16 Φεβ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 16-2-14

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011

Posted: 16 Feb 2014 02:36 AM PST
Ελεύθερη η διέλευση των οχημάτων στα διόδια στις Αφίδνες, καθώς διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι σήκωσαν τις μπάρες.

Posted: 16 Feb 2014 01:49 AM PST
Επίθεση στις εταιρείες δημοσκοπήσεων που τον φέρνουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα για το δήμο της Αθήνας, εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας στην τοπική οργάνωση της Αθήνας.
Δείτε το βίντεο:

http://www.aftodioikisi.gr
Posted: 16 Feb 2014 01:36 AM PST
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΙ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ...

http://www.stoxos.gr
Posted: 15 Feb 2014 03:52 PM PST
Φιλοσκοπιανός παρουσιάζεται ο Γρηγόρης Βαλιανάτος σε συνέντευξη του στη Марија Котовска για τη "Μακεδονική" Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΜΡΤ)!
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρει χαρακτηριστικά πως "η "Μακεδονία" έχει αναγνωριστεί από 134 χώρες του κόσμου. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ σας"!
Δείτε την συνέντευξη του Γρηγόρη Βαλιανάτου με τις άκρως εθνικιστικές ερωτήσεις της Σκοπιανής δημοσιογράφου τις οποίες απαντάει ως…σύμμαχος τους:

http://www.eglimatikotita.gr
Posted: 15 Feb 2014 08:07 AM PST

Posted: 15 Feb 2014 07:47 AM PST
Τρελά λεφτά σε διαφημίσεις για το 2013 και μάλιστα σε εφημερίδες που χάνουν διαρκώς αναγνώστες. 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Media Services 159 εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν μόνο για διαφημίσεις στις κυριακάτικες εφημερίδες. 
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν γιατί και η κουτσή Μαρία, ο πλέον ασχετίδης, θέλει να γίνει εκδότης εφημερίδας στην Ελλάδα. Μιλάμε για "τρελά" λεφτά με όλες τις σημασίες της λέξης.…
http://elnewsgr.blogspot.com
antipliroforisi.blogspot.gr
Posted: 15 Feb 2014 07:34 AM PST
Μια νεκρή φάλαινα ξεβράστηκε στην παραλία της Αγίας Κυριακής Φιλιατρών, όπως αποκαλύπτει το filiatranet.blogspot.gr. 
Το κήτος, που είχε μήκος 10 μέτρα και ζύγιζε τουλάχιστον δύο τόνους, εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως το λιμενικό ενώ στο σημείο αναμένεται και κτηνίατρος για να εξετάσει την φάλαινα.
Posted: 15 Feb 2014 07:29 AM PST
"Πήρα το θάρρος να μιλήσω ανοιχτά για το σκάνδαλο που επικρατεί στις δικηγορικές εταιρείες και κανένας δεν μιλάει γιαυτό. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.
Εργαζομαι σε μια δικηγορικη εταιρεία. Ειμαι αποφοιτη ΤΕΙ με γνωσεις αγγλικων και η/υ.
Η οικονομικη κριση με αναγκασε να βρω ενα κομματι ψωμι σε μια απο αυτες τις εταιρειες που με υποχρεωνουν να εκβιαζω τους ελληνες δανειοληπτες οπου λογω της κρισης αδυνατουν να πληρωνουν τα δανεια τους. Και ολα αυτα για 550 ευρώ τα οποια τα παιρνω μια φορα στο τοσο.
Πισω απο αυτες τις εταιρειες κρυβονται πολιτικα προσωπα τα οποια μας κυβερνουν. Και εγω και οι συναδελφοι μου δεν μας αρεσει να ασκουμε το συγκεκριμενο "επαγγελμα " διοτι και εμεις βρισκομαστε στην θεση αυτων των ανθρωπων που καλουμε και εκβιαστικα του λεμε να εξοφλησουν.
Τα περισσοτερα δανεια πλεον δεν βρισκονται στις τραπεζες γιατι εχουν αγοραστει απο ιδιωτες αλλα αυτο δεν το ξερουν οι πολιτες και πρεπει να το μαθουν πλεον.
Τα αγορασαν με ενα 5 και 10% δλδ ενα δανειο 10000 το αγορασαν με 1000 και το δινουν σε εμας να το εισπραξουμε για χαρη τους. Τα ονμοματα των οποιων δεν ειναι γνωστα σε εμας που εργαζομαστε.
Οι δικηγοροι και οι δικαστικοι επιμελητες που εργαζονται στην εταιρεια χρεωνουν υπερογκα δικαστικα εξοδα χωρις να εχουν γνωση οι πελατες και η τραπεζα πραγμα το οποιο ειναι παρανομο.
Ευχαριστώ πολύ."
http://www.makeleio.gr

Posted: 15 Feb 2014 06:53 AM PST
Κύριοι του Υπουργείο Παιδείας μπορείτε να μας πείτε γιατί νοιάζεστε μόνο για το πως θα μάθουν τα παιδιά μας για το πως πέθαναν οι Εβραίοι απ' τους Γερμανούς στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και όχι για τον Κολοκοτρώνη που απελευθέρωσε τους Έλληνες και απεβίωσε τις 4 Φεβρουαρίου;
Γιατί δεν κάνετε σεμινάρια στους εκπαιδευτικούς και δεν αλλάζετε τα προγράμματα αυτές τις μέρες για να μάθουν τα Ελληνόπουλα για τον Κολοκοτρώνη και κάνετε τα πάντα για να μάθουν για τους Εβραίους;
Τι πρόσφεραν οι Εβραίοι στον Ελληνισμό; Πρόσφεραν περισσότερα απ' τον Κολοκοτρώνη;
Θυμηθείτε την παλαιότερη επιστολή μας στο Υπουργείο και το πως απάντησε δουλοπρεπώς το υπουργείο στους Εβραίους που του έκαναν ανάκριση για το αν διδάσκει ικανοποιητικά το Ολοκαύτωμα στα ελληνικά σχολεία και καταπολεμά τον αντισημιτισμό!
http://antipliroforisi.blogspot.gr
Posted: 15 Feb 2014 06:17 AM PST
Όταν σκέφτεστε όμορφα πετράδια, το μυαλό σας μπορεί να μετατοπιστεί αυτόματα σε ένα διαμάντι, σε ρουμπίνι ή ένα σμαράγδι. 
Ένας πολύτιμος λίθος που ωστόσο δεν παίρνει την προσοχή που του αξίζει είναι το opal. 
Οpal είναι ένα από τους πιο όμορφους πολύτιμους λίθους, που βρέθηκαν σε limonite, ψαμμίτη, rhyolite, μάργες και βασάλτη. Οι πέτρες αυτές μπορεί να είναι σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα, και μπορούν να αναδικνύουν διαφορετικά χρώματα κάτω απο διαφορετικές συνθήκες φωτισμού. 
Είναι πραγματικά εκπληκτικό. Μπορείτε να βρείτε πολύτιμα opals που είναι διάφανα μέσα από το λευκό, γκρι, κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε, ματζέντα, τριαντάφυλλο, ροζ, σχιστόλιθος, ελαιόλαδο, καφέ και μαύρο.
This is another kind of opal, called the Fire Opal. It's found in Mexico and inside seems to be filled with flames or a sunset.
This is another kind of opal, called the Fire Opal. It's found in Mexico and inside seems to be filled with flames or a sunset.

The Lightning Ridge Black Opal is from Australia. Black opals are rare and very sought after. Judging by how these look, I can see why.
The Lightning Ridge Black Opal is from Australia. Black opals are rare and very sought after. Judging by how these look, I can see why.
This is an Ethiopian Welo Opal.
This is an Ethiopian Welo Opal.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Feb 2014 06:27 AM PST
Εστιάζει στη δημιουργία υπερ-ρεαλιστικών γλυπτών από σιλικόνη, ρητίνη και fiberglass.
Δεν έχει σημασία πώς αισθάνεστε για το έργο του, ένα πράγμα είναι σίγουρο: θα πρέπει να αισθανθείτε κάτι όταν τα βλέπετε.
Μερικά από τα έργα του Σαμ εμπίπτουν σε αυτό που οι άνθρωποι αποκαλούν ''παράξενη κοιλάδα''-"uncanny valley.".
Η παράξενη κοιλάδα είναι μια υπόθεση στον τομέα της ανθρώπινης αισθητικής.
Η ιδέα είναι ότι όταν ανθρώπινα χαρακτηριστικά φαίνονται σχεδόν να κινούνται, αλλά όχι ακριβώς, όπως στον φυσικό άνθρωπο, και προκαλούν μια αντίδραση αποστροφής μεταξύ ορισμένων ανθρωπίνων παρατηρητών.
Έτσι,τα έργα του Σαμ,αυτά τα υπερ-ρεαλιστικά γλυπτά του είναι πάρα πολύ κοντά σε αυτή την παράξενη κοιλάδα.
Οι άνθρωποι με τα κεφάλια αλεπού, για παράδειγμα, πλησιάζουν πολύ.
Some of his work, like this old man seen here, is even hard to look at. It isn't gruesome, but many people react to it.
Some of his work, like this old man seen here, is even hard to look at. It isn't gruesome, but many people react to it.
Although most of his pieces are seemingly very normal…
Although most of his pieces are seemingly very normal...

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Feb 2014 03:38 AM PST
Με ένα… μοσχάρι έφυγαν άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης από έναν στάβλο στα Λεχαινά. Οι άγνωστοι πήραν το μοσχάρι και σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το στάβλο το έσφαξαν και «φόρτωσαν» το κρέας.
Την Παρασκευή το μεσημέρι, ο ιδιοκτήτης του μοσχαριού ανακάλυψε το κεφάλι και το δέρμα του ζώου του στο σημείο που το έσφαξαν οι ζωοκλέφτες και ειδοποίησε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα των Λεχαινών.
Σύμφωνα με το patrisnews, η κλοπή του ζώου είναι το λιγότερο που απασχολεί αυτή τη στιγμή τον ιδιοκτήτη του, καθώς το μοσχάρι ήταν άρρωστο και του είχε χορηγήσει ισχυρή αντιβίωση, κάτι που το καθιστά ακατάλληλο και ιδιαίτερα επικίνδυνο για να καταναλωθεί από άνθρωπο.
Ο ιδιοκτήτης ανέφερε το περιστατικό στους αστυνομικούς, οι οποίοι «χτενίζουν» την περιοχή για να βρουν το σφαγμένο ζώο, ενώ την ίδια στιγμή, σε επαφή που είχαμε μαζί του, ο ιδιοκτήτης του στάβλου απευθύνει έκκληση στους ζωοκλέφτες να μην πουλήσουν το κρέας του ζώου και να μην το καταναλώσουν ούτε οι ίδιοι αλλά να το πετάξουν προκειμένου να μην κινδυνεύσει κανείς!
makeleio.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.