12 Φεβ 2011


Κοίτα ποιοι μιλάνε…



Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ  
δημοσιογράφου μέλους της ΕΣΗΕΑ

Η είδηση:
Ποινικοποιεί ο υπουργός Υποδομών κατά παραγγελία των εργολάβων την άρνηση πληρωμής διοδίων στους οδικούς άξονες οι οποίοι έχουν παραχωρηθεί σε ιδιώτες, μετατρέποντάς την σε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μετά προστίμου, ενώ προβλέπεται και η αφαίρεση της άδειας του οδηγού, ακόμη και των πινακίδων Κυκλοφορίας, πάλι κατά ΚΟΚ. Σύμφωνα με την τροπολογία, η τροχαία θα δουλεύει για λογαριασμό των παραχωρησιούχων και η άρνηση πληρωμής διοδίων κατά την αιτιολογική έκθεση "συνιστά αποκλίνουσα συμπεριφορά που προκαλεί κωλυσιεργία, επηρεάζει αρνητικά την κυκλοφορία, αλλά και την ασφάλεια και λειτουργία της συγκοινωνιακής εγκατάστασης"! Η τροχαία "μπορεί να διαπιστώνει την παράβαση με αυτοπρόσωπη παρουσία κατά τη διάπραξή της ή κατόπιν ελέγχου του οχήματος", με συνέπεια την επιβολή προστίμου 200 ευρώ ή και την αφαίρεση άδειας ικανότητας οδηγού, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων του οχήματος για 20 ημέρες. Ως υπόχρεοι καταβολής του διοδίου ορίζονται ο ιδιοκτήτης ή ο οδηγός του οχήματος. Για να θολώσει τα νερά το υπουργείο Υποδομών σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι "μέρος των εσόδων από τα πρόστιμα που επιβάλλονται για τις παραβάσεις του ΚΟΚ αποδίδονται στους ΟΤΑ".

Και τα σχόλια του υπογράφοντος:
Λυτοί και δεμένοι έχουν ξαμοληθεί τις τελευταίες μέρες, κατά των αρνητών πληρωμής των διοδίων στους εθνικούς -λέμε τώρα- δρόμους.
Το σύνθημα έδωσε ο Ρέπας, υπουργός υποδομών και δε συμμαζεύεται, αποκαλώντας τους όλους τσαμπαντζήδες!
Τη σκυτάλη πήρε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, κατακεραυνώνοντας τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ότι περίπου «πάει να καταλύσει το κράτος»!
Από κοντά και εν χορώ, τα ντόπερμαν των καναλιών με πρώτους και καλύτερους αυτούς του MEGA.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή να ταυτοποιήσουμε όλους αυτούς που την έχουν δεί τιμητές των πάντων.
* Ο κάθε βουλευτής και υπουργός που έχει χιλιάδες ευρώ το μήνα τσάμπα τηλέφωνα, κινητά και σταθερά, δεν είναι ΤΣΑΜΠΑΝΤΖΗΣ!
Ο κάθε βουλευτής και υπουργός που έχει τσάμπα λιμουζίνα χωρίς να πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, οδηγό, ασφάλιστρα, σέρβις, δεν είναι ΤΣΑΜΠΑΝΤΖΗΣ!
* Ο κάθε βουλευτής και υπουργός που έχει τσάμπα VIPαεροπορικά εισιτήρια από και προς την επαρχία δεν είναι ΤΣΑΜΠΑΝΤΖΗΣ!
* Ο κάθε βουλευτής και υπουργός που έχει ατέλεια στα ΕΛΤΑ για την αλληλογραφία του δεν είναι ΤΣΑΜΠΑΝΤΖΗΣ!
Ο κάθε βουλευτής και υπουργός από την επαρχία που έχει τσάμπα πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αθήνα δεν είναι ΤΣΑΜΠΑΝΤΖΗΣ!
Ο κάθε υπουργός που καταλύει στα ακριβότερα ξενοδοχεία του Παρισιού και της Νέας Υόρκης πληρωμένα με λαφτά του φορολογούμενου, δεν είναι ΤΣΑΜΠΑΝΤΖΗΣ!
* Ο κάθε βουλευτής και υπουργός, που χωρίς να βάζει χέρι στην τσέπη φροντίζει τη σωματική του ευεξία στο γυμναστήριο της Βουλής, δεν είναι ΤΣΑΜΠΑΝΤΖΗΣ!
Ο πρωθυπουργός που ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (!) καβαλάει το φάλκον και σουλατσάρει ανά τις ηπείρους, φωνασκώντας ότι "κυβερνά μια χώρα διεφθαρμένων" πληρώνει από την τσεπούλα του καύσιμα και πιλότους και δεν τα φορτώνει στον δεινά φορολογούμενο έλληνα, δεν είναι ΤΣΑΜΠΑΝΤΖΗΣ!   
* Ο Μπόμπολας κι όλοι οι άλλοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, καναλάρχες που άρπαξαν χωρίς δεκάρα τσακιστή τις πανάκριβες συχνότητες -περιουσία του ελληνικού λαού- δεν είναι ΤΣΑΜΠΑΝΤΖΗΔΕΣ!
Ο κάθε εφοπλιστής που φοροαπαλλάσσεται πλήρως και θησαυρίζει, χρησιμοποιώντας τσάμπα τα λιμάνια και όλες τις υποδομές και τις υπηρεσίες , ακριβοπληρωμένες από τον ελληνικό λαό, δεν είναι ΤΣΑΜΠΑΝΤΖΗΣ!
Ο κάθε μεγαλοκατασκευαστής  που κοστολογεί εφτά φορές παραπάνω δρόμους και γέφυρες και που τελικά τα φτιάχνει με κρατικό, δηλαδή του λαού, χρήμα και μαύρη εργασία, δεν είναι ΤΣΑΜΠΑΝΤΖΗΣ!
 * Ο κάθε μεσάζοντας της ΖΙΜΕΝΣ της ΜΑΝ της ΤΙΣΕΝ ΓΚΡΟΥΠ και των πολεμικών βιομηχανιών πολιτικός ή μη, που απομυζά το μεδούλι του λαού τσεπώνοντας χοντρές μίζες δεν είναι ΤΣΑΜΠΑΝΤΖΗΣ!
Ολοι αυτοί που με φτύνουν κατάμουτρα, ας κάτσουν μπροστά στον καθρέφτη και θα τους δουν τους ΤΣΑΜΠΑΝΤΖΗΔΕΣ!

Λέτε ΤΣΑΜΠΑΝΤΖΗ εμένα και τον κάθε αξιοπρεπή σκεπτόμενο πολίτη που αρνούμαστε να πληρώσουμε τη διέλευσή μας από δημόσιους δρόμους που τους πληρώσαμε:


* Μια φορά ως φορολογούμενοι,
* Δεύτερη φορά με τα τόσων χρόνων διόδια που εισέπραττε το κράτος για να βελτιώσει, να επεκτείνει και να εκσυγχρονίσει το οδικό δίκτυο.
* Τρίτη φορά με τα πανάκριβα ετήσια τέλη κυκλοφορίας,
* Τέταρτη φορά, με τις δόλιες κακοτεχνίες στους δρόμους – καρμανιόλες που οι ίδιοι εργολάβοι ξαναπληρώνονταν για να τις διορθώσουν!
* Πέμπτη φορά και ΚΟΡΥΦΑΙΑ με τα ποτάμια αίματος, τις ζωές και τις αναπηρίες εκατοντάδων χιλιάδων συνανθρώπων μου.
Για έκτη φορά για δρόμο που… ΘΑ φτιάξουν, ΑΝ και ΟΤΑΝ ευαρεστηθούν οι κολλητοί σας μεγαλοεργολάβοι, στο απώτερο και απροσδιόριστο μέλλον δεν θα σας τα δώσω!

Ε ΟΧΙ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ
κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, κ. ΣΑΜΑΡΑ, ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.
ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΑΝΤΖΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΨΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ!

Εγώ, με ψηλά το κεφάλι, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ για όλα όσα μου ανήκουν!
Είμαι βέβαιος ότι δεν θα υπάρξει Ελληνας δικαστής που θα εφαρμόσει αυτόν τον αντισυνταγματικό νόμο – έκτρωμα που φτιάξατε για να καθηλώσετε κάθε φωνή και στάση αξιοπρέπειας που στέκεται απέναντί σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.