17 Φεβ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 17-2-14

Posted: 17 Feb 2014 03:28 AM PST
Το βίντεο της Γαλλικής τηλεόρασης για το Ισλάμ θα σας ταράξει όπως όλη την Ευρώπη!
Posted: 17 Feb 2014 02:46 AM PST
Καλησπέρα!
Δεν ξέρω εάν έχετε δημοσιεύσει το θέμα, μάλλον θα το έχετε κάνει, αλλά αυτό το βίντεο προκαλεί ανατριχίλα.. από το 25.00 και μετά κάνει περιήγηση στα ελληνικά σχολικά αναγνωστικά του
δημοτικού και του γυμνασίου, Πρόκειται για εφιάλτη..
Με εκτίμηση,
ένας νεαρός αναγνώστης σας..

http://thesecretrealtruth.blogspot.com
ΠΗΓΗ
Posted: 17 Feb 2014 02:36 AM PST
"Αποφάσισα να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα για μένα τώρα που τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα σε εμένα" σχολίασε...ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γρηγόρης Βαλλιανάτος που ανακοίνωσε μέσω facebook ότι είναι οροθετικός και συμπλήρωσε: 
"To είπα για να μην μου το βγάλουν άλλοι στην διάρκεια της εκστρατείας και επειδή θεωρώ ότι πρέπει οι άνθρωποι να βρίσκουν το θάρρος να το λένε".
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "To Πρωινό":

Βαλλιανάτος: Έπρεπε να βγω να το πω από Enikos_gr
http://www.gkourou.com
Posted: 16 Feb 2014 10:40 AM PST
Όλα τα ΜΜ"Ε" μεταδίδουν μέρος της αυριανής έκδοσης του Spiegel που αναφέρεται στην κόντρα Μέρκελ – Σόιμπλε σχετικά με το νέο πακέτο στήριξης στην Ελλάδα.
Ουδείς όμως αναφέρει την πραγματική βόμβα που φέρεται να εξαπέλυσε ο Όλι Ρεν στην «Welt am Sonntag»

Το πως και το που θα διατεθεί το όποιο πρωτογενές πλεόνασμα, θα αποφασιστεί από το Eurogroup του Μαρτίου!
Μιλάμε για εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στο… απόλυτο. Το δικό σου το περίσσευμα από τις δικές σου θυσίες, να ελέγχεται και να διαχειρίζεται από τρίτους!
Εδώ φαίνεται και η απόλυτη φαυλότητα των επικυριαρχών: Αφού για το πρωτογενές πλεόνασμα θα αποφασίσετε εσείς, γιατί δεν εμπλέκεστε και στις λοιπές καταστροφικές αποφάσεις του Ελληνικού ΥΠΟΙΚ, όσον αφορά:

-Θαλασσοδάνεια νταβατζήδων.
-Μέγαρο Διαπλοκής και εκατομμύρια.
-4 δις προκαταβολή στους "εθνικούς εργολάβους"και άλλα πολλά; 

Προφανώς διότι αποτελούν τους πυλώνες σας για την συνέχιση της επικυριαρχίας…
ΠΗΓΗ
http://www.triklopodia.gr
Posted: 16 Feb 2014 10:28 AM PST
Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων του χωριού Μαραθοκάμπου στο γυμνάσιο και στο λύκειο του χωριού οι διευθυντές αρνούνται να βάλουν την Ελληνική σημαία στο σχολείο. Ύστερα από ενημέρωση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης η απάντηση τους ήταν οτι θα το πουν στους διευθυντές αλλα αν δεν βάλουν δεν μπορούν να κάνουν κάτι.
Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 201/1998, θέσπισε μέτρα τα οποία ακριβώς στοχεύουν στην ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των μαθητών. Τέτοια μέτρα είναι ο Σημαιοστολισμός των σχολείων, η πρωινή προσευχή και ο εκκλησιασμός των μαθητών.
Εν τέλει, αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι τα ανθελληνικά στοιχεία έχουν εισβάλλει για τα καλά στα σχολεία και αγνοούν επιδεικτικά τους νόμους του κράτους αλλά πάντα θα υπάρχει η γνήσια ελληνική φωνή της Χρυσής Αυγής για να αφυπνίζει συνειδήσεις, Απαιτούμε σε κάθε δημόσιο χώρο να περιέχεται τουλάχιστον μία Ελληνική σημαία, διότι κάθε τετραγωνικό μέτρο ελληνικής γης έχει κατακτηθεί με αίμα ηρώων αγωνιστών που ορισμένα υποκείμενα ξεχνούν τις θυσίες τους.
http://www.stoxos.gr
Posted: 16 Feb 2014 09:27 AM PST
Ο Γιώργος Μητσικώστας κάνει πρεμιέρα στις 20 Φεβρουαρίου στο κανάλι "Ε" με την εκπομπή "MHTSI SHOW".

http://www.videocosmos.gr
Posted: 16 Feb 2014 09:02 AM PST
Πρὸ ἑνὸς περίπου ἔτους εἴχαμε δημοσιεύσῃ ἄρθρον μὲ φωτογραφία ἀπὸ τὸ Βασιλικὸ Μουσεῖο τοῦ Ὀντάριο, ὅπου μέσα στὰ ἐκθέματα ὑπάρχει ἕνα ἐλληνικὸ κράνος καὶ ἀπὸ κάτω τὸ κρανίο.Τά ὀστά καί τά ὅπλα τῶν Μαραθωνομάχων γιατί ἀκόμη βρίσκονται στόν Καναδᾶ καί στό Ἰσραήλ;
Ἕνα κράνος μὲ ἕνα κρανίο.
Μέσα στὶς ἀπορίες ἤμουν τότε…
Πῶς βρέθηκε στό Ὀντάριο τό κράνος καί εἰδικῶς τό κρανίον;
Ἔ… Μόλις μάθαμε…
Καὶ μάλλιστα μάθαμε ἀπὸ στόμα εἰδικοῦ!!!
Δύο Τρομακτικές Αποκαλύψεις:Τά ὀστά καί τά ὅπλα τῶν Μαραθωνομάχων γιατί ἀκόμη βρίσκονται στόν Καναδᾶ καί στό Ἰσραήλ;2
- Στο Μουσείο Αρχαιοτήτων του Οντάριο (Καναδάς), υπάρχει σωρία Ελληνικών Αρχαιοτήτων κλεμμένων με εκθέματα από Μαραθωνομάχους μαζί με τα οστά τους !!!
- Στο Αμερικάνικο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο «Adelphi University» σταλθηκαν ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ Αρχαίων Ελλήνων Πολεμιστών για γενετικές μελέτες κ.λ.π. (από την εποχή 1998. Όταν ήταν Υπουργός ο Βενιζέλος, σημερινός πρόεδρος πασόκ).

http://filonoi.gr
Posted: 16 Feb 2014 08:55 AM PST
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΦΡΙΛΑ!
Καλό να ενημερωθεί ο κόσμος για τα στοιχεία του ανόητου που παριστάνει στο βίντεο τον ταξίαρχο της αστυνομίας και σταματά εσκεμμένα την κυκλοφορία για να κατευθύνει την οργή των οδηγών κατά όσων σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων.
Το ξαναείπαμε:
όσοι κατέχουν θέσεις κι αξιώματα θα κληθούν να πάρουν θέση.
Ή είναι με τον λαό ή με αυτούς που καταδυναστεύουν τον τόπο.

http://hggiken.pblogs.gr
Posted: 16 Feb 2014 08:18 AM PST
Σήμερα, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 11 ώρα το πρωί, οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι του Ωρωπού, μαζί με το Κίνημα δεν πληρώνω και άλλους Αλληλέγγυους, απελευθέρωσαν τα διόδια των Αφιδνών από τους χαρατσοεισπράκτορες. 
Το παρόν έδωσε και η ΕΛ.ΑΣ. με πλήθος αξιωματικών και 3 διμοιρίες των ΜΑΤ. 
Ενώ η διέλευση των οχημάτων γινόταν κανονικά, δηλαδή χωρίς πληρωμή χαρατσιού, με κόρνες και ζητωκραυγές, η ΕΛ.ΑΣ. διέκοψε την κυκλοφορία περίπου 100μ πριν και μετά τον σταθμό διοδίων. 
Σε σχετική ερώτησή μας, ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. απάντησε ότι η κυκλοφορία έχει διακοπεί με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. 
Με παρέμβαση των συγκεντρωμένων συνεχίστηκε η κυκλοφορία αλλά διεκόπη εκ νέου από την ΕΛ.ΑΣ. σε μεγαλύτερη απόσταση (στο ύψος του Αγ. Στεφάνου). 
Έπειτα από αρκετή ώρα η ΕΛ.ΑΣ. συνέχισε την κυκλοφορία λόγω της απειλής των συγκεντρωμένων για πορεία προς τον Αγ. Στέφανο αλλά και το κυκλοφοριακό πρόβλημα που η ΕΛ.ΑΣ. δημιούργησε στην Εθνική Οδό με ουρές οχημάτων αρκετών χιλιομέτρων. 
Η προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ. για να αποδώσει στους συγκεντρωμένους παρακώλυση συγκοινωνιών απέτυχε παταγωδώς δείχνοντας ξεκάθαρα ότι το πρόβλημα το δημιούργησε η ίδια η ΕΛ.ΑΣ. με την παρουσία της. 
Η ΕΛ.ΑΣ. πέρα από την παρακώλυση συγκοινωνιών πρέπει να λογοδοτήσει στον ελληνικό λαό και για την κακή χρήση των αστυνομικών δυνάμεων σε μια ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr
Posted: 16 Feb 2014 10:15 AM PST
Πρώτη φορά στα 63 του πήγε.
Θα του το είπε ο σύμβουλος του.
Δεν πήγε ούτε σαν Υπουργός Εξωτερικών, ούτε σαν Υπουργός Πολιτισμού, ούτε ποτέ άλλοτε!
Λίγο πριν τον στείλει ο λαός με την ψήφο του, οριστικά, στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του έθνους μας...Ούτε για ηθοποιός δεν κάνει.
Κανονικά οι άγιοι πατέρες στο Άγιο όρος δεν έπρεπε να τον αφήσουν.
Αφού είναι άθεος με πιο δικαίωμα λέει το πιστεύω...
Μα για τα μάτια του κόσμου βέβαια...ΟΙ ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΙ...
Posted: 16 Feb 2014 08:03 AM PST
Κατά τους εορτασμούς για την επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου στην Αθήνα οι συγκεντρωμένοι Έλληνες πολίτες γιούχαραν έντονα τους εκπροσώπους του μνημονίου Βούλτεψη (ΝΔ) και Δήμα (ΠΑΣΟΚ). 
Έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου Αθηνών, αλλά και στον Άγνωστο Στρατιώτη κατά τις καταθέσεις στεφάνων κυριάρχησαν τα συνθήματα: "Αλήτες προδότες πολιτικοί" και "Αλήτη προδότη Σαμαρά"...
Την ίδια ώρα καταχειροκροτήθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης και Παναγιώταρος. Μετά τις καταθέσεις στεφάνων, ακόμα και στους δρόμους του Κολωνακίου, οι Έλληνες πολίτες επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής.

http://elnewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.