3 Ιουλ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 2-7-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 02 Jul 2013 05:29 PM PDT
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, άλλοι τρείς ή τέσσερεις Αλβανοί κακοποιοί έχουν λουφάξει σε ρεματιά κοντά στην περιοχή της Κόνισκας...
Τα ΕΚΑΜ τους περιμένουν με το δάχτυλο στην σκανδάλη.
Αξιωματικός της αστυνομίας, έκανε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ την εξής λακωνική δήλωση: "Το πρώτο σκέλος, στέφθηκε από επιτυχία. 
Το δεύτερο θα εξαρτηθεί από την βούληση των φυγάδων. 
Ή θα παραδοθούν ή εαν πυροβολήσουν κατά πάνω μας θα έχουν την τύχη των δύο. Τίποτε άλλο. Αρκετά."
'Εχουν αποκοπεί απο παντού οι Αλβανοί δραπέτες ...
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εγκλωβιστεί σε ρεματιά αλλά τα Κομάντο τους έχουν στο ΄΄σταυρό΄΄ και περιμένουν εντολές !
Υπάρχει η πληροφορία οτι άνοιξαν πυρά εναντίον των Ειδικών δυνάμεων που τους κάλεσαν να παραδοθούν !
Ζωσμένος με χειροβομβίδες ήταν ο ένας από τους δύο νεκρούς Αλβανούς.Ανταλλάγησαν σφοδροί πυροβολισμοί ανάμεσα στους δραπέτες και τις διωκτικές αρχές.
Έγιναν και ρίψεις χειροβομβίδων
Posted: 02 Jul 2013 03:47 PM PDT
Μια Ολλανδή δημοσιογράφος βιάστηκε από πέντε άνδρες στη πλατεία Ταχρίρ. Σύμφωνα με το Ynetnews, η 22χρονη, συμμετείχε στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, όταν βιάστηκε κατ΄επανάληψη και με πολύ άγριο τρόπο!
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η δημοσιογράφος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Η κοπέλα πήρε εξιτήριο, και στη συνέχεια η πρεσβεία της Ολλανδίας την έστειλε στην πατρίδα της. Η άτυχη κοπέλα, συνεργαζόταν με αιγυπτιακή οργάνωση και είχε πάει στην πλατεία για να βγάλει φωτογραφίες, όταν δέχτηκε την ομαδική σεξουαλική επίθεση.
Όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, κατέθεσε για τον ομαδικό βιασμό, ενώ ο εισαγγελέας της Αιγύπτου έχει διατάξει να ξεκινήσει σχετική έρευνα για το φρικιαστικό περιστατικό. Μάλιστα, τα κρούσματα βιασμών έχουν αυξηθεί στην πλατεία Ταχρίρ από τότε που ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. 
Σημειώνεται ότι μόνο την Παρασκευή, αναφέρθηκαν επτά βιασμοί, ενώ την Κυριακή τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, αφού κατεγράφησαν 46 κρούσματα, το οποίο και αποτελεί αριθμό ρεκόρ.
Δείτε το βίντεο από την επίμαχη σεξουαλική επίθεση εναντίον της δημοσιογράφου στη πλατεία Ταχρίρ:
Posted: 02 Jul 2013 03:45 PM PDT
- Οι δύο δραπέτες έπεσαν νεκροί σε αιματηρή συμπλοκή στην περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανιας 
- Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για να βρεθούν οι υπόλοιποι 
- "Φρούριο" ολόκληρη η περιοχή 
- Τους είχαν εντοπίσει από χθες με θερμικές κάμερες.
Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι δύο δραπέτες που έπεσαν νεκροί είναι:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Jul 2013 02:00 PM PDT
Perierga.gr - Tο μεγαλύτερο κτήριο στον κόσμοΒρίσκεται στην πόλη Τσενγκντού της Κίνας και παρόλο που το ύψος του δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο (μόλις… 100 μέτρα) διακαιούται τον τίτλο του μεγαλύτερου κτηρίου στον κόσμο. 
Με μήκος που φτάνει τα 500 μέτρα και πλάτος άλλα 400 το New Century Global Center καλύπτει επιφάνεια μεγαλύτερη του ενός τετραγωνικού χιλιομέτρου. 
Πιο συγκεκριμένα η συνολική του επιφάνεια είναι 1,76 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα, όσο περίπου 250 γήπεδα ποδοσφαίρου!
Ο γιγαντιαίος πολυχώρος περιλαμβάνει ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, κινηματογραφικό multiplex 14 αιθουσών καθώς κι έαν εντυπωσιακό υδάτινο πάρκο στο κέντρο του κτηρίου, που προσομοιάζει ένα… μεσογειακό χωριό.
Η πόλη Τσενγκτού, με πληθυσμό 10 εκατομμυρίων κατοίκων αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, με στόχο να γίνει οικονομική και πολιτιστική πύλη στα νοτιοδυτικά της χώρας.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Jul 2013 12:06 PM PDT
Τεράστια πλήθη έχουν συγκεντρωθεί σε όλη την Αίγυπτο για να ζητήσουν την παραίτηση του Προέδρου Mohammed Morsi στην πρώτη επέτειο των εγκαινίων του.
Αλλά ο Morsi λέει ότι θα υπερασπιστεί την θέση του με όλα τα διαθέσιμα μέσα.
Όπως καταλαβαίνεται θα γίνει αιματοχυσία, εμφύλιος…
Να είναι καλά οι Δυτικοί που κατέβασαν και ανέβασαν προσκείμενους σε αυτούς φιλοδυτική κυβέρνηση για το καλό των Αιγυπτίων υποτίθεται και μέσα σε ένα χρόνο έφεραν την χώρα σε εμφύλιο.
Ούτε οι μουσουλμάνοι δεν θέλουν την Αραβική άνοιξη...(μόνο οι ανεγκέφαλοι σκληροπυρηνικοί τζιχαντιστές )
Αλήθεια ποιος την θέλει εντέλει;
Ποιος είναι απο πίσω απο την Αραβική άνοιξη;
Posted: 02 Jul 2013 11:35 AM PDT
Η Alexis Fairchild και η Sidney 17 χρονών ήταν σε διακοπές στο Panama City Beach, Florida from Huntington, Indiana
Το σχοινί που τους τράβαγε το ταχύπλοο έσπασε με συνέπεια τα κορίτσια στην αρχή να πέσουν σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων μετά πάνω στις γραμμές του ηλεκτρικού ρεύματος και εν συνεχεία πάνω σε ένα αυτοκίνητο στο παρκινγκ.
Είναι και οι δύο σήμερα σε κρίσιμη κατάσταση.
Remnants: The discarded parasail is left in the parking lot behind the apartment block where the girls careered to a halt
Terrifying: Clearly visible is the buckling of the balcony on the 13th floor of the condominium at the beach resort
Reeling: According to witnesses the girls were screaming in terror as they approached the complex and the wind blew them straight down   into a power line (right)
Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες...
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Jul 2013 11:18 AM PDT
Η πρώτη προσευχή στην Αγία Σοφία μετά από 52 χρόνια!
Άνοιξε και πάλι, δυστυχώς, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 για προσκύνημα, η εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Τραπεζούντα η οποία λειτουργούσε ως μουσείο. «Το πρώτο ναμάζι (συλλογική προσευχή), στην Αγία Σοφία μετά από 52 χρόνια», σύμφωνα με την εφημερίδα Radikal.
Στην προσευχή παραβρέθηκαν περίπου 50 πιστοί. Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Βακουφίων της Τραπεζούντας Μαζχάρ Γιλντιρίμ δήλωσε πως «από σήμερα ξεκίνησε η προσωπική προσευχή των πιστών. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε και επίσημη τελετή». Ο ίδιος ανέφερε πως εκτός των ωρών της προσευχής (σ.σ. 5 φορές την ημέρα προσεύχονται οι Μουσουλμάνοι) ο συγκεκριμένος χώρος θα συνεχίσει να λειτουργεί ως μουσείο.
Η Αγία Σοφία της Τραπεζούντας είχε μετατραπεί σε τζαμί μετά την άλωση της Τραπεζούντας και το 1961 μετατράπηκε σε Μουσείο.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Jul 2013 11:12 AM PDT
Posted: 02 Jul 2013 11:09 AM PDT
Posted: 02 Jul 2013 10:48 AM PDT
Όλος ο θίασος
Είπαμε μπράβο στο παιδί.Μας έκανε υπερήφανους...
Αλλά να τον φωνάξει ο Σαμαράς και στο Μέγαρο...
Tι θεατρινισμοί είναι αυτοί...
Ο μεγας υποκριτης Σαμαρας
Δεν καταλαβαίνει ότι γίνεται πιο Καραγκιόζης...
Φώναξε ρε και βράβευσε καμία Ελληνίδα μάνα ,η κανέναν οικογενειάρχη βιοπαλαιστή και αεί παράτα μας με το μπάσκετ και το NBA.
Ο Αντετοκούνμπο μας έιναι συμπαθέστατος(μπράβο του και σε ανώτερα,μας συγκίνησε όλους η κίνηση του) και είμαστε σίγουροι οτι δεν μπορούσε να αποφύγει την συνάντηση αν και θα ήθελε.
Posted: 02 Jul 2013 10:31 AM PDT
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ;;
Ας μην βιαστούν κάποιοι να απαντήσουν στην παραπάνω ερώτηση: 
Διότι εκτός από τους αβάπτιστους και αλλόθρησκους, υπάρχουν στη Βουλή και πολλοί «βαπτισμένοι» μέσα σε μασωνικές και άλλες υπόγειες στοές, οπότε αυτομάτως χάνουν τη Χάρη του Ορθόδοξου Χριστιανικού Βαπτίσματος, αν υποθέσουμε πως βαπτίστηκαν πριν!
Ο αδελφός Ζαχαρίας από τη Μοζαμβίκη, δίνει το σωστό παράδειγμα σε όλους μας:
Ένα εντυπωσιακό θέαμα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή στο ναό των Αγίων Αναργύρων στον Πειραιά, καθώς είδαν το βουλευτή Ζαχαρία Χοσέ από τη Μοζαμβίκη να βαπτίζεται χριστιανός.
Νονοί του ήταν μια Ελληνίδα βουλευτής από το Νιού Χάμσαϊρ των ΗΠΑ, η Ευσταθία Μπούρα, και ο συνάδελφός τους, Θεόδωρος Σεκικούμπο, από την Ουγκάντα.
Τα βουλευτικά βαπτίσια, όπως αναφέρει το dogma, πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της 20ης Συνόδου της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας όπου συμμετείχαν βουλευτές από 26 Κοινοβούλια.
Ο βουλευτής Ζαχαρία Χοσέ είχε κατηχηθεί στη χώρα του από το Μητροπολίτη Μοζαμβίκης Ιωάννη. 
Αυτό όμως που ήθελε ήταν η βάπτισή του να γίνει στην Ελλάδα.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Jul 2013 10:22 AM PDT
Οι δύο χαμογελαστές έφηβες της φωτογραφίας ονομάζονταν Νουρ Μπάσρα και Νουρ Σέζα. 
Η μία ήταν 15 και η άλλη 16 ετών.Σήμερα, οι δύο κοπέλες και η μητέρα τους είναι νεκρές, γιατί κάποιοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι οι γυναίκες έχουν δικαιώματα.
Το στιγμιότυπο που βλέπετε είναι από ένα βίντεο, στο οποίο οι δύο αδερφές, φορώντας τις παραδοσιακές στολές τους, χόρευαν στη βροχή, έξω από το σπίτι τους στην περιοχή Χειλά.
Το βίντεο μέσω κινητών τηλεφώνων έκανε το γύρο της περιοχής και η συντηρητική κοινωνία του Πακιστάν, το θεώρησε απρεπές.
Σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμά τους, τα δύο κορίτσια αμαύρωσαν το όνομά της οικογένειάς τους.
Πέντε ένοπλοι πήραν το νόμο στα χέρια τους και πριν από μια εβδομάδα, εισέβαλαν στο σπίτι τους και σκότωσαν τα δύο κορίτσια και τη μητέρα τους.
Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο εμπλοκής του αδερφού τους στην δολοφονία. 
Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο Khutore, έδωσε την εντολή, έτσι ώστε να ξεπλύνει την ντροπή της οικογένειάς του.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. 
Πέρυσι, οι αρχηγοί των φυλών, καταδίκασαν σε θάνατο τέσσερις γυναίκες, επειδή χόρεψαν σε μια εκδήλωση, που έγινε σε μια απομακρυσμένη περιοχή.
dailymail.com
enikos.gr
Posted: 02 Jul 2013 10:16 AM PDT
Η εκπομπή επισκέπτεται την Ιερουσαλήμ και την πόλη Άκρα (πρώην Πτολεμαΐδα), εξερευνά τους χώρους κάτω από ναούς και ιερά, περπατά στα υπόγεια τούνελ που παλαιότερα φιλοξενούσαν από εβραίους Ζηλωτές έως Ναΐτες Ιππότες και αναζητά το χώρο όπου θα γίνει η τελική μάχη του Αρμαγεδδών.

http://www.sahiel.gr
Posted: 02 Jul 2013 10:11 AM PDT
Δεκαοκτώ πτήσεις που επρόκειτο να απογειωθούν από το Phoenix της Arizona ματαιώθηκαν το Σάββατο λόγω του κύματος ζέστης που πλήττει την περιοχή με το θερμόμετρο να δείχνει 48,3 βαθμούς Κελσίου.
Εκπρόσωπος της US Airways εξήγησε πως τα αεροπλάνα μπορούν να απογειώνονται σε θερμοκρασίες έως και 47,8 βαθμούς, γράφει η εφημερίδα «The Telegraph». 
Ο υδράργυρος έφτασε στους 53,3 βαθμούς στην περιοχή Death Valley της California το Σαββατοκύριακο ενώ στο Λας Βέγκας έδειξε 47,7 βαθμούς Κελσίου σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 47,2 βαθμοί «Είναι επικίνδυνα… συμβουλεύουμε όλους να αποφεύγουν να κυκλοφορούν έξω», δήλωσε μετεωρολόγος του Phoenix.... 
Ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του και ο θάνατός του αποδίδεται στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Jul 2013 10:04 AM PDT
Λίγο πριν τήν είχαν απεγκλωβίσει από ένα πηγάδι...
Μια αρκούδα επιτέθηκε σε δύο δασοφύλακες, οι οποίοι την απεγκλώβισαν από ένα πηγάδι. 
Ο ένας εξ αυτών προσπαθούσε να αποφύγει τα χτυπήματά της επί πέντε λεπτά, όταν άρχισε να τον κυνηγά.
Οι δύο άντρες χρησιμοποίησαν ένα δίχτυ από σχοινί για να βγάλουν την αρκούδα από το πηγάδι, όμως εκείνη κατάφερε να ξεφύγει μόλις ανέβηκε στην επιφάνεια και στράφηκε αμέσως εναντίον τους.
Ως αποτέλεσμα, ο ένας εξ αυτών… βρέθηκε στο πηγάδι, όπου νωρίτερα ήταν η αρκούδα, ενώ ο άλλος τραυματίστηκε από τις δαγκωματιές της.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Krishnagiri στην Tamil Nadu της Ινδίας την Κυριακή.

http://www.gkourou.com
Posted: 02 Jul 2013 09:41 AM PDT
Άλλη μια αυτοκτονία συγκλονίζει την Λάρισα. Ένας 57χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο χωριό Γόννοι... 
Τον αυτόχειρα εντόπισε σε αποθήκη συγγενικό του πρόσωπο, περίπου στη 1.00 το μεσημέρι. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 57χρονος αντιμετώπιζε οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό. 
Πρόκειται για την τρίτη αυτοκτονία μέσα σε τέσσερις ημέρες στο νομό Λάρισας.
Posted: 02 Jul 2013 09:33 AM PDT
Ένα κορίτσι τεσσάρων ετών από την περιοχή Tewantin της Αυστραλίας πέθανε από εσωτερική αιμορραγία, όταν κατάπιε μια μπαταρία λιθίου, όχι μεγαλύτερη από ένα κουμπί....
Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο, με συμπτώματα αιμορραγίας στο στομάχι.
Το ιατρικό προσωπικό αμέσως ζήτησε την αεροδιακομιδή του παιδιού, που βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο Royal Brisbane, όπου οι γιατροί θα μπορούσαν να του προσφέρουν πιο εξειδικευμένη θεραπεία.
Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής MailOnline, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το κορίτσι πέθανε αργότερα το απόγευμα της ίδιας μέρας.
Η Susan Teerds από την οργάνωση Kidsafe του Queensland ανέφερε ότι οι γονείς πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί και να φυλάσσουν τις μικρές μπαταρίες λιθίου σε σημεία που δεν έχουν πρόσβαση τα παιδιά.
«Όταν ένα παιδί καταπίνει μια μπαταρία, συνήθως "κολλάει" στον οισοφάγο. Μέσα σε μια ώρα από τη στιγμή που θα μπει μέσα στον οργανισμό τους, αρχίζει να κάνει μια "τρύπα". Η χημική αντίδραση ξεκινά με την επαφή με το σάλιο, προκαλώντας "τρύπα" στον οισοφάγο η οποία μπορεί να επεκταθεί και στην αορτή και σε άλλα όργανα. Αν η μπαταρία φτάσει στο στομάχι, προκαλεί εσωτερική αιμορραγία».
Κάθε εβδομάδα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της οργάνωσης, τέσσερα παιδιά μεταφέρονται στα επείγοντα σε όλη την Αυστραλία με τραυματισμούς που συνδέονται με μπαταρίες στο μέγεθος κουμπιού.
Οι μπαταρίες λιθίου υπάρχουν σε πολλά παιδικά παιχνίδια, σε τηλεχειριστήρια και θερμόμετρα.
Posted: 02 Jul 2013 09:23 AM PDT
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ 
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεσίρ Αταλάϊ ισχυρίζεται πως τα επεισόδια που ξέσπασαν τον Ιούνιο στην Τουρκία με αφορμή το πάρκο Γκεζί υποκινήθηκαν από «εξωτερικούς παράγοντες και την διασπορά των Εβραίων»!
«Ο διεθνής Τύπος έδωσε κατεύθυνση στα επεισόδια του Γκεζί και οι εξωτερικοί παράγοντες όπως και η διασπορά των Εβραίων υποκίνησαν αυτά τα γεγονότα. 
Θα αποτύχουν όσοι θέλουν να ανατρέψουν την πορεία της μεγάλης Τουρκίας, ο λαός αυτός δεν είναι ο παλιός λαός» δήλωσε ο τούρκος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που συγκλόνισαν την Τουρκία σκοτώθηκαν 4 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 5000. Η κυβέρνηση Ερντογάν μιλά για προβοκάτσιες, ενώ οι διαδηλωτές υποστηρίζουν πως τα γεγονότα γιγαντώθηκαν, λόγω της ασύμμετρης αστυνομικής βίας.
Posted: 02 Jul 2013 07:55 AM PDT
Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε τα μεσάνυχτα έξω από κεντρικό ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης. 
'Ατομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου, που διαμαρτύρονταν για τις απολύσεις εργαζομένων από το συγκεκριμένο ψητοπωλείο, επιτέθηκαν σε έξι θαμώνες του καταστήματος. 
Οι θρασύδειλοι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ενώ χτύπησαν τα θύματά τους με ξύλα, ρόπαλα και διάφορα άλλα αντικείμενα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, θεώρησαν ότι επρόκειτο για "ακροδεξιά άτομα". 
ποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ένας 24χρονος άντρας και ελαφρά μία 22χρονη γυναίκα, που μεταφέρθηκαν στο 'Ιπποκράτειο' Νοσοκομείο. 
 Μόλις την περασμένη εβδομάδα είχαν σημειωθεί συμπλοκές έξω από το ίδιο μαγαζί, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Ροτόντας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 
Τότε διαδηλωτές, πάλι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απολύσεις εργαζομένων, απέκλεισαν την είσοδο του καταστήματος, ενώ προκλήθηκε ένταση με πελάτες που θέλησαν να εισέλθουν. 
Στο σημείο έφτασαν κι άλλα άτομα -που όπως καταγγέλθηκε από τους διαδηλωτές ήταν μέλη της «Χρυσής Αυγής»- και ακολούθησαν συμπλοκές, από τις οποίες τραυματίστηκαν τρία άτομα.
Posted: 02 Jul 2013 07:48 AM PDT
Η απόλυτη στήριξη που απολαμβάνουν από το κράτος και τα ΜΜΕ (δηλαδή το κεφάλαιο), έχουν αποθρασύνει τους θρασύδειλους αναρχικούς-δολοφόνους-εμπρηστές-ληστές.
Δημοσιεύουν χωρίς να φοβούνται τίποτα από το κράτος -που συνήθως διώκει ...τα θύματα τους- την ταυτότητα που έκλεψαν από τον υπαξιωματικό του ναυτικού, στον οποίο επιτέθηκαν χθες στο Μοναστηράκι, και ομολογούν ότι του έκλεψαν και 200 ευρώ!!!
Έχουμε δηλαδή μια ομάδα που δημοσιεύει βίντεο από το έγκλημα της, δημοσιεύει τα κλοπιμαία, ομολογεί δημόσια το έγκλημα ΑΛΛΑ δεν διώκεται!!!
Καταλάβατε τώρα πως τους έχουν κάνει μάγκες;;;

Γράψανε οι ίδιοι στο indymedia
Mέχρι και την στρατιωτική ταυτότητα κλέψανε.Και η πολιτεία τους χαζεύει.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Jul 2013 07:34 AM PDT
43 γυναίκες έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας από συμμορίες τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της πλατείας Ταχρίρ
Μία Ολλανδή δημοσιογράφος έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην πλατεία Ταχρίρ και μάλλον τα ειδησεογραφικά δίκτυα θα πρέπει να αναθεωρήσουν την απόφασή τους να στέλνουν γυναίκες για να καλύπτουν τέτοια γεγονότα από την στιγμή που η αποστολή συνεπάγεται μεγάλους κινδύνους για την ασφάλειά τους.
Το φρικτό περιστατικό θύμισε το 2011, όταν η ανταποκρίτρια του CBS Λάρα Λόγκαν είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και σεξουαλικής επίθεσης δεκάδων Αιγύπτιων.
 Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αιγύπτου, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από σεξουαλική επίθεση από πέντε άνδρες που συνέβη προχθές το βράδυ και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Η ρεπόρτερ του Egypt 25, Ντίνα Ζακάρια, ανέφερε πως το θύμα βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση. Ομάδες γυναικών ακτιβιστριών ανέφεραν το πρωί της Δευτέρας πως τουλάχιστον 43 γυναίκες έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας από συμμορίες τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της πλατείας Ταχρίρ.
Posted: 02 Jul 2013 07:32 AM PDT
Αυτή είναι η κατάσταση της Ελληνικής Σημαίας (φωτο) στο κτίριο της πλατείας Δεσποτικού που στεγάζεται η Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων...
Όπως κατέγραψε χθες το trikalanews.gr η Ελληνική Σημαία είναι σε ...οικτρή κατάσταση και αναρωτιόμαστε αν έχουν στην Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων πρόβλημα... όρασης ή απλώς δεν τους νοιάζει...
Αν περιμένουν στον Δήμο Τρικκαίων να αντικαταστήσει το Εθνικό Σύμβολο ο ...Φούχτελ, θα περιμένουν ματαίως...
Φανταζόμαστε ότι δεν θα επικαλεστούν και αυτή την φορά από την Δημοτική Αρχή Τρικάλων την ...έλλειψη χρημάτων για να αγοράσουν μια Ελληνική Σημαία και θα προβούν άμεσα στην αντικατάστασή της.
elas-lyste.blogspot.gr
Posted: 02 Jul 2013 06:52 AM PDT
Πολλές νέες Ελληνίδες έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες εβδομάδες στα πεζοδρόμια, τα οποία εδώ και χρόνια όριζαν συμμορίες που εκμεταλλεύονταν πόρνες από τη Ρουμανία, τη Μολδαβία, την Ουκρανία και τη Νιγηρία.
«Από την Πάτρα, την Αθήνα, την Ηγουμενίτσα, την Ηπειρο, δύο βήματα από το αλβανικά σύνορα… 
Η Ελλάδα των αυστηρών μέτρων που έχει επιβάλλει η Ευρώπη, αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της στα πεζοδρόμια, τα οποία εδώ και χρόνια όριζαν συμμορίες που εκμεταλλεύονταν πόρνες από τη Ρουμανία, τη Μολδαβία, την Ουκρανία και τη Νιγηρία».
Έτσι ξεκινά το σοκαριστικό ρεπορτάζ της πρώτης σε κυκλοφορία εφημερίδας στη Ρώμη «Il Messaggero» που υποστηρίζει ότι ολοένα περισσότερες Ελληνίδες χτυπημένες από την οικονομική κρίση ταξιδεύουν ως την Ιταλία για να γίνουν πόρνες.
«Ρουφηγμένες από τη δίνη της μιζέριας, πολλές νέες Ελληνίδες έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες εβδομάδες στους δρόμους της περιφέρειας και στοιχηματίζουμε ότι αν το κλίμα στην Αθήνα παραμείνει το ίδιο, αυτό το φαινόμενο δεν πρόκειται να δείξει σημάδια πτώσης», συνεχίζει το κείμενο.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Jul 2013 06:49 AM PDT
Ο Απόστολος Παύλος αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του Χριστιανισμού, με τα έργα του να κάνουν τη θρησκεία γνωστή στον κόσμο, ωστόσο, πάντα υπάρχει η περιέργεια για το πώς ήταν στην πραγματικότητα το πρόσωπό του.
Οι επιστήμονες βασίστηκαν στην παλαιότερη γνωστή τοιχογραφία του, η οποία βρίσκεται στις κατακόμβες της Αγίας Θέκλας στη Ρώμη, εκκλησία που ανεγέρθη στους πρώτους χριστιανικούς αιώνες.

Μια ομάδα Γερμανών επιστημόνων αποφάσισε να δώσει λύση στο μυστήριο, εργάστηκε πάνω στις αρχαιότερες απεικονίσεις του Αποστόλου Παύλου και δημιούργησε το πρόσωπό του.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.