4 Αυγ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 3-8-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 04 Aug 2013 03:00 AM PDT
Freak sinkhole: This massive chasm opened up seemingly overnight near Sharon Springs in western Kansas
Residents in western Kansas are being warned to watch their step after a gigantic sinkhole opened up overnight this week in the area, swallowing an entire pasture.
In a shocking development that has left many in the area scratching their heads, the Wallace County Sheriff's officials say the enormous 90-feet-deep chasm measuring 200 across feet has since continued spreading, gobbling up more land. 
The freak sinkhole has left many people in the rural area on edge while drawing others to gape at the odd phenomenon north of Sharon Springs. 
Awe-inspiring: The monster pit is 90 feet deep and measures 200 feet across
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Aug 2013 10:50 PM PDT
National Geographic Traveler Director of Photography Dan Westergren, one of this year's judges, shares his thoughts on the second place winner:
"This photo combines two different scenes into one: the small kiva in a cliff dwelling and the grand vista of Canyonlands National Park across the valley. 
I really like the two different color palettes—warm inside and purple outside. 
This two-for-one scene was caused by the lightning storm outside the dwelling, which lit up the landscape like it was a huge electronic flash. 
Looking at this picture I can imagine what a wonderful sight it must have been for the ancient people who lived here. 
It doesn't seem too amazing now in our modern world, but might have been mind-blowing for the prehistoric residents."
Location: Utah
Posted: 03 Aug 2013 10:41 PM PDT
Japan to send 'creepy' talking robot into space with astronauts
Ο ιαπωνικός πύραυλος H-2B εκτοξεύτηκε το πρωί μεταφέροντας εξοπλισμό, προμήθειες και ένα μικρό ρομπότ στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε η Ιαπωνική Υπηρεσία Διαστήματος (JAXA). 
Η εκτόξευση έγινε στις 4:48 το πρωί τοπική ώρα (19:48 του Σαββάτου ώρα GMT) από την βάση Τανεγκασίμα στη νότια Ιαπωνία. 
Ο πύραυλος H-2B φέρει τη μη επανδρωμένη μονάδα HTV4 ή Kounotori («Πελαργός»), η οποία μεταφέρει τον εξοπλισμό στους «ένοικους» του ISS και όπως ανακοίνωσε η JAXA «όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο».
Watch this video of Kirobo's first zero-gravity test, posted to YouTube on Feb. 28, 2013.

Talking robots in space have a bad track record – just watch 2001: A Space Odyssey. So good luck to his fellow astronauts on the International Space Station
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Aug 2013 08:48 PM PDT
«Εδώ και καιρό εργάζομαι με σκοπό την κατασκευή μιας συσκευής που θα μου επιτρέψει να διαγνώσω εάν είναι δυνατόν να επικοινωνήσουν με εμάς πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή». 
Τα λόγια αυτά ανήκουν στον μεγάλο εφευρέτη Τόμας Εντισον και κατεγράφησαν σε μία συνέντευξή του για το περιοδικό The American Magazine τον Οκτώβριο του 1920. Και όταν, στην εποχή του, μιλούσε ο Εντισον, όλοι κάθονταν προσοχή!
Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τον κολοφώνα της βιομηχανικής επανάστασης, ο «σοφός του Μένλο Παρκ», όπως τον αποκαλούσαν, ο εφευρέτης με τις 1.093 δικές του καταχωρημένες πατέντες, ο τεχνολογικός μεσσίας που άλλαξε τον τρόπο ζωής των ανθρώπων με την κατασκευή του ηλεκτρικού λαμπτήρα, του φωνογράφου και άλλων τεχνικών μέσων, είναι επίσης ο πρωταγωνιστής ενός από τα μεγαλύτερα μυστήρια του 20ού αιώνα, το οποίο αφορά στην πρόθεσή του να κατασκευάσει τη λεγόμενη Μηχανή Φαντασμάτων, μία συσκευή επικοινωνίας με τους νεκρούς.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Aug 2013 08:12 PM PDT
There have been conflicting explanations as to exactly what they are and how they're formed, but the halo-appearing visual effect that has been forming at night over helicopters have been named after two Allied soldiers killed in action (KIA), as reported by The Daily Mail (of London, England) on July 26, 2013. 
Called one of the most "beautiful things you'll ever see in a war zone," photojournalist Michael Yon has taken a number of photographs of Allied helicopters in the Afghan Theater of Operations showing what appear to be angelic halos which Yon has tagged the Kopp-Etchells Effect. 
Εffect can be dangerous for the helicopters because they become an easy target when they light up the desert at night.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Aug 2013 04:07 PM PDT
Προς το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ οι Ρώσοι στρατιώτες προελαύνουν στην Ανατολική Γερμανία πέφτουν πάνω σ' ένα μυστικό εργαστήριο των Ναζί, και φέρνουν στο φως τα πειράματα από το προσωπικό ημερολόγιο του Δρ. Βίκτορ Φρανκενστάιν. 
Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν το έργο του θρυλικού Φρανκενστάιν για να συγκεντρώσουν ένα στρατό από σούπερ στρατιώτες που έχουν συναρμολογηθεί από διάφορα μέρη σωμάτων των νεκρών συντρόφων τους - μια τελευταία κίνηση απελπισίας του Χίτλερ για να αποφύγει την ήττα. 
TRAILER

ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
Posted: 03 Aug 2013 02:00 PM PDT
Posted: 03 Aug 2013 09:34 AM PDT
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ... ΑΥΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ... ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ ΗΔΗ. ΠΑΡΤΕ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ....
Εύλογα αναρωτιέται ο χρήστης του twitter : "πόσο κοστίζει μια σημαία;" καθώς κανείς στο αεροδρόμιο πολύ γνωστού νησιού των Κυκλάδων, δεν φρόντισε μια τόσο "σημαντική" λεπτομέρεια. 
Στο νησί της Μυκόνου, οι ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν τον αερολιμένα, βλέπουν τον τεράστιο ιστό χωρίς σημαία και δεν είναι λίγοι οι Έλληνες που ρωτούν: "Γιατί"; 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΗ....
http://www.stoxos.gr
Posted: 03 Aug 2013 09:29 AM PDT
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Μ' ΕΝΑΝ ΟΜΗΡΟ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ 
« ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.... »

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης-Π.Σταφυλά

Ο 34χρονος γάλλος Jonathan Alpeyrie φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Polaris κρατήθηκε όμηρος από
τους αντάρτες στη Συρία για 81 ημέρες μετά την απαγωγή του στις 29 Απριλίου 2013.Απελευθερώθηκε στις 20 Ιουλίου. 

Σύμφωνα με τους Ρεπόρτερ χωρίς σύνορα τουλάχιστον 15 δημοσιογράφοι « εξαφανίστηκαν » στη Συρία. Παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό PARIS MATCH (31/ 07/2013). Παρ'όλη τη στράτευσή του με την πλευρά της ένοπλης αντιπολίτευσης την οποία και κάλυπτε δημοσιογραφικά από το 2012, έφτασε η στιγμή που και ο ίδιος είδε μια πλευρά του πραγματικού τους προσώπου. 
Αν και βασανίσθηκε πολύ λιγότερο από τους συγκρατουμένους του χριστιανούς που πάλευαν αλυσοδεμένοι με πεινασμένα σκυλιά, λόγω των υπηρεσιών που είχε προσφέρει στο « κίνημα », η μαρτυρία του είναι ενδεικτική για τις συνθήκες κράτησης απαχθέντων και ομήρων πολέμου. 
Άλλωστε στον αντίποδα της δικής του ευτυχούς κατάληξης, βρίσκεται ο συνάδελφός του σύριος δημοσιογράφος Μοχαμάντ Αλ Σαίντ ο οποίος σύμφωνα με το γερμανικό κανάλι ZDF μετά την απαγωγή του , δολοφονήθηκε με φριχτό τρόπο, δηλαδή τεμαχίστηκε σε πολλά μέρη....
« Ήμουν με τους αντάρτες με την αντιπολίτευση αυτή που αποκαλείται FSA. 

Είχα επαφές ...Με πρόδωσε o σύνδεσμός μου,οι τοπικοί μεταφραστές και οι γαλλικές υπηρεσίες.Στις 29 Απριλίου οι αντάρτες με ειδοποιούν ότι θα πάμε να δούμε μια άλλη ένοπλη ομάδα στη γραμμή του μετώπου στο Νότο της Δαμασκού σε σημείο που ελέγχει ο FSA.Εκεί έπεσα στην παγίδα τους.
Μπαίνουμε σ'ένα 4 επί 4 ο αρχηγός της « katiba a l islam » ο σύνδεσμός μου και δύο μαχητές. 
Καθ'οδόν σ΄ένα check point κουκουλοφόροι μας σταματούν , με κατεβάζουν από το αμάξι με καθηλώνουν, με αναγκάζουν να πέσω στα γόνατα και μου κάνουν εικονική εκτέλεση.
Μου δένουν τα μάτια και πυροβολούν ακριβώς δίπλα από το κεφάλι μου.
Μου αδειάζουν τις τσέπες,μου τα πέρνουν όλα και με κακομεταχειρίζονται.
Γνωρίζουν ποιός είμαι οπότε δεν με βασανίζουν όπως κάνουν συνήθως.Μου έχουν φορέσει χειροπέδες και μ΄ έχουν φιμώσει.
Θέλουν να με τρομοκρατήσουν να με συντρίψουν να μην διανοηθώ ότι μπορώ να δραπετεύσω.Με απομόνωσαν και κάπου εκεί αρχίζει η αιχμαλωσία μου.
Βρίσκομαι σ΄ένα σπίτι σιδεροδέσμιος πάνω σ΄ένα κρεβάτι με 5 ή 6 μαχητές και 2 γενειοφόρους, ισλαμιστές..

Δεν πρόκειται για την Αλ Κάιντα.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Aug 2013 09:19 AM PDT
Μετά το φιάσκο στην Συρία, το βρωμερό σύστημα πήρε μαθήματα "επικοινωνίας" προκειμένου να προσεγγίσει τους ισλαμοπαράφρονες του πλανήτη. 
Επειδή στην Συρία δεν "κόλλαγε" η καταδίκη της Κλίντον στον πρόεδρο Ασάντ με την στρατολόγηση των υποτιθέμενων "εχθρών" της Αλ Κάιντα για να τον ρίξουν, στην Αίγυπτο η τακτική "διορθώνεται". 
Πρέπει να φανεί ότι οι ΗΠΑ μισούν τον Μόρσι για να βρει πελάτες η Αλ Κάιντα. 
Έτσι, μία μόλις ημέρα μετά την κωλοτούμπα του Κέρι που δεν καταδίκασε την επέμβαση του στρατού, βγήκαν οι μουλάδες αλλαλάζοντας για να καλέσουν σε τζιχάντ κατά της Αιγύπτου! 
Για τα 8 δις μαύρο χρήμα που έδωσε η Κλίντον στην μουσουλμανική αδελφότητα, ούτε κουβέντα… 
Μαθαίνετε σιγά – σιγά, δυστυχώς όμως για εσάς, έχουν ξυπνήσει οι ραγιάδες.
Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα, Αϊμάν αλ-Ζαουάχρι, κατηγόρησε τις
Ηνωμένες Πολιτείες ότι συνωμότησαν με τον αιγυπτιακό στρατό για να ανατρέψουν τον ισλαμιστή πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι πριν από ένα μήνα, μέσω ηχογραφημένου μηνύματος που κυκλοφόρησε.
"Οι Σταυροφόροι, ο λαός και ο στρατός συμφώνησαν και χάρη στα χρήματα από τον Περσικό Κόλπο ανέτρεψαν την κυβέρνηση του Μοχάμεντ Μόρσι", ανέφερε ο αλ-Ζαουάχρι.
Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα, του οποίοι η καταγωγή είναι από την Αίγυπτο, ήταν αυτός που διαδέχθηκε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν όταν ο τελευταίος σκοτώθηκε το Μάιο του 2011 από τα αμερικανικά στρατεύματα στο Πακιστάν.
http://olympia.gr/2013/08/03
http://newworldorder-wakeup.blogspot.gr
Posted: 03 Aug 2013 08:43 AM PDT
Αυτός ο συμπαθής για πολλούς νοικοκυραίους, που κατοικοεδρεύει στο Μέγαρο της Ηρώδη Αττικού, αυτός που ονομάζουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μόνο αθώος δεν είναι. Είναι, μάλλον λόγω του ρόλου του ως του κορυφαίου πολιτειακού μας παράγοντας, ο πρώτος που πρέπει να κάτσει στο εδώλιο των κατηγορουμένων, για τα μνημόνια και τις συνέπειες τους, στον Ελληνικό λαό.
Μπορεί οι αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας να έχουν περιοριστεί με την συνταγματική αναθεώρηση που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά ο εκάστοτε Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε και έχει ένα βασικό όπλο....
Αυτό της Παραίτησης, που μπορεί αν προκαλέσει στην καλύτερη και νέα προσφυγή στις κάλπες, αλλά σίγουρο φρενάρει εξελίξεις.
Κάθε κυβέρνηση, δεν κυβερνάει εν λευκώ, και αυτό περνάει στα ψιλά. 
Οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Σαμαρά, έκαναν κατά την ορκωμοσία τους προγραμματικές δηλώσεις, βάση των οποίων θα έπρεπε να κινηθούν. Στην πράξη έγιναν τα αντίθετα:
Ο μεν Παπανδρέου, εξήγγειλε ότι "λεφτά υπάρχουν", και αντ'αυτού μας έβαλε στο μνημόνιο, αύξησε φορολογία, έκοψε δώρα από υπαλλήλους, τσεκούρωσε μισθούς και συντάξεις, μείωσε κοινωνικές παροχές.
Ο δε Σαμαράς, μαζί με τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη, είπαν ότι δεν θα πάρουν άλλα οριζόντια και δημοσιονομικά μέτρα. 
Δεν θα κάνει απολύσεις, δεν θα κόψει μισθούς και συντάξεις, θα μειώσει φορολογία. 
Μέχρι σήμερα, κάνει τα εντελώς αντίθετα, απολύει, κόβει, και απειλεί τον ελληνικό λαό με αφανισμό.
Όφειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να καταγγείλει τις δύο κυβερνήσεις, για παραβίαση των προγραμματικών τους δηλώσεων, και να παραιτηθεί....
Δεν το έκανε, όπως όφειλε!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Aug 2013 08:36 AM PDT
Η πραγματικά εντυπωσιακή επιτυχία των διωκτικών αρχών της χώρας μας αναφορικά με την εξάρθρωση, ή μερική εξάρθρωση κουρδικών πυρήνων, φέρνει στην επιφάνεια σημαντικά ερωτήματα αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά και με το γενικότερο στρατηγικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η ελληνική εξωτερική πολιτική.
Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη
Οι φίλοι αναγνώστες του «defence-point.gr» έχουν ενημερωθεί σε προηγούμενη ανάρτησή για όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με την επίσημη εκδοχή της επιχείρησης αλλά και των ευρημάτων αυτής τα οποία είναι εξόχως ενδιαφέρονται τόσο για τις μελλοντικές κινήσεις και τους σχεδιασμούς του DHKC όσο και για τις διασυνδέσεις της οργάνωσης στη χώρα μας. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η συνεργασία μεταξύ των διαφόρων υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας μας υπήρξε άψογη – υποδειγματική και φυσικά αξίζουν συγχαρητηρίων τα μέλη των μονάδων που έλαβαν μέρος στη συγκεκριμένη επιχείρηση.
Είναι προφανές πως η επιχείρηση ήταν προσχεδιασμένη εδώ και καιρό αφού τη σύλληψη του σκάφους στο ανατολικό Αιγαίο, ακολούθησαν έφοδοι από τις δυνάμεις ασφαλείας σε διάφορες περιοχές της χώρας για να συλλάβουν Κούρδους και εγχώριους συνεργάτες τους.
Συμπέρασμα: 

Η υπόθεση είναι σαφές ότι δεν μπορεί παρά να είναι «στημένη», αφού οι έφοδοι σε διάφορους στόχους ανά τη χώρα δεν έγιναν με αφορμή στοιχεία που προέκυψαν από τις συλλήψεις και την ανάκριση, αλλά σχεδόν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Aug 2013 07:04 AM PDT
Ο 27χρονος ράπερ Wafeeq Sabir El-Amin, από την Βιρτζίνιακαταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης από δικαστήριο της κομητείας Henrico, για την απόπειρά του να «θυσιάσει» έναν φίλοτου με την ελπίδα να ενταχθεί στους Illuminati, μια κίνηση πουσύμφωνα με το σκεπτικό του, θα βοηθούσε την εξέλιξή του στον χώρο της ραπ. 
Η υπόθεση είχε χαρακτηριστεί «περίεργη», «παράξενη» και «εκκεντρική».
Ο El-Amin πυροβόλησε τον φίλο του τον περασμένο Δεκέμβριο, μέσα σε ένα σπίτι που είχε μετατραπεί σε στούντιο ηχογράφησης.
Σημαδεύοντας με το όπλο του το φίλο του, ο Ελ-Αμίν είπε τις λέξεις «είσαι η θυσία μου» πριν πυροβολήσει. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Aug 2013 06:49 AM PDT
atari20130803054646630Earlier this week, the Oakland City Council voted to approve the second phase of a $10.9 million surveillance center that would enable the City to engage in widespread warrantless surveillance of Oakland residents who have engaged in no wrongdoing whatsoever.
This is a terribley.  blow to privac
The so-called Domain Awareness Center (DAC) would consolidate a vast network of surveillance data. 
The project was initially supposed to be about port security.  
But in a classic illustration of mission creep, the project as proposed would have pulled in over 1,000 cameras and sensors pointed at Oakland residents, including 700 cameras in Oakland schools. 
While surveilling schoolchildren is not going to secure the Port of Oakland, it would allow for the comprehensive tracking of innocent Oakland residents.  More
Posted: 03 Aug 2013 06:42 AM PDT
Film students shooting a fake robbery narrowly escaped a very tragic ending when police burst in and nearly opened fire.
Film Students Shooting Fake Robbery Nearly Shot By Police: Milliseconds From a Tragedy
Police nearly opened fire on film students shooting a fake robbery scene. (Image source: KTLA-TV)
The students were using fake guns to shoot a robbery scene in a suburban Los Angeles coffee shop Thursday morning when an alarmed bystander thought it was the real thing and called 911, 
The Los Angeles Times reported.
Police arrived to find one man holding what looked like an AR-15 and another one carrying what looked like a handgun. Both were wearing hooded sweatshirts and masks.
Glendora police Capt. Tim Staab told the Times the man with the rifle dropped his weapon immediately, but the man with the handgun hesitated.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Aug 2013 06:33 AM PDT
Την τελευταία τουλάχιστον τριετία, φωτογράφιζε εγκαταστάσεις, έργα κ.λ.π υποδομές των Ενόπλων Δυνάμεων και Κοινωφελών Οργανισμών, στη Χίο και παρέδιδε το υλικό, έναντι χρηματικής αμοιβής, σε υπηκόους Τουρκίας.
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στα Αρμόλια Χίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαστιχοχωρίων Χίου, ένας υπήκοος Γερμανίας ηλικίας 72 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για κατασκοπεία.
Από την εξέταση των δύο φωτογραφικών μηχανών, καθώς και καρτών αποθήκευσης, που είχε κατά τη σύλληψη του, διαπιστώθηκε ότι χθες το πρωί είχε φωτογραφήσει στρατόπεδο της περιοχής και σε προγενέστερο χρόνο φράγμα και δρόμους, που βρίσκονται περιμετρικά στρατοπέδου, σε άλλη περιοχή της Χίου.
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του στη Χίο, αλλά και στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν :
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Aug 2013 06:28 AM PDT
Σε μυστήριο έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια η ανακάλυψη φωτογραφίας στην περιοχή του Καζακστάν, η οποία απεικονίζει μια τεράστια καλοσχηματισμένη πεντάλφα.
Πρόκειται για μια εικόνα που προέρχεται από το Google earth και σχηματίζει ανάποδη πεντάλφα, δηλαδή με την μία κορυφή ακριβώς στον Νότο. 
Η διάμετρος της πεντάλφας (σύμφωνα με το Google Earth) είναι 405 με 410 μέτρα, ενώ οι συντεταγμένες για να την βρείτε είναι 52°28'47.02" 62°11'7.71"
Το περίεργο όμως δεν σταματάει εκεί...
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Aug 2013 06:16 AM PDT
Δείτε το βίντεο μιας απλής νεαρής Γαλλίδας, γνωστής ως «Ξανθιάς του YouTube» (la blondede youtube), να λέει απλές αλήθειες για το Ισλάμ, την συνεχιζόμενη ισλαμοποίηση της Γαλλίας, την καλλιέργεια «ενοχών» στον γηγενή πληθυσμό λόγω, δήθεν, «μη ανεκτικότητας» και την ανάγκη κοινής πορείας του γαλλικού λαού απέναντι στην επέλαση του Ισλάμ.
Δείτε το βίντεο:

Μετάφραση (ΚΟ):
Μια μέρα, εκατομμύρια άνδρες θα εγκαταλείψουν το νότιο ημισφαίριο για να πάνε στον Βορρά. 
Δεν θα πάνε εκεί ως φίλοι, επειδή θα πάνε εκεί για να κατακτήσουν. 
Και θα κατακτήσουν μαζί με τους γιους τους. 
Η κοιλιά των συζύγων μας, θα μας δώσει τη νίκη.
 Houari Boumediene, πρόεδρος της Αλγερίας, 1974.
Σήμερα θα ξεκινήσω με τη συνέντευξη μιας γυναίκας που εξέρχεται από το τζαμί. 
Λέει η μουσουλμάνα γυναίκα: "μεταξύ μουσουλμάνων αδελφών μπορεί κανείς να επιτεθεί στον άλλο, μπορεί κανείς να επιτεθεί σε Χριστιανό, αλλά ποτέ δεν μπορεί κανείς να επιτεθεί σε μουσουλμάνο". 
Μπράβο κυρία. Μας είπατε φωναχτά αυτό που το Ισλάμ ψιθυρίζει 
Έτσι:. μπορεί κανείς να επιτεθεί σε έναν καθολικό, αλλά δεν μπορεί κανείς να επιτεθεί σε έναν μουσουλμάνο. 
Καλό. Και είμαι εγώ αυτός που δεν έχω σεβασμό; 
Μας λένε, εδώ στη Γαλλία, ότι εμείς δεν δείχνουμε σεβασμό και ότι δεν δείχνουμε καθόλου ανεκτικότητα. 
Έτσι, σήμερα ας μιλήσουμε σχετικά με την ανεκτικότητα. 
Επιτρέψτε μου να σταθώ σε κάποια σημαντικά πράγματα: 
Στη Γαλλία είχαμε συνηθίσει να λέμε τις θρησκευτικές γιορτές «Πάσχα» και «Χριστούγεννα». 
Τώρα τις λέμε "διακοπές της άνοιξης" και "χειμωνιάτικες γιορτές". Εντάξει, δεν είμαστε ανεκτικοί. 
Ας μιλήσουμε για την αλλαγή του μενού στα γαλλικά κυλικεία για να ευχαριστηθούν όλοι. 
Εντάξει, δεν είμαστε ακόμα ανεκτικοί. Ας μιλήσουμε για όλα τα Χαλάλ κρεοπωλεία. 
Πάνω από το 70% των σφαγείων μας άλλαξαν και έγιναν Χαλάλ σφαγεία.
Ακόμα δεν είμαστε ανεκτικοί. 
Στη Γαλλία έχουμε 2248 τζαμιά. Δεν είμαστε ανεκτικοί. 
Για να σας δώσω μια ιδέα: στην Αλγερία, υπάρχουν 50 εκκλησίες. 7 από αυτές θα πρέπει να κατεδαφιστούν σύντομα. 
Και είμαστε εμεί ςοι μη ανεκτικοί. Το 2008 υπήρξε ένας ιερέας (μόνο ένα μικρό παράδειγμα από τα πολλά), ο οποίος καταδικάστηκε σε 1 χρόνο φυλάκιση στο Οράν(της Αλγερίας), επειδή γιόρταζε μια θρησκευτική εορτή έξω από την εκκλησία του. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Aug 2013 05:26 AM PDT
Τουλάχιστον 12 άτομα τραυματίστηκαν από τον ανεμοστρόβιλο που "χτύπησε" την ιταλική πόλη.
Ζημιές υπέστησαν κτίρια, οχήματα και δρόμοι στη βιομηχανική περιοχή του Μιλάνου. Στέγες ξεριζώθηκαν πολλά οχήματα αναποδογύρισαν.
Δείτε συγκλονιστικά βίντεο

http://picantiko.blogspot.gr
Posted: 03 Aug 2013 05:16 AM PDT
Ένας καθηγητής ήθελε να δώσει μια ουσιαστική νώτα της... ζωής στους μαθητές του και σκέφτηκε να κάνει το παρακάτω πείραμα...
Για το πείραμα θα χρειαζόταν:
-Ένα βάζο
-Μικρές πέτρες
-Μικρά βότσαλα
-Άμμο
-2 μπουκάλια μπύρες και... αρκετή υπομονή!
Ο καθηγητής ξεκίνησε το πείραμα παίρνοντας στα χέρια του ένα άδειο γυάλινο βάζο και άρχισε να το γεμίζει στην αρχή με μικρές πέτρες. Οι μαθητές τον κοιτούσαν με απορία.Όταν το βάζο δεν χωρούσε άλλες πέτρες ρώτησε:
-Είναι γεμάτο το βάζο;
Και οι μαθητές απάντησαν:
-Ναι είναι γεμάτο.
Αυτός χαμογέλασε και χωρίς να μιλήσει, πήρε από την τσάντα του μερικά μικρά βότσαλα και άρχισε να γεμίζει το βάζο, το κούνησε λίγο και τα βότσαλα κύλησαν και γέμισαν τα κενά μεταξύ των πετρών.
Όταν το βάζο δεν χωρούσε άλλο, ρώτησε:

-Είναι γεμάτο το βάζο;
Και οι μαθητές απάντησαν:
-Ναι είναι γεμάτο.
Αυτός χαμογέλασε πάλι και χωρίς να μιλήσει, πήρε στα χέρια του λίγη άμμο και άρχισε να την αδειάζει μέσα στο βάζο.Η άμμος χύθηκε και γέμισε όλα τα κενά που υπήρχαν ανάμεσα στις πέτρες και στα βότσαλα.
Όταν το βάζο δεν χωρούσε άλλο, ρώτησε:

-Είναι γεμάτο το βάζο;
Οι μαθητές δίστασαν για λίγο, αλλά απάντησαν:
-Ναι είναι γεμάτο.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Aug 2013 05:04 AM PDT
Άντε απόδειξε το...
Μεγάλες ιδιωτικές τηλεπικοινωνιακές εταιρείες παρείχαν στις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες πολύ μεγαλύτερη βοήθεια σε ό,τι αφορά την παρακολούθηση των χρηστών του Διαδικτύου, από ότι ήταν γνωστό μέχρι σήμερα....
Ορισμένες από αυτές κατήρτιζαν γι΄αυτό το σκοπό συγκεκριμένα προγράμματα συλλογής πληροφοριών, αποκαλύπτουν σήμερα Παρασκευή τα γερμανικά έντυπα NDR και Sueddeutsche Zeitung επικαλούμενα νέα έγγραφα, τα οποία παρουσίασε ο Έντουαρντ Σνόουντεν.
Οι εταιρείες αυτές είναι οι ακόλουθες: British Telecom, Verizon, Vodafone, Level 3, Global Crossing, Interoute και Viatel, οι οποίες ελέγχουν σημαντικό μέρος της παγκόσμιας διαδικτυακής υποδομής.
German magazine Sueddeutsche Zeitung reported about previously secret PowerPoint slides, showed what the British intelligence agency GCHQ can do: install Trojans, misinformation, attack on networks.

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.