2 Ιουλ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 1-7-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 02 Jul 2013 01:30 AM PDT
Το Disney Channel, ένα κανάλι που «απευθύνεται σε παιδιά, έφηβους και ολόκληρη την οικογένεια», αποφάσισε να παρουσιάσει ομοφυλόφιλους χαρακτήρες στο πρόγραμμά του.
Το καλωδιακό δίκτυο επιβεβαίωσε ότι ένα επεισόδιο της σειράς«Good Luck Charlie» θα παρουσιάσει ένα παιδί που έχει «δύο μητέρες».
Η Charlie, η οποία είναι ένα νεαρό κορίτσι, θα γίνει φίλη με ένα παιδί, και οι γονείς της θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν σχέση με τις δύο «μαμάδες» του παιδιού.
Το μόνο ζήτημα που μπορεί να εμποδίσει την εκκολαπτόμενη φιλία είναι ότι οι ετεροφυλόφιλοι γονείς της Τσάρλι είναι βαρετοί. Η μητέρα της Charlie, Amy, θα μιλά με μία "μητέρα", ενώ ο πατέρας της Bob παίζει το πρωτότυπο ρόλο του «ενθουσιώδους κωμικού μπαμπά» θα κάνει την άλλη λεσβία σύντροφο να βαριέται.
«Η συγκεκριμένη ιστορία αναπτύχθηκε με την  παροχή συμβουλών από εμπειρογνώμονες για την ανάπτυξη του παιδιού(ΚΟ: …τώρα ησυχάσαμε!) και συμβούλους κοινότητας," είπε εκπρόσωπος του Disney Channel. "Όπως όλα τα προγράμματα του Disney Channel, αναπτύχθηκε για να είναι σχετικό με τα παιδιά και τις οικογένειες σε όλο τον κόσμο και να αντικατοπτρίζει τα θέματα της διαφορετικότητας και της κοινωνικής ενσωμάτωσης". (ΚΟ: Η «διαφορετικότητα», το τοτέμ της εποχής).

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 01 Jul 2013 02:58 PM PDT
Δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η σφαγή των Χριστιανών στη Συρία από φανατικούς Ισλαμιστές, που προκαλούν αποτροπιασμό σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο, πλην των χειρότερων ..καθαρμάτων που αποκαλούνται "ηγέτες της Δύσης" και είναι βουτηγμένοι στη διαφθορά, τις εξαρτήσεις από συμφέροντα, με αποτέλεσμα να ενθαρρύνουν τις σφαγές, χρηματοδοτώντας και εξοπλίζοντας τους παρανοϊκούς αντάρτες της Συρίας.
Posted: 01 Jul 2013 02:21 PM PDT
Στην Ουκρανία μαθητές έγραψαν σε βίντεο μια εικόνα στον ουρανό...που προκαλεί τρόμο.
Αληθινό η ψεύτικο δεν γνωρίζουμε...
axioperierga
hellas-now.com
Posted: 01 Jul 2013 02:15 PM PDT
Προθεσμία 48 ωρών στην κυβέρνηση έδωσε ο στρατός της Αιγύπτου ώστε «να ικανοποιήσει τα αιτήματα του λαού». Μάλιστα προειδοποιεί ότι σε διαφορετική περίπτωση ο στρατός θα προσφέρει τον δικό του «οδικό χάρτη για το μέλλον» της χώρας.
Σε μια ανακοίνωση την οποία ανέγνωσε στην κρατική τηλεόραση, ο στρατηγός Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι χαρακτήρισε τις μαζικές διαδηλώσεις που σημειώθηκαν χθες, με κεντρικό αίτημα να παραιτηθεί ο ισλαμιστής πρόεδρος Μοχάμεντ Μόρσι, μια «χωρίς προηγούμενο» έκφραση της λαϊκής βούλησης.
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Posted: 01 Jul 2013 02:58 PM PDT
Ενα απέραντο ''πάρτι'' λαθραλιείας έχει στηθεί στο Αιγαίο πέλαγος, πλήττοντας τη θαλάσσια βιοποικιλότητα.
Απ' την Κρήτη και τις Κυκλάδες μέχρι το Αγιον Όρος, οι λαθραλιείς, εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία ελέγχων από το Λιμενικό Σώμα, εφορμούν με τα καΐκια τους σε παραλίες λουόμενων, καθώς και στις εκβολές των ποταμών, σαρώνοντας τα δάση των φυκιών της ποσειδωνίας και καταστρέφοντας το θαλάσσιο οικοσύστημα. 
Μάλιστα, οι επιστήμονες του Ινστιτούτου για την Προστασία της Θαλάσσιας Ζωής «Αρχιπέλαγος» προβλέπουν ότι, εάν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, το μέλλον των ιχθυοπληθυσμών του Αιγαίου θα είναι ζοφερό. «Ηδη σε αρκετές περιοχές οι ιχθυοπληθυσμοί έχουν καταρρεύσει», εξηγεί ο διευθυντής του «Αρχιπελάγους» Θοδωρής Τσιμπίδης, προσθέτοντας: «Πολλά απ' τα εμπορικά είδη, όπως ο μπακαλιάρος, έχουν εξαντληθεί. 

Σε μία πενταετία η ιχθυοπανίδα θα δεχθεί σοβαρό πλήγμα και θα έχουμε μαζική εξαφάνιση των περισσότερων εμπορικών ειδών».
«Πρόκειται για ασυνείδητους ψαράδες που λειτουργούν καταστροφικά για όλον τον κλάδο και οι οποίοι πρέπει να απομονωθούν», τονίζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παράκτιων Αλιέων Δημήτρης Ζάννες

Οι λαθραλιείς ανήκουν, ως επί το πλείστον, στην κατηγόρια της μέσης αλιείας (μηχανότρατες, γρι- γρι κ.ά.) και εφαρμόζουν τους πιο ευφάνταστους τρόπους παράνομου ψαρέματος προκειμένου να ψαρέψουν τα τελευταία ιχθυαποθέματα. Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ o ευρωπαϊκός κανονισμός προβλέπει ότι οι μηχανότρατες δεν μπορούν να ψαρεύουν σε βάθη κάτω των 50 μέτρων και σε απόσταση μικρότερη του 1,5 ναυτικού μιλίου από την ακτή.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 01 Jul 2013 01:26 PM PDT
Μόλις δείτε αυτό το βίντεο από την εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου στο Channel 9 ένα πείραμα-σοκ για το νερό που πίνουμε και μαγειρεύουμε, σίγουρα θα τρομάξετε!
Φανταστείτε τι πίνουμε και τι τρώμε μέσω των μαγειρεμένων φαγητών, όταν το νερό είναι αφιλτράριστο....
Μετά τα όσα φοβερά και τρομερά είδατε, προφανώς αναστατωθήκατε! Λογικό!
Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιδείξετε ψυχραιμία και να αγοράσετε φίλτρο για να μην φθάνει το χλώριο στο ποτήρι και το πιάτο σας μέσω των φαγητών που μαγειρεύετε!

http://www.triklopodia.gr
http://www.tragiko.net
Posted: 01 Jul 2013 01:18 PM PDT
- ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:
Ορθόδοξοι Χριστιανοί, πιστοί του Νέου και του Παλαιού Εορτολογίου.
- ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ:
Μη Ορθόδοξοι, άθεοι και ανήκοντες σε μασωνικές στοές / μυστικές εταιρείες.
- ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ:
Την έναρξη διαλόγου καταρχήν και την Ένωση των «παλαιοημερολογιτών» και «νεοημερολογιτών» στο άμεσο μέλλον.
- ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ:
Τη διαιώνιση της διχόνοιας στην Ορθόδοξη Εκκλησία.
- ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ:
Αποκλειστικά Ορθόδοξος.
- ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ:
Κερδοσκοπικός οργανισμός ή πολιτικό κόμμα.
- ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ:
- Με ένα απλό εδώ: orthodoxi.enotiki.kinisi@gmail.com , γράφοντας Ονοματεπώνυμο, Ηλικία και Περιοχή.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 01 Jul 2013 01:04 PM PDT
Αυτή είναι η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και παρουσιάζει το χάρτη της Ελλάδας, γεωγραφικά μικρότερη. 
Δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις γεωγραφικές διεκδικήσεις των γειτονικών μας χωρών και αφορμή προβολής του... την αδυναμία υπεράσπισης των εθνικών μας θεμάτων ή από εσκεμμένες για κάποιους , κυβερνητικές σκοπιμότητες να γίνει η Ελλάδα μας γεωγραφικά μικρότερη.
"Αυτή θα είναι η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ " άμα τους αφήσουμε και δεν κάνουμε γρηγορα ανατροπή για να πάρει ο λαός την εξουσία.. ..
elinonenimerosi 
http://thesecretrealtruth.blogspot.com
Posted: 01 Jul 2013 12:45 PM PDT
- Βύρων Πολύδωρας στον ΣΚΑΙ: Ζητώ μέτωπο και με την Χρυσή Αυγή κατά των τροϊκανών
- Άφησε αιχμές για τον Αντώνη Σαμαρά χαρακτηρίζοντας το success story "ψυχολογική ένεση"
- Ο κ. Πολύδωρας είπε όποιος δεν θέλει τη Χρυσή Αυγή να πάει στον Άρειο Πάγο για να τεθεί εκτός νόμου
- Δήλωσε πως η ελληνική κυβέρνηση συνέχεια υποχωρεί στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα
- Για το κλείσιμο της ΕΡΤ είπε πως είχε αντιρρήσεις αλλά συμφώνησε με την άποψη του Βορίδη στο συνέδριο
- ΣΥΡΙΖΑ: Καλεί τον Σαμαρά να δηλώσει εάν είναι εκτός ή εντός κομματικής γραμμής ο κ. Πολύδωρας
Η δήλωση βόμβα του Βύρωνα Πολύδωρα που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κόμματος της Λ. Συγγρού και μία αντίδραση μάλιστα, που σπρώχνει τον κ. Πολύδωρα έξω από τη Νέα Δημοκρατία.
Η εκπρόσωπος Τύπου, Άννα Ασημακοπούλου χαρακτήρισε τα όσα είπε ο κ. Πολύδωρας "περίεργη δήλωση", κάτι που δείχνει πως όχι μόνο δεν αποδέχεται την άποψη του βουλευτή της, αλλά ουσιαστικά βλέπει πίσω από αυτή τη δήλωση κάποια σκοπιμότητα ή κάποιο σχεδιασμό. 
Η κα Ασημακοπούλου συνέχισε τη δήλωσή της λέγοντας πως είναι περίεργη αυτή η άποψη "¨γιατί είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί".
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 01 Jul 2013 12:38 PM PDT
44504-100194
Δύο φιλήσυχοι οικογενειάρχες βρίσκονται στη φυλακή κατηγορούμενοι για τον εμπρησμό των ορυχείων στις Σκουριές, τρεις άλλοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 4.000 ευρώ ο καθένας, τέσσερις κατηγορούνται για επεισόδια στις διαδηλώσεις, εφτά έχουν προσαχθεί για παρακώλυση συγκοινωνιών και πολλοί έχουν κλητευθεί για λήψη DNA χωρίς να τους έχει δοθεί καμία εξήγηση. 
Άλλοι δεν μπορούν να πλησιάσουν τα σπίτια τους, αδέλφια δεν μιλιούνται μεταξύ τους και κολλητοί φίλοι έχουν γίνει εχθροί. Ιερισσός κατά των εξορύξεων, Στρατώνι υπέρ, Μεγάλη Παναγιά στη μέση. 
Το μίσος που δημιουργήθηκε μεταξύ των κατοίκων της περιοχής θα αργήσει πολύ να ξεχαστεί. 
Η ευλογία της πλούσιας φύσης που συντηρεί τους τοπικούς πληθυσμούς χιλιάδες χρόνια τώρα μετατράπηκε σε κατάρα της απληστίας του σύγχρονου ανθρώπου. 
Οι κάτοικοι και η φύση αυτού του πανέμορφου σημείου της Χαλκιδικής είναι όμηροι της αύξησης της τιμής του χρυσού.
Στο μακρινό Καναδά, η εταιρεία Eldorado Gold διαδίδει ότι η επένδυση της στην Χαλκιδική έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία και έχει την κοινωνική συναίνεση που χρειάζεται. 
Η πληροφόρηση, όμως, που έχει η επικεφαλής των Πρασίνων του Καναδά Elizabeth May από τους συναδέλφους της Οικολόγους Πράσινους στην Ελλάδα είναι πολύ διαφορετική, έτσι αποδέχεται την πρόσκλησή τους να επισκεφτεί τη Χαλκιδική και να σχηματίσει προσωπική άποψη. Η A.V. ακολούθησε την Elizabeth May και τον πρώην ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλη Τρεμόπουλο στο ταξίδι τους στη Χαλκιδική και παρακολούθησε τις συναντήσεις τους με του κατοίκους, τους εργαζόμενους, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και με τους εκπροσώπους των εταιρειών Ελληνικός Χρυσός και Eldorado Gold.
Η επίσκεψη, όμως, στο δάσος οξυάς στις Σκουριές ήταν πολύ πιο αποκαλυπτική από τους ισχυρισμούς όλων των πλευρών.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 01 Jul 2013 12:49 PM PDT
Βατραχάνθρωποι του Λιμενικού Σώματος (!) και άνδρες των ΕΤΑ, έχουν αναλάβει επιχείρηση εντοπισμού των πέντε δραπετων στην ορεινή Ναυπακτία. 
Η επιλογή της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος σ΄αυτή την επιχείρηση οπωσδήποτε ακούγεται λίγο περίεργη. 
Οι άνδρες του ΕΤΑ από την άλλη έχουν όλα τα επιχειρησιακά προσόντα για την επιχείρηση που είναι επι της ουσίας ανταρτοπόλεμος αλλά υπάρχει μία σειρά άλλων θεμάτων τα οποία προβληματίζουν και αφορούν στην ηγεσία του ΓΕΕΘΑ. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στην επιχείρηση συμμετέχουν 10 άνδρες του Λιμενικού και 12 άνδρες από τα ΕΤΑ 
elas-lyste.blogspot.gr
Posted: 01 Jul 2013 11:16 AM PDT
Posted: 01 Jul 2013 10:53 AM PDT
Πάνω από 30 οχήματα που μετέφεραν κέρματα αξίας 5 λεπτών εμφανίστηκαν μπροστά στις..πύλες της Apple το πρωί του Σαββάτου κάνοντας τους υπαλλήλους να τρίβουν τα μάτια τους.
Οταν είπαν στους οδηγούς ότι προφανώς πρόκειται για λάθος, ο Τιμ Κουκ έλαβε μια κλήση από τον γενικό διευθυντή της Samsung ο οποίος τον ενημέρωνε ότι η εταιρεία του αποφάσισε να πληρώσει το πρόστιμο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων σε κέρματα.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η απόφαση του δικαστηρίου δεν διευκρινίζει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η πληρωμή του ποσού στην Apple, συνεπώς η Samsung έχει την απόλυτη ευχέρεια να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξοφλήσει το πρόστιμο.
Το ιδιοφυές trolling προκάλεσε νέους πονοκεφάλους στην Apple, καθώς τώρα θα πρέπει να καταμετρηθούν τα κέρματα προκειμένου να διαπιστωθεί αν το ποσό είναι ολόκληρο, ενώ στη συνέχεια πρέπει να ψάξουν ποια τράπεζα θα δεχθεί αυτό τον όγκο κερμάτων προκειμένου να τα βάλει σε τραπεζικό λογαριασμό.
Ο Λι Κουν Χι, πρόεδρος της Samsung Electronics, ανακοίνωσε στα ΜΜΕ ότι η εταιρεία του δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια να δέχεται προσβολές από μια «παρέα τύπων με στυλ» και αν θέλουν όντως να παίξουν βρώμικα τότε θα γίνει έτσι.
«Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κέρματα για να πίνετε αναψυκτικά εφ' όρου ζωής ή να τα λιώσετε για να κάνετε υπολογιστές, δεν είναι πρόβλημά μου, εγώ ξεπλήρωσα τις οφειλές μου σύμφωνα με ό,τι προβλέπει ο νόμος» ήταν το σχόλιο του «σκληρού» Κουν Χι ενώ τις επόμενες ημέρες στα κεντρικά της Apple θα φτάσουν 20 δισεκατομμύρια κέρματα αξίας 5 λεπτών.
http://www.zoomblog.org
Posted: 01 Jul 2013 10:33 AM PDT
Σοκ και συγκίνηση προκαλεί το τραγικό δυστύχημα στο διάσημο «Τσίρκο του Ήλιου», όπου έχασε τη ζωή της μία 31χρονη ακροβάτιδα...
Η Σάρα Γκιγιάρντ Γκιγιό, μητέρα δύο παιδιών, συμμετείχε στο σόου «Ka» του διάσημου Cirque du Soleil στο Λας Βέγκας. 
Η Γκιγιό «έκλεινε» το σόου ανεβαίνοντας σε ένα σύρμα στην κάθετη σκηνή, ωστόσο, καθώς ολοκλήρωνε το νούμερό της γλίστρησε έπεσε από ύψος 15 μέτρων, καθώς δεν ήταν δεμένη με το σχοινί ασφαλείας, βρίσκοντας τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θεατών. Αρχικά, οι θεατές πίστεψαν ότι ήταν μέρος του σόου, μέχρι που άκουσαν τις δραματικές κραυγές των συναδέλφων της.
Είναι η πρώτη φορά στα 30 χρόνια ύπαρξης του Cirque du Soleil που συμβαίνει τέτοιο ταγικό περιστατικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η παράσταση «Ka» ανεστάλη επ' αόριστον.
http://www.zoomblog.org
Posted: 01 Jul 2013 08:05 AM PDT
Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα "Αφρίκα" καυχιέται πως ..
η ψευδοαστυνομία των Κατεχόμενων άλλαξε στολή και μοιάζει απόλυτα πλέον μ'αυτή της τούρκικης αστυνομίας: 
"Άλλαξε η στολή της αστυνομίας μας...Και γίναμε λίγο ακόμη ¨κρέας και νύχι¨ με την Τουρκία...
Και λίγο ακόμη ξεχωρίσαμε τους εαυτούς μας από τους Ελληνοκύπριους...
Δεν είχαν πει πως ότι υπάρχει στην Τουρκία θα υπάρξει και στην Κύπρο ; 
Άντε σειρά τώρα στα ΤΟΜΑ !Γαλάζια πουκάμισα σαν της Τουρκίας στην αστυνομία μας."
Σύμφωνα με τα tourkikanea η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση που υπάγεται στις GKK (δυνάμεις ασφαλείας), και γιόρταζε πρόσφατα την 49η επέτειο από την ίδρυση της, στα πλαίσια των εορτασμών οργάνωσε μια δεξίωση... 
Κατά την δεξίωση που δόθηκε στην αυλή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, εντύπωση προκάλεσαν οι αστυνομικοί με τις νέες τους στολές....
Στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε η μια εικόνα είναι από την Τουρκία και η άλλη από εμάς...
Πόσο πολύ μοιάζουν ε ; Είπαμε, ¨κρέας και νύχι¨...
http://www.zoomblog.org
Posted: 01 Jul 2013 07:52 AM PDT
Οι εικόνες τραβήχτηκαν από κάμερα τοποθετημένη σε χαρταετό. Στις αρχές του 20ου αιώνα ένας φωτογράφος βρήκε ένα τρόπο για να τραβήξει εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες... 
Ο George R. Lawrence χρησιμοποίησε ένα σύστημα με χαρταετούς, το οποίο μετέφερε την κάμερά του που είχε βάρος 22 κιλά. 
Ο Lawrence φωτογράφισε, ανάμεσα σε άλλες πόλεις, το San Francisco, το Chicago και τη Νέα Υόρκη, με ένα ξεχωριστό τρόπο, που δεν είχε φωτογραφίσει κανείς στο παρελθόν.
Από τα χαλυβουργεία στο Σικάγο μέχρι τις πολυσύχναστες περιοχές του Μπρούκλιν, η κάμερα του Lawrence βρισκόταν σε ύψος 2.000 ποδιών.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 01 Jul 2013 07:47 AM PDT
Posted: 01 Jul 2013 07:33 AM PDT
«Φτερά» έκανε δωρεά 100 εκατομμυρίων δραχμών του βιομήχανου Κωνσταντίνου Λούλη προς την...Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, σύμφωνα με καταγγελία του ιδίου του επιχειρηματία.
Όπως καταγγέλλει ο κ. Λούλης, αντί έργου για ηλικιωμένους στη μνήμη της μητέρας του, στήθηκε ίδρυμα που επιδοτείται από ευρωπαϊκά προγράμματα, με ταμία την σύζυγό του, χωρίς η ίδια καν να το γνωρίζει.
"Το λάθος μου ήταν ότι στο πρόσωπό του είδα τον αείμνηστο Χριστόδουλο και του εμπιστεύτηκα αυτά τα χρήματα", δήλωσε ο βιομηχάνος στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 01 Jul 2013 07:29 AM PDT
Συναγερμό σήμανε η είδηση ότι το "σιρόπι του βιασμού" ήρθε πια και στη χώρα μας καθώς εντοπίστηκε εργαστήριο στο σπίτι ενός 27χρονου στη Θεσσαλονίκη ο οποίος συνελήφθη στις 29/6/2013.
Η παρασθησιόγονα ουσία που έχει σαν βάση την ουσία GHB μειώνει τις αντιστάσεις του ατόμου που το λαμβάνει με αποτέλεσμα τα θύματα να είναι ευάλωτα στον βιασμό.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΣΙΡΟΠΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ"
Το "σιρόπι του βιασμού" ανήκει στα ναρκωτικά νέας γενιάς που ειναι πολύ επικινδυνα, όπως το sisha το οποίο περιέχει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και ειναι γνωστό ως "η κόκα των φτωχών".
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 01 Jul 2013 06:37 AM PDT
Μια ομάδα ερευνητών από την πολιτεία της Ουάσινγκτον είχε ένα τεράστιο «Ωχ!" την στιγμή που πρόσφατα, αποκαλύφθηκε τυχαία η θανατηφόρα αλήθεια για την χημειοθεραπεία, κατά την διάρκεια μιάς έρευνας γιατί τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη είναι τόσο δύσκολο να εξαλειφθούν με τη χρήση συμβατικών μεθόδων θεραπείας. 
Όπως αποδεικνύεται, η χημειοθεραπεία δεν θεραπεύει πραγματικά ή δεν θεραπεύει τον καρκίνο καθόλου, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης, αλλά μάλλον τροφοδοτεί την ανάπτυξη και των καρκινικών κυττάρων, που καθιστά πολύ πιο δύσκολο να εξαλείψουμε όταν μία χημειοθεραπεία έχει ήδη ξεκινήσει.

Μπορείτε να το αποκαλέσετε «η καπνισμένη κάνη», που αποδεικνύει, μια για πάντα, την πλήρη απάτη της συμβατικής βιομηχανίας του καρκίνου. Δεν είναι μόνο η χημειοθεραπεία, η τυπική μέθοδος της θεραπείας του καρκίνου σήμερα, μια πλήρης πτώση βασισμένη στα συμπεράσματα, αλλά στην πραγματικότητα είναι επιζήμια για τους ασθενείς με καρκίνο. 
Τα ευρήματα σοκ δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Nature Medicine, και που όπως είναι αναμενόμενο, αγνοούνται από την επικρατούσα επιστημονική κοινότητα, τονίζουν με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο πώς η χημειοθεραπεία αναγκάζει τα υγιή κύτταρα να απελευθερώσουν μια πρωτεΐνη που ταΐζει τα καρκινικά κύτταρα, αναγκάζοντας τα να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν.
Σύμφωνα με τη μελέτη, η χημειοθεραπεία προτρέπει τα υγιή κύτταρα στην απελευθέρωση WNT16B, μία πρωτεΐνη η οποία βοηθά και προωθεί την επιβίωση και την αύξηση των καρκινικών κυττάρων.
Η χημειοθεραπεία βλάπτει επίσης οριστικά το DNA των υγιών κυττάρων, μια μακροπρόθεσμη ζημία που εμμένει πολύ αφότου σταματήσει η χημειοθεραπεία. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 01 Jul 2013 06:15 AM PDT
Σε βάρος του 55χρονου αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, κλοπής και παράβασης καθήκοντος, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. διετάχθη και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο έρευνας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, ο 55χρονος αρχιφύλακας κατελήφθη στις 27 Ιουνίου να έχει σταθμεύσει έξω από την οικία του δύο αυτοκίνητα τύπου τζιπ, ιδίου τύπου και μάρκας, από τα οποία το ένα έφερε γνήσιες πινακίδες, ενώ στο άλλο είχε τοποθετήσει πλαστές, με τον ίδιο αριθμό κυκλοφορίας.
Όπως προέκυψε, το όχημα με τις γνήσιες πινακίδες ανήκει στην ιδιοκτησία του, ενώ το δεύτερο είναι ιδιοκτησίας ιδιώτη, ο οποίος το είχε σταθμεύσει προσωρινά στην Νίκαια Αττικής, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, με σκοπό να τις καταθέσει στην εφορία.
Πριν από περίπου εννέα μήνες, ο αρχιφύλακας ενημέρωσε τον ιδιώτη ότι αν δεν μετακινήσει το όχημα του, τότε αυτό θα κατασχεθεί, ενώ την επόμενη ημέρα και πριν το όχημα μετακινηθεί, το αφαίρεσε, χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια το χρησιμοποιούσε κανονικά, αφού πρώτα του τοποθέτησε σπλαστές πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούσαν στις γνήσιες του δικού του (ιδίου τύπου και μάρκας). Μάλιστα, για την κίνηση του αυτοκινήτου χρησιμοποιούσε τα νόμιμα παραστατικά του δικού του οχήματος, όπως ασφαλιστήριο συμβόλαιο, απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας, δελτίο Κ.Τ.Ε.O. κ.λπ.
Posted: 01 Jul 2013 06:11 AM PDT
Οι διακοπές του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ στο αγαπημένο του Πόρτο Χέλι, που συχνά έχουν τροφοδοτήσει με «κουτσομπολιό» τον Τύπο, έφτασαν στο σημείο να... μπλοκάρουν την αστυνόμευση της Αργολίδας!...
Σε μια περίοδο που η αστυνομική δύναμη λειτουργεί με μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, η 24ωρη φύλαξη του εξοχικού που νοικιάζει ο τέως έχει δημιουργήσει «πονοκέφαλο» στην ΕΛ.ΑΣ., όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι... αστυνομικοί του νομού.
Το θέμα ανέδειξε με σειρά εγγράφων από τον περασμένο Μάιο η Eνωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας (ΕΑΥΑ), επικαλούμενη τις ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού αλλά και την περαιτέρω δυσλειτουργία των τοπικών δυνάμεων λόγω της εντολής του υπουργείου για διάθεση προσωπικού στη «φύλαξη προσώπων ειδικής κατηγορίας», έργο το οποίο -όπως προτείνει η ΕΑΥΑ- μπορεί να αναλάβει η ειδική υπηρεσία που υπάρχει γι' αυτόν τον σκοπό στην Αθήνα. 

Να σημειωθεί ότι το επίμαχο εξοχικό φυλάσσεται ήδη, ακόμη και απόντος του VIP ενοίκου του, ο οποίος αναμένεται να καταφθάσει τις επόμενες ημέρες.
Μολονότι προ διετίας, όπως είχε αποκαλύψει το «Εθνος της Κυριακής», ο τέως είχε αγοράσει οικόπεδο δεκάδων στρεμμάτων στην περιοχή Γκιάλεζα με σκοπό να ανεγείρει πολυτελείς κατοικίες, σήμερα έχει «παγώσει» το αρχικό του σχέδιο και συνεχίζει να μένει στο... νοίκι. 

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 01 Jul 2013 06:05 AM PDT
Η γερμανική εταιρεία KMW κατασκευάστρια των αρμάτων μάχης Leopard πήρε χρήματα για εργασίες που δεν έκανε ποτέ και τώρα αρνείται να τα επιστρέψει! Οι Γερμανοί με το δάχτυλο μονίκως τεντωμένος προς τους "αναξιόπιστους" Έλληνες κάνουν ότι μπορούν για να "ρίξουν" την Ελλάδα για ένα ποσό της τάξεως των 352.000 ευρώ! Είναι δυνατόν; Κι όμως είναι!
Απαράδεκτοι Γερμανοί συνέχεια λοιπόν. Μετά το χθεσινό δημοσίευμα για τους τοκους που απαιτούν (!) για το πρόγραμμα των αρμάτων μάχης, το Onalert έχει στην διάθεσή του έγγραφη αναφορά του ΓΕΣ στην οποία αποκαλύπτεται ότι η KMW αρνείται να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε για εργασίες που ποτέ δεν έκανε.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το έγγραφο του ΓΕΣ :
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.