26 Ιουν 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 25-6-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 25 Jun 2013 04:17 PM PDT
Posted: 25 Jun 2013 10:04 AM PDT
ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΖΙ.Mήπως τελικά δεν είναι τόσο αστείο όσο νομίζουμε.
10 000 εκατομμύρια στον Γαλαξία, 1460 000 εκατομμύρια στο συμπαν.
αρχιδά-σκαλος καράτε ξανακτυπά!
Βρίζει τον Μιχαλολιάκο και αφήνει αιχμές για την κόρη του...
Ντροπή παιδιά...
Κάτι ψήνεται εδώ...Ξεφεύγουν λίγο τα πράγματα.
Posted: 25 Jun 2013 09:31 AM PDT
Σε έξαλλη κατάσταση πατέρας, γρονθοκόπησε μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της, φιλόλογο, που άφησε μετεξεταστέο τον γιο του στα Αρχαία Ελληνικά σε γυμνάσιο της Καστοριάς.
Η νεαρή φιλόλογος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε δύο μέρες, ενώ εκτός από τα τραύματα έχει υποστεί και σοκ από την αγριότητα της επίθεσης. 
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης σε χωριό της Καστοριάς.
Ο γονέας επιτέθηκε στην καθηγήτρια μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των προαγωγικών εξετάσεων.
Το περιστατικό καταδίκασε σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινόητα της περιφέρειας. 
Χαρακτηριστικά, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς αναφέρονται τα εξής:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jun 2013 09:08 AM PDT
Τα δύο κόμματα που μεταρρυθμίζουν εδώ και χρόνια εναλλάξ τη χώρα, αναλαμβάνουν τώρα από κοινού να την μεταρρυθμίσουν για να σωθεί! Λογικό είναι. 
Ποιοι θα ήξεραν καλύτερα τον δρόμο για να μας βγάλουν από την κρίση αν όχι αυτοί που μας έφεραν σε αυτήν; Και ποιοι ξέρουν πως...να αντιμετωπίζουν την διαφθορά και το πελατειακό κράτος αν όχι αυτοί που το έφτιαξαν; 
Είναι φανερό άλλωστε ότι η κυβέρνηση δεν είναι άντρο διαφθοράς, αδιαφάνειας και ανομίας γιατί τότε θα την είχαν κλείσει και θα ίδρυαν καινούρια σε μερικούς μήνες. 
Για να το κάνουν με την ΕΡΤ είναι απόδειξη ότι η ΕΡΤ ήταν πιο διεφθαρμένη από την Κυβέρνηση. 
Νομίζω όμως ότι δημοσιονομικά το κλείσιμο της κυβέρνησης θα είχε μεγαλύτερο όφελος. 
Αλλά η χώρα δεν αντέχει την αστάθεια. Σκέψου να επιβραδυνόταν η ελεύθερη πτώση της οικονομίας; Ποιος θα το άντεχε;
Πάντως η κίνηση του Αντώνη ήταν μεγαλοφυής και σου δίνει την βεβαιότητα ότι ξέρει καλά τι κάνει. 
Τουλάχιστον αν βλέπεις mega και διαβάζεις Καθημερινή. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jun 2013 08:35 AM PDT
Δείτε τι συνέβη όταν το Βρετανικό κοινοβούλιο, με απόφασή του απέσυρε τον ..στόλο των αεροσκαφών Harrier από την αεροπορία...
Οι πιλότοι των μαχητικών αεροσκαφών πέταξαν πάνω απο τη Βουλή των Βρετανών σε έναν πραγματικά πολύ εντυπωσιακό αποχαιρετιστήριο αποχαιρετισμό έγραψαν στον ουρανό μια...φράση , στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα στη Βρετανική κυβέρνηση...
http://www.zoomblog.org
Apologies for having to use this picture but I think you'll agree it gives a clear message to the British establishment!.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jun 2013 08:29 AM PDT
ʽʼ Ποτέ δεν είπα να βγουμε στους δρόμους... γιατί δεν πιστευω στις στημένες διαδηλώσεις που έχουν
συγκεκριμένους στόχους να εκτονώσουν το αίσθημα της οργής των ελλήνων.
Ζητώ από τον ελληνικό λαό να ξεσηκωθεί, με συγκεκριμένες και ΝΟΜΙΜΕΣ πράξεις. Να πολεμίσουμε τους κυβερνώντες με τα ίδια τους τα μέσα.ʼʼ
Ως εκ τούτου η ανάρτηση και ο σχολιασμός σου παραπλανούν και ωθούν τον κόσμο σε στημένες διαδηλώσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα την εκτόνωση του αισθήματος οργής των Ελλήνων.
Η αλήθεια είναι ότι τα κάγκελα τοποθετούνται για λόγους αισθητικής. Τα προηγούμενα ήταν άκομψα και κακόγουστα
Και εμμένω στις απόψεις μου. Όταν αναφέρομαι στην αντίσταση, στον ξεσηκωμό, εννοώ απλά αλλά καίρια κτυπήματα κατά του κοινού εχθρού.
ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΑΝΤΟΥ!
ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΞΩΔΙΚΑ!
ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΣΕ ΔΕΗ, ΣΕ ΟΤΕ, ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ!
ΝΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΞΩΔΙΚΑ!
ΑΛΛΑ ..
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ!
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!
ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΕΛΕΙΣ!
Πόπη Σουφλή
http://www.zoomblog.org
Posted: 25 Jun 2013 08:23 AM PDT
ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ:
"Ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να καταπολεμήσει την πείνα και το ξενοφοβικό νεο-ναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή. 
Μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει αυτές τις μεταρρυθμίσεις και τη σωτηρία του ευρωπαϊκού σχεδίου. Και αυτό μπορεί να είναι μόνο καλό για τις Ηνωμένες Πολιτείες
Λίγα είναι τα ψωμιά της διμερούς (πλέον) μνημονιακής συγκυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, που ορκίστηκε σήμερα, κι αυτό το γνωρίζουν όλοι. 
Εν όψει, λοιπόν, των πολιτικών εξελίξεων που αναμένονται καταιγιστικές από το φθινόπωρο, ο ΣΥΡΙΖΑ, που επιθυμεί να είναι η διάδοχος κατάσταση, έβαλε τα… μεγάλα μέσα. 
Έτσι, με άρθρο του πολυδιαφημισμένου στην Ελλάδα και σπουδαιοφανούς Γιάννη Βαρουφάκη -και πρώην σύμβουλο του Τζέφρυ- (τον οποίο κάποιοι αποκαλούν… Μπαρουφάκη), στη ναυαρχίδα του αμερικανοσιωνιστικού κατεστημένου («New York Times»), γίνεται η υπενθύμιση στους παγκόσμιους εντολοδότες (διάβαζε «τοκογλύφους»), ότι υπάρχει στην Ελλάδα μια πολιτική δύναμη που είναι προθυμότατη να εξυπηρετήσει μέχρι κεραίας τα αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα, αρκεί να της δοθεί μια… τόση δα μικρή ευκαιρία. 
Μάλιστα, γνωρίζοντας ο Βαρουφάκης -και ο mister Tsipras που τον ώθησε να γράψει το άρθρο- ποιος είναι ο… μεγάλος καημός των αμερικανοσιωνιστών (μιλάμε βέβαια για την Χρυσή Αυγή) τους υπόσχεται αποτελεσματική αντιμετώπισή της.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jun 2013 07:05 AM PDT
Όταν ο πρωτόγονος άνθρωπος σήκωνε κολοσσιαίες κατασκευές!
Ο κόσμος δεν ξεκίνησε βέβαια με τα μνημεία της καταγεγραμμένης Ιστορίας, καθώς η ανθρώπινη δράση έβραζε ήδη από την προϊστορία.
Εκατοντάδες τοποθεσίες της οικουμένης φιλοξενούν την πρωτόγονη αυτή ανθρώπινη δραστηριότητα, με τη λειτουργικότητα και τους σκοπούς των «ιερών» αυτών να ξεπερνούν πολλές φορές τον σύγχρονο άνθρωπο.
Τα μνημεία των μεγαλιθικών πολιτισμών στέκουν σύμβολα του αεικίνητου ανθρώπινου πνεύματος, την ίδια ώρα που υπονομεύουν ανοιχτά τις γνώσεις μας για το παρελθόν μας ως ανθρωπότητα...

Οι Πέτρες του Καρνάκ - Γαλλία
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jun 2013 05:14 AM PDT
Το παρακάτω βίντεο είναι απόσπασμα από την ταινία "Μάθε παιδί μου γράμματα" του 1983. 
Ο Κώστας Τσάκωνας υποδύεται τον σπουδασμένο εκ Λονδίνου γιο της οικογένειας, που ενίσταται για το μέλλον του το οποίο όπως ισχυρίζεται είναι προίκα της ΕΟΚ μαζί με τον Ορυκτό Πλούτο της Ελλάδος...
Δείτε το απόσπασμα:

http://knossopolis.com
http://filosofia-erevna.blogspot.gr
Posted: 25 Jun 2013 05:08 AM PDT
Παραδόξως κανένας από τους δύο δεν έχασε την ζωή του. 
Τη γλύτωσαν μόνο με κάποιους μικροτραυματισμούς.

http://www.videocosmos.gr
Posted: 25 Jun 2013 05:00 AM PDT
This is the MIT for internet
Satellite dishes at GCHQ's outpost at Bude, close to where trans-Atlantic fibre-optic cables come ashore in Cornwall. Photograph: Kieran Doherty/Reuters
Πανικός με τις συνεχείς αποκαλύψεις…
Η αγγλική μυστική υπηρεσία GCHQ (Government Communications Headquarters) είχε, στα πλαίσια της επιχείρησης «Tempora», συστηματικά πρόσβαση μέσω καλωδίου «glass fiber» (υαλοβάμβακας) σε τηλεφωνικά και διαδικτυακά αρχεία από την Γερμανία. 
Όπως προκύπτει από ντοκουμέντα του πρώην μυστικού πράκτορα των Αμερικανών, Edward Snowden, και έρευνες του γερμανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου NDR καθώς και της εφημερίδας «Süddeutsche Zeitung», το GCHQ κατασκόπευε το «glass fiber»-καλώδιο TAT-14, από το οποίοι «περνάει» μεγάλο κομμάτι της γερμανικής «διατλαντικής» επικοινωνίας.
Το σημείο «διακλάδωσης» για το εν λόγω καλώδιο (PoP-Point of presence) βρίσκεται στην πόλη Norden στην Ostfriesland. Τα αρχεία «παγιδεύτηκαν» κατά πάσα πιθανότητα στην παραλιακή πόλη Bude. Τόσο η ομοσπονδιακή κυβέρνηση όσο και η γερμανική μυστική υπηρεσία (BND) δεν φαίνεται να γνώριζαν για την συγκεκριμένη «επίθεση».
Κατά την παρακολούθηση των πληροφοριών την βρετανική υπηρεσία φέρονται να βοήθησαν δύο τηλεφωνικές εταιρείες. 
Ο λόγος για την Vodafone και την βρετανική BT. 
Εκπρόσωποι της Vodafone δήλωσαν ότι η εταιρεία κινείται στα νόμιμα πλαίσια των χωρών, όπου και δραστηριοποιείται, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες. Η BT αρνήθηκε να κάνει σχόλιο.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jun 2013 06:30 AM PDT
Ο σημαιοφόρος της Τουρκίας στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στη χώρα του, έγραψε ένα ρατσιστικό σχόλιο στο twitter του για τους Έλληνες και τους Αρμένιους, γεγονός που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.
«Αυτοί οι Έλληνες και οι Αρμένιοι είναι σκυλιά», έγραψε ο 23χρονος αθλητής που είναι εναντίον των όσων διαμαρτυρήθηκαν στην Πλατεία Ταξίμ.
Συγκεκριμένα, ο Ρίζα Καγιάαλπ έγραψε πριν από μερικές ημέρες στο twitter: «Γ… τις διαδηλώσεις σας» και σε άλλο τιτίβισμα του: «Ντροπή σας, αφήσατε την πλατεία σε Αρμένιους και Έλληνες που είναι σκυλιά».
Οπως είναι φυσικό ο Τούρκος αθλητής της πάλης θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για το ρατσιστικό σχόλιο του, ενώ έντονη είναι η αντίδραση της Ελληνικής αποστολής που ζητάει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
hellas-now.com
Posted: 25 Jun 2013 04:43 AM PDT
Γυαλίζει λίγο το μάτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.