11 Φεβ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 11-2-14

Posted: 11 Feb 2014 03:10 AM PST
- Αμόρφωτοι αναρχοάπλυτοι μηδενιστές, βεβήλωσαν τα αγάλματα του Αθανάσιου Διάκου και του Αναστάσιου Καρατάσου απέναντι από το ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη.
- Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν σε καμία σοβαρή πολιτεία στον κόσμο...
- Πλήρης αδιαφορία από τον Δήμο Θεσσαλονίκης (του Μπουτάρη...) για την αποκατάσταση των μνημείων των ηρώων μας εδώ και μέρες... Αλλά αν ήταν κανένα Τούρκικο ή Εβραϊκό μνημείο θα έτρεχε πρώτος πρώτος...
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Feb 2014 02:52 AM PST
As a 9-year-old boy's birthday party was winding down at an Idaho home on Saturday, a police officer fatally shot a service dog belonging to the boy's father.
At around 5:30 p.m., the officer was responded to complaints of dogs on the loose, which is what he found when he arrived.
Officer Tarek Hassani, of the Filer Police Department, is seen on footage captured by his vehicle's dashcam kicking and yelling at the barking dogs as he attempted to make his way to the front door. When one of the dogs attempted to move around him, the officer shot the 7-year-old black labrador, named "Hooch," at point-blank range.

Posted: 11 Feb 2014 02:56 AM PST
γράφει ο Τηλέμαχος
Το κάψιμο των διοδίων μου θύμισε τον Απόστολο Γκλέτσο και τη μπουλντόζα που το γκρέμιζε. Προκάλεσε μεγάλη συζήτηση και τα γνωστά σχόλια από τα φιλοκυβερνητικά παπαγαλάκια. Αυτή τη φορά έτυχε να δω το ρεπορτάζ του Star Channel το οποίο ήταν περίπου τριάμισι λεπτά. 
Ο παρουσιαστής του δελτίου έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για το αν η υπάλληλος από μέσα διώχθηκε από το πόστο της δια της βίας (για να φάει τη φόλα όταν του απάντησε η ρεπόρτερ αρνητικά) λες και θα έπρεπε να την αφήσουν μέσα να καεί. Τυπική προσπάθεια αποπροσανατολισμού της γνώμης και προσπάθεια διασποράς φόβου από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Στο τέλος έκανε λόγο ξανά για σκηνές βίας και καταστροφή της δημόσιας περιουσίας. 
Αναρωτιέμαι αν για το κιόσκι που κάηκε δίδεται αυτός ο τηλεοπτικός χρόνος πόσο θα έπρεπε να προβληθούν οι κατά καιρούς μίζες όπου οι απώλειες του δημοσίου είναι ασύγκριτα μεγαλύτερες.
Όπως απώλειες είναι και αυτές από την υπερκοστολόγιση των δημοσίων έργων που καλείται στη συνέχεια ο πολίτης να πληρώσει μέσω διοδίων. Ας θυμηθούμε τη διαφορά στο κόστος μιας γέφυρας Ρίο-Αντίρριο και της μεγαλύτερης του κόσμου που αντίστοιχα κατασκευάστηκε από τους Κινέζους. Αυτή λοιπόν τη γέφυρα όποιος τη διασχίσει θα κληθεί να πληρώσει 13,2 ευρώ διόδια.
Δεν πιστεύω πως υπάρχει έστω και ένας κάτοικος στον Ωρωπό ο οποίος να συμφωνεί με την ύπαρξη των διοδίων. Αλλά σκοπίμως αποφάσισα να ρωτήσω ανθρώπους καθημερινούς από τη γειτονιά μου (Αχαρνές) τι γνώμη έχουν. Όλοι βρέθηκαν υπέρ αυτής της ενέργειας (ιδιαίτερα ένας οδηγός οδικής βοήθειας).
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Feb 2014 02:33 AM PST
Ληστεία άνευ προηγουμένου! Για την ακρίβεια: Η άνευ προηγουμένου ληστεία και το χαράτσωμα των λαϊκών στρωμάτων κάθε φορά που διασχίζουν κάποιο τμήμα του εθνικού οδικού δικτύου, συνεχίζεται. Και εντείνεται!
Οι μισθοί εξατμίστηκαν, οι συντάξεις λεηλατήθηκαν, αλλά από το 2008 που ιδιωτικοποιήθηκαν οι αυτοκινητόδρομοι τα χαράτσια των διοδίων αυξήθηκαν ακόμη και… κατά 500%, ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος. Πλέον μια διαδρομή με ΙΧ από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη μόνο σε διόδια στοιχίζει 26,45 ευρώ και 52,90 ευρώ μετ' επιστροφής. Αν περάσεις και από την Αττική Οδό στοιχίζει 58,50 ευρώ. Περισσότερο και από τη βενζίνη…
Προς δόξαν των δηλώσεων Χρυσοχοίδη ότι δεν θα επιβληθούν αυξήσεις στα διόδια, από την περασμένη βδομάδα παραχωρήθηκε το δικαίωμα στους ιδιωτικούς ομίλους να επιβάλλουν νέες απίθανες αυξήσεις στα χαράτσια των διοδίων που ξεκινούν από 12,50% και φτάνουν το 62,50%.
Συγκεκριμένα: Στον «αυτοκινητόδρομο Αιγαίου», αύξηση στα διόδια της Πελασγίας 29,63% και Μοσχοχωρίου 33,33%. Στη «Νέα Οδό» αύξηση στα διόδια Αφιδνών 59,52%, Καπανδριτίου 58,33%, Μαλακάσας 61,17%, Οινοφύτων 62,50% και Θηβών 55%. Στην «Ολυμπία Οδό» στα διόδια Ελευσίνας η αύξηση είναι 31,25% και του Ισθμού 12,50%. Και σαν να μην έφτανε αυτό, προστίθενται τρεις νέοι σταθμοί στο τμήμα Ελευσίνα-Κόρινθος (Νέα Πέραμος, Πάχη, Άγιοι Θεόδωροι) και άλλοι τρεις μέσα στην Αττική (Άγιος Στέφανος, Βαρυμπόμπη), που θα επιβαρύνουν ακόμη κι όσους μετακινούνται από τη δουλειά στο σπίτι.
Δεν είναι διόδια – Είναι «λύτρα»!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Feb 2014 02:06 AM PST
Οι Έλληνες καλλιτέχνες αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό της Ουκρανίας που αντιμετωπίζει μία από τις σοβαρότερες στιγμές κρίσης στην ιστορία της χώρας.
Εδώ δεν έβγαλαν ποτέ μήνυμα στήριξης  η λέξη για τους Έλληνες και την χώρα που ζούνε με τα δεινά που περνάμε αλλά βγάλανε για την Ουκρανία...Κάτι είναι και αυτό.Εδώ γελάμε.
Ο Στέλιος Ρόκκος, η Βάνα Μπάρμπα, η Μιμή Ντενίση, η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Κώστας Μαρτάκης και άλλοι celebrities έστειλαν το δικό τους μήνυμα.


Posted: 11 Feb 2014 01:54 AM PST
Μια οικογένεια Γερμανών με λατρεία στην Ελλάδα βρίσκεται πίσω από το βίντεο «Kefalonia insomnia» που τις τελευταίες ώες σαρώνει το διαδίκτυο με δεκάδες χιλιάδες επισκέψεις...
Η οικογένεια Κούλακ που βρέθηκε στην Κεφαλονιά, γύρισαν το βίντεο για τον σεισμό και τονίζουν: «Θέλουμε να δείξουμε ότι η Κεφαλονιά είναι παράδεισος και αυτό δεν έχει αλλάξει».
Δείτε το βίντεο:


http://www.gkourou.com
Posted: 10 Feb 2014 03:48 PM PST
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ EΦ. INDEPENDENT
ΣΠΑΕΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ. 

Ιστορίες ανειπωτης τραγωδίας και ηρωϊσμού στην μαρτυρική Συρία που ζει ημέρες Σμύρνης και Σουλίου. Εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε δικαίωμα να σιωπούμε.

"Μία φρικτή ιστορία που φέρνει στο φως η Independent. Ο τρόμος που έχουν ζήσει χιλιάδες οικογένειες στην μαρτυρικη Συρία. Όταν οι ορδές των ισλαμοφασιστων εισέβαλλαν στην Adra, μία οικογένεια, μητέρα, πατέρας και δύο παιδιά μιλούσαν με αγωνία σε συγγενείς τους στην Δαμασκό.
Η απόφαση ήταν ξεκάθαρη: Εάν εισβάλλουν στο σπίτι, πυροδοτήστε τις χειροβομβίδες και τιναχθείτε στον αέρα μαζί με τους εισβολείς. Πολλά σπίτια Χριστιανών και Αλεβιτών έχουν πλέον εκρηκτικά γι' αυτόν τον λόγο.
Μην διστάσετε στιγμή, αλλιώς θα πεθάνετε με φοβερά μαρτύρια. Θα σφάξουν μπροστά σας τα μωρά, αφού βασανίσουν τον πατέρα τους. Έπειτα θα βιάσουν την σύζυγο και θα την ακρωτηριάσουν. Τότε και μόνο τότε θα αποκεφαλίσουν τον πατέρα.

Η οικογένεια στην Adra αποχαιρέτισε δια τηλεφώνου τους συγγενείς όταν ακούστηκα δύο πυροβολισμοί και η πόρτα να σπάει. Λίγο αργότερα, ένα νέο Κούγκι γηγενών γράφτηκε στην μαρτυρική ιστορία του αγώνα για την Λευτεριά. 

Εμείς οι Έλληνες μπορούμε να το αντιληφθούμε, όσο και αν επιχειρούν να μας κάνουν το μυαλό κιμά με συνωμοσιολογίες, αερολογίες, αόρατους εχθρούς και "φίλους" τούρκους, γερμανούς κλπ.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Feb 2014 02:04 PM PST
Δεν άνοιξε ο πέμπτος κύκλος στο ΣΟΤΣΙ. Πέντε οι κύκλοι, πέντε και οι ήπειροι. Ο ένας από αυτούς δεν άνοιξε. Το απέδωσαν σε τεχνικό πρόβλημα. Αυτή είναι η μία εκδοχή, η πολιτικώς ορθή.
Μπορεί όμως να υπάρχει και δεύτερη εκδοχή που πιστοποιεί για άλλη μια φορά μετά τα αντιπυραυλικά, την Συρία ή το Ιράν την μεγάλη πολιτική μαγκιά του Πούτιν. Να κρατήσει κλειστό τον πέμπτο ολυμπιακό κύκλο που σηματοδοτεί την αμερικανική ήπειρο (βόρειος και νότιος) από την ΗΠΑνία και Βραζιλία που είναι και τα πολυπληθέστερα και ισχυρότερα κράτη.
Κατά "σύμπτωση" και τα δύο παραπάνω κράτη δεν παρευρέθησαν στην τελετή ενάρξεως των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων, υποτιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Πούτιν. 
Αν είναι έτσι τότε εστάλη ένα ηχηρό μήνυμα, ως απάντηση στο διπλωματικό σκουπίδι, ουτιδανή Νιούλαντ για την φράση της "να γα… η ΕΕ". Η Ευρώπη των Εθνών χειροκροτεί αυτήν την ενέργεια και λέει "Μέχρις εδώ". 
Η υποδούλωση της Ευρώπης στους ουτιδανούς που ξεκίνησε στις 8 Μαΐου 1945 του χρόνου συμπληρώνει 70 χρόνια. "Μέχρις εδώ". 
Η παρουσία, η πολυπληθής παρουσία Ελλήνων Εθνικιστών στην καινούρια ευρωβουλή είναι το πρώτο μας μέλημα.
Παν. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης
αποστρ. Λοχαγός (ΣΣΕ 77)

ΥΓ: Σε τόσο υψηλότατο επίπεδο ούτε λάθη γίνονται ούτε αστοχία υλικού δικαιολογείται.
elora
http://www.triklopodia.gr

Blue - Europe-HELLAS. Yellow - Asia. Green - Australia. Red - America (North and South) Black - Africa.
Posted: 10 Feb 2014 02:06 PM PST
Dimitris Avramopoulos and David Harris (AJC)
H "Ελεύθερη Ώρα" το σημερινό της πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Σόνιας Μαυρίδου, αφιερώνεται στον εβραιοσιωνισ...τή Ντέϊβιντ Χάρις τον οποίο κατονομάζει ως τον άνθρωπο που ουσιαστικά κυβερνά την Ελλάδα. Είναι Πρόεδρος των Εβραίων της Αμερικής, της οργάνωσης AJC (American Jewish Comitee) .
Η εφημερίδα αναφέρει πώς εμφανίστηκε στη χώρα μας τον Νοέμβριο του 2011, λίγο πριν ο Γ. Παπανδρέου παραδώσει την εξουσία στον δοτό πρωθυπουργό Παπαδήμο. Την εποχή εκείνη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "Ε.Ω.", συναντήθηκε ο "Σαμαράς-Μπεναχίμ" με τον Ντέϊβιντ Χάρις της ΑJC. 
Ήταν το διάστημα που ακόμη ο Σαμαρά τό'παιζε αντιμνημονιακός, φωνάζοντας ότι αν γίνει Πρωθυπουργός θα διώξει την τρόικα! Αμέσως μετά την συνάντηση με τον Ντέϊβιντ Χάρις ο Σαμαράς άλλαξε στάση κι έγινε ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ!
Τότε λοιπόν, σύμφωνα πάντα με την "Ε.Ω." οι σιωνιστές είπαν στον Παπανδρέου να φύγει από την εξουσία και την κυβέρνηση ανέλαβαν οι ILLUMINATI του τραπεζίτη Παπαδήμου. Μια κυβέρνηση η οποία μετά από λίγους μήνες ψήφισε το PSI, το δήθεν "κούρεμα" του δημόσιου χρέους το οποίο ουσιαστικά πρόσθεσε νέα δανεικά και δεσμά την ήδη σκλαβωμένη χώρα!
Το επόμενο διάστημα, με εντολές του Ντέϊβιντ Χάρις και της AJC έφυγαν από το κόμμα Καρατζαφέρη οι δύο ακροδεξιοί Άδωνις και Μάκης οι οποίοι πήγαν στη ΝΔ.
Εκεί όμως που ο Ντέϊβιτν Χάρις είχε καθοριστική παρέμβαση στα ελληνικά πράγματα ήταν στην διάλυση-φυκάκιση της Χρυσής Αυγής. Όπως γράφει η "Ε.Ω.", τον Σεπτέμβριο του 2013 η Χρυσή Αυγή ήταν δεύτερο κόμμα, μπροστά από τη ΝΔ. "Τότε βάλανε τον Δένδια να συλλάβει το Νίκο Μιχαλολιάκο και άλλους ηγετικούς παράγοντες της Χ.Α." με αστείες κατηγορίες, σημειώνει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.
Η δημοσιογράφος Σόνια Μαυρίδου επισημαίνει: "Ο Ντέϊβιντ Χάρις, ο ΥΠΕΡΣΙΩΝΙΣΤΗΣ που ΜΑΣ μισεί θανάσιμα, προσπαθεί να βγάλει εκτός νόμου την Χ.Α.".

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Feb 2014 01:07 PM PST
Μια φωτογραφία του πλάσματος στα πίσω πόδια του μας ήρθε απο το Νέο Μεξικό .
Υπάρχει μόνο ένα μικρό πρόβλημα . Η εικόνα δείχνει έναν υποτιθέμενο Skin Walker αλλά είναι ψεύτικο και είναι από την XTRO ταινία .
Η ιστορία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ισχυρίζεται ότι ένας γεωλόγος δούλευε σε ένα τομέα για μια πετρελαϊκή εταιρεία στην περιοχή και είδε κάτι περίεργο και αποφάσισε να το τραβήξει με θερμική κάμερα.
Την επόμενη μέρα , ο γεωλόγος ξαφνικά σταμάτησε το κάπνισμα.
Η  ιστορία εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά με τους ανθρώπους των κοινωνικων μέσων μαζικής ενημέρωσης λέγοντας , « Σοβαρά έχω φρικάρει , " " yikes ...είναι πολύ αληθινό και άλλα!
Βάζω την εικόνα από την κινηματογραφική ταινία πάνω αριστερά, ώστε να μπορέσετε να συγκρίνετε μόνοι σας
Αυτή η ιστορία είναι μια φάρσα και λυπάμαι αν έχω σκάσει την φούσκα κανενός . Γιατί έβαλα αυτή την ιστορία επάνω; Το έκανα για την αγάπη της αλήθειας .  http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 10 Feb 2014 12:07 PM PST
Ο φωτογράφος Allard Schager τράβηξε την περίπλοκη αυτή φωτογραφία καθώς κοιτούσε προς την κορυφή της Σκάλας του Βασιλιά της Αραγονίας, μια σκάλα που σκαλίστηκε σε έναν απότομο γκρεμό στο Bonifacio της Κορσικής στη Γαλλία. 
Κοιτάζοντας την φωτογραφία πολλές φορές είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις ποια πλευρά τελικά πηγαίνει προς τα πάνω και ποια προς τα κάτω.

http://www.otherside.gr
Posted: 10 Feb 2014 11:53 AM PST
Πολλοί δημοσιογράφοι ναι μεν επικρίνουν κυβερνητικές επιλογές, αλλά όταν πρόκειται για δυναμική και αυθόρμητη αντίδραση των πολιτών ενάντια σε ληστρικά μέτρα του συστήματος, τότε η σοβαροφάνεια δίνει και παίρνει. 
Η μαζική αντίσταση οφείλει κατά αυτούς να....είναι μόνο ειρηνική, ελεγχόμενη και κάτω από συνδικαλιστικά πανό. 
Ακριβώς όπως επιθυμούν οι παγκοσμιοποιητές. Τίποτα δεν πρέπει να «απειλεί» την «ειρήνη» με τις δεκάδες επί δεκάδων αυτοκτονίες.
Έτσι ΜΜΕ αλλά και όλα τα κόμματα είχαν βαλθεί να καταδικάσουν την αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου την 28η Οκτωβρίου, μετά την οποία αναγκάστηκε να «φύγει» ο George Papandreou. Στο ίδιο μήκος κύματος και «δημοσιογραφική τοποθέτηση» σε σχέση με την πράξη απελπισίας αγανακτισμένων κατοίκων στα παράπλευρα διόδια της Μαλακάσας. Προσαγωγές και συλλήψεις με στοιχεία από τις κάμερες του Μεγάλου Αδελφού, οι οποίες παρακολουθούν 24 ώρες διάφορα σημεία στην ελληνική επικράτεια.
Οι κάτοικοι αντιδρούν στην αύξηση των διοδίων, όπως είχε αντιδράσει ο Θησέας στους ληστές που επέβαλαν φόρο διέλευσης στους διαβάτες. Πολλά ΜΜΕ όμως με περισσή υποκρισία καταδικάζουν την έμπρακτη αγανάκτηση των Ελλήνων, ενώ κατά τα άλλα δείχνουν «συμπόνια» για τα προβλήματα του ελληνικού λαού, τις δυσκολίες κτλ. 

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Feb 2014 11:49 AM PST
Νεοεποχίτικη μαγκιά, πουλάνε μόνο όπου τις / τους παίρνει φίλοι μου...
esxatianasxesi.blogspot.com
Posted: 10 Feb 2014 11:43 AM PST
Καπερνάρος, Κικίλιας και Ρεπούση οι βουλευτές που έβγαλαν τα εκατομμύρια στο εξωτερικό
ΜΩΡΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΝΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ "ΜΥΡΙΑ";;;;;;
Το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωση του αναφορικά με τους βουλευτές που εντοπίστηκαν να έχουν στείλει εμβάσματα στο εξωτερικών υποδεικνύει τους Βασίλη Καπερνάρο (ΑΝΕΛ), Βασίλη Κικίλια (ΝΔ) και Μαρία Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ), καθώς και τις συζύγους των βουλευτών
Νίκου Σιφουνάκη και Βασίλη Καπερνάρου.
Αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματος του βουλευτή Α΄Αθηνών της ΝΔ Βασίλη Κικίλια η διαδικασία ελέγχου είναι σε εξέλιξη. Ο κ. Κικίλιας προσκόμισε κατόπιν της σχετικής πρόσκλησης στις 15/4/2013 στην αρμόδια ΔΟΥ Γλυφάδας, πλήρη στοιχεία δικαιολόγησης. Τα στοιχεία αυτά ελέγχονται με την τωρινή διαδικασία.
Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Feb 2014 11:10 AM PST
Οι Χριστιανοί διώκονται μέσα στην ίδια την Ελλάδα!!!
Θυμάστε την παράσταση Corpus Cristi στο Χυτήριο πριν από ενάμισυ χρόνο που είχε ξεσηκώσει θύελλα για το χυδαίο και υβριστικό της, σε βάρος της Ορθοδοξίας και του Χριστού, περιεχόμενο,;
Τότε υπήρξαν αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από χριστιανούς, χριστιανικές οργανώσεις και βουλευτές της Χρυσής Αυγής...

Ε, λοιπόν,  η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής συνέταξε κατηγορητήρια και ήδη έχουν κληθεί κι έχουν καταθέσει στην ΓΑΔΑ κατηγορούμενοι με βαρύτατες κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!
Απίστευτο και όμως αληθινό. Αντί να διωχθούν οι εμπνευστές της παράστασης, αντί να προστατευτεί η χριστιανική μας πίστη, διώκονται οι χριστιανοί που διαμαρτυρήθηκαν και μάλιστα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης! Είναι πρωτοφανές ο Χριστιανισμός να ταυτίζεται με εγκληματική οργάνωση και να διώκονται οι χριστιανοί Ορθόδοξοι μέσα στον τόπο τους από την Ελληνική Δικαιοσύνη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Προσπαθούμε να συλλέξουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την απίστευτη αυτή υπόθεση, για την οποία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη προφυλακιστεί με τις παραπάνω βαρύτατες κατηγορίες δύο χριστιανοί. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα αναμένεται η απολογία άλλων δύο κατηγορουμένων οι οποίοι ενδεχομένως και αυτοί να προφυλακιστούν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!
Posted: 10 Feb 2014 09:13 AM PST
Αναρωτιέμαι γιατί κανείς, μα κανείς δεν μιλάει για ότι συμβαίνει από χτες στην Ιταλία όπου όλα τα κινήματα ενώθηκαν κάτω από την ομπρέλα των " Forconi « και μπλόκαραν όλες τις πόλεις της χώρας για να αντιδράσουν για τον προϋπολογισμό. 
Γίνεται χαμός και η αντίσταση θα είναι διαρκείας, χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν , έχουν καταλάβει σιδηροδρομικούς σταθμούς, πολυεθνικές, ο εθνικός οργανισμός είσπραξης Equitalia, μέχρι που η αστυνομία έβγαλε τα κράνη ... και ενώθηκε με τους διαδηλωτές. 
Μήπως φοβούνται όλοι να το δημοσιεύσουν για να μην σηκωθούμε από το καναπέ και να καταλάβουμε ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε;
Δεν γίνεται αναφορά σε ότι συμβαίνει στην Ιταλία-όπως και σε άπειρες άλλες περιπτώσεις- επειδή αυτοί που ελέγχουν τα ΜΜΕ προσπαθούν να συγκαλύψουν τα ιταλικά δρώμενα, από φόβο μην ενθαρρύνουν ανάλογη εξέγερση και στην Ελλάδα! Ετσι ζούμε εδώ και έτσι πορευόμαστε.


http://www.oparlapipas.com
Posted: 10 Feb 2014 09:05 AM PST
Posted: 10 Feb 2014 09:19 AM PST
Ένας άνδρας με ένα Ford SUV οδηγούσε στην λάθος πλευρά του αυτοκινητόδρομου 275 με μεγάλη ταχύτητα στην Τάμπα της Φλόριντα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα Hyundai Sonata,που μετέφερε τέσσερις φοιτητές απο το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα.

Police have identified the victims in the Hyundai Sonata as Jobin Joy Kuriakose, 21, Ankeet Harshad Patel, 22, Imtiyaz 'Jim' Ilias, 20 and Dammie Yesudhas, 21 - all members of University of South Florida's Sigma Beta Rho fraternity.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Feb 2014 07:35 AM PST
Στην ευθανασία του 2χρονου Marious προχώρησαν οι υπεύθυνοι του πάρκου της Κοπεγχάγης στη Δανίας, κάτι που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.
Ο λόγος για μια υγιή καμηλοπάρδαλη για την οποία τις προηγούμενες μέρες είχε οργανωθεί εκστρατεία με τη συλλογή υπογραφών online ώστε να σωθεί το ζώο.
Ακόμα και η προσφορά ενός ιδιώτη που άγγισε το ποσό των 680.000 δολαρίων δεν ήταν αρκετά για να σωθεί το ζώο.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Feb 2014 07:00 AM PST
Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ένας μοτοσικλετιστής κατευθυνόταν προς την πλατεία Βικτωρίας, όταν έφτασε στην οδό Αριστοτέλους τρεις άγνωστοι Ελληνικής καταγωγής τον σταμάτησαν και τον ρώτησαν γιατί φορά ένα τζόκεϊ που είχε την Ελληνική σημαία και γιατί στην μπαγκαζιέρα της μηχανής του υπήρχε αυτοκόλλητο με την γαλανόλευκη. 
Ο άνδρας στη μηχανή, που είναι λυκειάρχης, τους απάντησε «Τα φοράω γιατί είμαι Έλληνας». Αμέσως, μια ομάδα 15 αλλοδαπών, πιθανόν Πακιστανοί, πετάχτηκαν από τα στενά και τον ξυλοκόπησαν αγρίως. 
Αποτέλεσμα ήταν να διακομιστεί εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Αθηνών για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

http://www.hellas-now.com
Posted: 10 Feb 2014 01:08 PM PST
Posted: 10 Feb 2014 06:51 AM PST
Ένα σπάνιο άγαλμα του Έλληνα θεού Απόλλωνα, που ήταν χαμένο επί αιώνες, βρέθηκε μυστηριωδώς στη Λωρίδα της Γάζας, όμως αμέσως κατασχέθηκε από την αστυνομία και πλέον δεν είναι γνωστό που βρίσκεται.
Η ανακάλυψη του αγάλματος αυτού έχει εξάψει την φαντασία των αρχαιολόγων, όμως η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει πότε το μπρούτζινο άγαλμα σε φυσικό μέγεθος θα εμφανιστεί και πάλι ή πού θα εκτεθεί.
Ένας ψαράς από τη Λωρίδα της Γάζας δήλωσε ότι βρήκε το άγαλμα βάρους 500 κιλών στη θάλασσα, περίπου 100 μέτρα από την ακτή, τον Αύγουστο και το μετέφερε σπίτι του με ένα κάρο που το έσερνε ένα γαϊδούρι, χωρίς να έχει επίγνωση της αξίας του.
Κάποιοι άλλοι αμέσως μάντεψαν τη σημασία του και για μικρό χρονικό διάστημα το άγαλμα εμφανίστηκε στον ιστότοπο eBay προς πώληση για 500.000 δολάρια, τιμή πολύ χαμηλότερη της πραγματικής του αξίας. Η αστυνομία του ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς, που κυβερνά τη Λωρίδα της Γάζας, το κατέσχεσε και ανακοίνωσε ότι ερευνά την υπόθεση.

apolonas-agalma1-570
Προς μεγάλη τους αγανάκτηση, οι αρχαιολόγοι δεν έχουν καταφέρει να δουν το άγαλμα του Απόλλωνα και έχουν αναγκαστεί να αρκεστούν σε μερικές θολές φωτογραφίες του ανέπαφου αγάλματος του θεού, που είναι ξαπλωμένο πάνω σε μια κουβέρτα με τα Στρουμφάκια. Απ' όσο μπορούν να εκτιμήσουν το άγαλμα κατασκευάστηκε μεταξύ του 5ου και του 1ου αιώνα π.Χ..
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Feb 2014 06:44 AM PST
43Αν κάποτε οι διορισμοί λάμβαναν χωρα στις δημόσιες υπηρεσίες σημερα στην εποχη του μνημονίου αντίστοιχο μερος ειναι οι πολυεθνικές και οι μεγαλοεργολάβοι.
Εδώ προσκυνούν όλοι οι πολιτικοί. Δεν τους νοιάζει τίποτα και κανένας! Αρκεί να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των και να μπορούν να διορίζουν τα δικά τους παιδιά:
Δείτε τις εταιρίες που παίρνουν τα λεφτά μας από τα διόδια,γιατί;

Γιατί είναι ωραίοι και μάγκες.

1 2  5 6
Η VINCI CONCESSIONS S.A.S. (29,9%)
Η HOCHTIEF PPP SOLUTIONS GmbH (17%)
Ο όμιλος J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. (17%)
 Η ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. (17%)
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. (17%)
Η ΑΘΗΝΑ ΑΤΕ (2,1%)
makeleio.gr
Posted: 10 Feb 2014 06:31 AM PST
Η σχολική βία για μια ακόμα φορά έδωσε το... παρόν σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας. Θύμα μια 14χρονη μαθήτρια του Γυμνασίου, η οποία πηγαίνει σχολείο σε Δημοτικό Διαμέρισμα του πρώην Δήμου Μεσσάτιδας .
Την 14χρονη ακινητοποίησαν δυο συνομήλικοι συμμαθητές της την ώρα του διαλείμματος και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους την χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός της.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η μικρή μαθήτρια χτυπήθηκε παραμένουν αδιευκρίνιστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς της όταν πήγε στο σπίτι, καθώς είχε αίματα στα πόδια και τα χέρια.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, από τους γονείς της 14χρονης ελέγχεται και το ενδεχόμενο η άσκηση της βίας σε βάρος της κόρης τους να είναι προϊόν προσπάθειας που προηγήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση.
Posted: 10 Feb 2014 06:24 AM PST
Στο βίντεο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας, ένας αστυνομικός πυροβολεί 16 φορές έναν 64χρονο άντρα στο Οχάιο, ο οποίος έβγαλε ένα αεροβόλο όπλο κατά τη διάρκεια ελέγχου....
Το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας όταν έγινε γνωστή η απόφαση του εισαγγελέα, ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο αστυνομικός δικαιολογημένα χρησιμοποίησε το όπλο του εναντίον του 64χρονου τον Μάιο.
Έτσι, ο αστυνομικός από το Akron των ΗΠΑ κρίθηκε αθώος που «άδειασε» το όπλο του πάνω στον οδηγό του οχήματος και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.
Στο βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου ακούγεται ο 64χρονος να δίνει στοιχεία (τα οποία αποδείχθηκε ότι ήταν ψευδή) στον αστυνομικό.
Μάλιστα, έφερε και ένα όπλο με αποτέλεσμα ο Burnette να δηλώσει ότι δεν είχε άλλη επιλογή από τον να πυροβολήσει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νόμοι του Οhio επιτρέπουν στους αστυνομικούς να πυροβολήσουν αν θεωρήσουν ότι απειλείται η ζωή τους.
Ωστόσο αρκετοί διαμαρτύρονται για το αν οι 16 πυροβολισμοί στην συγκεκριμένη περίσταση ήταν αναγκαίοι.

http://www.oparlapipas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.