17 Δεκ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 16 Dec 2013 01:30 AM PST
Τι σου είναι αυτή η… ζωή, πως τα φέρνει έτσι. Και πόσο γελοίο είναι να παρατηρείται από τους ανθρώπους που υποτίθεται καθοδηγούν τον σύγχρονο κόσμο να δείχνουν τόσο μεγάλη… αστάθεια στις αποφάσεις και τις συμπεριφορές τους.
Τι άλλο να σκεφτείς ενώπιον της είδησης ότι ο πρώην διοικητής της CIA (μέχρι το 2009), πτέραρχος Μαικλ Χάιντεν, έχει φτάσει στο σημείο να παρακαλάει σχεδόν ο Μπασάρ Αλ Άσαντ να νικήσει στη Συρία, το οποίο σημαίνει ότι αν γι' αυτό… παρακαλούν περισσότεροι, στο τέλος θα γίνει.
Μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο του φημισμένου «Jamestown Foundation» στο οποίο συμμετέχουν ειδικοί στον τομέα της τρομοκρατίας, αναφέρθηκε στην κατάσταση στη Συρία, όπου υπάρχουν τρία ενδεχόμενα: Η νίκη του Άσαντ, η διάλυση της χώρας (το χαρακτήρισε ως πιθανότερο σενάριο) και η συνέχιση της σύγκρουσης ανάμεσα στα πιο εξτρεμιστικά στοιχεία από τους σιίτες και τους σουνίτες.
«Όσο άσχημο και να ακούγεται», είπε πως προτιμά τη νίκη του Άσαντ, αφού η διάλυση της Συρίας θα οδηγήσει σε περαιτέρω αλλαγές συνόρων, αφού θα έχει αρχίσει το ξήλωμα της συμφωνίας Γαλλίας-Βρετανίας το 1916 (συμφωνία Σάικς-Πικό) που καθόρισε με τεχνητό τρόπο τα σύνορα των χωρών της περιοχής.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Dec 2013 01:30 AM PST
Όλα γίνονται για το τι θα πιστέψεις !
http://www.katohika.gr
Posted: 15 Dec 2013 02:00 PM PST
Οι ντόπιοι που δεν μπορούν να προσαρμοστούν στην πολυπολιτισμική πραγματικότητα θα πρέπει να μεταναστεύσουν. Ποιος τα λέει αυτά; 
Τα λόγια αυτά είναι του ηγέτη της AEL (Arabic European League) της Αμβέρσας, Dyab AbouJahjah, στο τελευταίο τεύχος του ολλανδικού περιοδικού 'Society Quarterly'. 

Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί οι οποίοι δεν μπορούν να ζήσουν σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία μέσα στη δική τους χώρα, πρέπει να αποχωρήσουν, λέει ο Jahjah (φώτο). 
[Ο 42χρονος Jahjah γεννήθηκε στο Λίβανο, ήρθε στο Βέλγιο στην ηλικία των 19 ετών για μια "καλύτερη ζωή", σπούδασε σε καθολικό πανεπιστήμιο, δηλώνει σοσιαλιστής, "μοντέρνος μουσουλμάνος", ενώ όταν ήρθε στο Βέλγιο υποστήριξε ότι ήταν μέλος της Χεζμπολάχ, κάτι που αποδείχτηκε ψέμα].
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Dec 2013 01:33 PM PST
Αναβλήθηκε η ψήφιση νόμου για περιορισμό της χρήσης λιμουζινών από κρατικούς αξιωματούχους, λόγω... πιέσεων για να βολευτούν κι άλλοι!

13.12.2013
Καμία αίσθηση για το μέγεθος και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στον τόπο μας δεν έχουν κάποιοι πολιτικοί, αφού τις τελευταίες μέρες επιδίδονται σ' έναν εξοργιστικό «πόλεμο» για τη χρήση των λιμουζινών.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Dec 2013 01:26 PM PST
Posted: 15 Dec 2013 01:22 PM PST
Το «Mamacita» είναι ένα δημοφιλές και εύθυμο τραγούδι, που από λίγο έως πολύ όλοι έχουμε ακούσει στο ραδιόφωνο ή στην τηλεόραση… 
Το αυθεντικό τραγούδι «Mamacita, donde esta Santa Claus?» (=Μανούλα, πού είναι ο Άγιος Βασίλης;), πρωτοκυκλοφόρησε το Νοέμβρη του 1958, με τη φωνή του 12χρονου πορτορικανέζου Augi Rios και η αθωότητα και η τρυφερότητα που το διέπει, το εδραίωσαν, όπως και τώρα, ως το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σουξέ.
Αυτό που λίγοι όμως γνωρίζουν, είναι το πώς αυτό το τραγούδι επανήλθε στο προσκήνιο τα Χριστούγεννα του 2006, μετά από 48 χρόνια απουσίας. Πίσω από τη νέα επιτυχία του κομματιού και τη γλυκιά παιδική φωνή που ηχεί ξανά στα αυτιά μας, κρύβεται μια λυπητερή ιστορία που συγκλονίζει και οφείλουμε όλοι μας να τη γνωρίζουμε όταν σιγοτραγουδάμε τους στίχους του…
Αυτό το κομμάτι, το «ανέβασε» με βίντεο στο Youtube στις 26 Δεκεμβρίου του 2006, ένας περήφανος πατέρας, με την ερμηνεία (εικόνα και φωνή) του γιου του, θέλοντας να «συστήσει» στο Διαδίκτυο τον ταλαντούχο πιτσιρικά. 
Λίγους μήνες αργότερα (21 Απριλίου 2007), η μοίρα του έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι, καθώς «έχασε» τον πολυαγαπημένο του γιο και τη σύζυγό του, σε τροχαίο δυστύχημα, όταν και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, εξερράγη μετά από τρακάρισμα.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Dec 2013 01:01 PM PST
Αμηχανία προκάλεσε η παρέμβαση ενός νεαρού αναπάντεχα σε ζωντανή σύνδεση της εκπομπής της Τσαπανίδου.
Ο νεαρός ενώ αρχικά λέει για ξεκάρφωμα κάτι για τα Χριστούγεννα, προσθέτει "Ωραία είναι εδώ πέρα... αλλά πολύ Μασονία εδώ πέρα ρε παιδιά"!
Και έπειτα λέει ότι
"...Μασόνοι, αυτό ήθελα να πώ"!
Οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να κρύψουν με γέλιο την αμηχανία τους, παίρνοντας αφορμή από τον χαριτωμένους τρόπους του νεαρού. 
Πολλοί νέοι έχουν ξυπνήσει και έχουν καταλάβει τον ρόλο της Μασονίας στον έλεγχο της πολιτικής και των ΜΜΕ. 
Η Μασονία αποτελεί την πραγματική κυβέρνηση της Ελλάδας, που παίρνει διαταγές από τους σιωνιστές...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://ipolitiki.blogspot.gr
Posted: 15 Dec 2013 12:31 PM PST
Κρατήστε στην καρδιά σας την ελπίδα! Μη χάνεται το κουράγιο σας , μην απελπίζεστε! Όσο κι αν προσπαθούν, δε θα μας χωρίσουν σε «στρατόπεδα»! Έχουμε ήδη κερδίσει την ενότητά μας και μένει τώρα να πάρουμε και τον τόπο στα χέρια μας! 
Όσο κι αν παρουσιάσουν «εναλλακτικές», κι αν μακιγιάρουνε το σύστημα της απάτης και της συναλλαγής, αυτό καταρρέει και αποσυντίθεται, γιατί είναι αδύνατο να απαντήσει στις ανάγκες μας! Αυτή είναι μια δεύτερη μεγάλη νίκη, προανάκρουσμα των όσων θα ακολουθήσουν! Η ανατροπή τους μένει να επιβεβαιωθεί από εμάς στην πράξη, κι αυτό είναι θέμα χρόνου κι ευθύνη του καθενός μας να γίνει πράξη! Η κάθαρση ήδη γίνεται και μέσα μας! Εύκολα πια ξεχωρίζουμε τον τυχοδιώκτη από τον αληθινό πατριώτη!
Ήδη γλιτώνουμε από την αυταπάτη ότι κάποιοι άλλοι στο όνομά μας θα μας «σώσουν»! Λευτερωνόμαστε από τη «λογική» της ανάθεσης, χειραφετούμαστε και κατανοούμε ότι θα σωθούμε μόνοι μας! Ο δρόμος της επανάστασης είναι μπροστά και ήδη ανοιχτός. Κανείς δεν περισσεύει και κανείς δε μπορεί ανεύθυνα πια να σταθεί στη νέα λαίλαπα που έρχεται!
Το χρέος ,δημόσιο ή ιδιωτικό, εκφράζει σχέσεις υποτέλειας, εκμετάλλευσης, ισχύος. Μέσα από αυτό το παράνομο και καταχρηστικό χρέος και με την τρομοκρατία κλέβουν την αξιοπρέπεια και τη δύναμή μας. Τους πήραμε χαμπάρι! Όταν θα πάρουμε πίσω τη χώρα στα δικά μας χέρια και κατακτήσουμε και πάλι την εθνική μας κυριαρχία, θα το διαγράψουμε μονομερώς –σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο-και θα σβήσουμε τα ιδιωτικά χρέη παίρνοντας τις τράπεζες-με πρώτη την Ελλάδος-στα χέρια μας και με τη νομισματική κυριαρχία, που θα θέτει ως απαγορευτικό όρο το δανεισμό και την υποτέλεια, μέσα κι από το νέο Σύνταγμα που όλοι μαζί θα συνδιαμορφώσουμε!
Όλα σε εμάς ανήκουν και μας τα κλέψανε! Καιρός να τα διεκδικήσουμε ,με δίκιο και τιμή, γιατί είναι ο δικός μας κόπος και το αίμα τόσων αδικοχαμένων αδερφών μας –κι όχι μόνο. Φτάνει μέσα μας να βρούμε τη δύναμη που μας πρέπει σαν άνθρωποι, σαν Έλληνες! Κανείς δε θα μας σώσει, γιατί απλούστατα το παιχνίδι είναι στημένο και ελεγχόμενο χρόνια τώρα! Όλοι οι πρόθυμοι «σωτήρες» που κινούνται στη λογική του διαχωρισμού, του «δήθεν» και του «φαίνεσθαι» τελείωσαν! Κανένας νουνεχής δεν τους ακούει !Η ίδια η πραγματικότητα τους διαψεύδει! Κι όλοι το ξέρουμε πια πως ή όλα ή τίποτα είναι το δίλημμα…
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Dec 2013 12:25 PM PST
Απο βιβλιαράκι που μοιραζουνε οι μάρτυρες του Ιεχωβά απο την εποχή της δραχμής.
ΠΑΤΗΡ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΛΥΒΑΣ 'OI ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ' 1994 ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ Η ΠΕΛΑΓΙΑ ΚΟΝΤΑΚΟΥ ΘΥΜΑ ΑΙΡΕΣΕΩΣ (ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ)
Posted: 15 Dec 2013 12:06 PM PST
Posted: 15 Dec 2013 12:05 PM PST
Posted: 15 Dec 2013 12:02 PM PST
Posted: 15 Dec 2013 11:57 AM PST
"Ήταν υγιέστατος. Ήταν καθαρός. Θα έπρεπε να είναι σε θέση να καταπολεμήσει τη γρίπη. Εύχομαι να είχε πάρει τη γρίπη και όχι αυτό το εμβόλιο", δήλωσε η μητέρα του έφηβου.
Ο Chandler Webb αρρώστησε σοβαρά αμέσως την επόμενη ημέρα του εμβολιασμού του για τη...γρίπη του τον Οκτώβριο. Η Lori Webb είπε ότι ο γιος της άρχισε εμετό και τρέμουλο, έτσι τον πήγε στο νοσοκομείο στο Salt Lake City.
Ο Chandler έκανε το εμβόλιο για να ταξιδέψει σε μια αποστολή για την Εκκλησία Jesus Christ of Latter-day Saints.
Ωστόσο, την επομένη των εμβολιασμών του για γρίπη και φυματίωση, ο απόφοιτος του Brighton Γυμνάσιο άρχισε έντονους εμετούς και τελικά εισήχθη σε νοσοκομείο στο Murray όπου έπεσε σε κώμα μετά από μια εβδομάδα της ανεξήγητης ασθένειας.
Παρά τις καλύτερες προσπάθειες του γιατρού δεν θα μπορούσε να την εντοπίσει, κι άρχισε μια σειρά δοκιμασιών.
Επισήμως άμεση αιτία θανάτου του Chandler ήταν πρήξιμο του εγκεφάλου αλλά μιλώντας με το Fox News, η Lori εξήγησε ότι πιστεύει ότι ο εμβολιασμός ήταν ο λόγος - και ότι οι γιατροί έπρεπε να είχαν ρωτήσει νωρίτερα, αν ο γιος της είχε πρόσφατα εμβολιαστεί.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Dec 2013 11:22 AM PST
Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος μέσα από την στήλη του στην ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" κατακεραυνώνει το καθεστώς για την φίμωση που θέλει να επιβάλλει και καταδεικνύει την φαιδρότητα των "ενοχοποιητικών στοιχείων" που παρουσιάζονται καθημερινά στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ."
Αν γράψω ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος πέθανε πάμφτωχος και ότι η Δέσποινα ζει με δανεικά θα με συλλάβουν;
Οφείλω να πω ότι είχα ενημερώσει τον Ηλία Κασιδιάρη για μια σχολή μπαλέτου που είχε ανοίξει στη γειτονιά μου, αλλά αυτός προτίμησε να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες.
Τον είχα ενημερώσει επίσης για την κατηγορία version γοβών που είχε φέρει ο Γαβαλάς, αλλά αυτός επέμενε να φοράει παπούτσια για ορειβασία και αθλητισμό. 
Θυμάμαι πολύ καλά πως του είχα πει να ασχοληθεί με το χούλα - χουπ, αλλά αυτός ήθελε να ασχολείται με τη σκοποβολή και το κυνήγι. 
Τώρα καλά να πάθει με όσα τραβάει. 
Αν ήταν ένας κλώνος του Γαβαλά το πολύ - πολύ να τον ταλαιπωρούσαν στο Dancing with the stars. 
Άλλο όμως με απασχολεί έντονα αυτές τις μέρες.
Έμαθα ότι στο σκεπτικό απόρριψης της αιτήσεως αποφυλάκισης που είχε καταθέσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων και ότι είχαν βρεθεί στο σπίτι του Παππά στα Ιωάννινα βιβλία του Στυλιανού Πατακού με ιδιόχειρες αφιερώσεις προς τον βουλευτή. 
Το γράφω και ανατριχιάζω για το βαθμό εγκληματικότητας και αποτρόπαιας πράξης που κρύβεται πίσω από τις σκοτεινές λέξεις της αφιέρωσης του συγγραφέα Πατακού!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Dec 2013 11:45 AM PST
Παραβιάζεται ή όχι το Σύνταγμα; Και ο πιο αφελής έχει πλέον συνειδητοποιήσει ότι το Σύνταγμα παραβιάζεται κατά κόρον. 
Το λένε οι πάντες.
Όμως δεν παραβιάζεται το σύνολο του Συντάγματος και αυτό ακριβώς έχει προκαλέσει σύγχυση μεταξύ των πολιτών και αδράνεια σε ότι αφορά την ανάληψη δράσης κατά το ακροτελεύτιο άρθρο 120. Ένα μέρος του δεν παραβιάζεται και συγκεκριμένα:
Το Σύνταγμα χωρίζεται σε τέσσερα μέρη. α) τις γενικές αρχές, β) τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών, γ) την οργάνωση και λειτουργία της Πολιτείας και δ) τις ειδικές και μεταβατικές διατάξεις. Από τα πιο πάνω μέρη, εκείνο που αφορά την Πολιτεία, σε γενικές γραμμές, δεν παραβιάζεται.
Όταν όμως το Σύνταγμα λέει Πολιτεία, δεν εννοεί τους πολίτες, αλλά το πολιτικό προσωπικό (δηλαδή τις δύο εξουσίες, εκτελεστική και νομοθετική) και την δικαστική εξουσία. Στην πραγματικότητα ό,τι έχει να κάνει με τη νομιμοποίηση και την εξασφάλιση του πολιτικού προσωπικού, καθώς και την άσκηση της εξουσίας του (έστω και κατά παράβαση του υπολοίπου Συντάγματος), τηρείται με ευλάβεια και δεν παραβιάζεται. Ό,τι όμως, έχει να κάνει με τα δικαιώματα των πολιτών έχει γίνει κυριολεκτικά «σουρωτήρι».
Αυτή ακριβώς η τήρηση των κανόνων οργάνωσης της Πολιτείας, δηλαδή μονομερώς της ύπαρξης και των δικαιωμάτων του πολιτικού προσωπικού, είναι αυτό που δίνει μια επίφαση «δημοκρατικότητας» του πολιτικού συστήματος. 
Και αυτή τη «δημοκρατικότητα», επικαλείται το ίδιο το πολιτικό προσωπικό για να νομιμοποιεί την ύπαρξη και την εξουσία του και ταυτόχρονα να καταπατά τα δικαιώματα των πολιτών και να κυνηγάει κάθε πολιτικό αντίπαλο που αμφισβητεί την κατ' επίφαση υφιστάμενη «δημοκρατικότητα».
Αυτό πρέπει να αλλάξει. Είτε θα μπουν στην έννοια της Πολιτείας και οι πολίτες, είτε θα καταργηθεί αυτή η αντιδημοκρατική «Πολιτεία».
Πέτρος Χασάπης
http://olympia.gr
Posted: 15 Dec 2013 10:58 AM PST
Μπορεί πριν λίγα χρόνια οι βιονικοί άνθρωποι ή cyborgs να έμοιαζαν χαρακτήρες από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο πρόσφατα...ένας Γερμανός χάκερ κατάφερε να δημιουργήσει ένα τσιπ, που ελέγχει τον οργανισμό του μέσω μίας συσκευής με λογισμικό Android.
Η ιδέα ανήκει στον Τιμ Κάνον, από το Εσσεν της Γερμανίας, ο οποίος κατάφερε με τη βοήθεια ειδικών στην σωματική τροποποίηση να εισάγει στο χέρι του ένα βιοτσίπ το οποίο μετράει τις λειτουργίες του οργανισμού του και τις περνάει αυτόματα στην Android συσκευή του.
Το βιοτσίπ που ονομάζεται Circadia 1.0, κατασκευάστηκε στην εταιρεία του Κάνον, Grindhouse Wetware, η οποία αποτελείται από αυτοδίδακτους χάκερ και καλλιτέχνες που στοχεύουν στην ένωση των ανθρώπων και των μηχανών.
Οπως εξηγεί ο Κάνον, επιτρέπει στον χρήστη να καταγράφει δεδομένα, όπως την θερμοκρασία του σώματος και να τα μεταφέρει μέσω Bluetooth στη συσκευή Android και φορτίζει με ασύρματο φορτιστή.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Dec 2013 10:19 AM PST
«Δεν μπορώ να ζω εις βάρος φίλων μου. Χειμώνιασε και πρέπει να μείνω άστεγος»
Τέλος στη ζωή του έβαλε σήμερα το πρωί ο 59χρονος Α.Τ, κάτοικος Μύρινας. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, όπλισαν το G3, όπλο που είχε στην κατοχή του,
αφού ανήκε στο τμήμα Εθνοφυλακής.
Ο 59χρονος, λίγο πριν οπλίσει το όπλο, άφησε σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι δεν αντέχει να ζήσει άλλο σε βάρος των φίλων του. Ο πυροβολισμός, αναστάτωσε τους περιοίκους, που επικοινώνησαν αμέσως με το αστυνομικό τμήμα της Λήμνου.
Ο 59χρονος, όπως αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός Limnos fm100, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αυτό τον είχε καταρρακώσει, αφού, όπως ομολογούσε σε φιλικά του πρόσωπα, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί όπως θα ήθελε. Η χαριστική βολή ήταν ότι σε λίγο καιρό θα έμενε και άστεγος.
Στο σημείωμα που άφησε, ανέφερε:
«Δεν μπορώ να ζω άλλο σε βάρος των φίλων μου. Χειμώνιασε και πρέπει να μείνω άστεγος. Η υγεία μου είναι χάλια. Έχω 1 χρόνο να πάρω τα φάρμακα για το ζάχαρο. Παρακαλώ τον Μητροπολίτη Λήμνου να αφήσει να με θάψουν ως Χριστιανό.
Αντίο σε όλους.»
iefimerida.gr
http://www.triklopodia.gr
Posted: 15 Dec 2013 09:55 AM PST
Την στιγμή που στην Ελλάδα ο μέσος όρος αύξησης διοδίων είναι περίπου 60% στην Βραζιλία ο λαος «καταργει» τα διοδια……
Έτσι απαντούν οι κάτοικοι της Βραζιλίας στα ληστρικά διόδια που ξεφυτρώνουν παντού. Και να μη
ξεχνάμε ότι εκεί έχουν την «αριστερή» κυβέρνηση της κυρίας Ρούσεφ. Ετσι τουλάχιστον δηλώνει η κυρία... Κατά τα άλλα φροντίζει να φουσκώνει τις δεξιές τσέπες, χωρίς βέβαια να ξεχνάει και τις ημέτερες.
Μα καλά θα αναρωτηθεί κάποιος, στη Βραζιλία πώς μπορούν και καίνε τα διόδια;
Εκεί δεν έχουν Πυρήνες της Φωτιάς και Σέχτες Επαναστατών.
Εντούτοις εκεί και δίχως να έχουν "τρομοκρατικές" ομάδες, προβαίνουν σε εντυπωσιακές κι αποτελεσματικές ενέργειες.
Εδώ, η "Τρομοκρατία" αυτό που φροντίζει να κάνει είναι να πυροβολεί 20χρονους .
Κάνει ΜΠΑΜ για ποιά ΜΕΓΚΑΛΑ συμφέροντα δουλεύει η ληστρική και ΚΡΑΤΙΚΗ "Τρομοκρατία"...
logiosermis
Posted: 15 Dec 2013 09:50 AM PST
Η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω από το σταθμό του Μετρό στον Ελαιώνα κατά της ανέγερσης τζαμιού στο Βοτανικό και οι δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη κατά ιεραρχών και του Επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νιλς Μούιζνιεκς. 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κυρίως στον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, εν μέσω αποδοκιμασιών από τους οπαδούς του κόμματος.
Μίλησε για ιεράρχες που παράλληλα είναι και τέκτονες κι άλλους που «έχουν πάρει πάρα πολλά λεφτά για να υβρίζουν τη Χρυσή Αυγή». «Ιδίως στον Μητροπολίτη Πειραιώς που τόλμησε να πει ότι είμαστε παγανιστές, θα του υπενθυμίσω το 2010 και είπε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική ελπίδα για να πάει μπροστά η χώρα. 
Να τα θυμηθεί γιατί εκτίθεται ανεπανόρθωτα», είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Για τον Νιλς Μούιζνιεκς, που ζήτησε ξανά να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. ....ο εκπρόσωπος του κόμματος τον χαρακτήρισε ανθέλληνα και άθλιο και συνεχίζοντας είπε: «του απαντούμε: μολών λαβέ. 
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».
Posted: 15 Dec 2013 09:33 AM PST
Ξέσπασμα οργής σε Ισπανία και Ιταλία προκαλούν οι πολιτικές λιτότητας αλλά και o περιορισμός κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων όπως αυτό της διαμαρτυρίας. 
Στη Μαδρίτη, χιλιάδες διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους κατά του νόμου - φίμωτρο και προσπάθησαν να.... περικυκλώσουν το κτήριο της βουλής. Η διαδήλωση τους ήταν παράνομη, μιας και ο Δήμος της πόλης, ανακοίνωσε πως δεν είχε ενημερωθεί εγκαίρως για τη διεξαγωγή της. 
Οι συγκρούσεις με την αστυνομία δεν έλειψαν όπως και οι τραυματισμοί. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, 23 τραυματίστηκαν, ανάμεσα τους και αστυνομικοί ενώ συνελήφθησαν 7 άτομα. 
Στα πλακάτ και τα πανό των διαδηλωτών κυριαρχούσαν τα συνθήματα « ελευθερία στη διαμαρτυρία» «το Λαικό κόμμα της χώρας είναι η ντροπή της Ισπανίας». 
Ο νόμος της κυβέρνησης, προβλέπει μεταξύ άλλων,πρόστιμα για όσους διοργανώνουν διαμαρτυρίες χωρίς την έγκριση των αρχών αλλά και για αυτούς που δημοσιεύουν φωτογραφίες των αστυνομικών. 
Η διαδήλωση κοντά στη Βουλή, χωρίς άδεια μπορεί να επιφέρει πρόστιμο έως 600.000 ευρώ ενώ το πρόστιμο για εξύβριση αστυνομικού μπορεί να φθάσει ακόμα και τα 30.000 Ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Dec 2013 09:15 AM PST
Έπαιξε και έχασε νεαρός άνδρας, ο οποίος έλαβε μέρος στο παιχνίδι «ρωσικής ρουλέτας», που αποφάσισαν να στήσουν οι καλεσμένοι, κατά τη διάρκεια ενός γαμήλιου γλεντιού.
Ο καλεσμένος από την Τσετσενία, είχε την ιδέα να μαζέψει τους άντρες παρόντες στο γαμήλιο γλέντι γύρω από το τραπέζι, για να παίξουν το επικίνδυνο παιχνίδι.
Πρώτα ο ίδιος ο Τσετσένος, τοποθέτησε το όπλο που έφερε μαζί του στο κεφάλι του και τράβηξε τη σκανδάλη θέλοντας να είναι ο πρώτος παίκτης του παιχνιδιού.
Αφού όπλισε εκ νέου παρότρυνε τους υπόλοιπους παίκτες, να κάνουν το ίδιο προς τιμήν του γαμπρού. Ένας νεαρός άνδρας, πιστεύοντας ότι το όπλο ήταν άδειο, το έστρεψε στο δικό του μέτωπο και πυροβόλησε.
Επικράτησε πανικός και ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Δείτε το βίντεο:
Posted: 15 Dec 2013 09:03 AM PST
«Αυτό το αηδιαστικό κομμάτι σε μια στοχευμένη προπαγάνδα πρός τα παιδιά που παρουσίασε η Greenpeace, ως μέρος της επίθεσης τους "Σώστε το σπίτι του Αϊ-Βασίλη", φρόντισαν να τρομοκρατήσουν τα μικρά παιδιά σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να μειώσουν τα μικρά ίχνη άνθρακα του οικολογικού αποτυπώματος τους. 
Η Greenpeace, φυσικά, αρνείται να αφήσει τα γεγονότα με τον τρόπο της να πάρουν τον δρόμο μιας καλής ιστορίας. Στην πραγματικότητα, η Ανταρκτική μόλις σημείωσε τη χαμηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί ποτέ στον πλανήτη - 135.8 βαθμούς Φαρενάιτ. 
Η σημαία της Ατζέντας 21 που προωθεί την υπερθέρμανση του πλανήτη- μέσω της Greenpeace δικαιούνται ένα τεράστιο κομμάτι κάρβουνου στις κάλτσες τους αυτά τα Χριστούγεννα. 
Αλλά δεν πρέπει να το καψουν… επειδή αυτό θα προκαλέσει την ακόμα περισσότερη πολική επιδείνωση των πολικών παγετωνών.»
Δείτε το βίντεο

http://anekshghta.blogspot.gr
Posted: 15 Dec 2013 08:59 AM PST
ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.
ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΘΟΛΟΣ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.
ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ.
ΠΛΑΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΟΥΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ; ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
ΠΟΙΟ ΤΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΚΙ;
Η ΣΦΗΝΟΕΙΔΗΣ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

http://anekshghta.blogspot.gr
Posted: 15 Dec 2013 08:49 AM PST
«Το στρωσε» στις Βρυξέλλες από τους αφρούς των πυροσβεστών που διαμαρτύρονται για τις περικοπές μισθών και τη γενικότερη μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση στον τομέα της πολιτικής ασφάλειας...πυροσβέστες
Οι συγκεντρωμένοι αφού ψέκασαν με αφρό τα μέλη των Βελγικών ΜΑΤ, έσπασαν...
τον αστυνομικό κλοιό και έφτασαν μέχρι το πρωθυπουργικό μέγαρο όπου τοποθέτησαν συμβολικά τα κράνη τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

http://info-war.gr
Posted: 15 Dec 2013 08:48 AM PST
Του Γιώργου Νικολαΐδη (gnborn2shoot)
Αυτό είπαν με τον τρόπο τους οι φίλοι και τα μέλη της Κίνησης Ανένταχτων Πολιτών «ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ».
Και έδειξαν την δικαιολογημένη απέχθειά τους  προς το τι τους  (μας) σερβίρουν καθημερινά τα δελτία ειδήσεων, κάτι που πια όλοι μας γνωρίζουμε και συναντάμε  σε  αρκετά ΜΜΕ
Πως; Με το συμβολικό σπάσιμο τηλεοράσεων!
Η Κίνηση "ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ" δημιουργήθηκε, εδώ κι ενάμισυ περίπου χρόνο, από ανένταχτους σε κόμματα πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού, με σκοπό:
Την αλληλεγγύη μεταξύ των συμπολιτών , σε τοπικό επίπεδο.
Την συμβολή στη δημιουργία ενός παλλαϊκού Κινήματος ανατροπής της αιχμαλωσίας της Ελληνικής κοινωνίας στα Μνημόνια και στο καθεστώς πολιτικό σύστημα, που έχει αναλάβει εργολαβικώς την επιτήρηση των όρων αυτής της αιχμαλωσίας.
Στον τομέα της Αλληλεγγύης έχει συμβάλλει, ως τώρα, με την προώθηση Κινήσεων όπως  την πληρωμή ενός ευρώ για τέλη κυκλοφορίας, την αντιμετώπιση των Τραπεζικών εκβιασμών, την αντιμετώπιση των επαπειλούμενων κατασχέσεων για χρέη στον ΟΑΑΕ, την υποστήριξη της μήνυσης για εσχάτη προδοσία εναντίον του ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου, κ.α.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.