15 Φεβ 2014

Οι φάκελοι ξανανοίγουν




Απίστευτα πράγματα στην "ελληνική δημοκρατία"!
Η διευθύντρια του λυκείου του Κερατσινίου καταθέτει στην αστυνομία και ρουφιανεύει ονόματα μαθητών του σχολείου της που έκαναν κατάληψη, ώστε να διωχθούν από την αστυνομία για κακουργηματικές πράξεις!

Στη συνέχεια η αστυνομία καλεί τους μαθητές και αρχίζει την ανακρισούλα.
Και τι τους ρωτάει;
"Τι ψηφίζουν οι γονείς σου;"
Και μάλιστα ενημερώθηκαν πως θα απαγορευτεί η συμμετοχή τους στις... πανελλαδικές εξετάσεις!!!
Νομίζω πως όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.
(Η είδηση εδώ κι εδώ)

Φωνάζει πλέον η επείγουσα ανάγκη να φύγουν αυτά τα αποβράσματα που κυβερνούν, διότι είναι επικίνδυνα -εκτός των άλλων- και για τη δημοκρατία.
Οι φάκελοι ξανανοίγουν και δεν είναι το πρώτο κρούσμα.
Και στις Σκουριές τα ίδια και χειρότερα έκαναν.
Όχι μόνο μπούκαραν στα σπίτια χαράματα και συνελάμβαναν κατοίκους ως τρομοκράτες, επειδή τόλμησαν να διαδηλώσουν ενάντια στα δολοφονικά σχέδια Κυβέρνησης, Μπόμπολα και Καναδών, αλλά στη συνέχεια έπιαναν και τα ανήλικα παιδιά τους ξεψαχνίζοντάς τα για τους γονείς.
Μόνιμη επωδός το "τι ψηφίζουν οι γονείς σου;"

(σημείωση: άλλες ερωτήσεις που έγιναν στα παιδιά απ' τους μπάτσους: " Τι δουλειά κάνουν οι γονείς σου; Πώς είναι τα οικονομικά σας; Ποιες είναι οι πολιτικές πεποιθήσεις των καθηγητών σου; Ποιοι από τους καθηγητές σου ήταν υπέρ της απεργίας; Γιατί κάνατε την κατάληψη; Σας παρακίνησαν καθηγητές ή πολιτικό κόμμα;")

Όσο για τη διευθύντρια-κουκουλοφόρο, θα πρέπει να απολυθεί άμεσα ως επίορκος.
Διότι, αντί να υπηρετεί τον παιδαγωγικό ρόλο της εκπαίδευσης, όπως υποχρεούται, αυτή με τις ενέργειές της υπηρετεί τον κατασταλτικό ρόλο παράνομων ασφαλίτικων μεθόδων.


Ταυτόχρονα, διώκεται από την "ελληνική δημοκρατία" ως... κατάσκοπος μια δημοσιογράφος, επειδή αποκάλυψε κυβερνητική απόφαση στρατιωτικού περιεχομένου, δημοσιευμένη σε... ΦΕΚ! (εδώ η είδηση)
Την ίδια στιγμή ο Βαγγέλης -άντε καλέ- που αποκάλυψε πως έχει τα μυστικά σχέδια της εθνικής μας άμυνας στο συρτάρι του, όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος, όχι μόνο δεν περνάει στρατοδικείο, αλλά είναι και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός εξωτερικών!

Αυτά για να καταλάβουμε πόσο επείγουσα είναι η ανάγκη να φύγουν αυτοί οι κρυπτοχουντικοί (με τις μάσκες των φιλοευρωπαίων) από την κυβέρνηση.
Αν το καταλάβουμε, ίσως σοβαρευτούμε και πάψουμε να θεωρούμε μείζον το έλασσον και έλασσον το μείζον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.