3 Οκτ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 2-10-13


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 02 Oct 2013 12:15 PM PDT
"Παραλογισμό" χαρακτηρίζει την απόφαση για τις αποφυλακίσεις ο Ντερμπεντέρης...
Απαράδεκτη έκρινε το MEGA - με τις νομικές γνώσεις της κυρίας Τρέμη και του Ντερμπεντέρη - την απόφαση των δικαστών για την αποφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
"Πώς, απο...τη μια παραδέχονται οτι είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης και από την άλλη, τους αποφυλακίζουν", αναρωτήθηκε η Τρέμη.
"Αυτή η απόφαση κρύβει ενα παραλογισμό" , είπε ο Ντερμπεντέρης και υπογράμμισε πως "Και οι δικαστές κρίνονται".
Τέλος, αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να αφήνουν ελευθερο τον Κασιδιάρη, που κατηγορείται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, και να φυλακίζουν τον Λάκη Γαβαλά, για χρέη στο δημοσιο.
Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι...
http://www.peramatozoa.net
Posted: 02 Oct 2013 10:26 AM PDT
Δεκάδες ΜΜΕ του εξωτερικού, Guardian, Wall Street Journal, Tagespiegel, Frankfurter Allgemeine, Süddeutsche Zeitung, πολλοί έγκριτοι ποινικολόγοι Νικολακόπουλος, Κούγιας, Τουφεξής, Καπερνάρος και Συνταγματολόγοι, όπως ο Κασσιμάτης κ.α. αλλά και δημοσιογράφοι, Τριανταφυλλόπουλος, Παπαδάκης, Χατζηνικολάου, Τράγκας, όπως ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ αναρωτιούνται ΑΝ το κατηγορητήριο ευσταθεί, ΑΝ είναι ικανό να "δέσει" κατηγορίες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και κυρίως, πως όλη αυτή Η ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, θα γιγαντώσει την δύναμή μας!!!
Να δείτε που αυτοί κάτι ξέρουν, κάτι ξέρουν και μας το κρατάνε μυστικό. 
Μήπως ξέρουν πως είμαστε αθώοι ενώ από τα αποτελέσματα των μυστικών δημοσκοπήσεων που κάνουν Ελληνικά μέσα αλλά και οι ξένες πρεσβείες στην Ελλάδα, ότι τα εφιαλτικά (γι' αυτούς και τ' αφεντικά τους) ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν πέφτουν ούτε με… χειροπέδες; 
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.