22 Φεβ 2014

Το απόλυτο εργαλείο...!!!



(Media Viewing for www.overclockers.gr)

Η Razer είναι μιά εταιρεία , που μας έχει συνηθίσει σε καινοτόμα και πολλές φορές εντυπωσιακά προιόντα , που απευθύνονται γενικότερα σε αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν , σε αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω , είτε αυτό λέγεται gaming mouse , keyboard , headset , είτε οτιδήποτε άλλο περιφερειακό ή σχετικό με την τεχνολογία των υπολογιστών.

Αυτή τη φορά μας έδειξε το Project Christine.

Το παρουσίασε πρίν λίγες ημέρες στην έκθεση CES στο Las Vegas και πρός το παρόν είναι απλά ένα project , το οποίο σαν ιδέα , είναι το λιγότερο καταπληκτική.

Στην πράξη πρόκειται για ένα fully modular pc , το οποίο θα λειτουργεί με το σκεπτικό του "plug n play" και θα έχει αυτό το καταπληκτικό design.

Θα προσφέρει άμεση παραμετροποίηση , τόσο εύκολη , που θα φαίνεται παιχνιδάκι ακόμη και στον πιό άπειρο χρήστη.
Με το σκεπτικό αυτό , θα προσφέρει στον απλό χρήστη όλα αυτά τα πλεονεκτήματα , που μέχρι τώρα απολάμβαναν οι extreme pc users , είτε από hardware , είτε από software άποψη.

Σύμφωνα με την ιδέα του project αυτού , πολύ εύκολα κάποιος θα μπορεί να αναβαθμίσει χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις , την κάρτα γραφικών του , τον επεξεργαστή ... να προσθέσει λειτουργικό σύστημα κλπ , κλπ.

Εκτός από design και εύκολη παραμετροποίηση , τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα αυτού του project εστιάζονται στην ήσυχη λειτουργία (χαμηλά επίπεδα θορύβου) αλλά και στην αυξημένη αποδοτικότητα , αφού μέσω της υδρόψυξης , θα προβλέπονται και αυτοματοποιημένες ρουτίνες για overclocking.

Σίγουρα από άποψη κόστους απόκτησης , δέν θα είναι για τον καθένα (τουλάχιστον όχι σε πρώτη φάση).

Μακάρι να βγεί σε μαζική παραγωγή , πάντως.

Πηγή: http://www.razerzone.com



Περισσότερα εδώ...http://www.razerzone.com
Πηγή: http://www.pctechnology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.