29 Ιουν 2013

Σώρρας VS Νέα Τάξη Πραγμάτων

Αναρτήθηκε από Γεώργιος στις 13:30

Δεν γνωρίζω εάν όντος υπάρχουν τα 600 δις δολάρια ή όχι για τα οποία γίνετε όλος αυτός ο καυγάς και έχουν γραφτεί τόσα και τόσα. Άλλωστε ούτε δημοσιογράφος είμαι, ούτε ερευνητής για να έχω ολοκληρωμένη πρόσβαση σε ένα τέτοιο βαθύ θέμα. Σαν ένας παρατηρητής όμως μπορώ να έχω μία άποψη. Και ξεκινώ με την χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου που αθώωσε τον Σώρρα και τον συνεργάτη του Μανώλη Λαμπράκη μετά από μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων που τους είχε υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιάννης Δαραβίγκας. 'Ενα δικαστήριο για να αθωώσει κάποιον θα πρέπει αυτός ο κάποιος να προσκομίσει στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθώωσή του. Άρα αυτό σημαίνει ότι το δικαστήριο χτες με την απόφασή του νομιμοποίησε τους ισχυρισμούς του κυρίου Σώρρα για τα 600 δις. Άρα προκύπτουν δύο ερωτήματα. Το ένα από αυτά είναι, τα λεφτά υπάρχουν; και αν υπάρχουν σε τι εξυπηρετεί όλο αυτό το κυνήγι που τους γίνετε; Εδώ τώρα μπαίνει το σενάριο.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει ως στόχο της τον έλεγχο των κρατών και μέσα από κάποιες διαδικασίες που ακολουθεί βάση σχεδίου την τελική δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης (Για κάποιους είναι ο Αντίχριστος) και την απόλυτη σκλαβιά των ανθρώπων κάτω από αυτή. 'Ένα από τα μέσα που χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή ως όπλο, είναι ο οικονομικός πόλεμος που έχει στίσει εναντίον των κρατών συμπεριλαμβανομένης και την Ελλάδας. (Για κάποιους λόγους που δεν θα αναφέρω εδώ, στην Ελλάδα ο πόλεμος γίνεται με μεγαλύτερο μένος) Ο πόλεμος αυτός θα οδηγήσει στην εξοντωτική εξαθλίωση των ανθρώπων, ώστε τελικά να υποκύψουν στην τελική τους υποδούλωση. 
Και εδώ μπαίνει ο Σώρρας. Είναι κάποιος που φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν, μπλέκεται στα πόδια τους, φέρνει 600 δις και τα προσφέρει για την εξόφληση του χρέους της Ελλάδος ( Κάτω βέβαια από ορισμένες προϋποθέσεις ) και τον απεγκλωβισμό της από τα μνημόνια την Τρόικα και το Δ.Ν.Τ. Για πέστε μου τώρα. Εάν ήσασταν ένα από τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων τι θα κάνατε; θα παίρνατε τα λεφτά και θα βγάζατε την Ελλάδα εκτός; Θα αφήνατε την Ελλάδα να γίνει ισχυρή; Θα αφήνατε την Ελλάδα να γίνει το αντίπαλο δέος κόντρα στα σχέδιά σας όπως ήταν ανέκαθεν στην ιστορία; Θα αφήνατε τους Έλληνες για μια ακόμα φορά να σας πάρουν φαλάγγι; Όχι βέβαια. Στο σημείο που έχουν φέρει σήμερα την Ελλάδα και εμάς τους Έλληνες ούτε στα όνειρά τους δεν το περίμεναν. Άρα πρέπει να βγει ο Σώρρας απατεώνας, αναξιόπιστος και όλα αυτά που του έχουν σούρει κατά καιρούς. Πρέπει το θέμα να θαφτεί να εξαφανιστεί σαν να μην υπήρξε ποτέ. Έλα όμως που ότι και να κάνουν δεν τους βγαίνει όπως προκύπτει και από την χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου. Όπως ανάφερα στην αρχή δεν ξέρω αν υπάρχουν τα 600 δις δολάρια η όχι απλά εγώ έφτιαξα ένα σενάριο που ίσως να παίζει. Αν είναι σωστό η λάθος το αφήνω στο δικό σας σκεφτικό Άλλωστε η πορεία των γεγονότων θα δείξει αργά η γρήγορα ποιος είναι ο Καλός ο Κακός και ο Άσχημος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΟΣ

2 σχόλια:

  1. "Ενα δικαστήριο για να αθωώσει κάποιον θα πρέπει αυτός ο κάποιος να προσκομίσει στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθώωσή του"

    Λάθος. Ένα δικαστήριο για να καταδικάσει κάποιον, θα πρέπει ο κατήγορος ή ο μηνυτής να προσκομίσει στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι είναι ένοχος. Δεν είναι κάποιος ένοχος μέχρις αποδείξεως του εναντίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι απο εμάς δεν περιμέναμε κανένα δικαστήριο να μας πει αν τα λεφτά είναι αληθινά. Εχουμε εδώ και καιρό ψάξει το θέμα, και τα στοιχεία είναι ήδη αρκετά για να τεκμηριώσουν την ύπαρξη των χρημάτων. Και στην τελική, γιατί δεν πήγε ο Αδωνις να τελειώνει το θέμα; Θα έπρεπε να είναι εδώ και πολύ καιρό όλη η END στη φυλακή. Εξάλλου υπάχουν χώρες που έχουν λάβει λεφτά ήδη. Τέλος πάντων, Αυτό που θέλω να πω στον φίλο που έγραψε το άρθρο, είναι ότι αν δεν κάνουμε κάτι κι εμείς ο κόσμος (που θέλουμε κάθαρση και αξιοκρατία σε μια νέα Ελλάδα), μπορεί να μην φανεί και τίποτε στο τέλος. Εχω εμπιστοσύνη στην END, ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό για να πολεμήσει την ΝΤΠ, αλλά έχει πολύ δρόμο και οι λαοί δεν έχουν πολλές αντοχές, ιδίως λαοί σαν τον δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.