29 Απρ 2013

Τόσοι λίγοι για κάτι τόσο μεγάλο…


Posted by  on 28/04/2013

CAM06885
Το κάλεσμα των συνδικάτων , των φορέων και των κινημάτων για μαζική συμμετοχή απέναντι στο Μνημόνιο Νο4 που θα περάσουν σήμερα απ την Ελληνική βουλή με την μορφή ενός άρθρου και την διαδικασία του κατεπείγοντος , δεν είχε την αναμενόμενη συμμετοχή.
Αντίθετα με το Μνημόνιο Νο1 και Νο2 που η συμμετοχή του κόσμου ήταν μαζική και δυναμική , τα πράγματα δείχνουν ότι ο κόσμος έχει κλειστεί στο καβούκι του παρότι οι επιδράσεις των μνημονίων γίνονται ολοένα και ποιο επώδυνες.

Φόβος?

Απελπισία?

Παραίτηση?

Κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν θα μάθει αν δεν ανοίξουν τα σφραγισμένα χείλι και αν ο κόσμος δεν βγει απ τα σπίτια του για να ενώσει την φωνή του και να κοινοποιήσει τις σκέψεις του.

CAM06886
Εντός της βουλής το γνωστό παραμύθι για την αναγκαστική επιλογή , τον μοναδικό δρόμο για την σωτηρία.
Η μόνη πρωτοτυπία σε αυτό το κακοπαιγμένο έργο είναι η προσπάθεια ανάστασης του ΠΑΣΟΚ με πρωτοστάτες των Βενιζέλο και τον Α. Κακλαμάνη που χωρίς καμία ντροπή και σύνεση θέλησαν να πείσουν ότι η επιλογές του κόμματος τους είναι αυτές που έσωσαν την Ελλάδα!!!
Αυτοί που θα έπρεπε να ζητούν συγγνώμη και να σκύβουν το κεφάλι , υψώνουν τον τόνο της φωνής και καταγγέλλουν!!!
mpeni_XL
kaklamanis-1

Κατά τα άλλα και πέραν απ τις εντάσεις , τις ενστάσεις και τις φραστικούς διαξιφισμούς το ΝΑΙ σε όλα των Τροϊκομματικών κυβερνητικών βουλευτών που για ακόμα μια φορά ψηφίσαν χωρίς να έχουν διαβάσει και χωρίς να έχουν αναλογισθεί τις συνέπειες είναι αυτό που θα μείνει μαζί με την απουσία και το δυναμικό παρόν του κόσμου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.