21 Φεβ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 21-2-14


Βίντεο επεισόδιο μέσα στη Βουλή με βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Posted: 20 Feb 2014 01:00 PM PST

''ΠΕΘΑΙΝΩ''!!! ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ 21ΧΡΟΝΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑ ΠΥΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ...
Posted: 20 Feb 2014 09:07 AM PST

ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η 21ΧΡΟΝΗ OLESYA ZHUKOVSKAYA, Η ΟΠΟΊΑ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ. ΔΈΧΘΗΚΕ ΜΙΑ ΣΦΑΊΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΌ ΑΠΌ ΕΛΕΎΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΉ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΊΕΒΟΥ.
Λίγα λεπτά μετά και ενώ μεταφερόταν αιμόφυρτη για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες έγραψε στο ρωσικό Facebook το Vkontakte: "Πεθαίνω!"
Σύμφωνα με το Interpret Mag αλλά και το Euromaidan η 21χρονη δεν γλίτωσε την σφαίρα του ελεύθερου σκοπευτή παρά την στολή που φορούσε και έδειχνε ότι είναι μέλος των ομάδων πρώτων βοηθειών. 
Πέθανε λίγη ώρα αργότερα...

Ελεύθεροι σκοπευτές, πιθανότατα που έχουν προσληφθεί από την CIA, άρχισαν να πυροβολούν τους διαδηλωτές σήμερα, προκειμένου να αναθερμάνουν την σύγκρουση.
Posted: 20 Feb 2014 08:45 AM PST
Οι ταραχές στο Κίεβο έχουν αναζωπυρωθεί με τους διαδηλωτές να επιτίθενται στα ΜΑΤ και σπάζοντας την ανακωχή που είχε συμφωνηθεί μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.
Οι ταραξίες σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν χρήση πυροβόλων όπλων και ορισμένοι μάρτυρες λένε ότι υπάρχουν ελεύθεροι σκοπευτές που πυροβολούσαν τις δυνάμεις ασφαλείας.
Το συνεργείο του RT και ο Aleksey Yaroshevsky που βρίσκονται στο Κίεβο δέχθηκαν πυρά μέσα απο ένα παράθυρο.




http://hellasxg.blogspot.com
Ισοβίτες μαχαιρώνουν διαδηλωτές στο Κίεβο.Χιλιάδες όπλα και πυρομαχικά λεηλατήθηκαν από εξτρεμιστές
Posted: 20 Feb 2014 08:20 AM PST
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία καθώς η εκεχειρία που κήρυξε ο πρόεδρος της χώρας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, έσπασε με αποτέλεσμα από τα ξημερώματα οι οδομαχίες να έχουν γενικευθεί και τον αριθμό των….νεκρών να έχει ξεπεράσει τους 25 μέσα σε ελάχιστες μόνο ώρες. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι πως οι ξένοι ανταποκριτές που βρίσκονται στο Κίεβο αναφέρουν συνεχώς πως βλέπουν πτώματα στοιβαγμένα στους δρόμους. 
Οι νεκροί από το πρωί υπολογίζονται στους 25, ορισμένες πηγές κάνουν λόγο και για 35, ενώ σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση να είναι αποφασισμένη να σκοτώσει οποιονδήποτε κρίνει επικίνδυνο για την βιωσιμότητά της.
Όπως έχουν αναφέρει διαδηλωτές, κάτοικοι του Κιέβου αλλά και δημοσιογράφοι στην Ουκρανία η κυβέρνηση έχει τοποθετήσει ελεύθερους σκοπευτές σε κτήρια γύρω από την Πλατεία Ανεξαρτησίας οι οποίοι έχουν λάβει ρητή εντολή να πυροβολούν στην καρδιά ή το κεφάλι όποιον κρίνουν επικίνδυνο. 
Άλλη σοκαριστική πληροφορία είναι πως στους δρόμους έχουν βγει ισοβίτες που απελευθέρωσε η κυβέρνηση και εξόπλισε με μαχαίρια προκειμένου να ξυλοκοπήσουν, να σκοτώσουν και να βοηθήσουν στην καταστολή της εξέγερσης.
Διαβάστε περισσότερα »
Συγκινητικό: Πως η Ελλάδα άλλαξε την ζωή ενός Ισπανού.
Posted: 20 Feb 2014 07:53 AM PST
Πραγματική διαφήμιση για την χώρα μας αποτελεί το φιλμάκι που έφτιαξε μια ομάδα νέων από τη Βαρκελώνη, στο οποίο παρουσιάζονται οι περιπέτειες ενός Ισπανού φοιτητή που επέλεξε να ταξιδέψει στην Ελλάδα, λόγω σπουδών.
Το φίλμ με τίτλο «DIAFORΑ – when a trip changes your life (ΔΙΑΦΟΡΑ – όταν ένα ταξίδι σου αλλάζει τη ζωή)» είναι η ιστορία του Ραμόν, ενός σπουδαστή δημοσιογραφίας απ' την Βαρκελώνη στον οποίο ένας καθηγητής του αναθέτει μια δύσκολη εργασία: να επισκεφθεί μια «χώρα σε μπελάδες» και να καταγράψει την εμπειρία του.
Στην ερώτηση του Ραμόν: «Ιράν, Ιράκ ή Συρία;» ο καθηγητής απαντά: «Χειρότερα, Ελλάδα!».
Το εικοσάλεπτο φιλμάκι, το οποίο προβλήθηκε τον Δεκέμβριο στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ολυμπίας, δείχνει το ταξίδι του νεαρού από τη Βαρκελώνη στον Πύργο Ηλείας, το… πολιτιστικό σοκ που βιώνει στην αρχή, τα ερωτικά του καρδιοχτύπια με μια νεαρή Ελληνίδα και τις πολύτιμες εμπειρίες που παίρνει μαζί του φεύγοντας.
«Το να ταξιδεύεις σημαίνει να ανακαλύπτεις ότι όλοι έχουν λάθος γνώμη για τις άλλες χώρες», καταλήγει η ταινία, δείχνοντας τον Ραμόν να φεύγει μαγεμένος από τη χώρα μας.
Σύμφωνα με έναν από τους δημιουργούς, τον Iñaki Lamúa, «το φιλμ δείχνει ότι η εικόνα της Ελλάδας που έχουν πολλοί άνθρωποι είναι διαφορετική από την πραγματικότητα. Θέλουμε όλοι να πάνε στην Ελλάδα και να επισκεφθούν τα καταπληκτικά μέρη της».

Είχατε καμιά αμφιβολία; ΙΔΟΥ ποιοι κρύβονται πίσω από τα τραγικά γεγονότα στην Ουκρανία;
Posted: 20 Feb 2014 07:20 AM PST

Το πρόσωπο που θέλει να βάλει την Ουκρανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πρώην μποξέρ ο ηγέτης της ουκρανικής αντιπολίτευσης Vitaly Klitschko.
Opposition leader Vitaly Klitschko (C) talks with pro-European integration protesters at the site of clashes with riot police in Kiev. 
Ukrainian opposition leader Vitaly Klitschko (right) holds a stretcher while transporting a victim of the clashes
Δείτε το αποκαλυπτικό υλικό και θα καταλάβετε ποιοι κρύβονται απο πίσω για άλλη μια φορά...
Χάνουκα, η ανθελληνική γιορτή των εβραίων.ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΝΙΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ...
Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη χρονικά των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Vitaly Klitschko He is the leader of the Ukrainian Democratic Alliance for Reform 
18+ Η ημέρα των νεκρών.Εξήντα φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης απο την Ουκρανία.
Posted: 20 Feb 2014 07:20 AM PST
Άλλοι 17 διαδηλωτές σκοτώθηκαν σήμερα μέχρι στιγμής.
The Ukrainian Health Ministry said 28 people have died and 287 have been hospitalized during this week's violence.
A statement on the Health Ministry website on Thursday says 88 police, six journalists and four foreigners were among those hospitalized. 
Opposition activists, who have been treating wounded protesters in a downtown monastery, say the number injured is actually much higher.
WARNING: GRAPHIC CONTENT. SCROLL DOWN FOR VIDEOS
+56
Activists try to protect themselves from fire as they clash with security forces
+56
Live rounds: A protester holds a cartridge and two empty cases he found during clashes with police in central Kiev on Thursday
+56
Body armour: An anti-government protester carries his shield past a bonfire with burning tyres as riot policemen fire live bullets on them in Independence Square
Δείτε το νέο συγκλονιστικό βίντεο προδοσίας.
Posted: 20 Feb 2014 07:12 AM PST
Με αφορμή μια συνέντευξη του Στουρνάρα σε ξένη εφημερίδα, ο Γιάννης Βαρουφάκης σχολιάζει το τι θα μπορούσε να είχε πει, σε σχέση με το ΔΝΤ και η γνωστή πατσαβούρα Ασημακοπούλου παρεμβαίνει για να αποκαταστήσει το γαλάζιο δίκιo, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

Γιγάντια ρουφήχτρα καταπίνει δάσος σε δευτερόλεπτα!
Posted: 20 Feb 2014 06:37 AM PST
Από τον Αύγουστο του 2012, δημιουργήθηκε μια γιγαντιαία ρουφήχτρα μετά από κατάρρευση σπηλαίων και στην κυριολεξία κατάπιε δεκάδες δέντρα στη Λουιζιάνα.
Πάνω από 350 άνθρωποι έχουν έκτοτε διαταχθεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους γιατί η παραμονή τους κρίθηκε εξαιρετικά επικίνδυνη. 
Στις 21 Αυγούστου 2013, μια περαιτέρω κατάρρευση στην άκρη της τρύπας προκάλεσε την εξαφάνιση δεκάδων δέντρων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Το βίντεο είναι εκπληκτικό και πραγματικά μοιάζει να είναι βγαλμένο από ταινία θρίλερ. 
Δείτε το:

Ελεύθεροι σκοπευτές σκορπούν το θάνατο στο Κίεβο (Βίντεο)
Posted: 20 Feb 2014 05:29 AM PST
Ελεύθεροι σκοπευτές του ουκρανικού στρατού έχουν ακροβολιστεί σε κτίρια του Κιέβου και πυροβολούν αδιακρίτως άοπλους διαδηλωτές, οι οποίοι προσπαθούν να προστατευθούν είτε με αυτοσχέδιες ασπίδες είτε με ασπίδες που έχουν καταφέρει να αποσπάσουν από τις δυνάμεις καταστολής. 
Ένα από τα πρώτα βίντεο με τα τυφλά χτυπήματα των ελεύθερων σκοπευτών κυκλοφόρησε πριν από λίγο στο διαδίκτυο και είναι ενδεικτικό των εκρηκτικών διαστάσεων που έχει πάρει η κατάσταση στην Ουκρανία.
Οι νεκροί είναι δεκάδες ενώ ο τραγικός απολογισμός αυξάνεται κάθε ώρα.
Στο παρακάτω βίντεο, μια μικρή ομάδα διαδηλωτών καλυμμένη με ασπίδες προσπαθεί να μετακινηθεί ξαφνικά δέχεται τα πυρά των ελεύθερων σκοπευτών. Οι περισσότεροι πέφτουν χτυπημένοι στο έδαφος, άλλοι είναι βαριά τραυματισμένοι και άλλοι δέχονται θανάσιμα πυρά.
Δείτε το βίντεο που σοκάρει...

Το σκίτσο της ημέρας.ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ...
Posted: 20 Feb 2014 05:14 AM PST
Ουρές για ένα σουβλάκι στη Βαρβάκειο (ΒΙΝΤΕΟ)
Posted: 20 Feb 2014 05:10 AM PST
Ουρές έχουν σχηματιστεί από το πρωί στη Βαρβάκειο, με αφορμή την ημέρα της Τσικνοπέμπης....
Περαστικοί, αλλά και πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη, έχουν σπεύσει να προμηθευτούν δωρεάν φαγητό.
Δείτε το βίντεο από το Star:
Σεισμός από τις αποκαλύψεις της Λ. Κανέλλη: Πίσω από τις ΜΚΟ κρύβονται μυστικές υπηρεσίες.
Posted: 20 Feb 2014 05:22 AM PST
*Τώρα ανακαλύψαμε την Αμερική.
- ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗ..
- Η Λιάννα Κανέλλη προκαλεί τριγμούς από τις αποκαλύψεις στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ
- Χαρακτήρισε σκοτεινό πρόσωπο τον Άλεξ Ρόντο και μίλησε για τη δικαστική της διαμάχη με την Μαργαρίτα Παπανδρέου
- Αποκάλυψε πως το σκάνδαλο με τις ΜΚΟ δεν είναι τόσο τα λεφτά αλλά τα σχέδια μέχρι και για ανατροπή κυβερνήσεων
- Για την ΜΚΟ με τις νάρκες δήλωσε πως η κομπίνα κόπηκε το 2009 επειδή όμως δεν υπήρχαν χρήματα.


ΒΙΝΤΕΟ: ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Η ΧΟΥΝΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΗ...!!!
Posted: 20 Feb 2014 04:22 AM PST
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Μπάχαλο οι δημόσιες υπηρεσίες -Εκλεψαν 86.000 νομιμοποιητικά έγγραφα μεταναστών.
Posted: 20 Feb 2014 04:17 AM PST
Μια απίστευτη καταγγελία επιβεβαίωσε, από το Βήμα της Βουλής, ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος. Βουλευτής των ΑΝΕΛ κατήγγειλε ότι 86.000 νομιμοποιητικά έγγραφα μεταναστών εκλάπησαν από δημόσιες υπηρεσίες και κυρίως από τις περιφέρειες.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης ρώτησε τον υπουργό αν αληθεύει αυτή η καταγγελία, για 86.000 έγγραφα που εκλάπησαν γιατί, όπως είπε, το νούμερο είναι συγκλονιστικό.
Ο κ.Γρηγοράκος επιβεβαίωσε την καταγγελία λέγοντας «Είναι γεγονός ότι υπήρξε. 
Για αυτό και μας προβλημάτισε και τώρα πάμε σε αυτοτελές έγγραφο για να μην μπορεί κανείς να το αντικαταστήσει ή να το αντιγράψει με τίποτα. 
Θα δίνεται μια ειδική ταυτότητα που δεν θα μπορεί να αντιγραφεί γιατί πράγματι υπήρξαν φαινόμενα τέτοια».
PRESS TV: Ισραηλινός πρώην αξιωματικός διοικεί ομάδα παραστρατιωτικών στην Ουκρανία (video)
Posted: 20 Feb 2014 04:14 AM PST























Τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας πρώην ισραηλινός αξιωματικός του στρατού διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη χώρα.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ανώνυμος ισραηλινός διοικεί μια ομάδα 20 παραστρατιωτικών Ουκρανών ακτιβιστών.

Ουκρανοί αστυνομικοί παραδίδουν τα όπλα!
Posted: 20 Feb 2014 04:10 AM PST
Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Λουτσκ της ανατολικής Ουκρανίας, όταν αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να παραδώσουν τα όπλα τους και να εγκαταλείψουν το τοπικό...αστυνομικό τμήμα υπό την «πολιορκία» των αντικυβερνητικών διαδηλωτών που είχαν καταλάβει νωρίτερα πολλά κυβερνητικά κτήρια στην πόλη.
Αλλοι ανέκφραστοι, άλλοι φανερά φοβισμένοι… Οι περισσότεροι, όμως, με σκυμμένο κεφάλι, αφού κατέθεσαν τα όπλα, αποχώρησαν σε γραμμή ο ένας μετά τον άλλο υπό τις έντονες αποδοκιμασίες των διαδηλωτών, που φώναζαν «Ντροπή σας»!
Μπροστά στη μαζική επίθεση των αντιφρονούντων ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας ανακοίνωσε το μεσημέρι ότι οι άνδρες του δεν θα εμπλακούν πια σε συγκρούσεις με τους διαδηλωτές και ζήτησε από τους αστυνομικούς να καταθέσουν τα όπλα και τον υπόλοιπο εξοπλισμό τους.
Άοπλοι οι αστυνομικοί εγκατέλειψαν το αστυνομικό τμήμα για να επιστρέψουν σπίτι τους, κάτω από τα γιουχαΐσματα των διαδηλωτών.

Χοντρό Δέντρο: Ξυλοδαρμοί διαδηλωτών, τρεις προσαγωγές και καρδιοπαθής σοβαρά τραυματίας...Αστυνομικοι στρατιώτες της Ελληνκός χρυσός.
Posted: 20 Feb 2014 04:04 AM PST
Την Τετάρτη 19.02.2014, πραγματοποιήθηκε άλλη μια παράσταση διαμαρτυρίας στο Χοντρό Δέντρο (Σκουριές).
Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι κατήγγειλαν στην αστυνομία το γεγονός ότι....η επίστρωση των δασικών οδών γίνεται με επικίνδυνα υλικά, που σύμφωνα με αναλύσεις δειγμάτων παρουσιάζουν συγκεντρώσεις αρσενικού και άλλων βαρέων μετάλλων καθώς και την πρόθεση της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. να εγκαταστήσει, χωρίς πολεοδομική άδεια, κοντέινερς στο εργοτάξιο των Σκουριών. 
Βάσει του κυβερνητικού δόγματος "νόμος και τάξη", ο νόμος και η τάξη αποκαταστάθηκαν με την κακοποίηση των διαδηλωτών, το χυδαίο - σεξουαλικού περιεχομένου - βρίσιμο γυναικών, τον τραυματισμό και σύλληψη τριών ανθρώπων, με τις κατηγορίες της απείθειας και της παράνομης βίας. 
Ως γνωστόν, παράνομη βία στη Χαλκιδική ασκούν πάντα οι διαμαρτυρόμενοι – ή, κατά Υπουργό Δημοσίας τάξεως και Προστασίας του πολίτη, οι επιδιώκοντες κατάλυση του Κράτους – και ποτέ η Ελληνική Αστυνομία, στα πλαίσια του προνομίου της άσκησης νόμιμης, εξ ορισμού και προκαταβολικά, βίας. 
Η Αστυνομία, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επιτέθηκαν κατά διαδηλωτών αλλά τους απομάκρυναν με τη σωματική τους παρουσία, ότι κι αν αυτό σημαίνει. Καμία αναφορά δε γίνεται στις καταγγελίες των κατοίκων.











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.