23 Ιουλ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 23 Jul 2013 03:24 AM PDT
Αγαπητά blogs,
απευθύνομαι σ΄ εσάς γιατί πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο μέσο ή θεσμός που δεν είναι κάτω από τον σκληρό έλεγχο της δικαστικής και κοινοβουλευτικής δικτατορίας. 
Μέσω, λοιπόν, των blogs απευθύνομαι στους επονομαζόμενουςδικαστές και αναρωτιέμαι αν η όποια αντίδραση για επιβίωση θα είναι βία.
Για ένα δάνειο 10.000 ευρώ, η κυρία «δικαστής» κατόπιν αίτησης της «ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία "ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ ΕΡΓΚΑΣΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ"», χωρίς καν να κληθώ να παρουσιάσω τις απόψεις μου (δηλαδή ότι εδώ και ένα χρόνο έχω ζητήσει από την τράπεζα αναλυτικά στοιχεία για τα ποσά που ήδη έχω καταβάλλει και με έχουν γράψει εκεί που όλοι κατανοείτε), «ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ» (στο όνομα του Λαού αποφάσισε η δικαστής και δεν νοιώθει ντροπή ΚΑΙ κοιμάται με ήσυχη συνείδηση!), «δίνεται εντολή προς όλους τους Εισαγγελείς … και προς όλους τους Διοικητές και άλλους Αξιωματικούς Δημόσιας Δύναμης να βοηθήσουν στην εκτέλεση της Διαταγής Πληρωμής…», που κατά παράδοξο τρόπο από τα 10.000 ευρώ δεν έχουν αφαιρεθεί τα ποσά που για 5 χρόνια έχω καταβάλει και… τώρα είναι 11.000 ευρώ!
Τελικώς οι δικαστές είναι υπάλληλοι των τραπεζών ή...
ασκούν έργο (λειτούργημα το λένε... χωρίς ντροπή!!!) απόδοσης δικαιοσύνης;
Η κυρία δικαστής όταν αποφάσισε «ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ», αναρωτήθηκε μήπως αυτός που καταδίκασε έχει πληρώσει 6.500 ευρώ και μετά την απόλυσή του, την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (δηλαδή πληρώνει ιατρικές επισκέψεις, φάρμακα, παιδικά εμβόλια κ.λπ.), την ανάγκη να ψάχνει τροφή για τα παιδιά του δεν μπορεί να ανταποκριθεί σ' αυτό που αποφάσισε «ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ»;
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 23 Jul 2013 03:13 AM PDT
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ στρατηγός Μάρτιν Ντέμπσι με επιστολή του προς το Κογκρέσο παρουσίασε τα εναλλακτικά σενάρια μιας στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία. 
Η προτροπή του προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι…καλύτερα να την ξεχάσατε. 
Το κόστος και οι κίνδυνοι τεράστιοι λόγω και των χημικών που διαθέτει το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ, η έξοδος από το πεδίο αυτό εξαιρετικά δύσκολη και επώδυνη.
Στην επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα και απευθύνεται προς τον πρόεδρο της επιτροπής της Γερουσίας για τις Ένοπλες Δυνάμεις Καρλ Λέβιν, ο αρχηγός του Στρατού παρουσιάζει πέντε διαφορετικά σενάρια, από την παροχή πληροφοριών και την εκπαίδευση στο χειρισμό των όπλων, ως την ανάπτυξη στρατιωτών, οι οποίοι ενδεχομένως να εμπλακούν και σε ένα χημικό πόλεμο.
Ο Μάρτιν Ντέμπσι προειδοποιεί καταρχήν πώς μία στρατιωτική επέμβαση στη Συρία είναι καθαρά πολιτική.
«Η απόφαση ν' αποσταλούν Αμερικανοί στρατιώτες στη Συρία είναι μια πολιτική απόφαση, την οποία το έθνος μας έχει εμπιστευτεί στους πολιτικούς ηγέτες του», τονίζει ο Αμερικανός στρατηγός. Κοινώς νίπτει τα χείρας τους για τις επιπτώσεις, που μπορούν να σύρουν τις ΗΠΑ σε ένα σύγχρονο Βιετνάμ.
Με τον τρόπο του καθιστά σαφή τα προβλήματα από τις σφοδρές αντιδράσεις που υπάρχουν από τη Ρωσία και την Κίνα σε έναν τέτοιο ενδεχόμενο, την απάντηση των δύο αυτών δυνάμεων και βεβαίως το γεγονός ότι η Συρία σε καμία περίπτωση δεν είναι Λιβύη. Διαθέτει αντιαεροπορικά συστήματα, μπορεί να αποκτήσει και άλλα. Κυρίως όμως έχει στη διάθεση της χημικά όπλα.
«Από τη στιγμή που θα δράσουμε, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια. Θα είναι δύσκολο να αποφύγουμε μια μεγαλύτερη εμπλοκή», προειδοποιεί ο Ντέμπσι, εννοώντας πώς θα πρέπει να σταλούν χερσαίες δυνάμεις. Και στην περίπτωση αυτή το τίμημα θα είναι αρκετά μεγάλο. Το γνωρίζει πολύ καλά αυτό ο Αμερικανός στρατηγός.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 23 Jul 2013 02:52 AM PDT
Το όνομα της καφετέριας είναι Soldatenkaffee (Η καφετέρια του στρατιώτη) και βρίσκεται στην πόλη Bandung της Ινδονησίας. Αυτό ήταν το όνομα του στεκιού των Γερμανών κατακτητών της Γαλλίας στο κατεχόμενο Παρίσι!
Είναι διακοσμημένο με σύμβολα των SS, σβάστικες, αναμνηστικά και ένα πορτρέτο του Αδόλφου Χίτλερ!
Με άλλα λόγια ένας χώρος χαλάρωσης και περισυλλογής που για κάποιον παράξενο λόγο εξοργίζει τους εβραίους και τις μαριονέτες τους σε όλο τον κόσμο...
Δείτε εδώ την σελίδα τους στο facebook
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 23 Jul 2013 02:47 AM PDT
Ετσι θα κυκλοφορούμε τον Τατσοπουλο, τον Κωνσταντίνου και τα υπόλοιπα άχρηστα αντικείμενα της Ελλάδας.
Φωτογραφία: Ετσι θα κυκλοφορούμε τον Τατσοπουλο, τον Κωνσταντίνου και τα υπόλοιπα άχρηστα αντικείμενα της Ελλάδας.
Posted: 23 Jul 2013 02:45 AM PDT

Τουρκική σημαία, λάφυρο πολέμου από την εισβολή στην Κύπρο το 1974, την κρατάει ο ελδυκαριος βετεράνος Αντώνης Δούλας. 
Ο Γλέζος ακόμα ψάχνει την σημαία που δεν κατέβασε ποτέ... 
ΠΗΓΗ
http://www.stoxos.gr
Posted: 22 Jul 2013 05:52 PM PDT
Οι εκπρόσωποι του παλατιού ανήρτησαν σε ένα καβαλέτο το επιστολόχαρτο με τα στοιχεία της γέννησης του παιδιού.
Την επιστολή υπέγραψαν οι γιατροί του νοσοκομείου και μεταφέρθηκε στο παλάτι με τον αγγελιοφόρο.
Ο πρίγκιπας William, μόλις γεννήθηκε το μωρό, ενημέρωσε πρώτη απ΄ όλους την βασίλισσα Ελισάβετ, όπως ακριβώς προστάζει το πρωτόκολλο.
papatzides team
Posted: 22 Jul 2013 04:58 PM PDT
Ο παράδεισος των παιδεραστών.
Το παράξενο είναι αν και μικρά παιδιά βγάζουνε τις φωτογραφίες τους στην δημοσιότητα.
Γιατί εσείς νομίζεται;
Μα φυσικά για να παρασύρουν και άλλα παιδιά και ανεγκέφαλους 'γονείς ' για να το θεωρήσουν εντελώς φυσιολογικό.
Το όνομα και η περιοχή της κατασκήνωσης είναι κρυφή.

A controversial family camp for boys who wish to identify as girls is generating discussion as it was recently discovered documented in an online photo album.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 Jul 2013 04:57 PM PDT
Το μόνο που χρειάζεται είναι μια ομπρέλα...
Posted: 22 Jul 2013 04:31 PM PDT
Από εχθές ,μετά την μάχη στην Βροσίνα Θεσπρωτίας όπου έπεσε νεκρός ο Κόλα, η αστυνομία εξετάζει λεπτομερώς τα αντικείμενα που βρέθηκαν επάνω του.
Το πλαστικό τάπερ με τα μαγειρεμένα φαγητά έχει ήδη δώσει στοιχεία για το ποιός-οιά βοηθούσε και έκρυβε τον τελευταίο καιρό τον Κόλα και τον Κούπα.
Η παρουσία μιας γυναίκας με καταγωγή από την Αλβανία τον τελευταίο καιρό συνέχεια στην Αστυνομία στην Ηγουμενίτσα η οποία έλεγε διάφορες καταγγελίες για ρατσισμό και το γεγονός οτι εχει σπίτι στην περιοχή όπου έπεσε ο Κόλα νεκρός δεν πέρασε απαρατήρητο απο τους αστυνομικούς. Το onairnews είναι σε θέση να γνωρίζει οτι η γυναίκα έχει ομολογήσει οτι είχε παραχωρήσει ενα παλιό σπίτι στον Κόλα για κρησφύγετο και τους πρόσφερε φαγητό και πληροφορίες.
Ο λόγος που πήγαινε στην Ηγουμενίτσα για να κάνει "καταγγελίες δεν ήταν άλλος παρά μόνο να δεί τι αστυνομικές δυνάμεις υπάρχουν και να ενημερώσει τον Κόλα.
Δεν γνωρίζουμε αν και το τάπερ με το φαγητό έχει επάνω δακτυλικά αποτυπώματα της ίδιας παρόλο που λογικά και μετά απο την ομολογία θα υπάρχουν.Ακόμη η αστυνομία ψάχνει να εντοπίσει και τον αδελφό της. Σήμερα ολη η περιοχή είναι κυκλωμένη στην κυριολεξία απο ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις και πλέον ο κλοιός γύρω απο τον Κούπα στενεύει.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 Jul 2013 03:33 PM PDT
Παπαδήμος
"Για πρώτη φορά μειώνεται το χρέος"
"105 δις χρέους θα φύγουν από τις πλάτες των πολιτών"!!!
"Θα δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας!"
Η αλήθεια με σημερινά στοιχεία:
Εκτοξεύτηκε το ελληνικό χρέος! Στο 160,5% του ΑΕΠ το χρέος της Ελλάδας το πρώτο τρίμηνο του 2013, κάνοντας «άλμα» 24,1% σε ετήσια βάση!
Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, άγγιξε το πρώτο τρίμηνο του 2013, το 160,5% του ΑΕΠ από 156,9% του ΑΕΠ το τέταρτο τρίμηνο του 2012 και από 136,5% του ΑΕΠ το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.
Ο μέσος όρος του δημοσίου χρέους άγγιξε το 92,2% από 90,6% το τέταρτο τρίμηνο του 2012. 
Σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο μέσος όρος του δημοσίου χρέους μειώθηκε στο 85,2% από 85,9%.
Ο Παπαδήμος, υπόλογος και για τα Swaps όπως και τα πλαστά στοιχεία με τα οποία μπήκαμε στην ΟΝΕ, θα έπρεπε ήδη να είναι φυλακή.

http://www.awakengr.com
Posted: 22 Jul 2013 03:24 PM PDT
Κοριτσάκια εξαναγκάζονται σε Γάμο, σεξ, γεννητούρια με συνέπεια σε πάρα πολλές περιπτώσεις λόγω της ηλικίας τον θάνατο και του παιδιού αλλά και της κοπέλας.
Posted: 22 Jul 2013 03:13 PM PDT
Συγκίνηση και ανατριχίλα προκαλεί ένα video το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.
Πριν από περίπου ένα μήνα, στις 26 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Φέγενορντ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. 
Το "παρών" στο "Ντε Κάιπ" έδωσαν πολλοί οπαδοί της ολλανδικής ομάδας, οι οποίοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Ανάμεσά τους και ο 54χρονος Ρούι Μαρκ. 
Ο πιστός οπαδός της ομάδας του Ρότερνταμ έπασχε από μια θανατηφόρο ασθένεια και οι γιατροί του είχαν δώσει μόλις λίγες ημέρες ζωής. 
Όμως, ο Μαρκ είχε μια τελευταία επιθυμία. Να βρεθεί στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας και να παρακολουθήσει από κοντά την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Φέγενορντ. 
Όπως και έγινε. Συνοδευόμενος από τον γιο του και μερικούς φίλους του, ο Ρούι βρέθηκε τελικά στο γήπεδο, κατάφερε να σηκωθεί από το φορείο και να σταθεί όρθιος γνωρίζοντας την αποθέωση από τους ομοϊδεάτες του ενώ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας σταμάτησαν την προπόνησή τους γυρίζοντας προς το σημείο όπου στεκόταν. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 Jul 2013 01:49 PM PDT
Νεαρή Νορβηγίδα είχε καταδικαστεί στο Ντουμπάι για προσβολή των ηθών, επειδή… τόλμησε να καταγγείλει τον βιασμό της Αίσθηση είχε προκαλέσει η ιστορία της νεαρής Μάρτε Ντάλελβ από την Νορβηγία, η οποία αφού κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στο Ντουμπάι, δικαστήριο της χώρας την καταδίκασε σε φυλάκιση 16 μηνών, για ανάρμοστησυμπεριφορά (σ.σ.: ότι είχε δηλαδή ερωτικές επαφές εκτός γάμου), ψευδορκία και κατανάλωση αλκοόλ.
Τελικά η νεαρή πήρε χάρη σήμερα από τις αρχές του εμιράτου και θα μπορέσει να επιστρέψει στην πατρίδα της. Μαζί με την 24χρονη, πήρε χάρη και ο εργοδότης της, τον οποίο είχε καταγγείλει.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, τον Μαχμούντ Αζάμπ, ο άνδρας είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 13 μηνών για κατανάλωση αλκοόλ και συναινετική ερωτική σχέση με την υπάλληλό του.
«Με ενημέρωσαν ότι πήρα χάρη», είπε η ίδια η Ντάλελβ στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι της έχουν επιστραφεί τα ταξιδιωτικά έγγραφά της και σκοπεύει να φύγει από το Ντουμπάι για τη Νορβηγία το συντομότερο δυνατόν.
«Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενη. Αυτή ήταν η τέλεια κατάληξη», πρόσθεσε χαμογελαστή η νεαρή γυναίκα μιλώντας στους δημοσιογράφους στο πολιτιστικό κέντρο το οποίο στεγάζει μια νορβηγική εκκλησία στο Ντουμπάι, όπου είχε καταφύγει τις τελευταίες ημέρες.
Η Ντάλελβ είχε καταδικαστεί για προσβολή των ηθών, δηλαδή γιατί είχε σεξουαλικές επαφές εκτός γάμου, για ψευδορκία και κατανάλωση αλκοόλ, αφού προηγουμένως είχε καταγγείλει τον εργοδότη της, έναν 30χρονο Σουδανό, ότι την βίασε κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.
Ελεύθερη πια, χαμογελάει:
Από το Όσλο, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Ράγκνιλντ Ίμερσλουντ δήλωσε ότι στην 24χρονη απονεμήθηκε χάρη από τον κυβερνήτη του Ντουμπάι, σεΐχη Μοχάμεντ Μπεν Ρασίντ αλ Μάκτουμ, που είναι επίσης αντιπρόεδρος και πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Η πρεσβεία της Νορβηγίας στα Εμιράτα επιβεβαίωσε ότι η Ντάλελβ όχι μόνο είναι ελεύθερη να φύγει από το Ντουμπάι όποτε θέλει, αλλά μπορεί και να επιστρέψει, εάν το επιθυμεί.
*Kαι την γα@#νε και την κλείσανε φυλακή και τους είπε και ευχαριστώ.
Τέλεια κατάληξη.Για ποιόν;
http://olympia.gr
Posted: 22 Jul 2013 02:59 PM PDT
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην αρχή του βίντεο άνθρωπος ο οποίος προφανώς ήταν παρών στο επεισόδιο:
"αστυνομικοί της ομάδας Δίας και χωρίς κανένα λόγο ξεκίνησαν να εκφοβίζουν και να κυνηγάνε περαστικούς στα Εξάρχεια, ενώ όταν άρχισαν να μαζεύονται νεαροί για συμπαράσταση, το θέμα ξέφυγε εκτός ελέγχου. 
Η αστυνομία άρχισε να πετά κρότους λάμψης και καπνογόνα καθώς και μπουκάλια ή κενές γυάλινες φιάλες. 
Οι κάτοικοι από τα μπαλκόνια πετούσαν νερό στους αστυνομικούς με σκοπό να τους αναγκάσουν να φύγουν". 
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι παρευρισκόμενοι, η επίθεση έγινε χωρίς κανέναν λόγο, σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, προκαλώντας πανικό σε αθώους πολίτες.

http://www.triklopodia.gr
http://www.zoomblog.org
Posted: 22 Jul 2013 01:14 PM PDT
Μια ραδιο παρουσιάστρια του BBC, η Sam Mason, ανύπαντρη μητέρα, απολύθηκε αφού κάλεσε μια εταιρεία ταξί και ζήτησε να της στείλουν έναν «μη-Ασιάτη» οδηγό να πάει την 14χρονη κόρη της στο σπίτι των παππούδων της. 
Κατά προτίμηση μια γυναίκα οδηγό.
Ο τηλεφωνητής αρνήθηκε, και είπε: «Χαρακτηρίζουμε αυτό ότι είναι ρατσιστικό». 
Η Mason απάντησε, «Δεν είναι το δικό σας 14χρονο κορίτσι».
Εκπρόσωπος του BBC δήλωσε, "τα σχόλια της Mason (φωτο) ήταν εντελώς απαράδεκτα ... δεν θα εργάζεται πλέον για το BBC."
Η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται στα πρόθυρα μιας επιδημίας βιασμών και παιδοφιλίας που δεν μοιάζει σε τίποτα άλλο που έχει βιώσει η χώρα.
Πολλά από τα σεξουαλικά εγκλήματα διαπράττονται από συμμορίες μουσουλμάνων που ευθύνονται για νάρκωση, βιασμό και βασανισμό εκατοντάδων και ενδεχομένως χιλιάδων Βρετανών κοριτσιών.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 Jul 2013 12:59 PM PDT
Τεράστια εμφάνιση από τον Σπύρο Γιαννιώτη στα 10χλμ στο Παγκόσμιο της Βαρκελώνης και χρυσό μετάλλιο από τον Έλληνα πρωταθλητή που υπερασπίστηκε τον τίτλο του....
Πέρυσι τα νερά της Μεγάλης Βρετανίας δεν αποδείχθηκαν τόσο «φιλόξενα» στους Αγώνες του Λονδίνου και ο Γιαννιώτης ..έχασε το ολυμπιακό μετάλλιο. Αυτή τη φορά όμως και έχοντας αποδείξει πολλάκις ότι βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους δεν ήταν δυνατόν να χάσει την ευκαιρία σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση.
Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού είχε να συναγωνιστεί μεταξύ άλλων τους Ουσάμα Μελλούλι και Τόμας Λουρτζ κατάφερε όμως το back to back και μετά τη Σανγκάη το 2011 επανέλαβε την μεγάλη επιτυχία του, πραγματοποιώντας συγκλονιστική εμφάνιση με 1:49:11.8, παρότι δεν τα πήγε καλά στα πρώτα χιλιόμετρα. 
Όμως, όπως αποδείχθηκε το φινάλε ήταν «χρυσάφι». Αυτό ήταν το 4ο μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον πρωταθλητή μας που γίνεται ο γηραιότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ανοιχτή θάλασσα.
Ο Λουρτζ ακολούθησε στη δεύτερη θέση με 1:49:14.5, ενώ ο Μελλούλι, χρυσός πριν από λίγες μέρες στα 5χλμ κατέλαβε την τρίτη θέση με 1:49:19.2.
Στη δεύτερη ελληνική συμμετοχή στο αγώνισμα, ο Αντώνης Φωκαΐδης κατετάγη 30ός με 1:50:20.7
Posted: 22 Jul 2013 12:50 PM PDT
_1
ΑΦΑΝΤΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ.
ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΏΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΟΡΓΙΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΤΟΞΙΤΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ...ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑΝ -ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ- ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ...
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 Jul 2013 12:53 PM PDT

Ένα μακάβριο εύρημα αντίκρισε σήμερα το πρωί κάτοικος του Ληξουρίου, καθώς εντόπισε νεκρή γυναίκα, η οποία ήταν σφηνωμένη στα βράχια...του λιμανιού. 
Αμέσως ειδοποίησε τη Λιμενική αρχή και έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις του λιμενικού με βατραχανθρώπους, οι οποίοι προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν το άψυχο σώμα, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες υπολογίζεται ότι βρισκόταν εκεί για τρεις με τέσσερις ημέρες. 
Στο Νοσοκομείο Ληξουρίου έγινε η αναγνώριση του πτώματος και πρόκειται για μία 37χρονη γυναίκα κάτοικος Ληξουρίου. 
Ήδη το λιμενικό έχει ξεκινήσει έρευνες για τα αίτια του τραγικού συμβάντος και όλα τα ενδεχόμενα είναι ακόμα ανοικτά. 
Η σορός της άτυχης γυναίκας θα μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία, νεκροτομή που θα δώσει πολλές απαντήσεις σχετικά με τον τρόπο και τον χρόνο που προήλθε ο θάνατός της.
Posted: 22 Jul 2013 06:30 AM PDT
Υπάρχουν κτίρια των οποίων η αρχιτεκτονική είναι μνημειώδης, κτίρια άρρηκτα συνδεδεμένα με την ιστορία, οικοδομήματα που δεν θα μπορούσες ποτέ να πιστέψεις ότι θα μπορούσαν να σχεδιαστούν - πόσο μάλλον να χτιστούν, και αρχιτεκτονικές δημιουργίες τόσο αλλόκοτες, που δύσκολα θα μπορούσες να τις χαρακτηρίσεις «κτίρια».
Δημιουργίες που σχεδιάστηκαν για να μοιάζουν με κάτι άλλο. Οι δημιουργίες αυτές βρίσκονται διάσπαρτες σε διάφορες χώρες του κόσμου και προκαλούν αναμφίβολα αρχιτεκτονικό, αλλά και τουριστικό ενδιαφέρον.
Θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν και έδρα των Illuminati, αν κρίνουμε από την πυραμιδοειδή τους εμφάνιση και την δομή τους.
Οι Illuminati, παρά την απίστευτη μυστικοπάθεια που επέδειξαν κατά τον 18ο αιώνα, στις ημέρες μας αρέσκονται στο να αφήνουν την «υπογραφή» τους παντού. 
Έτσι, τα σύμβολα των Πεφωτισμένων μπορούν να βρεθούν σε χαρτονομίσματα, σε σφραγίδες κρατών, κτήρια ακόμα και σε αεροδρόμια!

Αποκάλυψη
Σαββίνα...
Posted: 22 Jul 2013 05:58 AM PDT
Χίος: Οργανωμένος εμπρησμός - Βρέθηκαν μηχανισμοί, γνώριζαν έδαφος & δεδομένα meteo
H χθεσινή απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια να εμπλέξει την ΕΥΠ και την αστυνομία σε ότι αφορά την αναζήτηση των ενόχων της καταστροφικής πυρκαγιάς στη Χίο, αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, απλά επιβεβαίωσε αυτό που γνώριζαν οι υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας εδώ και αρκετό καιρό: 
Οτι επίκειτο "ασύμμετρο" κτύπημα κατά της χώρας από την Ανατολή.
Να σημειώσουμε ότι η Χίος για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες γίνεταιπεδίο δράσης των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών: 
Η υπόθεση της θαλαμηγού με τους Ουκρανούς που ναυάγησε στα Πρασονήσια, μεταξύ Χίου και Οινουσσών, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, για την ακρίβεια επάνω σε ελληνικό έδαφος και κάλεσε την ... τουρκική ακτοφυλακή από το τηλέφωνο του σκάφους η οποία έκανε κανονική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης εντός ΕΧΥ και επί ελληνικού εδάφους, διακριβώθηκε ότι ήταν κλασική περίπτωση προβοκάτσιας.
Ερευνώντας το παρελθόν των Ουκρανών, διακριβώθηκαν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σε ότι αφορά τις σχέσεις τους με την Τουρκία.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η θαλαμηγός πριν ... "προσαράξει" στα Πρασονήσια, είχε αποπλεύσει από την Κωνσταντινούπολη. 
Δηλαδή ήταν μια στημένη υπόθεση η οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε επεισόδιο με άγνωστες συνέπειες, αν δεν υπήρχαν αυστηρές εντολές από τα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας "να μην απαντώνται οι τουρκικές προκλήσεις όσο ακραίες και αν είναι".
Οι πυρκαγιές της Χίου είναι αναμφίβολα έργο εμπρηστών: Βρέθηκαν μπουκάλια με εύφλεκτα υλικά καθώς και αλουμινόχαρτο με εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στα δάση. Για τον μύθο των "οικοπεδοφάγων" που κυριάρχησε στην μεταπολιτευτική ζωή της χώρας, ούτε λόγος: 
Ποιος να "επενδύσει" οικόπεδα μέσα σε μια κατακαμμένη περιοχήστο βουνό μακριά από την θάλασσα;
Σαφώς και υπήρχαν ισχυροί άνεμοι, αλλά αυτό σημαίνει ότι κάποιος είχε ακριβή μετεωρολογικά δεδομένα όταν προκλήθηκαν οι πρώτες εστίες σε εξαιρετικά δύσβατες περιοχές.
Ήξεραν ότι τα CL-215 και CL-415 δεν θα μπορούσαν να δράσουν τις πρώτες κρίσιμες ώρες.
Ποιος μπορεί να έχει τόσο ακριβή μετεωρολογικά δεδομένα και να τοποθετεί εμπρηστικούς μηχανισμούς την στιγμή που ξεκινούν οι άνεμοι; 
Οικοπεδοφάγοι ή ξένοι πράκτορες που έχουν ακριβή γνώση των μετεωρολογικών δεδομένων και της διαμόρφωσης του εδάφους της περιοχής;
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 Jul 2013 05:45 AM PDT
Στις 7 Ιούλη του 1943 μια προκήρυξη του ΕΑΜ πληροφορούσε τον ελληνικό λαό ότι ένας θανάσιμος κίνδυνος απειλούσε την ελληνική Μακεδονία και τη Θράκη. 
«Η Μακεδονία ολόκληρη – έλεγε η προκήρυξη - παραδόθηκε στη βουλγαρική θηριωδία. 
Η απειλή, που το ΕΑΜ είχε υποδείξει από καιρό και είχε καλέσει τον ελληνικό λαό ν' αγωνιστή για την αποτροπή της, αποτελεί σήμερα πραγματικότητα. Μια βουλγαρική στρατιά αναπτύσσεται ανατολικά του Αξιού. 
Εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες – το τρίτο του ελληνικού πληθυσμού – χωρικοί και αστοί σ' αυτή τη γωνιά της ελληνικής γης, ποτισμένη με αίμα, απειλούνται με εξόντωση. Οι βουλγαρικές συμμορίες θα επιπέσουν τώρα κατά των ανυπεράσπιστων πληθυσμών. 
Οι διωγμοί, οι δηλώσεις, οι ομαδικές σφαγές, θα επεκταθούν σε ολόκληρη τη Μακεδονία. 
Η εθνική τραγωδία αποκορυφώνεται. Τρέμοντας την ανάπτυξη του ανταρτικού κινήματος, το χιτλεροφασιστικό κτήνος, μη διαθέτοντας δυνάμεις αρκετές για να το αντιμετωπίσει, εξαπολύει στην Ελλάδα τις βουλγαρικές ορδές, παραδίδει τώρα ολόκληρη τη Μακεδονία στα εξοντωτικά σχέδια ενός κτηνώδους ιμπεριαλισμού. 
Και η προδοτική ψευτοκυβέρνηση – όπως το έχουμε προβλέψει – αδιαμαρτύρητα τον αποδέχεται τον διαμελισμό των εθνικών εδαφών, αναγνωρίζει και νομιμοποιεί την επέκτασή του και πιστό όργανο των επιδρομέων, ενισχύει τα σχέδιά τους».
Στην προκήρυξη υπογραμμιζόταν ως αναγκαιότητα η παλλαϊκή ενότητα και η ένταση του εθνικοαπελευθερωτικού μαζικού και αντάρτικου αγώνα για την αποτροπή του κινδύνου που αντιμετώπιζε η ελληνική Μακεδονία και ο λαός που κατοικούσε σ' αυτήν. 
«Το ΕΑΜ – κατέληγε η προκήρυξη – ο ζωντανός, παλλαϊκός εθνικοαπελευθερωτικός οργανισμός, καλεί όλον το λαό στον αγώνα κι απλώνει το χέρι σε όλα τα κόμματα, τις λαϊκές και τις απελευθερωτικές οργανώσεις για μια συντονισμένη δράση.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 Jul 2013 05:31 AM PDT
Αναφορά σε συμπτωματικούς θανάτους ανθρώπων με Λαϊκό έρεισμα οι οποίοι είχαν εκδηλώσει το αντί εβραϊκό-σιωνιστικό τους συναίσθημα πηγαίνοντας επίσης κόντρα στα συμφέροντά τους.

http://www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.