19 Φεβ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 19-2-14

Posted: 19 Feb 2014 02:33 AM PST
Ο Τζίμης Πανούσης στο ραδιόφωνο του Δίεση 101,3 μίλησε άλλη μια φορά και ελάλησε, όπως κάνει μοναδικά, εδώ και τόσα χρόνια....
Για την Αριστερά, το ΕΣΥ, το Θεό και πολλά άλλα, για τα οποία συζητάμε κι εμείς μεταξύ μας, αλλά, ....άλλο εμείς.
Αρχικά αναφέρθηκε στις νέες εμπειρίες που απέκτησε επισκεπτόμενος ένα ελληνικό νοσοκομείο:
«Ήταν ένα ηλεκτροσόκ ρεαλισμού. Σε προσγειώνει στην πραγματικότητα και φεύγουν όλα αυτά τα δήθεν τα οράματα που έχουν οι καλλιτέχνες.
Το σημαντικό είναι ότι εκεί συναντάς ανθρώπους κανονικούς, που στις δικές μας τις παρέες δυστυχώς δεν υπάρχουν.
Και βλέπεις τα παιδιά που δουλεύουν εκεί, να μην κοιμούνται καθόλου, να παίρνουν μισθό 800 ευρώ και αυτά να τους τα χρωστάνε.
Όμως, στον πόνο και στο θάνατο, είμαστε όλοι ίσοι. Εκεί μέσα γνώρισα κανονικούς ανθρώπους και το σημαντικό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολιτική ιδεολογία και είναι ξεκάθαροι στο πώς θα σου αναλύσουν τα πράγματα.
Η δική μου η παρέα είναι ΔΗΜΑΡ με πέντε διδακτορικά και δεν μπορεί να φτάσει εκεί το μυαλό τους».
Για την Αριστερά είπε: «Συναναστρέφομαι κάτι ΔΗΜΑΡ όπως είπα. Από μικρό παιδί είχα το πρόβλημα…Αυτό είναι το καρκίνωμα του ελληνισμού.
Η ΔΗΜΑΡ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, όλη αυτή η συστημική Αριστερά.
Και η ΔΗΜΑΡ γράφεται ΔΕΙΜΑΡ, δηλαδή Δεν ΕΙμαι Αριστερός».
Για το ΚΚΕ: «Το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα που δεν μπόρεσε να κρατήσει ένα ραδιοφωνικό σταθμό. Ντροπή. Αντί να ανοίξει τώρα το Σπίτι του Λαού να κάνει παιδικούς σταθμούς, το έχει μαυσωλείο.
Το σπίτι του Λαού είναι ένα μεγάλο αυθαίρετο, χτισμένο πάνω στον Ποδονίφτη και δεν τολμάει κανείς να το πειράξει.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Feb 2014 02:25 AM PST
Ο αδελφός του πρωθυπουργού Αλέξανδρος Σαμαράς πήρε 10.000.000 € στη ΜΚΟ που προΐστατο για να προστατεύσει τους φοίνικες από το κόκκινο σκαθάρι
Βίντεο...

http://www.oparlapipas.com
Posted: 19 Feb 2014 02:06 AM PST
Ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «στον ενικό» προβλήθηκε στο Αλ Τσαντίρι Νιούζ του Λάκη Λαζόπουλου....
Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε την τοποθέτηση του αρθρογράφου του enikos.gr και της Realnews, Νίκου Μπογιόπουλου στην εκπομπή της προηγούμενης Δευτέρας.
Δείτε το απόσπασμα από τον ALPHA
Posted: 19 Feb 2014 01:44 AM PST
Η μικρού μήκους ταινία πραγματεύεται με αλληγορικό τρόπο τη σχέση χειραγώγησης της σκέψης και αντίστασης στην εξουσία. "Ελευθερία είναι να σου επιτρέπεται να πεις ότι 2+2=4... Από εκεί και πέρα, όλα επιτρέπονται", γράφει ο Όργουελ στο "1984".
Στο ίδιο έργο χρησιμοποιεί το 2+2=5 σαν ένα παράδειγμα χειραγώγησης και επιβολής: " Όταν το κόμμα λέει ότι 2+2=5, τότε είναι σωστό και δεν αρκεί μόνο να το λες, πρέπει και να το πιστεύεις." Αυτό ενέπνευσε τον Ιρανικής καταγωγής Babak Anvari, να γυρίσει την ταινία "Two & Two".
Βασικό του κίνητρο ήταν, σύμφωνα με δηλώσεις του, να διερευνήσει την επιθυμία των ανθρώπων να αμφισβητήσουν την εξουσία. Σε ποιο βαθμό δέχονται να σκύψουν το κεφάλι και να υπακούσουν στις εντολές της εξουσίας και πότε αρχίζουν να αμφισβητούν και να αντιστέκονται; Μπορεί η ωμή βία να καθυποτάξει τους ανθρώπους και να χειραγωγήσει τη σκέψη τους ή προκαλεί την αντίστασή τους;
Σενάριο, σκηνοθεσία : Βabak Anvari
Προτάθηκε ως καλύτερη ταινία μικρού μήκους 2012 στα βραβεία BAFTA 2012

ΠΗΓΗ
Posted: 19 Feb 2014 01:22 AM PST
Η εκπομπή «Απαγορευμένος Λαβύρινθος» της ΕΡΤ3 με τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη και καλεσμένο τον Γιώργο Κατρούγκαλο, Καθηγητής δημοσίου δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Σε τηλεφωνική σύνδεση, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Χαλκιδικής μιλάει για τις παρανομίες της εταιρείας και εξηγεί για ποιο λόγο οι κάτοικοι της περιοχής έκλεισαν το δρόμο προς τις Σκουριές στο Χοντρό Δέντρο στις 14/2, με αποτέλεσμα τρεις συλλήψεις.
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η συζήτηση με τον κ. Κατρούγκαλο:
«Χρησιμοποιώ τον όρο «Παρασύνταγμα» γιατί είναι σαν δίπλα στο Σύνταγμά μας που τυπικά κατοχυρώνει τις ελευθερίες και τα δικαιώματά μας, να έχουμε ένα παράλληλο σώμα κανόνων που είναι ακριβώς το Αντισύνταγμα, όπως είχαμε και την μετεμφυλιακή περίοδο…».
Στην εκπομπή παίζουν πλάνα από τις Σκουριές, όπως τις έχει καταντήσει η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ…
Posted: 18 Feb 2014 07:53 PM PST
Κανάλι ρώτησε τους δικούς του τηλεθεατές, αν πιστεύουν.... ότι η δημοσκόπηση αντιπροσωπεύει την αλήθεια. Και δείτε πόσοι επείσθησαν ...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ !!
Posted: 18 Feb 2014 05:47 PM PST
Posted: 18 Feb 2014 01:15 PM PST
Posted: 18 Feb 2014 01:10 PM PST
Posted: 18 Feb 2014 12:58 PM PST
''ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! 
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!''
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

http://el-democracy.blogspot.gr
Posted: 18 Feb 2014 06:30 AM PST
Μεγάλος έμπορος ναρκωτικών συλληφθεί στο Μεξικό και ας δούμε τι βρήκαν στο σπίτι του. 
Όλα όσα βρήκαν είναι στο σπίτι είναιαλήθεια μετά απο επιτυχής επιδρομή στο σπίτι του στην πόλη του Μεξικού.
Οι εικόνες είναι φοβερές :
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 18 Feb 2014 06:21 AM PST
James saw a Facebook post about some deer stuck out on the ice in the middle of Albert Lea Lake, so he called up his dad and they broke out the hovercraft. 
It's a father son rescue mission unlike anything you've ever seen.
Posted: 18 Feb 2014 05:49 AM PST
Ελληνες που ασπάστηκαν το Ισλαμ και προσπαθούν να προσηλυτισουν και άλλους στο όνομα του αλααχχ του παντελεήμονα.
Posted: 18 Feb 2014 04:27 AM PST
Ο Γιάννης Πρετεντέρης στο Mega αποκάλεσε περιφρονητικά τους μη έχοντες χρήματα, όσους ανήκουν στα χαμηλά οικονομικά στρώματα, "λαουτζίκο". 
Οι βουλευτές της Αριστεράς (Κανέλλη του ΚΚΕ, Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ, Τατσόπουλος πρώην ΣΥΡΙΖΑ) δεν αντέδρασαν. 
Συμμερίζονται, μάλλον, την άποψη του Great Pretender.
Λησμονούν όλοι αυτοί ότι ο λαουτζίκος πληρώνει το καλοζώισμά τους και μια μέρα θα τους στερήσει το δικαίωμα να τον περιφρονούν.
Posted: 18 Feb 2014 04:15 AM PST
Δεν μας εξέπληξε στο ελάχιστο το ύφος και το ήθος της χθεσινής εκπομπής του Πρετεντέρη με αποκλειστικό θέμα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 
Αφού μάζεψε τους ομοίους του και αφού κατακρεούργησε κάθε έννοια δεοντολογίας, πλουραλισμού και διαλόγου, με το να μην έχει ως καλεσμένο κάποιον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για ένα θέμα άλλωστε το οποίο αφορούσε την ίδια, στη συνέχεια άρχισε ένας «απολαυστικός» μονόλογος των «αστέρων» του «συνταγματικού τόξου»...
Το πρόβλημα της Ρεπούση ήταν γιατί αποκαλούμε τους λαθρομετανάστες ως… λαθρομετανάστες, προκαλώντας τον γέλωτα σε κάθε σοβαρό άνθρωπο. 
Όπως και να χει η «θεωρητικός» του «συνωστισμού» και της απαξίωσης του Χορού του Ζαλόγγου ως «εθνικού μύθου» είναι απολύτως φυσιολογικό ως φανατική εθνομηδενίστρια να πνέει μένεα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 
Όσο για τα λεγόμενά της περί «σεξισμού» ο καθένας μπορεί να υποθέσει τα προβλήματα που την ταλανίζουν...
Για το τέλος αφήνουμε τον οικοδεσπότη της εκπομπής, ο οποίος δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται την κοινωνική πραγματικότητα χαρακτήρισε «λαουτζίκο» όχι μόνο τους χαμηλών εισοδημάτων ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά σε γενικότερη βάση όσους δεν ταιριάζουν με την πολιτική αισθητική του (ο Κοττάκης του πέταξε «μπηχτή» γι αυτή του την έκφραση, αλλά ο Πρετεντέρης έκανε «το κορόϊδο»…).
Είναι φανερό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συμβαδίζει με την «ελίτ» που οραματίζεται ο Πρετεντέρης και οι ομοτράπεζοί του Τσίμας, Καψής, Τρέμη. Ούτε, φυσικά μπορεί να αντιληφθεί γιατί ο Ελληνικός Λαός (ο «λαουτζίκος», όπως τον αποκαλεί) ταυτίζεται ολοένα και περισσότερο με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενώ νιώθει απέχθεια για τον ίδιο και το συνάφι του.
Ακόμη και στο προφανώς λογοκριμένο βιντεάκι με τις απόψεις του κόσμου για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φαινόταν ότι παρά την λάσπη των μιντιακών βόθρων ο κόσμος αγκαλιάζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Χαιρόμαστε που αποτελούμε τον χειρότερο εφιάλτη τους και ταυτόχρονα την πιο αυθεντική ελπίδα για την Πατρίδα και τον Λαό.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... 
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ... ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ... 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Posted: 18 Feb 2014 04:02 AM PST
This happened in Sweden.
The Muslims' names are believed to be Hamza Tchaki, Youssef Ben Ali, Kuorbam Uomama and Firas Mani, all Tunisian.
Source: Alerta Digital




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.