7 Ιουλ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 6-7-13


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 07 Jul 2013 02:34 AM PDT
Μικαέλα Φωτιάδη από την Κρήτη είναι η ελληνιδά που κέρδισε στον διαγωνισμό Μις Παγκόσμιος Τουρισμός
Posted: 06 Jul 2013 03:59 PM PDT
Eνώ σε 20 χρόνια θα έχει δει το φως της ζωής κι ο άνθρωπος που θα ζήσει μία Χιλιετία! 
Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε Βρετανός γιατρός, ο οποίος δήλωσε ότι ο...πρώτος άνθρωπος που θα σπάσει το φράγμα του θανάτου και θα ζήσει μέχρι τα 150 του χρόνια, έχει, ήδη, γεννηθεί.
Η συνταρακτική αυτή ανακοίνωση, που έφερε τα πάνω κάτω στους ιατρικούς κύκλους, έγινε από τον άγγλο γεροντολόγο Όντρεϋ Ντε Γκρέυ, επικεφαλής ενός επιστημονικού Ιδρύματος που ειδικεύεται στην έρευνα για τη μακροζωία. 
Ο Δρ.Γκρέυ μάλιστα προχώρησε κι άλλο στις δηλώσεις του αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους δημοσιογράφους:
« Πριν το παιδί αυτό συμπληρώσει τα 20 του χρόνια, θα έχει έρθει στη ζωή και ο άνθρωπος που θα ζήσει μία χιλιετηρίδα», είπε ο Δρ. Γκρέυ λίγο πριν πραγματοποιήσει διάλεξη στο Βασιλικό Ινστιτούτο Επιστήμης της Βρετανίας και συμπλήρωσε:
« Εχουμε 50% πιθανότητες να καταφέρουμε να ελέγξουμε ιατρικά τη γήρανση σε ένα πολύ αποφασιστικό επίπεδο, μέσα στα επόμενα 25 χρόνια».
Ο δόκτωρ Γκρέυ εκτιμά ότι ο θεράπων – γιατρός του μέλλοντος θα παρεμβαίνει με απλές ιατρικές πράξεις για να «συντηρεί» τον οργανισμό, αλλά και να αναζωογονεί το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενή. Με συχνές επισκέψεις...συντήρησης στο γιατρό, που θα περιλαμβάνουν γονιδιακές και βλαστοκυτταρικές θεραπείες, ο ασθενής από την άλλη, θα πετυχαίνει να διατηρεί τον οργανισμό του σε καλή φόρμα και παράλληλα θα κερδίζει το ζητούμενο : περισσότερα και πιο ποιοτικά χρόνια ζωής.
Ο Βρετανός επιστήμονας περιγράφει τη γήρανση ως μια μακροχρόνια συσσώρευση μοριακών και κυτταρικών βλαβών σε ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 06 Jul 2013 03:45 PM PDT
Συνέντευξη στο βρετανικό BBC παραχώρησε ο διαβόητος Σύρος πολέμαρχος Αμπού Σακάρ, ο ένοπλος αντικαθεστωτικός που έγινε γνωστός πριν από λίγους μήνες απ' το τρομακτικό ερασιτεχνικό βίντεο που κυκλοφόρησε σε όλον τον κόσμο και τον εμφανίζει να ξεκοιλιάζει ένα νεκρό κυβερνητικό στρατιώτη και μετά να «τρώει» την καρδιά του.
Μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο και στον απεσταλμένο του στη Δαμασκό, Πολ Γουντ, ο 27χρονος Σακάρ (το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Καλίντ αλ-Χαμάντ) τόνισε πως«δεν θυμάται πολλά πράγματα από το περιστατικό αυτό», ενώ στην ερώτηση «ποιο ακριβώς ανθρώπινο όργανο υποτίθεται πως δάγκωσε, την καρδιά ή το συκώτι;», έσπευσε να επισημάνει: «δεν δάγκωσα τίποτα, απλώς το κράτησα στον αέρα για επίδειξη». 

Το βίντεο τον διαψεύδει. 

Τον δείχνει να πλησιάζει το πτώμα, να κόβει με το μαχαίρι ένα όργανο, να κάνει πως το δαγκώνει φωνάζοντας «Ορκιζόμαστε ενώπιον του Θεού ότι θα φάμε τις καρδιές και τα συκώτια σας, στρατιώτες του σκύλου [Σύρου προέδρου] Μπασάρ [αλ Ασαντ]!». 
Όπως σημειώνει ο βρετανός ρεπόρτερ «ο Σακάρ είναι ένας νεαρός που μοιάζει σκληραγωγημένος, που μεγάλωσε στη συνοικία Μπαμπά Αμρ της πόλης Χομς και πριν τον εμφύλιο δούλευε ως εργάτης. Τον Φεβρουάριο του 2012 μαχόταν στο πλευρό της Ταξιαρχίας Φαρούκ υπερασπιζόμενος την Μπαμπά Αμρ από τις καθεστωτικές στρατιωτικές δυνάμεις, αλλά μετά συγκρότησε τη δική του ένοπλη ομάδα, την «Ταξιαρχία του Ομάρ αλ Φαρούκ».

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 06 Jul 2013 02:58 PM PDT
Αυτή είναι η ιστορία της Elizabeth Rudavsky από τον Καναδά η οποία δεν άντεξε την κακοποίηση από τον σύζυγό της και τον σκότωσε... 
Όταν όμως ο Angelo Heddington μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για γυναίκα που φορούσε πρόσθετο..πέος!
Κατά τη διάρκεια του γάμου τους ο Angelo την χτυπούσε, την κακοποιούσε ακόμα με έναν μεταλλικό σωλήνα και την απειλούσε! 
Η γυναίκα είχε συνεχώς, εξηγεί στην Daily Mail, μαυρισμένο μάτι! 
Τελικά, το 2003 η Elizabeth σε αυτοάμυνα μαχαίρωσε τον άνδρα της και μέσα στο ασθενοφόρο οι νοσοκόμοι διαπίστωσαν ότι ο Angelo ήταν γυναίκα!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 06 Jul 2013 12:30 PM PDT
απο Δ.Πορφύρη και Π.Σταφυλά
Το επεισόδιο μαγνητοσκοπήθηκε στην Αλεξάνδρεια

Ομάδα ενόπλων που ανήκουν στο παρακλάδι της Αλ Κάιντα , Αν σαρ Αλ Σαρια με μέλη από την πρώην ισλαμιστική οργάνωση Αιγυπτιακό 
Ισλαμιστικό Τζιχάντ στο οποίο ηγείτο ο Αλ Ζαουρί , επιτίθονται σε νεαρούς διαδηλωτές οι οποίοι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν το μένος των ισλαμιστών έχουν ανέβει σε μια οροφή κτιρίου. 

Εκεί παγιδεύονται και τους εξωθούν σε πτωση στο κενο. 
Το βίντεο αναρτήθηκε σε φορουμ της Αλ Καιντα στο διαδίκτυο και δημοσιοποιήθηκε από το inserbie news και syriareport 
Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται και η εκτέλεση του κόπτη ιερέα.
Δείτε το βίντεο  ΑΝΩ ΤΩΝ 18


http://www.triklopodia.gr
Posted: 06 Jul 2013 11:28 AM PDT
Το περιστατικό που συνέβη στο Πέρασμα Dyatlov αναφέρεται σε ένα γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο σε εννέα σκιερ πεζοπόρους στα βόρεια Ουράλια όρη, τη νύχτα της 2 του Φλεβάρη 1959, οι ο οποίοι χάθηκαν σε πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες και με θερμοκρασίες κάτω των 30 βαθμών κελσίου.
Το βουνό αυτό είναι γνωστό στο τοπικό στοιχείο που διαμένει εκεί τη φυλή Mansi και ως Kholat Syakhl, το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσε να σημαίνει και το "βουνό των νεκρών".
Η απόφαση των εκδρομέων να κατασκηνώσουν εκεί στις πλαγίες είναι περίεργη καθώς 1500 μέτρα πιο πέρα υπήρχε ένα δάσος στο οποίο θα μπορούσαν να βρουν καταφύγιο πιο εύκολα και να προστατευθούν από τις πολικές θερμοκρασίες.
Μετά από μισό αιώνα, το μυστήριο παραμένει.
Η περιοχή που η ομάδα των σκιέρ βρήκε το θάνατο ονομάζεται επίσημα ως Dyatlov Pass και ο μοναδικός επιζών ο Yury Yudin δηλώνει ακόμη και σήμερα πως προσεύχεται καθημερινά ζητώντας από το Θεό να μάθει επιτέλους τις πραγματικά έγινε στους φίλους που έχασε.
Δείτε τις πολλή παράξενες φωτογραφίες και το βίντεο.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 06 Jul 2013 10:56 AM PDT
Posted: 06 Jul 2013 10:56 AM PDT
Περιμένετε λίγο να τις φορτώσει τις φωτογραφίες...
A Toronto photography studio has stumbled across a stereoscopic camera, and its photographic slides, that captured scenes of World War I in 3D.
The photographs were taken in the trenches, streets, and battlefields of World War I.
The striking images, acquired using a handheld stereoscopic camera called the Verascope and were captured by soldiers in the French army.
When the camera was acquired it was still in pristine condition and included the original leather carrying case and glass slides.
Each slide is a piece of history in photographic form and show scenes from the trenches, streets, and battlefields of World War I.
Visitors to A Nerd's World in Toronto can use a special 3D viewer to see the slides for themselves but with kind permission we are able to bring you the stunning images.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 06 Jul 2013 10:23 AM PDT
Εικόνες κολάσεως διαδραματίζονται στην πόλη Λακ Μαγκαντίκ του Κεμπέκ στον Καναδά από νωρίς το πρωί, όταν τουλάχιστον 1000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας εκτεταμένης πυρκαγιάς που ξέσπασε μετά από τον εκτροχιασμό τραίνου που μετέφερε πετρέλαιο.
Σημειώθηκαν πολλές εκρήξεις, ενώ σχεδόν και και τα 73 βαγόνια του τραίνου έπιασαν φωτιά, ενώ η πυρκαγιά εξαπλώθηκε σε τουλάχιστον 30 σπίτια.
Οι φλόγες και ο πυκνός καπνός ήταν ορατά, από απόσταση αρκετών μιλίων, για αρκετή ώρα μετά τον εκτροχιασμό.
Αρκετοί άνθρωποι φέρονται ως αγνοούμενοι, ωστόσο ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς να κάνουν λόγο για τραυματίες. 
O υπολοχαγός Μισέλ Μπρουνέτ τόνισε στο CTV News Channel, ότι στο σημείο έχουν σπεύσει περίπου 120 πυροσβέστες, αλλά δεν μπορούν να πλησιάσουν το τρένο καθώς η φωτιά μαίνεται ακόμα. Όπως εξήγησε, για το λόγο αυτό είναι πολύ νωρίς να μιλήσουν για θύματα.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Περιβάλλοντος δήλωσε ότι μεγάλη ποσότητα πετρελαίου χύθηκε στον ποταμό Σοντιέρ





Posted: 06 Jul 2013 10:19 AM PDT
Κύματα 7 μέτρων(22 ft) έχουν πλήξει τμήματα της Χιλής και οι παράκτιες περιοχές βρίσκονται σε επιφυλακή, μετά τους ισχυρούς ανέμους που σαρώνουν τμήματα της ακτής της Νότιας Αμερικής.
Πλάνα έδειξαν τεράστια κύματα στους δρόμους της Antofagasta στη Χιλή, όπου τουλάχιστον ένας τραυματισμός αναφέρθηκε μετά από τις επικίνδυνες καιρικές συνθήκες που επικρατούν.
Και στο Περού, τμήματα της ακτογραμμής της χώρας, χτυπήθηκαν με κύματα 5 μέτρων (16 ft) ενώ πλημμύρισαν δρόμοι στην παραθαλάσσια πόλη της Chimbote.

Αποκάλυψη
Posted: 06 Jul 2013 10:06 AM PDT
Ξεκίνησε σαν χόμπι αλλά τελικά κατέληξε εμμονή. 
Η κατασκευή του μεγαλύτερου μοντέλου σιδηροδρόμου από τον Μπρους Γουίλιαμς Ζακανίνο, ο οποίος κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του, μέσα στο υπόγειο του σπιτιού του στο Φλέμινκτον του Νιού Τζέρσεϊ είναι γεγονός.
Το συγκεκριμένο εντυπωσιακό δημιούργημα, με όνομα Νόρθλαντς, χρειάστηκε 16 ολόκληρα χρόνια για να ολοκληρωθεί, και ο δημιουργός του μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται για τα 8 μίλια διαδρομής που διασχίζουν τα 100 τρένα του, αλλά και για τις 400 γέφυρες που συμπληρώνουν την κατασκευή.
Μάλιστα, το εν λόγω σιδηροδρομικό μοντέλο κοσμούν περισσότερα από 3.000 κτίρια μινιατούρες, τα οποία βρίσκονται σε υποτιθέμενα χωριά και πόλεις, 50.000 δέντρα και γέφυρες που εκτείνονται σε μεγάλα φαράγγια.
Αυτό βέβαια που προκαλεί μεγάλη εντύπωση, όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες, είναι η ρεαλιστική απόδοση της κατασκευής αλλά και το γεγονός ότι όλα είναι φτιαγμένα από το χέρι του ίδιου του ιδιοκτήτη.
Ο Μπρους δηλώνει κατενθουσιασμένος από την θερμή αποδοχή του κόσμου, ενώ σχόλια όπως «αποτελεί ένα από τα θαύματα του κόσμου» του χαρίζουν ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 06 Jul 2013 09:59 AM PDT
1044261_536122213090594_1740483916_nΚι εκεί που νομίζεις ότι η ελπίδα θα έρθει από την νέα γενιά, έρχεται μεταξύ άλλων και το παραπάνω video το οποίο αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει σωτηρία.
Τελικά, -και μην μου μιλήσει κανείς για γενικεύσεις, μιλάω για την τεράστια πλειοψηφία της- η ελληνική νεολαία δεν είναι παρά μια μικρογραφία των γονιών τους, ένα κακέκτυπο ενός life style που νομίζαμε νεκρό. 
Συνεχίζουν την αναπαραγωγή της ίδιας χυδαιότητας, παραμένοντας λοβοτομημένοι και συνειδητά απαίδευτοι, προκλητικά αδιάφοροι απέναντι στο τέρας.
 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γίνουν ότι ήταν και οι γονείς τους, παραμένοντας μέσα στον βούρκο, χωρίς ίχνος θέλησης για καινούριους δρόμους , νέα ηθική και αισθητική. Αρκούνται στο να υπακούουν τυφλά τα "πρότυπα" και να μην τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο από την δική τους καλοπέραση.  Αυτή η φαυλότητα είναι που έχει δημιουργήσει πολίτες κοινωνικά αμόρφωτους, με άγνοια για το τι συμβαίνει γύρω τους και πρόθυμους να ξεπουληθούν για να μπορούν να φωνάζουν: "ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΣ!!!"
ΥΓ. Την ίδια ώρα  σε χώρες σαφώς πιο πολιτισμένες….

strangejourna
Posted: 06 Jul 2013 09:07 AM PDT
Posted: 06 Jul 2013 09:04 AM PDT
Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube και δείχνει έναν μαθητή σε σχολείο της Βραζιλίας, να πυροβολεί εναντίον συμμαθητών του.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα παιδί που ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού για πολλά χρόνια. 
Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί το παιδί αποφάσισε να πάρει, με αυτόν τον τρόπο, την κατάσταση στα χέρια του σε μια προσπάθεια να λύσει τις διαφορές του.

http://papatzides.blogspot.gr
Posted: 06 Jul 2013 08:54 AM PDT
Όταν τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του ασχολούνταν με τους Thundercats και το Μικρό μου Πόνυ, ο ιδιοφυής 12χρονος έψαχνε ....να βρει τρόπο για να συνομιλήσει με τον εαυτό του μετά από 20 χρόνια...
Αναμένεται να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεάκια της χρονιάς!
http://www.zoomblog.org
Posted: 06 Jul 2013 05:11 AM PDT
Δεν έχουν τελειωμό οι δυσάρεστες ειδήσεις.
Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό συγκλονίζει την πόλη
Απαγχονισμένη βρέθηκε μια 32χρόνη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών το πρωί του Σαββάτου στη Χρύσα της Ξάνθης.
Η γυναίκα εντοπίστηκε κρεμασμένη, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 
Η ίδια ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, ενώ 4 ετών και ενός μόλις 2 μηνών, ενώ η είδηση του θανάτου της έχει σοκαρίσει την περιοχή.
Οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία κατέφθασε αμέσως στο σημείο, ενώ η 32χρόνη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για νεκροψία, νεκροτομή.

Posted: 06 Jul 2013 04:58 AM PDT
Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία, λίγα εικοσιτετράωρα πριν ο 38χρονος πατρινός βγάλει τα μάτια της μητέρας του, είχε..μόνος του μεταβεί στην ψυχιατρική κλινική του Ρίου και σχεδόν παρακαλούσε να του κάνουν εισαγωγή γιατί δεν αισθανόταν καλά.
Ωστόσο, οι γιατροί δεν του έκαναν εισαγωγή καθώς, όπως είπαν, υπήρχε πληρότητα κλινών . 
Το γεγονός αυτό προκαλεί πολλά ερωτηματικά και χρίζει διερεύνησης για τυχόν απόδοση ευθυνών.
Ο 38χρονος με εντολή εισαγγελέα μεταφέρθηκε και κλείστηκε στο Δαφνί. Είχε προηγηθεί η αποστολή εκ μέρους του εγγράφου προς την ψυχιατρική κλινική του ΠΠΝΠ με την οποία ζητούσε ψυχιατρική γνωμάτευση σχετικά με την κατάστασή του.
Η απάντηση της ψυχιατρικής κλινικής ήταν πως η ψυχική κατάσταση του άντρα ήταν τέτοια ώστε δεν είναι σε θέση ούτε να απολογηθεί...
http://www.zoomblog.org
Posted: 06 Jul 2013 04:51 AM PDT
Posted: 06 Jul 2013 04:47 AM PDT
Απίστευτο βίντεο από ληστεία . Ο νεαρός ληστής με το πιστόλι απειλεί τον ιδιοκτήτη βενζινάδικου μέσα στο κατάστημά του αλλά ξαφνικά παραπαίει και πέφτει στο έδαφος!
Ο νεαρός έπαθε καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο μαγαζί που είχε πάει να ληστέψει ,με τον ιδιοκτήτη θύμα να καλεί σε βοήθεια που δυστυχώς δεν ήταν αρκετή για να τον σώσει!
 
http://www.stoxos.gr
Posted: 06 Jul 2013 04:40 AM PDT
Νέο κρούσμα σαλαφιστικής βίας εναντίον του αιγυπτιακού στρατού είχαμε τα ξημερώματα, όταν ένοπλοι επιτέθηκαν σε στρατιώτες που φρουρούσαν κυβερνητικό κτήριο στην πόλη El Arish του Σινά με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε στρατιωτικοί.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη μέχρι τώρα ένοπλη αντιπαράθεση μεταξύ δυνάμεων υποστηριζόμενων από την Αλ Κάιντα και εξτρεμιστές σαλαφιστές, και του αιγυπτιακού στρατού, φυσικά μέχρι την επόμενη.
Πέντε Αιγύπτιοι στρατιωτικοί σκοτωθήκανε κατά την διάρκεια της επίθεσης στο El Arish μάλλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες οι ισλαμιστές ένοπλοι συνέχισαν να επιτίθενται σε στρατιωτικούς στόχους καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας στην βορινή αυτή πόλη του Σινά.
Χρησιμοποιήσαν ρουκέτες εναντίον σταθμών ελέγχου γύρω από το αεροδρόμιο του El Arish κοντά στην Λωρίδα της Γάζας και στα ισραηλινά σύνορα.

Άλλη επίθεση έλαβε χώρα σε έναν αστυνομικό σταθμό στην Ράφα νοτίως της Γάζας κοντά στο τοπικό αρχηγείο της αιγυπτιακής στρατιωτικής κατασκοπείας. Ο αιγυπτιακός στρατός έχει επιβάλει σιγή ως προς τις επιθέσεις. Οι Ισραηλινοί πιστεύουν ότι οι απώλειες ήταν πολύ περισσότερες αλλά αποκρύβονται.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 06 Jul 2013 04:35 AM PDT
Η απόφαση του κ. Draghi να δηλώσει ότι θα κρατήσει τα επιτόκια του ευρώ χαμηλά –και γιατί όχι να τα μειώσει ακόμα περισσότερο– δεν ξάφνιασε τους αναλυτές αλλά... ανακούφισε όπως φάνηκε τις αγορές.
Γιατί; Γιατί έδειξε ότι η ΕΚΤ δεν... τρελάθηκε να ακολουθήσει την FED στην προετοιμασία απόσυρσης των έκτακτων μέτρων παροχής ρευστότητας.
Δεν είναι όμως το μήνυμα του κ. Draghi αυτό μόνο. Τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε για να εξηγήσει την απόφαση της ΕΚΤ συγκλίνουν σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα, ότι η οικονομία στην Ευρωζώνη πέραν των όσων περί του αντιθέτου λέγονται και γράφονται βρίσκεται στην ίδια «δύσκολη» πορεία χωρίς καμία βελτίωση τον ορίζοντα.
Με άλλα λόγια η οικονομία της Ευρωζώνης συνεχίζει να έχει ανάγκη τα πολύ χαμηλά επιτόκια και ο ορατός ορίζοντας πιέζεται τόσο από την υπερχρέωση και την ύφεση που δεν θα επιτρέψει κανένα φως ανάκαμψης που να μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τον πληθωρισμό...
Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό. Εκείνο το οποίο ο κ. Draghi δεν ανέφερε αλλά βρίσκεται πίσω από την τόσο επιφυλακτική στάση της ΕΚΤ είναι ο συνδυασμός των «νέων» από τις ΗΠΑ και την Κίνα, τους δύο βασικούς εμπορικούς εταίρους της Ευρωζώνης.
Οι ΗΠΑ έχουν δια στόματος Bernanke (photo) ανακοινώσει ότι η FED κάποια στιγμή θα κλείσει τις κάνουλες. Και όλοι –οι παλιοί τουλάχιστον– θυμούνται τι έγινε όταν η FED το 1981 ανέβασε απότομα τα επιτόκια...
Η Κίνα επιχειρεί μια χωρίς προηγούμενο ελεγχόμενη (;) επιβράδυνση της οικονομίας της με άγνωστες προς το παρόν συνέπειες για την ίδια αλλά και τις διεθνείς αγορές.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 06 Jul 2013 04:25 AM PDT
Στην Τρίπολη, την πόλη που απελευθέρωσε με το αίμα του ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και τα παλικάρια του, στην πλατεία Άρεως, λίγες δεκάδες μέτρα από τον ανδριάντα και τα οστά του Ήρωα, λίγα μέτρα από το ιστορικό μνημείο των Αρχιερέων και Προκρίτων βρίσκεται το ξενοδοχείο που "φιλοξενεί" τουρκικό ορειβατικό σύλλογο, όπου χωρίς κανένα σεβασμό στη φιλοξενία, ξεδίπλωσαν την τουρκική σημαία εκεί που δεν έπρεπε να εμφανισθεί!!!
Έλληνες που είδαν την σημαία και αντέδρασαν, στην αρχή απευθυνόμενοι στην διεύθυνση του ξενοδοχείου και στην συνέχεια στους "ορειβάτες" – τούρκους πράκτορες, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την άρνηση να κατέβει η σημαία, αλλά και αντιμέτωποι με άνδρες της κρατικής ασφάλειας (!!!!), και πάμπολλους αστυνομικούς, οι οποίοι αντί να συλλάβουν αυτούς που προκάλεσαν υψώνοντας την σημαία του μίσους, απείλησαν με συλλήψεις του Έλληνες!!!
ΜΑΛΙΣΤΑ! Αστυνομικοί που αντί να κυνηγούν τον Κόλλα και τους υπόλοιπους ουτσεκάδες δολοφόνους, φυλάνε τους τούρκους ορειβάτες και την σημαία τους. 
Τέτοια περιστατικά προωθεί η προπαγάνδα της "Ελληνοτουρκικής φιλίας". 
Προκαλούμε όμως τους θιασώτες αυτής της φιλίας, να προσπαθήσουν να υψώσουν την Ελληνική σημαία, όχι στην Άγκυρα ή την Κωνσταντινούπολη, αλλά στα Ίμια που είναι και Ελληνικό έδαφος!!! Εκεί θα χορτάσετε "ελληνοτουρκική φιλία"…
http://www.eglimatikotita.gr
Posted: 06 Jul 2013 04:20 AM PDT
H Vanusia Silva Pereira, 29 χρονών, δολοφονήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (29/06) Arataca - BA, με σκληρότητα.
Στη σκηνή του εγκλήματος , το σώμα της γυναίκας βρέθηκε χωρίς κάποια μέρη ενδυμάτων, με ένα αιχμηρό αντικείμενο χωμένο στο πρόσωπο, στο ύψος των ματιών και με ένα ραβδί ζαχαροκάλαμου εισαγμένο μέσα στον κόλπο.
Ο πατέρας του θύματος, ο κ. Wilson, δήλωσε ότι το κίνητρο του εγκλήματος μπορεί να συνδέεται με τους «κακούς φίλους» που έκανε παρέα.
Ήδη η αστυνομία, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός εγκλήματος πάθους.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο Paul Liborio, ο οποίος πραγματοποίησε την έρευνα cadaverous με την ομάδα του, ο θάνατος της Vanusia Pereira είχε πολλή "οργή", η οποία αυξάνει την πιθανότητα ενός εγκλήματος που οδηγείται από το πάθος.
Δείτε τις φωτογραφίες.+18 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 06 Jul 2013 04:08 AM PDT
Τραγικό θάνατο βρήκε ποδοσφαιριστής στη Βραζιλία από τις μαχαιριές διαιτητή, ενώ στη συνέχεια οι φίλοι του 31χρονου θύματος σκότωσαν και διαμέλισαν τον ρέφερι, καρφώνοντας το κεφάλι του σε παλούκι! To κείμενο περιέχει ακατάλληλες εικόνες!
Ένα από τα πιο απεχθή εγκλήματα στην ιστορία έλαβε χώρα στην Βραζιλία, με θύματα έναν νεαρό διαιτητή κι έναν ποδοσφαιριστή.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 30 Ιουνίου, σε ένα παιχνίδι ερασιτεχνικής κατηγορίας. 
Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας ο 20χρονος διαιτητής Οτάβιο Ζορντάο ντα Σίλβα σκότωσε με μαχαίρι τον 31χρονο ποδοσφαιριστή Ζοσεμίρ Αμπρέου Σάντος, έπειτα από την υβριστική επίθεση του τελευταίου. 
Η συνέχεια ωστόσο ήταν ακόμα πιο αιματηρή, αφού μόλις η οικογένεια και οι φίλοι του θύματος αντιλήφθηκαν τον θάνατο του Ζοσεμίρ, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον διαιτητή!
Το μένος τους ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, αφού ακολούθως διαμέλισαν το πτώμα του κι αφού τον αποκεφάλισαν, κάρφωσαν το κεφάλι του σε ένα παλούκι!
Δείτε τη φρικιαστική φωτογραφία:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 06 Jul 2013 03:55 AM PDT
Σπουδαία και αναγνωρίσιμα μνημεία διάφορων χωρών όπου σύγχρονοι άνθρωποι αναπαύονται, κάνουν τη βόλτα τους ή απολαμβάνουν το τοπίο.
Έγχρωμα ενσταντανέ. Και δίπλα ένα γνωστό ιστορικό πρόσωπο, ένα σημαντικό ιστορικό γεγονός, ένας πόλεμος… Ασπρόμαυρα ενσταντανέ. 
Ο λόγος; Να υπερτονιστεί η διαφορά του παρελθόντος και του παρόντος αλλά και να γνωρίσει ο κόσμος «πού στέκεται», όπως είναι άλλωστε και ο τίτλος του φωτογραφικού άλμπουμ Αμερικανού φωτογράφου Seth Taras, που μεταφράστηκε σε 30 γλώσσες και κέρδισε τις εντυπώσεις (σ.σ. «Know Where You Stand»). 
Ο Seth ταξίδεψε σε διάφορες χώρες φωτογραφίζοντας ιστορικές τοποθεσίες από την ακριβή γωνία που είχαν απεικονιστεί στο παρελθόν και ύστερα επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες του προσθέτοντας στο φόντο το δραματικό παρελθόν τους.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.