26 Φεβ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 26-2-14

  • Παιχνίδια του φακού: Με... Χιτλερικό μουστάκι εμφανίστηκε η Μέρκελ στο Ισραήλ
  • What Happened To This Couple Of 60 Years Is Unforgettable. You Might Need A Tissue.
  • Πανικός στην Αλβανία από… μια φωτογραφία!
  • Κριμαία-βίντεο: Χιλιάδες εθελοντές για τη συγκρότηση ένοπλων σωμάτων πολιτοφυλακής
  • ΤΡΑΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΓΕΡΑΝΟΣ ΜΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΙ ΣΕ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΣΜΟ... ΚΑΙ Η ΝΥΦΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ...!!!
  • Τους ξεφτίλισε!!! Πολίτης ξεμπροστιάζει Βορίδη: Θέλουν τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου!!! (Βίντεο)
  • ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ!
  • Χαμός στην Τουρκία! Απίστευτο βίντεο διέρρευσε στο youtube!: Με αφορμή ενός βίντεο η αντιπολίτευση ζητάει την παραίτηση Ερντογάν.
  • Russians Begin Massing Troops On Ukraine Border, Russian Marines On 'War Footing' In Crimea, Arrive In Sevastopol (Video)
  • ΗΠΑ (Που αλλού;): Πήγαν παιδιά δημοτικού να 'παίξουν' με «παιχνίδια γεννητικών οργάνων» για τον εορτασμό της «Εθνικής Εβδομάδας Προφυλακτικού»
  • «Γιούλια πάρε πόδι» – Οι Ουκρανοί δεν θέλουν την Τιμοσένκο για πρωθυπουργό
  • Σπαρακτική συνάντηση μητέρας με τον άνθρωπο που άφησε τον γιο της φυτό
  • Η εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου για τις εξελίξεις στην υπόθεση της ΧΑ.
Posted: 25 Feb 2014 08:41 PM PST
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη σκιά που έκανε το χέρι του Μπέντζαμιν Νετανιάχου στο πρόσωπο της Άνγκελα Μέρκελ..
Ένα άσχημο παιχνίδι έπαιξε στην γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ η σκια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
Η κυρία Μέρκελ μάλιστα είχε την ατυχία η στιγμή αυτή να απαθανατιστεί και από τον φωτογραφικό φακό, να εντοπιστεί από τη δημοσιογράφο Σάρα Μίλερ και μετά να κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέσω Twitter.
Ποιό ήταν το πρόβλημα; Ότι η σκιά που άθελά του έκανε με το δάχτυλό του στο πρόσωπο της Μέρκελ ο Νετανιάχου σχημάτισε ένα μουστάκι που σε πολλούς θύμισε το μουστάκι του Αδόλφου Χίτλερ σε μια χώρα που έχει θρηνήσει εκατομμύρια νεκρούς από τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Π/Θ
http://www.eglimatikotita.gr
Posted: 25 Feb 2014 06:25 PM PST
Initially, Ed was too weak to be transported so that he could be with his dying wife. But eventually, the two different hospitals worked to reunite this couple.
Floreen and Ed Hale were an inseparable couple for 60 years. Their love alone could have inspired hundreds of other married couples to make things work. 
Over the decades, they happily lived their lives together. It turns out, their love was so strong, even death couldn't keep them apart. 
Even when both of them were gravely ill, the Hales wanted to be close to one another.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Feb 2014 04:12 PM PST

Πανικό έχει προκαλέσει στην Αλβανία μια φωτογραφία πέντε ατόμων οι οποίοι ντυμένοι με στολές παραλλαγής και με καλυμμένα τα πρόσωπα φωτογραφίζονται μπροστά στον δικέφαλο αετό της Αυτονομίας που περικλείεται από την φράση «Αυτόνομη Ήπειρος 1914 -2014». 

Την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας έκανε μια απ' τις μεγαλύτερες βορειοηπειρωτικές σελίδες στο Facebook, και όπως όλα δείχνουν η φωτογραφία τραβήχτηκε τις τελευταίες μέρες σε άγνωστη τοποθεσία με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ανακήρυξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στην Ελλάδα ή σε κάποιο χωριό της Βορείου Ηπείρου.
Εντύπωση προκαλεί ωστόσο ο πανικός που έχει κυρίευση τα αλβανικά ΜΜΕ τα οποία μιλούν για την σύσταση παραστρατιωτικών ομάδων με σκοπό την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου. Μάλιστα κάποια από τα αλβανικά δημοσιεύματα δίνουν λαβή στους αλβανούς ανθέλληνες εθνικιστές στοχοποιώντας για άλλη μια φορά τον Ελληνισμό της Χιμάρας αφού αναφέρουν ως πιθανή τοποθεσία στην οποία τραβήχτηκε η φωτογραφία ένα από τα χωριά της.
Τα αλβανικά ΜΜΕ συνοδεύουν την φωτογραφία με λεζάντες του τύπου «Δημιουργία τρομοκρατικών ομάδων στην Αλβανία για την απελευθέρωση της Χιμάρας και της Βορείου Ηπείρου», «Παραστρατιωτικές δυνάμεις επιχειρούν να απελευθερώσουν την Βόρειο Ήπειρο», «Έλληνες τρομοκράτες θέλουν να εισβάλουν στην Αλβανία» κλπ. 
Όλα αυτά μόνο από μία φωτογραφία… 
Posted: 25 Feb 2014 11:38 AM PST
Χιλιάδες από κατοίκους της Κριμαίας πραγματοποίησαν συγκέντρωση την οποία είχε οργανώσει το κόμμα της «ρωσικής ενότητας» προκειμένου να δηλώσουν εθελοντές στο σώμα της ένοπλης πολιτοφυλακής . 
Οι εθελοντές σχημάτισαν ένοπλες ομάδες κάθε μια από τις οποίες θα είναι υπεύθυνη για την φύλαξη περιοχών και την τήρηση της «δημόσιας τάξης».
Στο ιστολόγιό του το κόμμα της «ρωσικής ενότητας» ανέφερε πως τουλάχιστον 4000 άτομα παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση ενώ τουλάχιστον 2000 άτομα δήλωσαν εθελοντές για τη συγκρότηση των ένοπλων ομάδων, ενώ εκατοντάδες γυναίκες δήλωσαν εθελόντριες ως «κοινωνικοί λειτουργοί». Βασικό σύνθημα της συγκέντρωσης ήταν η «Κριμαία πρώτα».


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Posted: 25 Feb 2014 08:34 AM PST
Ένας νεκρός και 4 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός ενός δυστυχήματος σε ένα γάμο στην Ινδία.
Ένας γερανός, που κουβαλούσε μια «κρυστάλλινη πλατφόρμα» που μετέφερε τη νύφη και την αδερφή στο χώρο εκδηλώσεων το χωριό Adalaj στην περιοχή Gujarat, κατέρρευσε αφότου πάρκαρε σε ασταθές και λασπώδες τερέν.
Το βίντεο του γάμου δείχνει τη στιγμή της κατάρρευσης, από την οποία πέθανε ένας 40χρονος καλεσμένος.
Ο γερανός κατέρρευσε την ώρα που η νύφη και η αδερφή της ήταν μέσα στην πλατφόρμα, ενώ σύμφωνα με τις αρχές δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσο άσχημη είναι η κατάσταση των δύο τραυματιών.

zougla.gr
Posted: 25 Feb 2014 08:35 AM PST
Ώστε κύριε Βορίδη αυτά λέτε στα διαλείμματα;;; Κάνετε ότι θέλετε;;; Δικαιοσύνη δεν υπάρχει;;; Εσείς είστε η δικαιοσύνη;;;
Μπράβο στο παλικάρι που βγήκε και σας τα είπε όπως έπρεπε, ο κόσμος έχει ξυπνήσει, οπότε μαγκιές του τύπου «Άμα θέλουμε τους βγάζουμε εκτός νόμου» τελειώσανε! Το παιχνιδάκι σας κάνει μπαμ ότι είναι στημένο και πολύ καλά οργανωμένο… 
Ο συμπολίτης μας είδε επίσης και ματάκια μεταξύ εσάς και του …σκληροπυρηνικού αριστερού (εδώ γελάμε) Παπαδημούλη… Τι έγινε;;; Τα βρήκατε;;; Γίνατε φιλαράκια;;; Εδώ γίνατε φιλαράκια με τον ...αιώνιο «αντίπαλο» σας το Πασοκ, με τους λιγούρηδες της εξουσίας δεν θα γινόσασταν;;;
Ο κόσμος έχει ξυπνήσει και δεν θα αργήσει ο καιρός που θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτείτε!!!

http://www.eleysis-ellinwn.gr
Posted: 25 Feb 2014 07:58 AM PST
ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ...ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

Μέσα στη χλίδα ζούσε ο απερχόμενος πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτωρ Γιανουκόβιτς. Το σπίτι του έμοιαζε περισσότερο με ανάκτορο και αξίζει να σημειωθει ότι ακόμα και το αποχωρητήριο της τουάλέτας του έμοιαζε περισσότερο για χρυσό θρόνο!!!

Και όλα αυτά τη στιγμή που ο Ουκρανικός λαός είναι ένας από τους φτωχότερους της Ευρώπης...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ  ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ...ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Feb 2014 07:55 AM PST
Συνεχίζεται η πολιτική κρίση στην γείτονα… 
Η τουρκική αντιπολίτευση αντέδρασε μετά την προβολή στο YouTube μιας καταγεγραμμένης τηλεφωνικής συνομιλίας που παρουσιάζεται ως συνομιλία μεταξύ του Ερντογάν και του πρωτότοκου γιού του Μπιλάλ, στην οποία οι δύο άνδρες αναφέρουν τους τρόπους για να εξαφανίσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου διαφθοράς που συγκλονίζει την κυβέρνηση Ερντογάν από τις 17 του περασμένου Δεκεμβρίου. 
Σε αυτή την καταγεγραμμένη τηλεφωνική συνομιλία, η αυθεντικότητα της οποίας δεν έχει επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή, ο Ερντογάν ζητεί από τον γιό του να συγκεντρώσει τα άλλα μέλη της οικογένειας για να εξαφανίσουν αμέσως πολλά εκατομμύρια ευρώ και δολάρια που είναι κρυμμένα σε κατοικίες οικείων προσώπων. 
Έντονη ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργικού γραφείου στις κατηγορίες αυτές. Με ανακοίνωσή του το γραφείο του Ερντογάν κατήγγειλε το «ανήθικο προϊόν ενός μοντάζ» και απείλησε με διώξεις τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης. Θυμηθείτε: 
Η Δύση βιάζεται, ο Ερντογάν «στριμώχνεται»  
http://www.pygmi.gr
Posted: 25 Feb 2014 07:50 AM PST
B4INREMOTE-aHR0cDovLzEuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy1IUTBJOXozcF9Fdy9VdVp3RERUdDhVSS9BQUFBQUFBQUhuZy9seEM3MFhtUks3ay9zMTYwMC9Va3JhaW5lK2V0aG5pY2l0aWVzK21hcC5qcGc=According to AGTI Intelligence, a private security firm, Russian troops are massing 25 miles from the Ukrainian border.
The Russians had begun massing troops at Belgorod, 25 miles north to the Ukrainian border. Rostov on-Don and Sevastopol also on high alert
— Global Alerts (@AGTIntelligence) February 24, 2014
According to their website:
Posted: 25 Feb 2014 07:45 AM PST
Οι «εκδηλώσεις» ήταν μέρος του εορτασμού της «Εθνικής Εβδομάδας Προφυλακτικού» του Πανεπιστημίου του Berkeley.Τα «παιχνίδια» περιλάμβαναν το «πέταγμα προφυλακτικού» και το «κόλα-την-ουρά στο πρωκτό»...


Μια ομάδα μαθητών δημοτικού και γυμνασίου επισκέφτηκαν το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας, την περασμένη εβδομάδα και είδαν έναν άνδρα με ένα γιγαντιαίο κοστούμι πέους και «παιχνίδια γεννητικών οργάνων» υπό την αιγίδα της σχολής.

«Όλη τη μέρα, μικρά παιδιά εκτίθονταν σε παιχνίδια τύχης με θέμα το σεξ και στον τύπο με την στολή πέους», είπε η φοιτήτρια Claire Chiara σε μια συνέντευξη στο 'Campus Reform'.

Τα παιδιά καθοδηγήθηκαν στη πανεπιστημιούπολη από φοιτητές του Berkeley, οι οποίοι τους έδειξαν το 'παιχνίδι' «κόλα-την-ουρά στο πρωκτό» και πέταγμα προφυλακτικών μέσα από τρύπες μεγάλης αφίσας που είχε αναπαραστάσεις αιδοίων και πρωκτών.

Υπήρχε επίσης ένας άνδρας ντυμένος σαν ένα γιγάντιο πέος που μοίραζε προφυλακτικά, αν και δεν του επετράπη να τα δώσει στα παιδιά.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Feb 2014 07:41 AM PST
yulia-tymoshenko-570
Μετά και την αποφυλάκιση της, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Γιούλια Τιμοσένκο σκοπεύει να πάρει και πάλι τα ηνία της χώρας στα χέρια της, ενώ πολλοί είναι και οι οπαδοί της. Ωστόσο η πλειοψηφία των διαδηλωτών δεν την θέλει ενώ τις επιρρίπτει ευθύνες και για την αποτυχία της Πορτοκαλί επανάστασης.
Οι εξελίξεις στην Ουκρανία είναι ραγδαίες και όλος ο κόσμος παρακολουθεί για να δει το τι μέλι γενέσθαι. Μετά από την αιματοχυσία στην πλατεία Ανεξαρτησίαςήρθε η φυγή του Γιανουκόβιτς που εγκατέλειψε βράδυ το Κίεβο με ελικόπτερο.
Εκτός από τον πρώην πρόεδρο, πρόσωπο των ημερών είναι και η Γιούλια Τιμοσένκο που μετά από την αποφυλάκιση της βρέθηκε στην πλατεία Ανεξαρτησίας για να συγχαρεί τους διαδηλωτές. Η πρώην πρωθυπουργός κατέβηκε από την μαύρη μερσεντές και για να μιλήσει στο συγκεντρωμένο πλήθος.
Η Γιούλια τους συνεχάρη για την προσπάθεια τους και είπε ότι δεν θα τους ξεχάσει ποτέ: «τα καλύτερα παιδιά της χώρας μας, αυτοί που εξεγέρθηκαν και αντιμετώπισαν τις δυνάμεις ασφαλείας έδωσαν τα πάντα ώστε σήμερα να μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι. Και τώρα καθήκον μας είναι να διαβεβαιώσουμε ότι δεν θα πάει χαμένη ούτε μια σταγόνα του αίματος τους και ότι ο καθένας θα έχει τη ζωή για την οποία αυτοί οι άνθρωποι θυσίασαν τη δική τους. Πιστεύω στην Ουκρανία».
Από την εμφάνιση της και τα λεγόμενα της η Γιούλια φάνηκε ότι θέλει να επιστρέψει αλλά το συγκεκριμένο γεγονός δεν έχει γίνει αποδεκτό μετά βαίων και κλάδων αλλά αντιθέτως οι διαδηλωτές αντιδρούν, σύμφωνα με άρθρο της Deutsche Welle.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Feb 2014 07:37 AM PST
Η μητέρα από το Τέξας πήγε στην φυλακή προκειμένου να δει τον άνθρωπο, που οδηγούσε ενώ ήταν μεθυσμένος και τραυμάτισε τον 2χρονο γιο της, αφήνωντας τον φυτό.

http://www.videocosmos.gr
Posted: 25 Feb 2014 08:23 AM PST


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.