16 Αυγ 2013

ΒΟΜΒΑ: "ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΤΡΟΛΕΙ.

Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΟΝ 19ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ. ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ"- ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
thanasis2
ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Μια από τις αυτόπτες μάρτυρες που θα καταθέσουν στον ανακριτή για την ανθρωποκτονία του 19χρονου άνεργου Θανάση ο οποίος σκοτώθηκε όχι πηδώντας από το τρόλεϊ-απ' όσα λέει η μάρτυρας στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ- αλλά πιεζόμενος και εξαναγκαζόμενος να φύγει στο κενό και να χτυπήσει με την πλάτη του στο πεζοδρόμιο, είναι η κυρία Γεωργία Παναγιωτοπούλου.
Η μάρτυρας αφηγείται συγκλονιστικά περιστατικά, ουσιαστικά περιγράφοντας τις εικόνες που πέρασαν μπροστά της λίγα λεπτά πριν σκοτωθεί ο νεαρός που δεν έφταιγε σε τίποτα.
Ισχυρίζεται-κάτι που θα διασταυρωθεί και με άλλες μαρτυρίες-ότι ελεγκτής και οδηγός παγίδευσαν τον αδικοχαμένο Θανάση μέσα στο τρόλεϊ, τον κυνήγησαν, τον εξύβρισαν("κωλόπαιδο", τον είπε ο οδηγός), τον προπηλάκισαν, ο ελεγκτής τον άρπαξε από τους ώμους, τον στρίμωξε στη μεσαία πόρτα και την ώρα που τον ταρακουνούσε, ο οδηγός, άνοιξε την πόρτα και με την ώθηση από το σπρώξιμο του ελεγκτή που είχε εξαγριωθεί και έβριζε θεούς και δαίμονες(επιβάτες και θύμα), ο νεαρός επιβάτης τσακίστηκε στην άσφαλτο.
Είναι φοβερά όσα διηγείται η γυναίκα. Γιατί να πει ψέμματα; Έχει κανέναν λόγο;



http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23211&catid=4&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.