25 Φεβ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 25-2-14


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


  • ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΟΡΤΑ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ Η 76ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ....
  • Προβοκάτσια.Άγνωστοι έσκισαν το Κοράνι και πέταξαν προκηρύξεις της ΧΑ ..Τι λέει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.
  • ΒΙΝΤΕΟ-Κύπρος: Έκοψαν το ρεύμα στη Βουλή
  • ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΤΥΠΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ- ΒΙΝΤΕΟ
ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΟΡΤΑ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ Η 76ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ....
Posted: 24 Feb 2014 05:38 AM PST
Εχτές το απόγευμα στην Ερέτρια στην τοποθεσία "Μύλοι", μια 76χρονη κάτοικος Ερέτριας βρέθηκε νεκρή σε οικόπεδο στο οποίο είχε πάει για να μαζέψει χόρτα.
skili1
Την 76χρονη αναζητούσαν συγγενείς της καθώς είχε φύγει απο το σπίτι της μαζί με το καροτσάκι της απο τις τρείς και μιση το μεσημέρι, καθώς όμως γνώριζαν τα μέρη οπου συνήθιζε να πηγαίνει για χόρτα την εντόπισαν γύρω στις 20:00.
Την μακάβρια ανακάλυψη έκαναν τα ανίψια της άτυχης γυναίκας και έμειναν εμβρόντητοι αντικρίζοντας το πτώμα της, καθώς ήταν κατασπαραγμένο και διαμελισμένο απο άγρια σκυλιά, μάλιστα τα δύο άγρια σκυλιά δεν δίστασαν να επιτεθούν με μανία και στους συγγενείς παρόλο που αυτοί κρατούσαν φτυάρια, τσουγκράνες και φακούς.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 Feb 2014 04:57 AM PST
Η αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα - Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τα όσα έγιναν στο μουσουλμανικό νεκροταφείο...
Μεγάλη αναστάτωση το πρωί της Κυριακής (23-02-2014) στο Μουσουλμανικό Νεκροταφείο της Ρόδου. Όπως κατήγγειλε μιλώντας στη ''Ροδιακή'' ο Μουσταφά Σιέχ (πρώην πρόεδρος του συλλόγου Μουσουλμάνων Ρόδου) το θέαμα που αντίκρισαν ήταν ανατριχιαστικό για τους ίδιους και την θρησκεία τους.
Αγνωστοι είχαν κάνει κομμάτια ένα κοράνι ενώ ταυτόχρονα στην είσοδο του νεκροταφείου είχαν ρίξει και προκηρύξεις της Χρυσής Αυγής. Οι αρμόδιες αρχές πάντως είναι εξαιρετικά προσεκτικές και επιφυλακτικές στο γεγονός αυτό και αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με την ταυτότητα των δραστών, ακόμη και αυτό της προβοκάτσιας.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή της Ρόδου, αναφέρεται συγκεκριμένα για το περιστατικό: ''Πληροφορηθήκαμε για ένα συμβάν στο μουσουλμανικό νεκροταφείο της Ρόδου. Η Τ.Ο. Ρόδου δηλώνει επίσημα ότι ουδεμία σχέση έχει με την παραπάνω ενέργεια και καταδικάζει το γεγονός. Σας ενημερώνουμε ότι το μουσουλμανικό νεκροταφείο της Ρόδου αποτελεί για μας πολιτιστική κληρονομιά'
newsit.gr
Posted: 24 Feb 2014 04:55 AM PST
Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε η Βουλή στην Κύπρο, γύρω από την οποία εκτυλίχθηκαν σοβαρά επεισόδια. Γύρω στις 10:00, διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενοι της ΑΗΚ προκάλεσαν ζημιά στη γεννήτρια του κτηρίου, με αποτέλεσμα οι βουλευτές και οι εργαζόμενοι στο Κοινοβούλιο να εγκλωβιστούν εντός του κτηρίου, αφού οι ηλεκτρικές πόρτες κλείδωσαν αυτόματα. Με πλαστικά μπουκάλια νερού και φρούτα, εργαζόμενοι στην Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδήλωση έξω από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, προσπάθησαν νωρίτερα να εισέλθουν εντός του κτιρίου.
Εκατοντάδες εργαζόμενοι φωνάζοντας αγανακτισμένοι και οργισμένοι, έριξαν το κιγκλίδωμα που τοποθέτησε η Αστυνομία για να περιορίσει τους διαδηλωτές από το να εισέλθουν στο κτίριο.
Η ηλεκτροδότηση επανήλθε μια ώρα αργότερα, και την ίδια ώρα επανάρχισε η συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών, η οποία είχε διακοπεί πριν καλά καλά αρχίσει στις 9 το πρωί. Εντός του κτηρίου βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας, προκειμένου να προστατεύσουν βουλευτές και προσωπικό από τυχόν είσοδο των διαδηλωτών.
Υπολογίζεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι σήμερα βρέθηκαν μπροστά από τη Βουλή για να διαμαρτυρηθούν γύρω στις 2,5 με 3 χιλιάδες άτομα.
Δείτε το βίντεο
Posted: 24 Feb 2014 04:47 AM PST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.