6 Ιουλ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 5-7-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 05 Jul 2013 05:01 PM PDT
Καλό έιναι να να το δουν όλοι.
Όσο το δυνατόν περισσσότεροι άνθρωποι.

http://master-lista.blogspot.gr
Posted: 05 Jul 2013 04:38 PM PDT
Posted: 05 Jul 2013 04:19 PM PDT
Posted: 05 Jul 2013 04:11 PM PDT
Η φωτογραφία είναι από τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των εθνοφυλάκων στη Λήμνο όπου ο πάτερ παίζει ενεργό ρόλο και δεν ...ευλογεί απλώς τα όπλα. 
Κράνος και ράσο πάνε μια χαρά μαζί και από κοντά και το πολυβόλο. 
Γιατί όσοι έρθουν "απρόσκλητοι" στην Λήμνο δεν θα αποχωρήσουν μόνο με προσευχές και την επίκληση του Μεγαλοδύναμου.
Καλό κουράγιο πάτερ!
ieroslochos.
Posted: 05 Jul 2013 04:07 PM PDT
Ήταν λίγο μετά τις 10:00 όταν ο άνδρας, ηλικίας περίπου 45 ετών μπροστά στα μάτια εκατοντάδων πολιτών έπεσε στο κενό από την ταράτσα του Μεγάρου Παπαγεωργίου, στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη.
Ο αυτόχειρας αρχικά έπεσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια κύλησε στο οδόστρωμα. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα στοιχεία ταυτότητας του άνδρα, καθώς και ο λόγος που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.
Posted: 05 Jul 2013 04:01 PM PDT

WARNING GRAPHIC CONTENT

  • -Supporters of Mohamed Morsi expected to pour on to the streets after Friday prayers today
  • -Mohammed Badie detained in Mediterranean coastal city near Libyan border over killings outside Cairo HQ
  • -Egyptian president Mohamed Morsi being held at Presidential Guard facility just a year after coming to power
  • -Judge in Egypt's supreme court, Adly Mansour, sworn in as interim president in Cairo just hours after coup
  • -Arrest warrants have been issued for 300 members of Morsi's Muslim Brotherhood party as round-up begins
  • -Military suspends Islamist-drafted constitution, calls for new elections and said it would install civilian government
  • -Fears grow as Islamists take to Twitter to organise series of rallies to coincide with Friday prayers
  • -At least 14 people have been killed in violent clashes after declaration by head of Egyptian army in TV broadcast
  • -President Obama urges military to hand back control to democratic government, but stops short of calling it a coup
  • -British foreign secretary says uprising sets a 'dangerous precedent' and UK did not support military intervention
  • -Rapid reaction team of diplomats dispatched to Cairo to prepare for possible evacuation of British nationals
At least 10 people have been killed today as tens of thousands of former President Mohamed Morsi's supporters tried to march towards the military barracks in Cairo where he is being held by the military that overthrew him.
Nighttime clashes raged with stone-throwing, firecrackers and gunfire, and military armored vehicles raced across a Nile River bridge in a counterassault on Morsi's supporters.
Morsi supporters demonstrated in cities across the country today on what his Muslim Brotherhood called a 'Friday of rage' against what they describe as a military coup that toppled Egypt's first elected leader a year after he took office.
SCROLL DOWN FOR VIDEOS
Egyptian opponents of ousted President Morsi surround an armoured vehicle on a bridge leading to Tahrir Square this evening
Egyptian opponents of ousted President Morsi surround an armoured vehicle on a bridge leading to Tahrir Square this evening
Opponents of ousted President Morsi holding a poster depicting Defense Minister Abdel-Fattah Al-Sissi
Opponents of ousted President Morsi holding a poster depicting Defense Minister Abdel-Fattah Al-Sissi
Supporters of former Egyptian President Mohammed Morsi march in protest of his removal
Supporters of former Egyptian President Mohammed Morsi march in protest of his removal
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 05 Jul 2013 01:53 PM PDT
Στόχος των Αλβανών που όλα δείχνουν πια ειναι το πέρασμα στην Αλβανία και απο ότι φαίνεται τα καταφέρνουν βοηθούμενοι απο κατά τόπους γνωστούς και αυτό ειναι πολύ επικίνδυνο !
Πρώτον γιατί απο ότι φαίνεται υπάρχει πια ολόκληρος μηχανισμός υποστήριξης απο συγγενείς και γνωστούς που τους βοηθούν είτε φοβερίζοντας τους είτε αγοράζοντας τους ...
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει συμφωνία με την Αλβανική Αστυνομία για σφράγισμα των συνόρων αλλά αυτό ειναι ενα απο τα ανέκδοτα όπως ...Αλβανός τουρίστας !
Το μόνο εύκολο ειναι να εξαγοραστούν οι Αλβανοί Αστυνομικοί αν και οι πιό πολλοί ευχαρίστως θα βοηθήσουν τους Αλβανούς να διαφύγουν !
Το μόνο κακό είναι οτι όταν τους είχαν στο΄΄ σταυρό γιατί τους άφησαν ΄΄
H περιοχή των πηγών του Αχέροντα, στη Γλυκή Παραμυθιάς, βρίσκεται στο επίκεντρο της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για τον εντοπισμό τον δραστών που γάζωσαν περιπολικό σε μπλόκο στην Άρτα τη νύχτα, χωρίς να τραυματιστεί κανένας αστυνομικός. Εκτιμάται ότι πρόκειται για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Στην έρευνα συμμετέχει και ελικόπτερο της αστυνομίας. 
Το κλεμμένο Ι.Χ. που φέρεται να εγκατέλειψαν οι καταζητούμενοι 
Οι δράστες που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο δεν σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα. Όταν οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, άνοιξαν πυρ εναντίον του περιπολικού και διέφυγαν, κάνοντας αναστροφή πορείας.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 05 Jul 2013 09:05 AM PDT
Harry Potter fans can now explore the set of Diagon Alley - the row of shops that sell wizarding goods in the books and films - on Google Street View. 
It lets users virtually stroll alongside Ollivander's Wand Shop, peer through the door of Weasleys' Wizard Wheezes and visit Gringotts Bank from their front room. 
It is the first set from the Warner Bros' Making of Harry Potter studio tour to be made available on the mapping site. 

Explore Diagon Alley on Google Street View 

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 05 Jul 2013 08:52 AM PDT
Ο Γεβγκένι Πριμακόφ, πρώην Πρωθυπουργός της Ρωσίας, Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατά την περίοδο 1996-1999 και σημαντικός εμπειρογνώμονας σε θέματα Μέσης Ανατολής, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στη «Φωνή της Ρωσίας» .
Δεν συμμερίζομαι τη διάχυτη άποψη ότι κατά την έναρξη της «Αραβικής Άνοιξης», η κυβέρνηση των ΗΠΑ και άλλοι δυτικοί πολιτικοί ήταν αμέτοχοι των σχετικών εξελίξεων. 
Το θέμα είναι ότι η «Αραβική Άνοιξη» οδήγησε στην ανατροπή ενός αριθμού αυταρχικών καθεστώτων, που υποστηριζόταν από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της. 
Αλλά, ως επακόλουθο της «Αραβικής Άνοιξης», η κατάσταση είχε αρχίσει να αλλάζει.
Στην πιο χαρακτηριστική μορφή του αυτό συνέβη στην Αίγυπτο, όπου η εξουσία περιήλθε στα χέρια της οργάνωσης «Αδελφοί Μουσουλμάνοι». 
Αυτή η οργάνωση δεν ήταν ο εμπνευστής των επαναστατικών αλλαγών στη χώρα. Ωστόσο, όντας η πιο οργανωμένη δύναμη, οι «Αδελφοί» εκμεταλλεύτηκαν τη νίκη επί του έκπτωτου καθεστώτος.
Αναρριχόμενος στην εξουσία, ο νέος αιγύπτιος Πρόεδρος Μόρσι άρχισε να ολισθαίνει προς την απόκλιση από τον κοσμικό χαρακτήρα του κράτους. 
Αυτή η διολίσθηση συνοδεύτηκε από την ασύμμετρη διεύρυνση των αρμοδιοτήτων του Προέδρου και αντικατοπτρίστηκε στην επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης.
Τί καταμαρτυρά, το τεράστιο μέγεθος της δυσαρέσκειας των Αιγυπτίων, που οδήγησε στην παραίτηση του προέδρου; Μαρτυρά ότι το γεγονός ότι η πλειονότητα του αιγυπτιακού πληθυσμού ασπάζεται το Ισλάμ, δεν σημαίνει συναίνεση στον εξισλαμισμό του κράτους.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 05 Jul 2013 08:44 AM PDT
Αποκλειστικές δηλώσεις από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και τον 21χρονο γιο του
Οι καταζητούμενοι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων έφτασαν στην Παραβόλα κατεβαίνοντας από μονοπάτια του βουνού που οδηγούν στον Προυσό.

aerasnews.gr
Posted: 05 Jul 2013 06:19 AM PDT
Σε Αλβανούς εξτρεμιστές αποδίδουν σέρβικα Μέσα την οργανωμένη επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε σχολικά λεωφορεία στο Κόσσοβο πριν από λίγες μέρες. 
Τα λεωφορεία είχαν αναλάβει τη μεταφορά Σέρβων μαθητών στην εθνική γιορτή Vidovdan, την ημέρα που έγινε η μάχη των Σέρβων κατά των δυνάμεων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Τα παιδιά χτυπήθηκαν με πέτρες με αποτέλεσμα τρία από αυτά να τραυματιστούν σοβαρά. Η αστυνομία δεν κατάφερε να συλλάβει τους δράστες.
Παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν κάθε χρόνο στο Κόσσοβο και στην Μετόχια. Το 2012 στην ίδια εκδήλωση πάνω από 50 νέοι, τραυματίστηκαν από βόμβες μολότοφ και νοσηλευτήκαν στο νοσοκομείο.
Οι εξτρεμιστές θέλουν να κάνουν τους ορθόδοξους Σέρβους να «ξεχάσουν» την ιστορία τους και οτιδήποτε τους συνδέει με το Κόσσοβο.
Το περιστατικό αυτό αυξάνει τις διαμαρτυρίες για μειωμένη ασφάλεια στην περιοχή και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στις τοπικές αρχές.
Posted: 05 Jul 2013 05:46 AM PDT
1300 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Λίμα στο Περού κοντά στις όχθες της λίμης Τιτικάκα βρίσκεται ένα μέρος που κεντρίζει τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο... 
Οι Σαμάνοι έρχονται ακόμα για τελετουργίες και για να προσευχηθούν στο πέτρινο τείχος του ορπεδίου, όπως κάνουν εδώ και γενιές. 
Είναι γνωστό ως "Puerta de Hayu Marca" ή αλλιώς "η πύλη των θεών". όταν το κοιτάζω, προβληματίζομαι. 
Έχουμε αυτή τη γιγαντιαία πόρτα, λαξευμένη σε συμπαγή βράχο. 
Φαίνετα να είναι μια πύλη, αλλά δεν οδηγεί πουθενά.

http://anekshghto.blogspot.gr
Posted: 05 Jul 2013 05:20 AM PDT
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα της Αιγύπτου κάλεσε τους πολίτες της χώρας σε μαζικές διαδηλώσεις με αφορμή την ανατροπή του πρώην προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι.
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της, η συντηρητική ισλαμική ομάδα κάλεσε, αργά χθες το βράδυ, «τις μάζες του αιγυπτιακού λαού να συγκεντρωθούν ειρηνικά σε όλες τις πλατείες και τους δρόμους της Αιγύπτου και μετά την προσευχή της Παρασκευής, να βγουν από τα τζαμιά και να απορρίψουν το πραξικόπημα που αντιτίθεται στη θέλησή τους».
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η έκκληση έγινε λίγες ώρες αφότου πολλοί ανώτεροι αξιωματούχοι της Αδελφότητας συνελήφθησαν, μία μόλις ημέρα αφού ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων, Αμπντέλ-Φατάχ αλ-Σίσι, ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Μόρσι.
Στο λογαριασμό της στο Twitter, η Μουσουλμανική Αδελφότητα διέψευσε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο αρχηγός της, ο ανώτατος καθοδηγητής, Μοχάμεντ Μπαντί, είχε συλληφθεί. Ο Μόρσι, η ανατροπή του οποίου επήλθε μετά από πρωτοφανείς μαζικές διαδηλώσεις των Αιγυπτίων που απαιτούσαν την παραίτησή του, κρατείται στο υπουργείο Άμυνας, αναφέρεται σε τηλεγράφημα του Reuters.
Οι εισαγγελείς της χώρας επρόκειτο να ξεκινήσουν έρευνες σχετικά με μια σειρά κατηγοριών εναντίον του Μόρσι, του Μπαντί και 34 ακόμα ηγετών της Αδελφότητας και συμμάχων τους, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο Ειδήσεων, MENA.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 05 Jul 2013 05:10 AM PDT
Δεν πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι εκείνοι που ευθύνονται για το θάνατο της μητέρας μας να τιμωρηθούν.
Αυτά δηλώνουν με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα οι γιοι της Βρετανίδας Jean Hanlon το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε να... επιπλέει στο λιμάνι του Ηρακλείου τον Μάρτιο του 2009.
Οι γιοι της Βρετανίδας βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Ηράκλειο προκειμένου να συναντηθούν με το δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπόθεση σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν καινούρια στοιχεία και πληροφορίες που θα ρίξουν φως και θα δώσουν νέα ώθηση στην υπόθεση.
Στις Γούβες και το λιμάνι
Στην διάρκεια της παραμονής τους στην Κρήτη οι γιοί της άτυχης Βρετανίδας επισκέφτηκαν και τις Γούβες όπου είχε μετακομίσει μόνιμα η μητέρα τους πριν το θάνατο της. Μάλιστα εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με φίλους και γνωστούς της μητέρας τους. 
Επισκέφτηκαν επίσης και το λιμάνι του Ηρακλείου και στο σημείο όπου βρέθηκε να επιπλέει το άψυχο σώμα της άφησαν λουλούδια τιμώντας τη μνήμη της. Πέρασαν τέσσερα χρόνια από το θάνατο της ωστόσο η θέληση τους να αποκαλύψουν την αλήθεια γύρω από την μυστήρια υπόθεση είναι το ίδιο έντονη.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 05 Jul 2013 05:03 AM PDT
Σε πόσο καιρό θα δούμε "παιδιά (λαθρο)μεταναστών" αστυνομικούς στην χώρα μας;;;
Σε ένα, δέκα, είκοσι (το παράκανα τώρα...) χρόνια;
Το σίγουρο είναι ότι θα συμβεί και τότε θα σε συλλαμβάνουν και θα σε δικάζει ο επίσης αλλοδαπός δικαστής...
ΕΘΕΛ Συνάδελφος
Posted: 05 Jul 2013 04:58 AM PDT
Το «''Like'' δεν βοηθά». 
Eτσι τιτλοφορείται η διαφημιστική καμπάνια εταιρείας της Σιγκαπούρης που δημιουργήθηκε για λογαριασμό μιας εθελοντικής οργάνωσης αρωγής σε περιπτώσεις καταστροφών και κέρδισε το «Χρυσό Λιοντάρι» στην κατηγορία Τύπος του Φεστιβάλ των Καννών.
Οι εικόνες από τις οποίες αποτελείται η καμπάνια απεικονίζουν τρία διαφορετικά είδη καταστροφών (πλημμύρες, πόλεμος και σεισμός) και πλαισιώνονται από χέρια που κάνουν τη χαρακτηριστική κίνηση του «Like» από το Facebook. 
Λίγο πιο κάτω υπάρχει η προτροπή: «Γίνε εθελοντής. Σώσε μια ζωή!».
Το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει η καμπάνια είναι ότι τα εικονικά πράγματα δεν μετράνε στην πραγματική ζωή. 
Ακόμη και ένα δισ. «Like» στο Facebook δεν πρόκειται να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινή τους ζωή. 
Αντιθέτως το να γίνεις εθελοντής μπορεί να βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους σου που το έχουν ανάγκη. 
http://in-fo-stires.blogspot.gr
Posted: 05 Jul 2013 04:53 AM PDT
Posted: 05 Jul 2013 04:36 AM PDT
Οχι, δεν πρόκειται για κάποιο remake του blockbuster που δημιούργησε ο Κρίστοφερ Νόλαν. Είναι πραγματικότητα. 
Η γερμανική έκδοση του δικτύου Sky, σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία BBDO έχουν εφεύρει μια τρελή νέα τεχνολογία που μεταδίδει διαφημίσεις κατευθείαν στο μυαλό.
Οι Γερμανοι χρησιμοποιούν μια μέθοδο που εκμεταλλεύεται την αγωγιμότητα των οστών και μεταδίδει ήχους στο εσωτερικού του αυτιού μέσω του κρανίου, κάτι που κάνει τον άνθρωπο που εν αγνοία του υποβάλλεται σε αυτή τη διαδικασία να του αρέσει η μουσική που ακούει.
Τo Sky δοκίμασε την τεχνολογία αυτή με την καμπάνια «Talking Window», επειδή οι άνθρωποί του είχαν τοποθετήσει έναν μικρό αναμεταδότη στα παράθυρα τρένου. Οταν οι επιβάτες έγερναν προς το παράθυρο για να ξεκουραστούν ή να ρίξουν έναν υπνάκο άκουγαν μια εσωτερική φωνή που τους έλεγε κατεβάσουν την εφαρμογή του Sky για smartphone.
Η συγκεκριμένη διαδικασία μαγνητοσκοπήθηκε, μεταδόθηκε και όπως ήταν λογικό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. «Απαράδεκτη προσπάθεια. Δηλαδή δεν θα μπορούμε να ακουμπήσουμε το κεφάλι μας πουθενά; Θα μας στερήσουν και τον ύπνο; 
Είναι κάτι που δεν πρέπει να εφαρμοστεί στις δημόσιες συγκοινωνίες», σχολίασε ένας από τους επιβάτες του τρένου. Παρά τις αντιδράσεις το Sky σκοπεύει να λανσάρει με κάθε δόξα και τιμή το project «Talking Window».
dependent-world
hellas-now.com

Posted: 05 Jul 2013 04:30 AM PDT
Σχεδόν 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα ξύλινο κατασκεύασμα με πυροτεχνήματα κατέρρευσε.
Τέσσερις άνθρωποι υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς, όταν τα πυροτεχνήματα εκτοξεύτηκαν πάνω στο πλήθος των γλεντζέδων βορειοδυτικά του Λος Άντζελες.
Χιλιάδες άλλοι κατέφυγαν για την κάλυψη στο πάρκο Simi Valley .
Μια ομάδα πυροτεχνουργών κλήθηκε για να εξουδετερώσει τυχόν εναπομείναντα πυροτεχνήματα..
Ο Hazciel Vidrio, 26, δήλωσε στο LA Times: «Πολλά από τα παιδιά ούρλιαζαν και κλαίγανε.





«Οι άνθρωποι προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τα πυροτεχνήματα όσο πιο γρήγορα μπορούσαν και έτρεχαν σε κάθε κατεύθυνση.
Για δυο λεπτά πέφτανε πυροτεχνήματα.
Δείτε τα βίντεο.

http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 05 Jul 2013 04:41 AM PDT
Αυτά που συμβαίνουν είναι για τα παραμύθια. 
Ένας Αλβανός, 36 ετών, που κινείται σαν πεζοναύτης(εαν τελικά είναι αυτός)υπάρχουν πληροφορίες που τον θέλουν μαζί με άλλους δύο να είναι εγκλωβισμένος στο Αργυρό Πηγάδι, στα σύνορα με την Ευρυτανία μέχρι χθες το βράδυ. 
Ξαφνικά τη νύχτα κλέβει ένα τζιπ, σπάζει δέκα μπλόκα και βρίσκεται σε περιοχή κοντά στον ποταμό Αχέροντα, κινούμενος για Αλβανία. Εκτός εαν η κίνηση αυτή είναι αντιπερισπασμός από συνεργάτες του Κόλα για να διαφύγει αυτός που είναι εγκλωβισμένος στην Ρούμελη ή στην Ακαρνανία.
Ποιοι είναι τελικά όλοι αυτοί; Βρήκαν διαλυμένη την αστυνομία και την κοροιδεύουν; Εστιάζεται εσκεμμένα η επικαιρότητα σε έναν Αλβανό συμμορίτη για να περνάνε οι μέρες και να μας χώνουν το μνημόνιο πιο βαθιά στην καρδιά μας; Ή άλλα νήματα κινούν τους κατσαπλιάδες;
Μην ξεχνάμε ότι πάνω τους ή κάπου γύρω τους υπάρχει και 1-2 εκ ευρώ από κλέμμένες τράπεζες. Πολλά ακόμα δεν μας έχει πει η αστυνομία...
kerberos-hellas
Μιλάμε για ΜΕΓΑΛΟ φιάσκο. 
Από χθες λέμε πως τα ίχνη του Κόλα χάθηκαν μετά τη Φθιώτιδα και στη Φωκίδα αφού άρχισε η «αποδέσμευση» της ΟΠΚΕ από τα βουνά και τα λαγκάδια [βλέπε Ευρυτανία]. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 05 Jul 2013 04:03 AM PDT
Μια επίσκεψη στη Μελισσάνη θα σας φέρει σε επαφή με τη μοναδική και επιβλητική ατμόσφαιρα που κυριαρχεί σε αυτήν και είναι μια μοναδική εμπειρία ανάμεσα στις πολλές που έχει να σας προσφέρει η Κεφαλονιά.
Αυτό φαίνεται να σκέφτηκε και ένα ζευγάρι νεόνυμφων και έτσι το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 η Λίμνη Μελισσάνη υποδέχθηκε το πρώτο ζευγάρι στην ιστορία της που θα ένωνε εκεί τις ζωές τους.
Το μυστήριο τέλεσε ο Αντιδήμαρχος κ. Κεκάτος με την ξεχωριστή καλλιτεχνική υποστήριξη των "μαντολιναδόρων" Πιέρρου Γεωργάτου & Μάκη Σκλαβουνάκη ενώ την εξαιρετική φωτογράφιση έκανε ο David Elgee (imagesofkefalonia.com)
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 05 Jul 2013 03:49 AM PDT
…καλό βόλι παιδιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.