3 Μαρ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 2-3-14



  • Γελάει ο κόσμος με τον Άδωνι που δήλωσε: «Ευτυχώς που βρέθηκε ο Σαμαράς να φτιάξει την Ελλάδα»..(Βίντεο)
  • θα νομιμοποιήσουμε όλους του λαθρομετανάστες όταν έρθουμε στην εξουσία - ΣΥΡΙΖΑ...
  • AΠΙΣΤΕΥΤΟ - Συνέλαβαν 90χρονη με Αλτσχάιμερ για χρέη 5.000€ (ΒΙΝΤΕΟ)
  • H Oυκρανία ζητά απο το ΝΑΤΟ,ΗΕ,ΑΜΕΡΙΚΗ και Ισλάμ να ενεργοποιήσουν όλους τους μηχανισμούς τους για να τους βοηθήσουν να πολεμήσουν την Ρωσία.
  • Οι "Λύκοι της Νύχτας", Ρώσοι μοτοσικλετιστές, "μαχητές της Ορθοδοξίας" πάνοπλοι στην Κριμαία!
  • Βίντεο απο κάμερα ασφαλείας μέσα στη Βουλή της Κριμαίας μας δείχνει την επέμβαση των ένοπλων Ρώσων που παίρνουν υπό τον έλεγχό τους το κτίριο.
  • ΑΔΩΝΙΣ:Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΣΘΕΝΙΑ...ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
  • BINTEO.Παραιτήθηκε on air από την εκπομπή του ο Νίκος Νικολόπουλος.!!!!
Posted: 02 Mar 2014 03:09 AM PST
Posted: 02 Mar 2014 03:06 AM PST
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Γαιτάνη απαντώντας στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκο, στο τι θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε:
«Για εμάς ο φασισμός και ο ρατσισμός παλεύεται στο δρόμο. Και το κάνουμε όλη η Αριστερά μαζί με τους μετανάστες που είναι αδέλφια μας -γιατί τους θεωρούμε ταξικά μας αδέλφια. Θα το σταματήσουμε μαζί τους. Είμαστε, όμως, υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα και μέσα στη Βουλή.
Γι' αυτό σας ζητάμε και επιμένουμε, μέσα από τις ενστάσεις μας και τις τροπολογίες μας, να κάνετε ακόμα περισσότερες παραχωρήσεις, διότι είναι πολύ λίγες αυτές που έχετε κάνει, κύριε υπουργέ. Το νομοσχέδιο έχει πολύ λίγες βελτιώσεις και δεν καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων».
Και πρόσθεσε: «Κατ' αρχάς, κάνετε μια σοβαρή διάκριση, στην οποία επιμένετε, και είναι ζήτημα φυσιογνωμίας του ΠΑΣΟΚ και μην μας λέτε ότι μιλάτε για τον προοδευτικό χώρο και για τα ανθρώπινα δικαιώματα κ.λπ., διαχωρίζετε τους μετανάστες σε νόμιμους και παράνομους, ενώ θα έπρεπε να είναι οι μετανάστες και πώς θα τους αντιμετωπίσουμε όταν δεν τους νομιμοποιείτε όλους.
Αυτοί που είναι μέσα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τι θα γίνουν; Αυτοί που ήρθαν μετά το 2005 και είναι οκτώ χρόνια εδώ τι θα γίνουν; Έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο. Άρα, επιμένετε στις διακρίσεις και στο διαίρει και βασίλευε».
http://www.eglimatikotita.gr
Posted: 02 Mar 2014 02:52 AM PST
Μια απίστευτη περιπέτεια βίωσε 90χρονη γυναίκα που πάσχει από Αλτσχάιμερ, καθώς άνδρες της αστυνομίας τη συνέλαβαν γιατί χρωστούσε 5.000 ευρώ στο δημόσιο...
Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί τη βρήκαν να περιπλανιέται ξημερώματα στο δρόμο και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η υπερήλικη γυναίκα χρωστούσε 5000 ευρώ προς το δημόσιο με αποτέλεσμα να την οδηγήσουν στο κρατητήριο. 
Όπως ανέφερε συγγενικό της πρόσωπο, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega, η 90χρονη γυναίκα τελικά μεταφέρθηκε στο «Δρομοκαΐτ

http://www.gkourou.com
Posted: 01 Mar 2014 05:30 PM PST
Posted: 01 Mar 2014 03:19 PM PST
Ως Μαχητές της Ρωσίας και της Ορθοδοξίας αυτοπροσδιορίζονται οι Ρώσοι "Hell's angels" που με επικεφαλής τον αρχηγό τους, Alexander Zaldostanov, έφτασαν πάνοπλοι στην Κριμαία. Σκοπός τους; 
Η προστασία των κατοίκων απο τις διαφαινόμενες επιθέσεις ναζί και ισλαμιστών για να αναχαιτίσουν
το κύμα στήριξης προς την Μόσχα που σαρώνει.

Να σημειωθεί ότι το αρχηγείο της οργάνωσης στην Μόσχα είχε επισκεφθεί ο ίδιος ο Πούτιν το 2013 σε μια κίνηση που είχε συζητηθεί, αφού στο "καταστατικό" της οργάνωσης αναφέρεται ρητά ότι δεν αναγνωρίζουν τους νομούς του κράτους αλλά υποκλίνονται στην Ρωσική παράδοση και την Ορθοδοξία.
Η έλευση των "Λύκων της Νύχτας" ειναι πρώτο θέμα στα Ουκρανικά μέσα με κραυγές καταδίκης.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 01 Mar 2014 05:44 PM PST
Βίντεο απο καμερα ασφαλείας μέσα στη Βουλή της Κριμαίας μας δείχνει τους ένοπλους Ρώσους που έχουν υπό τον έλεγχό τους το κτίριο. να παρακολουθούν τους υπαλλήλους που αποχωρούν. 
Είναι ντυμένοι με στρατιωτικές στολές χωρίς διακριτικά και βαρειά οπλισμένοι. Είναι προφανές ότι πρόκειται για Ρώσους οι οποίοι μεθοδικά εκτελούν σχέδιο στρατιωτικής επέμβασης στην Κριμαία. 
Η επέμβαση προκάλεσε ήδη την αμερικανική αντίδραση.
Παράλληλα η πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, Σαμάνθα Πάουερ μιλώντας στους δημοσιογράφους, μετά από κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με θέμα την Ουκρανία, απηύθυνε έκκληση για την άμεση αποστολή μιας ανεξάρτητης διεθνούς αποστολής διαμεσολάβησης στην Ουκρανία

Posted: 01 Mar 2014 04:50 AM PST
Posted: 01 Mar 2014 04:47 AM PST
Αναστάτωση επικράτησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» με την αποχώρηση του Νίκου Νικολόπουλου ζωντανά από την εκπομπή του.
Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος παρουσίαζε την καθημερινή εκπομπή με τίτλο «Μ΄Ανοιχτά τα Αυτιά».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Νικολόπουλος δέχτηκε ορισμένες παρεμβάσεις που τον ενόχλησαν και έτσι αποφάσισε να παραιτηθεί και μάλιστα ….σε ζωντανή μετάδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.