23 Αυγ 2013

Τα Νέα της "Αγίας" σε τίτλους

Agiaparaskevi-guide.gr - 4 χρόνια μαζί και συνεχίζουμε!
View this email in your browser
Το δέντρο της πλατείας που πληγώνουμε...

Εδώ και μέρες σκέφτομαι να γράψω κάτι για το δέντρο της κεντρικής πλατείας. Σήμερα όμως αποφάσισα πως δεν πρέπει να το αναβάλλω άλλο. Δε γνωρίζω πώς λέγεται. Κάποιοι μου είπαν ότι είναι μανόλια.
The end για το Σινέ Σχολείο;

Τελικά αναβλήθηκε ο ξαφνικός φετινός θάνατος  που είχε προγραμματιστεί το Σινέ Σχολείο σήμερα ύστερα από μια πολύ δύσκολη καλοκαιρινή περίοδο για το δημοτικό μας κινηματογράφο επειδή λειτουργεί δίχως άδεια σύμφωνα με το αιτιολογικό της σχετικής αρχικής απόφασης.
Γιατί να παρκάρεις όταν μπορείς να εμποδίσεις τους άλλους - Μέρος 1ο

Κυριακή ώρα 08:30 στην οδό Ηπείρου στο ύψος της Στέγης Γερόντων. Μολονότι τα αστικά κέντρα είναι άδεια και θέσεις για παρκάρισμα υπάρχουν ακόμη και εκεί που θέλει κανείς, κάποιοι προτιμούν την κατάληψη του πεζοδρομίου σε ένα σημείο που διαβαίνουν ηλικιωμένοι, υποβασταζόμενοι, μικρά παιδιά και γενικώς πιστοί οι οποίοι προσέρχονται σταδιακά στο παρεκκλήσιο του αγίου Νεκταρίου.
Παρατάθηκε η προθεσμία για ασφαλείς τις παιδικές χαρές

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών δόθηκε παράταση στους Δήμους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014 για να προσαρμόσουν τις παιδικές χαρές  σε όσα προβλέπει ο Νόμος.
Γιατί να παρκάρεις όταν μπορείς να εμποδίσεις τους άλλους – Μέρος 2ο

Το έργο ουδέποτε ολοκληρώθηκε καθώς μεσολάβησαν οι εκλογές και η απερχόμενη τότε διοίκηση κυριολεκτικά παράτησε και τους λόφους με τα γαρμπίλια μπρόστα στο Happy Days ενώ δεν τοποθετήθηκαν ποτέ κολωνάκια σε όλο το μήκος των πεζοδρομίων.
Για να σώσουμε τα δένδρα είναι απαραίτητο να μην μπορεί κανείς να μας προσάψει τίποτε

Είναι φανερό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών προβληματίζεται με τον αριθμό των δένδρων των οποίων η κοπή αποφασίστηκε. Στα 58 πάντα υπάρχει ένα περιθώριο επαναξέτασης σε σχέση πχ με τα 7.
Συνεχίζονται οι καθαρισμοί και η συντήρηση του πρασίνου στις νησίδες της Αττικής

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης των νησίδων στις οδούς που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής. Έξι συνολικά συνεργεία εργάζονται εντατικά ώστε η ολοκλήρωση των εργασιών να παραμείνει εντός χρονοδιαγράμματος.
Άρχισαν οι εγγραφές στο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Μικρασιατών Ανατολικής Αττικής

Ενημερώνουμε τους συμπατριώτες και τους φίλους του συλλόγου μας, ότι έχουν ήδη αρχίσει οι νέες εγγραφές του χορευτικού τμήματος Μικρασιάτικων χορών, για τη σχολική χρονιά 2013-2014.
Βαδισιμότητα στη λεωφόρο Μεσογείων; Από πότε;

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει μεγάλη συζήτηση σχετικά με τη βαδισιμότητα στην Αγία Παρασκευή. Ακόμη και τα δένδρα θυσιαζόνται άλλοτε ορθά άλλοτε όχι στο βωμό της. Χρόνια τώρα όμως υπάρχει ένας δρόμος, ο βασικότερος της πόλης καθώς σε αυτόν εδρεύουν αρκετές υπηρεσίες και οδηγεί σε αρκετά σημεία ενδιαφέροντος όπου βαδισιμότητα δεν υπάρχει.
Γιατί να παρκάρεις όταν μπορείς να εμποδίσεις τους άλλους – Μέρος 3ο

Το πρόβλημα υπάρχει χρόνια τώρα αλλά κανείς δυστυχώς δεν έχει ασχοληθεί τόσο με πιέσεις προς την τροχαία όσο και όποιον έχει την ευθύνη των πεζοδρομίων της λεωφόρου.
ΚΕΕΛΠΝΟ: Περιοχή υψηλού κινδύνου η Αγία Παρασκευή για τη μετάδοση του ιού του Δυτικού Νείλου

Επί ποδός βρίσκονται οι υγειονομικές υπηρεσίες για την πορεία του ιού του Δυτικού Νείλου ύστερα από το θάνατο του 75χρονου  που νοσηλευόταν με λοίμωξη του κεντρικού νευρικού συστήματος σε νοσοκομείο του Λεκανοπεδίου.
Γιατί να παρκάρεις όταν μπορείς να εμποδίσεις τους άλλους – Μέρος 4ο

Επειδή είδα ότι αναδεικνύετε το θέμα της ανεξέλεγκτης στάθμευσης οπουδήποτε και οποτεδήποτε έφτιαξα ένα μικρό κολάζ από ένα αναγκαστικό δρομολόγιο που έκανα σήμερα στους δρόμους της πόλης νωρίς το μεσημέρι.
Βγήκαν οι προσωρινοί πίνακες της ΕΕΤΑΑ για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς

Ανακοινώθηκαν από την ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης), οι προσωρινοί πίνακες δυνητικά ωφελούμενων / απορριπτέων γυναικών ανά νομό / δήμο (20/8/2013)
Copyright © *| AGIAPARASKEVI-GUIDE.GR - 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.