27 Ιουν 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 26-6-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 26 Jun 2013 04:53 PM PDT
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ...καταργεί τη θητεία στον ελληνικό στρατό! 
Ύποπτες προτάσεις.
Εκτός τόπου και χρόνου η Κομισιόν και η απόδειξη προκύπτει αβίαστα από τις προτάσεις της για τη μείωση των αμυντικών δαπανών. Μεταξύ άλλων οι Ευρωπαιοι προτείνουν την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας στον ελληνικό στρατό ως μέτρο μείωσης των αμυντικών δαπανών!!! 
Δεν λένε όμως κουβέντα για το πως η Ελλάδα θα έχει Ένοπλες Δυνάμεις!
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε έκθεση της Κομισιόν μία ημέρα μετά από το Eurogroup με ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2012 δεν γίνεται καμία πρόβλεψη για μειώσεις τόσες ώστε να μην "επηρεάζεται η αμυντική ικανότητα της χώρας". Αντιθέτως προβλέπονται μειώσεις μέχρι το 2016 που κυμαίνονται από 41 έως 62% σε "΄λειτουργικές δαπάνες" και προσθέτει ότι:
"…περαιτέρω εφορθολογισμός των δαπανών μπορεί να γίνει μέσω αύξησης της χρήσης των ηλεκτρονικών προμηθειών και κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας"!
Το απίστευτο της πρότασης που δείχνει ότι οι Eυρωπαίοι είναι εκτός τόπου και χρόνου είναι ότι δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για το πως θα καλύψει τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων της η Ελλάδα!!! Θα προσλάβει ΕΠΟΠ; Εδώ υπήρχε πρόβλημα για προσλήψεις ακόμη και 5000 ΕΠΟΠ. Θα επιτραπεί από τους τροϊκανούς οι πρόσληψη δεκάδων χιλιάδων; Φυσικά όχι.
Όσο κι αν κάποιος δεν θέλει να καχύποπτος, είναι βέβαιο ότι η τρόϊκα δεν ενδιαφέρεται καν για την αμυντική θωράκιση της χώρας. 
Και ακόμη χειρότερα;
Tελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι την επιδιώκει.
http://ellinonea.blogspot.gr
Posted: 26 Jun 2013 02:07 PM PDT
Η λεοπάρδαλη μπήκε σε πολυκατοικία στην Ινδία, άρπαξε τον άτυχο σκύλο από το λαιμό πνίγοντας τον ακαριαία.

http://www.videocosmos.gr
Posted: 26 Jun 2013 01:54 PM PDT
*σχόλιο. ΛΟΙΠΟΝ  ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΩ. 
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΑΧΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ. 
ΚΑΝΕ ΘΕΜΑ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ.
Που είσαι ρε Αβραμόπουλε.Πες αλέυρι.!!!
Συγκλονιστικοί συνειρμοί δημιουργούνται με την δημοσιοποίηση απο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ βίντεο από το διαδίκτυο στο οποίο εικονίζεται ρασοφόρος να κατασφαγιάζεται από ισλαμοφασίστες σε δημόσια θέα και με κραυγές και ντροπιαστικά για την χριστιανική εκκλησία επιφωνήματα.
Ακούγοντας προσεκτικά το βίντεο ξεδιακρίνονται οι φράσεις "altemarine" ή κάποια παρεμφερής λέξη(μητροπολίτης δηλαδή, επίσκοπος)και τη λέξη Χαλέπι.(Alepi)
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το βίντεο αυτό δεν έχει σχέση με την τύχη των δύο απαχθέντων μητροπολιτών που αγνούνται εδώ και καιρό στη Συρία.(ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ).
Ο Θεός με αυτά που βλέπουμε να βάλει το χέρι του.
Το θέαμα είναι πολύ σκληρό. Όσοι δεν αντέχουν να μην το δούν.
Tο ρεπορταζ είναι των Δημήτρη Πορφύρη και Πηνελόπης Σταφυλά από τις Βρυξέλλες. 
Ελπίζουμε οι φόβοι μας να μην επαληθευτούν ώστε να γίνει παγκόσμια αποκλειστικότητα.
Δυστυχώς ένα άλλο σημάδι είναι ότι σήμερα που κυκλοφόρησε το βίντεο ,εντελώς τυχαία κυκλοφόρησαν και ψεύτικα άρθρα ότι οι επίσκοποι είναι ζωντανοί και τους είδαν στα χέρια των απαγωγέων υποτίθεται (χωρίς φωτογραφίες η βίντεο βέβαια).
Αυτά ενισχύουν την άποψη ότι στο βίντεο είναι αυτοί.

Posted: 26 Jun 2013 11:08 AM PDT
Ναι, μια 15χρονη από την Πάργα, με καταγωγή το Σούλι, μαθήτρια της Α΄ λυκείου, είναι η υπ' αριθμόν 1 ποιήτρια διεθνώς. 
Πρόκειται για την Παναγιώτα Μπόλωση, η οποία, όπως μάθαμε, ξεχωρίζει για την ευφυΐα της και την ευαισθησία της. 
Το ποιητικό της ταλέντο, όπως ξεδιπλώθηκε μέσα από το ποίημά της "Το μέλλον στο φλιτζάνι", την έφερε στην πρώτη
θέση διεθνούς διαγωνισμού, όπου συμμετείχαν χιλιάδες παιδιά από 75 κράτη. 
Δικαίως η ίδια, που είναι σεμνό κορίτσι, αισθάνεται ικανοποιημένη από τη διάκριση και πάλι διακίως οι γονείς της την καμαρώνουν...
Καλή συνέχεια ευχὀμαστε...
Posted: 26 Jun 2013 10:51 AM PDT
Το είχε πει την δεκαετία του 90 όταν οι αναρχικοί-δολοφόνοι-εμπρηστές έκαψαν για πρώτη φορά την Γαλανόλευκλη στο άσυλο του Πολυτεχνείου και είχε γίνει μεγάλο θέμα.
Ύστερα οι νεοέλληνες συνήθισαν το κάψιμο και δεν δίνουν σημασία...

http://ethel-sinadelfos.blogspot.com
Posted: 26 Jun 2013 08:07 AM PDT
Η φρίκη και ο τρόμος μπορούν να προσλάβουν πολλαπλές μορφές – πέρα από τις συνηθισμένες με τις οποίες τροφοδοτείται καθημερινά το ανθρώπινο μάτι – χωρίς να ..χάνουν ίχνος από τον αποτρόπαιο χαρακτήρα τους.
Αυτό ακριβώς ισχύει στην περίπτωση μίας πολύ ιδιαίτερης ιστοσελίδας, της πιο τρομακτικής και φρικώδους ίσως του διαδικτύου, όπου τρία απλά νούμερα, όπως αυτά προκύπτουν μέσα από ισάριθμους μετρητές, αρκούν για να επιφέρουν στον οποιονδήποτε συνειδητοποιημένο κάτοικο αυτού του κόσμου τουλάχιστον ανατριχίλα!
Πρόκειται για την αμερικανικής προέλευσης και έμπνευσης ιστοσελίδα costofwar.com, όπου κάθε δέκατο του δευτερολέπτου που περνάει καταγράφεται το συνολικό οικονομικό κόστος των δύο πολέμων σε Ιράκ και Αφγανιστάν εις βάρος των Αμερικανών φορολογούμενων, από το 2001 μέχρι σήμερα.
Για να δείτε κι εσείς τον ίδιο τον «τρόμο» κατά πρόσωπο, πατήστε εδώ
http://www.zoomblog.org
Posted: 26 Jun 2013 10:23 AM PDT
Eίχε «ξεχάσει» μισό εκατ. ευρώ στον λογαριασμό της μισθοδοσίας της 
Ανέγγιχτος ήταν τα ..τελευταία χρόνια ο τραπεζικός λογαριασμός της διευθύντριας του εργαστηρίου Ανοσολογίας και Ιστοσυμβατότητας του...
Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, στο οποίο αποκαλύφθηκε η απάτη σε βάρος του Δημοσίου, ύψους τουλάχιστον 4 εκατομμυρίων ευρώ, όπου γίνονταν παραγγελίες-μαμούθ αντιδραστηρίων και φαρμακευτικού υλικού…

Η απάτη στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε πριν από 6 χρόνια και προκαλεί πολλά ερωτηματικά για το πώς γινόταν η προμήθεια τόσο μεγάλων ποσοτήτων.
Σ" αυτόν όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, γινόταν κανονικά η κατάθεση του μισθού της 60χρονης γιατρού από το νοσοκομείο, χωρίς να υπάρχουν όμως αναλήψεις. 
Ετσι μόνο στον λογαριασμό αυτό είχε συγκεντρωθεί ένα ποσό κοντά στο μισό εκατ. ευρώ.
Τα συμπεράσματα είναι προφανή και φαίνεται ότι υπήρχαν άλλοι «αδιαφανείς» πόροι για τη διαβίωσή της.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jun 2013 07:20 AM PDT
Μιά ξεχωριστή εμπειρία που ενθουσίασε το κοινό που παρακολούθησε την επιτυχημένη εκδήλωση!
Δείτε το βίντεο...

http://www.eglimatikotita.gr
Posted: 26 Jun 2013 07:13 AM PDT
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ζήτησε απο τον Στουρνάρα να δεσμευτεί προσωπικά στους Έλληνες ότι δεν θα υπογραφεί και άλλο μνημόνιο το οποίο θα κουρεύει τις καταθέσεις, ενώ λίγο αργότερα τον ρωτούσε επίμονα αν η Ελλάδα πλήρωσε μόλις χθες στο ακέραιο ομόλογο ξένων επενδυτών την ώρα που εμπαίζονται χιλιάδες Έλληνες μικρο-ομολογιούχοι με τον...Τσάρο να απαντα..." δεν απαντώ, δεν απαντώ"!!!

http://www.stoxos.gr
Posted: 26 Jun 2013 07:08 AM PDT
Σε έναν κόσμο γεμάτο από κάμερες παρακολούθησης που εισβάλλουν στην προσωπική μας ζωή, η μοναδική άμυνα έρχεται μέσω της τεχνολογίας.
Και συγκεκριμένα, μέσω των ειδικών γυαλιών που παρουσίασε πρόσφατα το National Institute of Informatics της Ιαπωνίας.
Τα συγκεκριμένα γυαλιά μπλοκάρουν τους αλγόριθμους στο σύστημα face-detection των συστημάτων παρακολούθησης και εγγυώνται ότι κανείς δεν πρόκειται να φωτογραφήσει το πρόσωπό μας χωρίς την έγκρισή μας.
Για να το καταφέρουν αυτό, χρησιμοποιούν 11 μικροσκοπικά LED φώτα τα οποία «τυφλώνουν» τις κάμερες με λάμψεις υπέρυθρης ακτινοβολίας. Το εντυπωσιακό είναι ότι η λάμψη δεν είναι ορατή σε άλλους, αλλά αποτυπώνεται μόνο στις φωτογραφίες που τραβάει η κάμερα παρακολούθησης.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jun 2013 06:54 AM PDT
Είναι η στιγμή που ένας μεγαλόσωμος διαρρήκτης εισβάλει σε σπίτι στο New Jersey και χτυπά με όλη του τη δύναμη μία γυναίκα μπροστά στα μάτια της τρίχρονης κόρης της. 
Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα τοποθετημένη μέσα στο σπίτι, ενώ το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αρχές προκειμένου να βρεθεί ο ληστής του οποίου τα στοιχεία παραμένουν άγνωστα. 
Η ληστεία έλαβε χώρα στις 10:30, το πρωί της περασμένης Παρασκευής ενώ η μητέρα έφτιαχνε πρωινό και η μικρή έβλεπε παιδικά στην τηλεόραση. 
"Με χτυπούσε με μανία μπροστά στην κόρη μου" είπε το θύμα προσθέτοντας: "Δε φώναξα γιατί αν το έκανα, η κόρη μου θα φοβόταν ακόμη πιο πολύ". 
"Ο δράστης χτύπησε άγρια ​​τη γυναίκα", ανέφερε ο αστυνομικός Michael Palardy. 
Το θύμα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, καθώς είχε τραυματισμούς στο πρόσωπο και στα πόδια. 
O δράστης κατάφερε να διαφύγει παίρνοντας μαζί του κοσμήματα αλλά και τη βέρα του θύματος. 

Posted: 26 Jun 2013 06:44 AM PDT
Τον γνωρίζετε τον...κύριο στις παρακάτω φωτογραφίες;
Ναι, καλά θυμάστε:
Είναι ο γνωστός και μη εξαιρεταίος Μητροπολίτης Δωδώνης (πρώην Ζακύνθου) Χρυσόστομος!!!
Φορώντας πολιτικά (!!!), ο υπέρμαχος της κατάργησης του ράσου και θιασώτης ένα σωρό αντορθόδοξων «νεωτερισμών», ταξίδεψε στην Κίνα για να εκπροσωπήσει την Εκκλησία της Ελλάδος!
Διαβάζουμε σχετικά:
Σήμερα το πρωί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Πεκίνου άνοιξε τις πύλες της η περίφημη Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Expo 2013, με τη συμμετοχή ευάριθμων χωρών και πολιτισμών από ολόκληρο τον κόσμο
Η Εκκλησία της Ελλάδος και μάλιστα το Συνοδικό Γραφείο για τις Θρησκευτικές Περιηγήσεις και τον Προσκυνηματικό Τουρισμό συμμετέχει για πρώτη φορά και μάλιστα φιλοξενείται στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.).
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jun 2013 06:44 AM PDT
Η κυρία που ζει δίπλα στο ορυχείο: "...Αυτόν τον θόρυβο (έκρηξη) τον ακούμε από τις 6 το πρωί έως τις 11 το βράδυ..."
Ο υπεύθυνος του ντοκυμαντέρ: "...Οι αριθμοί μιλάνε. Στην Σαλσίν έγιναν πολλές έρευνες. Η πιο πρόσφατη είναι μια επιδημιολογική μελέτη του Διεθνούς κέντρου ερευνών για τον καρκίνο που δείχνει δύο φορές περισσότερο καρκίνο του πνεύμονα στην εταιρεία σε σύγκριση με το γενικό πληθυσμό."...
Ένας πρώην μεταλλορύχος: "Δούλεψα πάνω από 25 χρόνια κάτω στο ορυχείο σε διάφορα μηχανήματα. Θα ήθελα να αναγνωρίσουν τον καρκίνο μου σαν επαγγελματική ασθένεια. Αλλά το απέριψαν"
Άλλος μεταλλορύχος: "Εγώ μπορώ να πω ότι βάζουν χρήματα για πρόληψη. Αλλά καταπολεμούν την αιτία; Εμείς λέμε ΟΧΙ!"
1990: "Η πτώση της τιμής του χρυσού προκάλεσε το προσωρινό κλείσιμο του ορυχείου και την ανεργία του μισού προσωπικού του ορυχείου".
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jun 2013 06:42 AM PDT
Γράφει η Eva Cat 
Οι περισσότεροι Αμερικανοί εξακολουθούν να μην έχουν αντιληφθεί τι πραγματικά ετοιμάζεται να συμβεί στη χώρα τους αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Ο Ομπάμα έχει τοποθετήσει πολλούς 
μαρξιστές, σοσιαλιστές και επαναστάτες σε θέσεις κλειδιά στην κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένων και των "τσάρων" που διόρισε, που σκοπεύουν να κυβερνήσουν τη χώρα (όπως στην πρώην Σοβιετική Ένωση),αποδεικνύοντας καθαρά ότι η Παγκόσμια Ελίτ πρόκειται να εφαρμόσει ένα Παγκόσμιο Κουμμουνιστικό Σύστημα. 

(Διαβάστε ένα σχετικό άρθρο που μετάφρασα πριν από καιρό http://thecuriosityofcat.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9282.html ).
Οι μαζικές τράπεζες ηλεκτρονικών δεδομένων έχουν τώρα κατασκευαστεί και είναι έτοιμες να λειτουργήσουν. Κάθε e-mail, που μπορείτε να στείλετε, κάθε αναζήτηση στο Google και κάθε τηλεφωνική κλήση που κάνετε, καταγράφονται, αποθηκεύονται και κατανέμονται σε τομείς .
Ο DHS( http://www.dhs.gov/) ένας πολιτικός οργανισμός έχει αγοράσει δισεκατομμύρια σφαίρες και κάθε είδους πυρομαχικά. Ποιος είναι ο λόγος που αγοράστηκαν όλα αυτά τα πυρομαχικά και που σκοπεύουν να τα χρησιμοποιήσουν; Εκατοντάδες χιλιάδες πλαστικά φέρετρα βρίσκονται στις αποθήκες . Για ποιους προορίζονται; 

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jun 2013 06:01 AM PDT
Posted: 26 Jun 2013 05:56 AM PDT
Στο φως της δημοσιότητας δίνει η Ελληνική Αστυνομία, έπεται από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη για αποπλάνηση και βιασμό ανήλικης.
Πρόκειται για τον:
ΝΑΚΑ Απόστολο του Χρήστου και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε στις 17/06/1971 στα Ιωάννινα, κάτοικο Πηγαδιών Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, για αποπλάνηση ανήλικου νεώτερου των 12 και των 14 ετών, για βιασμό ανήλικου και για παράβαση του άρθρου 337 παρ. 4 του Π.Κ. (προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας), ήτοι εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, τιμωρούμενα - κατά περίπτωση - σε βαθμό κακουργήματος ή πλημμελήματος, φερόμενα ως τελεσθέντα σε βάρος ανηλίκου θύματος.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη αξίωση της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Ειδικότερα η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία ανηλίκων, που τυχόν έχουν υπάρξει θύματα παρόμοιων εγκλημάτων, που τελέστηκαν από τον ίδιο δράστη αλλά και στην προστασία τυχόν μελλοντικών θυμάτων του.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jun 2013 05:52 AM PDT
Posted: 26 Jun 2013 05:10 AM PDT
Από την ταινία: ''Τύφλα να 'χει ο Μάρλον Μπράντο'' (1963), γυρισμένη στον Πόρο και στο ξενοδοχείο ''Χρυσή Αυγή''. 
Σήμερα το ξενοδοχείο αυτό, στην περιοχή Ασκέλι του Πόρου, ονομάζεται ''Golden View'', όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του, απο το 2002 και έπειτα για να μην θυμίζει την Χρυσή Αυγή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.