28 Ιουν 2013

Η ελληνική κλωτσιά στην ξετσίπωτη τουρίστρια

κλοτσια τουριστρια
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί ξανά σε εκατοντάδες ελληνικά σάιτ που το ένα αντιγράφει το άλλο, αυτό το απίθανο gifάκι, με μια ξανθιά κοπέλα που ουρεί στο δρόμο - με τα αποτελέσματα που βλέπετε
Στις περισσότερες ελληνικές πηγές υπάρχει η εξής λεζάντα: ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ!!!
Με τέτοια αξιοπρέπεια να φερθείς στους προσβλητικούς τουρίστες!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ. ΞΕΡΕΤΕ, ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ.
Η ΚΛΩΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η... "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ" ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΠΟΥ!!!!!
Σ' όσα πατριωτικά, ελληνικά σάιτ δημοσιεύτηκε, οι σχολιαστές -έξαλλοι με την κοπέλα- εξύμνησαν τον Έλληνα παππού που με τη λεβεντιά του κλώτσησε τους μετανάστες που βρωμίζουν την Ελλάδα μας, κλπ κλπ.
Ευκαιρία για λίγο ακόμη ξενοφοβικό μίσος δηλαδή, για να μασήσουν οι ανεγκέφαλοι που διαβάζουν και να σχολιάσουν "Μπράβο παππού". Απ' ό,τι μπόρεσα να βρω, η φωτο είναι διεθνής και παίζει στο ίντερνετ (κυρίως σε ρωσικα σάιτ) εδώ και χρόνια. Οπότε δεν ξέρω αν είναι η κοπέλα όντως Αγγλίδα -ΞΕΡΕΤΕ, ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ!!- ή αν συμβαίνουν καν όλα αυτά στην Ελλάδα. Υπάρχει και το βίντεο, που ανέβηκε το 2008: 

Γεννήθηκε άραγε, μόλις, ένας νέος εθνικός μύθος - του λεβέντη Έλληνα παππού που κλωτσάει την ξετσίπωτη τουρίστρια;

http://www.novel918.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.