσκολη στα περισσότερα νοσοκομεία αφού στη μικρή προσέλευση αιμοδοτών λόγω καλοκαιρινών διακοπών προστέθηκε ο αποκλεισμός από την αιμοδοσία κατοίκων της Θεσσαλονίκης εξαιτίας των κρουσμάτων ιού του δυτικού Νείλου.
Αν δεν συγκεντρωθεί αίμα, θα ξεκινήσουν αναβολές προγραμματισμένων χειρουργείων ώστε να αντιμετωπίζονται τα έκτακτα, προειδοποιούν οι αιματολόγοι, γεγονός που θα σημάνει ταλαιπωρία εκατοντάδων ασθενών.
Σύμφωνα με τους γιατρούς στο κέντρο αίματος του ΑΧΕΠΑ, οι μονάδες αίματος έχουν λιγοστέψει και είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει ο μοριακός έλεγχος για το αίμα.
Τραγικά μειωμένα τα αποθέματα
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 04 Aug 2013 09:45 AM PDT
Άντρας βάζει τέλος στην αγωνία άτυχου κογιότ που είχε μπλεχτεί σε αγκαθωτό σύρμα περίφραξης.

http://www.videocosmos.gr
Posted: 04 Aug 2013 07:35 AM PDT
Απίστευτο το τι "βλακεία δέρνει τον κόσμο". 
Το εν λόγω "παλικάρι" τοποθέτησε ηλεκτροκίνητους έλικες σε νεκρό στρουθοκάμηλο προκείμενου να τον κάνει να πετάξει. Και το βιντεοσκόπησε κιόλας για να δούμε όλοι το τεράστιο επίτευγμα του.

http://www.videocosmos.gr
Posted: 04 Aug 2013 10:14 AM PDT

Τα αρσενικά γκάπυ του Τρινιδάδ (Trinidadian guppies) συνεχίζουν να αναπαράγονται ακόμα και από τον τάφο, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Proceedings of the Royal Society B.
Δεν πρόκειται για συγκινητική ιστορία ψαριών – ζόμπι, που διαδόθηκε την Γιορτή του Πατέρα, αλλά για επιστημονική μελέτη βιολόγων, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι τα θηλυκά γκάπυ αποθηκεύουν για δέκα μήνες αποθέματα σπέρματος από αρσενικά, που στο μεσοδιάστημα μας άφησαν χρόνους.
Στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι επιστήμονες, με επικεφαλής τον Δρ. David Reznick, διαπίστωσαν ότι η αποθήκευση σπέρματος διευκολύνει την αναπαραγωγή σε μικρούς πληθυσμούς, όπου τα γκάπυ αναγκάζονται να διασταυρωθούν με στενούς συγγενείς τους, κάτι που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στα ψαράκια που γεννιούνται.
«Με την αποθήκευση σπέρματος το μέγεθος του πληθυσμού είναι μεγαλύτερο από τα ψάρια που βλέπεις», δήλωσε ο Δρ. Reznick, προσθέτοντας ότι η διαδικασία αυξάνει επίσης τη γενετική ποικιλία.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 04 Aug 2013 07:25 AM PDT
Με πλακάτ που γράφουν «το σώμα μου δεν είναι ιδιοκτησία σας» διαδήλωσαν δεκάδες φεμινίστριες στην Γεωργία, μπροστά από ένα ινστιτούτο πιστοποίησης παρθενίας.
Η πυροδότηση για το συμβάν έγινε μέσα από ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ που αναφερόταν στο πόσο πληρώνουν οι μέλλουσες νύφες για την εξασφάλιση ενός τέτοιου πιστοποιητικού.
Η κυβέρνηση, αρνείται τις κατηγορίες ότι για τη βιωσιμότητα του συγκεκριμένου ινστιτούτου συμβάλλουν τα κρατικά όργανα της Γεωργίας.
Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο μέχρι και 200 κοπέλες απευθύνονται σε ινστιτούτα παρθενίας προκειμένου να εξασφαλίσουν το απαραίτητο χαρτί, που σε ορισμένες περιπτώσεις αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει εφικτό το όνειρο ενός γάμου.
http://picantiko.blogspot.gr
Posted: 04 Aug 2013 06:23 AM PDT
Ο Jerry Hall σχεδίαζε δύο χρόνια τη διαμονή του κάτω από το νερό σε μια λίμνη στο Τενεσί και τα κατάφερε. 
Όπως ακριβώς ζούσε και στο σπίτι του, ο τολμηρός δύτης πέτυχε να διαμείνει υποβρυχίως, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. 
Ως επαγγελματίας δύτης γνώριζετα μυστικά της υποβρύχιας ζωής και απλώς χρειάστηεκ λίγο χρόνο για να οργανώσει τη διαμονή του. 
Ο Jerry έτρωγε και κοιμόταν υποβρυχίως, ενώ μέσω μιας ειδικής εγκατάστασης μπορούσε να βλέπει τηλεόραση και να ακούει μουσική.
Το φαγητό του κοβόταν σε μικρές μπουκιές και έφτανε σε αυτόν μέσω άλλων δυτών οι οποίοι παρακολουθούσαν το παράτολμο αυτό εγχείρημα. 
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.