24 Ιουλ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 23-7-13


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


  • Τηλεοπτικό Σποτ που διαφημίζει το…ΔΝΤ !
  • ΕΛΑ , ΡΕ ΑΤΙΜΕ..!!‏Έλα για να δω αν τελικά έχει μείνει ίχνος Ελλάδας μέσα μου.
  • «Η γενιά που μας πρόδωσε»
  • Η σοκαριστική άποψη του Πλούταρχου για την κρεατοφαγία
  • Pope gets mobbed in Rio by thousands of ecstatic worshippers after his driver takes a wrong turn during his first international visit
  • ΣΟΚ στην Κρήτη.Την απήγαγαν από τη στάση του λεωφορείου και τη βίασαν!
  • Video – Our Coming Environmental Catastrophe: Geoengineering and Weather Warfare
  • ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.
  • Ιαπωνία: Οργή από ψαράδες μετά τις αποκαλύψεις περί ραδιενεργού νερού
  • Ανάπηρος οδηγός ταξί πυροδότησε βόμβα στο αεροδρόμιο του Πεκίνου
  • Terrifying video shows moment a pair of divers were almost eaten by two hungry humpback whales
  • Ιαπωνία: Διαρροή ραδιενεργών υδάτων στον Ειρηνικό
  • BBC Panorama: Secrets of Britain's Sharia Councils
  • Η κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας στην Ελλάδα μέσα από την κάμερα του BBC

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ " ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ !! " ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΒΟΥΛΗΣ... "ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! " ΒΙΝΤΕΟ!!
Posted: 23 Jul 2013 06:27 PM PDT
Κανείς δεν θα σταματήσει την κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής...
6:00 στην πλατεία αττικής…
Τοποθέτηση της Βουλευτού Β' Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια στην Ολομέλεια σχετικά με την εκ νέου παράνομη πρόθεση του δήμαρχου Αθηνών Καμίνη να απαγορεύσει την διανομή τροφίμων στην πλατεία Αττικής.
Τηλεοπτικό Σποτ που διαφημίζει το…ΔΝΤ !
Posted: 23 Jul 2013 03:01 PM PDT

http://logioshermes.blogspot.com
ΕΛΑ , ΡΕ ΑΤΙΜΕ..!!‏Έλα για να δω αν τελικά έχει μείνει ίχνος Ελλάδας μέσα μου.
Posted: 23 Jul 2013 08:42 AM PDT
Έλα, ρε άτιμε. Έλα να τα πάρεις όλα. Και για όσα πάλεψαν οι πρόγονοί μου και για τα δύο μέτρα κήπο που μου άφησαν οι παππούδες μου. 
Έλα να πάρεις και τα μεροκάματα, τα σκληρά, που τα έβαζα στην άκρη για μια ώρα δύσκολη, εκείνη της αρρώστιας. Έλα να τα πάρεις όλα. Πάρε και τον ήλιο που
τόσο τον γουστάρεις για να λιάζουν οι συφιλιδικοί τα κορμιά τους αποκτώντας το μεσογειακό χρώμα που τόσο επιθυμούν και τόσο απεχθάνονται… 
Πάρε ρε, και τις θάλασσές μου να εξάγεις αέριο και τα ποτάμια μου να παράγεις ενέργεια φθηνή μόνο για την πάρτη σου. Πάρε και το γάλα των προβάτων μας και τα στάρια των κάμπων μας.
Το ξέρω που το πας, άτιμε. Το πας εκεί που πάντα ήθελες να το φθάσεις. 
Να καταστήσεις έναν λαό υπηρέτη. Να βλέπω απελπισμένες μεσόκοπες να βγάζουν μεροκάματο σε μπουρδέλα παραπήγματα ενώ οι πιο νέες να φεύγουν καραβιές για τα διεθνή καλογυαλισμένα μπουρδέλα σου. 
Να βλέπω γέρους να πεθαίνουν από αφόρητο κρύο κλεισμένοι μέσα στα 20 τετραγωνικά λίγο πριν τους τα πάρεις κι αυτά ή από ασφυξία όταν θα τους κλείνεις τον διακόπτη από την συσκευή οξυγόνου λόγω ληξιπρόθεσμων λογαριασμών. 
Να βλέπω 50ρηδες σε απόγνωση , 40ρηδες στις ουρές ανεργίας και 20ρηδες να λένε την ξενιτειά πατρίδα τους. 
Να βλέπω τα παιδιά ως μελλοντικούς σκλάβους της Φάρμας των Ανθρώπων που χρόνια στήνεις και τώρα θα εγκαινιάσεις εκεί ακριβώς που ξεκίνησε ο Ανθρωπισμός.
Βλέπω που το πας. Δεν θα ρίξεις απλά το μεροκάματο στο 1 ευρώ την ημέρα για 18 ώρες δουλειάς. Θα μας κάνεις να χαιρόμαστε που ζούμε κι ας μην παίρνουμε ούτε το 1 ευρώ. Φτιάχνεις το νέο Νταχάου και αυτό θα είναι η ίδια μου η χώρα. Τα Νταχάου ποτέ δεν κλείνουν, απλά αναστέλλουν τις εργασίες τους, έτσι δεν είναι λουκανοθρεμμένε μου; 
Έφθασε η ώρα να μπουν μπροστά οι μηχανές αυτού του τεράστιου κρεματορίου που θα έχει για οροφή τον ουρανό που λατρέψαμε και για πάτωμα το χώμα που μας έθρεψε.
Διαβάστε περισσότερα »
«Η γενιά που μας πρόδωσε»
Posted: 23 Jul 2013 08:18 AM PDT
Του Χρήστου Βρίκου*
Η πολυθρύλητη «Γενιά του Πολυτεχνείου», εξαργύρωσε τις μάχες της υπέρ της δημοκρατίας ανελισσόμενη στα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής ζωής του τόπου. 
Οποιοδήποτε άλλο στοιχείο βιογραφικού, της ήταν περιττό. Το «ταμείο» των αγώνων αρκούσε για να ...μακροημερεύσει, απομυζώντας την αγαλλίαση του λαού για την επικράτηση της δημοκρατίας.
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι! 
Η γενιά του πολυτεχνείου, εξελίχθηκε σε μια γενιά από… ευέλικτους «πολυτεχνίτες», που πρωταγωνίστησαν στην εδραίωση όλων όσων ταλανίζουν σήμερα το δημόσιο βίο: γιγάντωσαν το λαϊκισμό, θεοποίησαν τον κρατισμό, εξέθρεψαν τον μικροκομματικό συνδικαλισμό, προέταξαν πρότυπα που παγκοσμίως αμφισβητήθηκαν και κατέρρευσαν.
Οι αγωνιστές του Πολυτεχνείου, εν κατακλείδι, «μπόλιασαν» στην ελληνική κοινωνία την αδιέξοδη νοοτροπία της δανεικής ευμάρειας, στο πλαίσιο της οποίας μάλιστα, κανείς δεν δικαιούνταν να προσάψει κάτι στους μεγάλους «δημοκράτες».Πώς το έλεγε ο συγχωρεμένος Βαγγέλης; «Δεν θα μας ρίξουν και για ένα κωλόσπιτο!»
Για να είμαστε δίκαιοι, πολλοί άλλοι ακολούθησαν την πεπατημένη που δημιουργήθηκε. Θαυμάζοντας το lifestyle του αγωνιστή που κυβερνά, πάτησαν σε νόμους που επέτρεπαν εύκολο πλουτισμό, έπαιξαν παιχνίδια ισορροπιών, ζητιάνεψαν διαπιστευτήρια προοδευτικότητας από αυτή την τάχα προοδευτική «Αριστερά», με τον ενδόμυχο φόβο, μην τυχόν τους πιάσει στο στόμα της, συμπεριφερόμενοι ενοχικά για το παρελθόν τους… 
Διοίκησαν όπως ακριβώς αυτοί που κατηγορούσαν και άφησαν τον πόλεμο των ιδεών στην τύχη του.
Έτσι, κάθε προσπάθεια αλλαγής, αντιμετωπίστηκε ως απειλή για τα κεκτημένα ετών της εργατιάς. Ακολουθούσε μια κατάληψη, μια συναυλία συμπαράστασης, μια απεργία για να μην αλλάξει τίποτα. Νόμος ήταν ότι επέβαλλαν οι εργατοπατέρες και όχι η ανάγκη για υγιή επιχειρηματικότητα και φιλελεύθερη στροφή στην οικονομία.
Διαβάστε περισσότερα »
Η σοκαριστική άποψη του Πλούταρχου για την κρεατοφαγία
Posted: 23 Jul 2013 06:48 AM PDT
Στη συλλογή του «Ηθικά» ο Πλούταρχος αναζητά την εφαρμογή της αρετής στην πρακτική πλευρά της ζωής.
Στους «Περί σαρκοφαγίας» λόγους του μάλιστα προβληματίζεται έντονα. Προφανώς απαυδημένος από τα ελληνορωμαϊκά συμπόσια αναρωτιέται πώς γίνεται – έχοντας στη διάθεσή μας τέτοια νόστιμη ποικιλία από φρούτα, λαχανικά και καρπούς – να θέλουμε με το ζόρι να νοστιμίσουμε τη ματωμένη σάρκα ενός ζώου «σβήνοντας με μύρια καρυκεύματα τη γεύση του αίματος» για να μπορέσουμε να τη φάμε.
Οι απόψεις του για την κρεατοφαγία είναι... ωμές και σοκαριστικές...
Τι ονομάζουμε λιχουδιά;
«...εγώ απορώ τι έπαθε και τι ένιωθε ο πρώτος άνθρωπος και ακούμπησε το στόμα του σε αίμα σκοτωμένου πλάσματος, πλησίασε τα χείλη του σε σάρκα πεθαμένου ζώου και, παραθέτοντας σε τραπέζι μπαγιατεμένα πτώματα, ονόμασε λιχουδιές και νοστιμιές τα μέρη που λίγο πριν βρυχούνταν, μιλούσαν, κινούνταν και έβλεπαν. Πώς τα μάτια του άντεξαν να δουν αίμα πλασμάτων που σφάζονταν, γδέρνονταν, διαμελίζονταν, πώς η όσφρησή του άντεξε την αποφορά, πώς η σκέψη του μιάσματος δεν απέτρεψε τη γλώσσα να αγγίζει ξένα έλκη και να απολαμβάνει τους χυμούς και τα υγρά θανάσιμων τραυμάτων».
Πού είναι τα κοφτερά δόντια σου;
«Το ότι δεν είναι στη φύση του ανθρώπου να τρώει κρέας φαίνεται κατ' αρχάς από την κατασκευή του σώματος. 
Πράγματι το ανθρώπινο σώμα δε μοιάζει με κανενός ζώου από όσα έχουν φτιαχτεί για να τρώνε κρέας: Δεν υπάρχουν προτεταμένα χείλη, μυτερά νύχια, κοφτερά δόντια, γερό στομάχι και θερμή πνοή ικανή να μετατρέψει και να επεξεργαστεί τα βαριά συστατικά του κρέατος. 
Έτσι η φύση με τα λεία δόντια, το μικρό στόμα, τη μαλακή γλώσσα και την αδυναμία της πνοής για πέψη αποκλείει τη σαρκοφαγία».
Σκότωσε ο ίδιος αυτό που θέλεις να φας...
Διαβάστε περισσότερα »
Pope gets mobbed in Rio by thousands of ecstatic worshippers after his driver takes a wrong turn during his first international visit
Posted: 23 Jul 2013 06:41 AM PDT
The Pope was mobbed by thousands of surprised worshippers on the first day of his week-long visit to Brazil after the driver of his Popemobile veered off course.
As the Pope was driven into the city from Rio's airport yesterday, his chauffeur was supposed to stick to the left-hand lanes that were free of traffic.
Instead he took a right turn and ended up on a boulevard cluttered with buses and taxis, forcing the pontiff's Fiat to stop.
Thousands of faithful who lined the streets then rushed the car, reaching into the pope's open window, many taking photos of him with their phones.
It was a nightmarish scene for security officials, but clearly a delight and another opportunity to connect for this pope, who was scheduled to take a day off Tuesday for rest and private meetings. 

Scroll down for video

Διαβάστε περισσότερα »
ΣΟΚ στην Κρήτη.Την απήγαγαν από τη στάση του λεωφορείου και τη βίασαν!
Posted: 23 Jul 2013 08:25 AM PDT
Ασύλληπτο το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, με πρωταγωνίστρια 25χρονη. 
Η γυναίκα...η οποία είναι παντρεμένη, περίμενε αμέριμνη στη στάση του λεωφορείου, όπως κάθε πρωί για να πάει στη δουλειά της, ωστόσο η σημερινή ημέρα ήταν ανατριχιαστικά διαφορετική!
Μπροστά της σταμάτησαν δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν κουκούλες, και αφού την πήραν, την μετέφεραν σε ερημικό σημείο, λίγο πιο μακριά από τη στάση του λεωφορείου, όπου ο ένας από τους δύο, τη βίασε!
Η άτυχη γυναίκα, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία το εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή και αναζητεί τους δράστες.
http://www.zoomblog.org
Video – Our Coming Environmental Catastrophe: Geoengineering and Weather Warfare
Posted: 23 Jul 2013 06:12 AM PDT
The environmental movement has developed a single-minded obsession with the supposed effects of carbon dioxide on the global climate. 
Rather than CO2 gas, however, the technologies that are now being proposed to mitigate this supposed problem might be the real cause of our coming environmental calamity.
ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.
Posted: 23 Jul 2013 05:33 AM PDT
Ιαπωνία: Οργή από ψαράδες μετά τις αποκαλύψεις περί ραδιενεργού νερού
Posted: 23 Jul 2013 05:25 AM PDT
Οργή εκφράζουν οι ψαράδες μετά την αποκάλυψη ότι ραδιενεργό νερό μολύνει τον ωκεανό στη Φουκουσίμα
Αλιείς εξέφρασαν την οργή τους σήμερα μετά την παραδοχή της εταιρείας που διαχειρίζεται το κατεστραμμένο από το σεισμό και το συνεπακόλουθο τσουνάμι το 2011 πυρηνικό εργοστάσιο στη Φουκουσίμα ότι νερό μολυσμένο με ραδιενέργεια ρέει στον Ειρηνικό Ωκεανό από τις εγκαταστάσεις, μετέδωσε το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK.
Στελέχη της Tokyo Electric Power Co (TEPCO) ζήτησαν συγγνώμη από περίπου 100 αλιείς με τους οποίους συναντήθηκαν στην πόλη Ιουάκι, νότια του εργοστασίου Φουκουσίμα Νταϊίτσι, μετέδωσε το NHK.
Ο Τέτσου Νοζάκι, πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής των συνεταιρισμών των αλιέων στη Φουκουσίμα, είπε χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση οφείλει να ανακαλέσει την διακήρυξη που είχε κάνει τον Δεκέμβριο του 2011, σύμφωνα με την οποία η κατάσταση είχε τεθεί υπό έλεγχο, σύμφωνα πάντα με το NHK.
Ο Νοζάκι είπε ότι το Τόκιο πρέπει να αντιμετωπίσει τη διαρροή του μολυσμένου νερού ως μια νέα κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
«Είχαμε σκοπό να εμποδίσουμε το τοξικό νερό να διαφύγει έξω από το εργοστάσιο. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη», είπε εκπρόσωπος της TEPCO σε συνέντευξη Τύπου.
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα η TEPCO είχε ανακοινώσει ότι τα επίπεδα της ραδιενέργειας έχουν αυξηθεί ραγδαία στο πυρηνικό συγκρότημα.
Διαβάστε περισσότερα »
Ανάπηρος οδηγός ταξί πυροδότησε βόμβα στο αεροδρόμιο του Πεκίνου
Posted: 23 Jul 2013 05:16 AM PDT
Πρώην οδηγός ταξί πυροδότησε αυτοσχέδια βόμβα στο αεροδρόμιο του Πεκίνου επειδή όπως ισχυρίζεται έμεινε ανάπηρος όταν έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικούς.

http://www.videocosmos.gr
Terrifying video shows moment a pair of divers were almost eaten by two hungry humpback whales
Posted: 23 Jul 2013 05:06 AM PDT

Horrifying: This is the incredible moment a pair of divers were almost gobbled up by two humpback whales. 
The once in a lifetime encounter happened as the pair casually bobbed in the water at Souza Rock, two miles from Morro Bay in California
A terrifying video has been released of the moment a pair of divers were almost submerged and eaten by two humpback whales.
The once in a lifetime encounter happened as the pair casually bobbed in the water at Souza Rock, two miles from Morro Bay in California. 
Suddenly a ball of fish surrounded Shawn Stamback and Francis Antigua and began leaping out the water as the hungry predators swam towards them looking for dinner.
Διαβάστε περισσότερα »
Ιαπωνία: Διαρροή ραδιενεργών υδάτων στον Ειρηνικό
Posted: 23 Jul 2013 04:21 AM PDT
Έπειτα από αρκετές διαψεύσεις, η εταιρεία που διαχειρίζεται το κατεστραμμένο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα, στην Ιαπωνία, αναγνώρισε για πρώτη φορά ότι υπόγεια ύδατα με ραδιενέργεια έχουν διαρρεύσει στον ειρηνικό ωκεανό. 
Η ανακοίνωση έγινε μόλις μία ημέρα αφότου η κυβέρνηση των Φιλελευθέρων - η οποία τάσσεται υπέρ της επαναλειτουργίας των πυρηνικών αντιδραστήρων - εξασφάλισε τον έλεγχο της Άνω Βουλής.
Στις αρχές του μήνα, η διαχειρίστρια Tepco ανακοίνωσε ότι από αναλύσεις σε δείγματα υπόγειων υδάτων που είχαν ληφθεί από τις εγκαταστάσεις, διαπιστώθηκε αύξηση των επιπέδων ραδιενεργού καισίου-134 έως και κατά 110 φορές σε διάστημα λόγων ημερών. Αν και δεν δόθηκε κάποια εξήγηση για την αύξηση, η εταιρεία επέμενε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος διαρροής.
«Τώρα όμως πιστεύουμε ότι μολυσμένο νερό διέρρευσε στη θάλασσα», δήλωσε χθες εκπρόσωπος της Tepco εκτιμώντας ότι οι επιπτώσεις θα είναι περιορισμένες. «Τα δεδομένα για τα θαλάσσια ύδατα δεν έχουν δείξει υπερβολική αύξηση των επιπέδων ραδιενέργειας». Ο ίδιος διευκρίνισε ότι ο όμιλος, που επιβιώνει χάρη στην κρατική χρηματοδότηση, θα εντείνει τις προσπάθειες για καλύτερη θωράκιση του υδροφόρου ορίζοντα.
Την ανησυχία τους εξέφρασαν οι ψαράδες της περιοχής. «Η ανακοίνωση μας σόκαρε», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό NHK ο πρόεδρος της συνομοσπονδίας αλιευτικών ενώσεων στην περιφέρεια της Φουκουσίμα, Τέτσου Νοζάκι. 
«Η εξήγηση είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που έδιναν μέχρι σήμερα».
Διαβάστε περισσότερα »
BBC Panorama: Secrets of Britain's Sharia Councils
Posted: 23 Jul 2013 04:07 AM PDT
Η κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας στην Ελλάδα μέσα από την κάμερα του BBC
Posted: 23 Jul 2013 03:35 AM PDT
Ακολουθεί όλο το βίντεο ρεπορτάζ του BBC για την δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το δημόσιο σύστημα υγείας στην Ελλάδα αλλά και τα ψέματα που λέει ο εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας για τους ανασφάλιστους πολίτες στην χώρα μας.
Τα δικά μας σχόλια είναι περιττά.

ΠΗΓΗ
http://ypogeia-drasi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.