28 Ιουν 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 27-6-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 27 Jun 2013 05:25 PM PDT
Ο Manuel Ramos, ένας αστυνομικός από το Fullerton, της Καλιφόρνια, έχει χρεωθεί με κατηγορίες ανθρωποκτονίας δεύτερου βαθμού για ξυλοδαρμό ενός διανοητικά άρρωστου και άστεγου που τον οδήγησε στο θάνατο το περασμένο έτος.
Ο συνάδελφος του Jay Cicinelli, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και υπερβολική χρήση βίας.
Αυτό το βίντεο είναι από μια κάμερα επιτήρησης και δείχνει τον Kelly Thomas, το θύμα, να παρακαλάει για τη ζωή του, ενώ οι αστυνομικοί τον χτυπούν στο δρόμο.
Posted: 27 Jun 2013 05:07 PM PDT
Posted: 27 Jun 2013 04:34 PM PDT
Posted: 27 Jun 2013 03:09 PM PDT
Έτοιμος για όλα ο 29χρονος: Έχει στείλει ψηφιακά έγγραφα σε διάφορες χώρες, που θα γίνουν προσβάσιμα, αν εκείνος πάθει κάτι...
Κατανοώντας τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, το "βαθύ λαρύγγι" των υποκλοπών, Εντουαρντ Σνόουντεν , έχει ήδη φροντίσει να διαρρεύσουν σε όλο τον πλανήτη οι... "βρωμοδουλειές" του Μπαράκ Ομπάμα, σε περίπτωση που του συμβεί κάτι... απρόοπτο.
Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γκλεν Γκρινγουάλντ της βρετανικής εφημερίδας Guardian στην "The Daily Beast", ο "υπ' αριθμόν 1 εχθρός" των ΗΠΑ έχει ήδη στείλει αντίγραφα εγγράφων σε ψηφιακή μορφή σε πολίτες διαφόρων χωρών προκειμένου να έχει αποκαλύψει σε όλες του τις διαστάσεις το μυστικό πρόγραμμα παρακολουθήσεων της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) σε περίπτωση που πάθει κάτι κακό. 
Αυτή τη στιγμή οι κάτοχοι των αρχείων, όπως εξηγεί ο Βρετανός δημοσιογράφος, δεν έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό τους, αν όμως ο Σνόουντεν πάθει κάτι, τότε έχει φροντίσει έτσι ώστε να λάβουν τους κωδικούς για να έχουν πρόσβαση στα αρχεία.
Σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Σνόουντεν παραμένει στον χώρο μετεπιβίβασης του αεροδρομίου της Μόσχας ενισχύοντας τις υποψίες ότι ενδεχομένως να συνομιλεί με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, που τον θεωρούν "λαβράκι" το οποίο δεν θα πρέπει να χάσουν, όπως επισημαίνει το Reuters.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 Jun 2013 02:40 PM PDT
BIASTISANHLIKON2Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 20-6-2013, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος 8χρονης ανήλικης ημεδαπής.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 Jun 2013 12:54 PM PDT
Σύμφωνα με την τροπολογία, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων θα πρέπει να διδάσκονται τη θεωρία της ισότητας των φύλων και να επισημαίνεται ότι οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών δεν είναι φυσικές, αλλά ιστορικά και κοινωνικά κατασκευασμένες και αναπαράγονται.
Kατά τη νέα σχολική χρονιά, ένα νέο υποχρεωτικό μάθημα, της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, θα εισαχθεί σε όλα τα Γαλλικά σχολεία. 
Τα παιδιά θα πρέπει να εκπαιδευτούν από την ηλικία των έξι ετών! Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι για να μετατοπίσει πλήρως την αντίληψη των παραδοσιακών βιολογικών ρόλων των ανδρών και γυναικών στο μυαλό των παιδιών, αντικαθιστώντας τις με τις νέες ιδέες σχετικά με το λεγόμενο "κοινωνικό φύλο".
Η Γαλλία έχει γίνει το πεδίο στην καλλιέργεια της αφύσικης ανθρωπότητας στους νέους. 
Η κυβέρνηση Ολάντ έχει απίστευτη επιμονή στην εισαγωγή του γάμου των ομοφυλοφίλων και στο να επιτρέψει ζευγάρια του ιδίου φύλου να υιοθετούν παιδιά, συμπληρώνοντας με συστημικά μέτρα, για να εκπαιδεύσει τη νέα γενιά, που δεν θα έχει καμία ιδέα του άνδρα και της γυναίκας.
Η "δημοκρατική" κυβέρνηση δεν παρέχει καμία εναλλακτική λύση.
Το θέμα θα εισαχθεί σε όλα τα Γαλλικά σχολεία, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών και των εκκλησιαστικών σχολείων. Τον Φεβρουάριο, η Επιτροπή Πολιτιστικών Υποθέσεων της Εθνοσυνέλευσης ενέκρινε νομοθετική τροποποίηση του Σοσιαλιστικού Κόμματος της αναπληρωτή Julie Sommaruga, σύμφωνα με την οποία η αποστολή του σχολείου είναι η"διδασκαλία της ισότητας των φύλων".
Σύμφωνα με την τροπολογία, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων θα πρέπει να διδάσκονται τη θεωρία της ισότητας των φύλων και να επισημαίνεται ότι οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών δεν είναι φυσικές, αλλά ιστορικά και κοινωνικά κατασκευασμένες και αναπαράγονται.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 Jun 2013 12:32 PM PDT
Ένας Έλληνας Μοναχός, ο π. Ιωακείμ Σωτηρόπουλος είναι ο νικητής του πρώτου βραβείου του διεθνή διαγωνισμού για την καλύτερη φωτογραφία με θέμα το ορθόδοξο Πάσχα. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 Jun 2013 12:22 PM PDT
ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ
Σας πραραθέτουμε την προσωρινή διαταγή του ΣτΕ, με την οποία επιβάλλεται η κανονική συνέχιση των εργασιών της Ελληνικός Χρυσός, στις Σκουριές.
Με αυτό τον τρόπο το ΣτΕ αναστέλλει την ισχύ του σήματος της Πολεοδομίας Αρναίας, όχι απλά ανοίγοντας τον δρόμο, αλλά διατάζοντας την συνέχιση των εργασιών στις Σκουριές.
http://thrakilifenews.blogspot.gr
Posted: 27 Jun 2013 06:53 AM PDT
Ο υπουργός Εξωτερικών του Κοσόβου, Ενβέρ Χοτζάι, δήλωσε ότι η κυβέρνηση της Αιγύπτου αναγνώρισε το Κόσοβο ως ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος.
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Σλοβενία ο κ. Χοτζάι γνωστοποίησε πως ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον αναπληρωτή πρόεδρο της Αιγύπτου, αρμόδιο για τις Εξωτερικές Σχέσεις και τη Διεθνή Συνεργασία και ότι αργότερα η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σεϊφ Ελ-Νασρ.
Η υπουργός του Κοσόβου, αρμόδια για την Ένταξη στην ΕΕ, Βλιόρα Τσιτάκου σε μήνυμά της στο Twitter ευχαρίστησε την Αίγυπτο για τη αναγνώριση του Κοσόβου.
Posted: 27 Jun 2013 06:49 AM PDT
(Ιανουάριος 2013) Μια συγκλονιστική ομιλία του πατρός Ελπιδίου Βαγιανάκη για τα επερχόμενα, με πολλές αποκαλύψεις, επεξηγήσεις και συμβουλές...
Το φωτογραφικό υλικό είναι από τις επισκέψεις Αγάπης του πατέρα Ελπιδίου στην Αφρική και έχει παραχωρηθεί ευγενώς από τα αρχεία της Ορθόδοξης Ιεραποστολικής Αδελφότητας "ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ", από τη Ρόδο (τηλ. 22410 60922)..

http://thesecretrealtruth.blogspot.com
Posted: 27 Jun 2013 06:44 AM PDT
Τέλος στη ζωή του με «βουτιά» στο κενό έβαλε σήμερα το πρωί ένας άνδρας στη Λάρισα.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 7.30 το πρωί, ένας άνδρας 41 ετών έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας της οδού Καραολή Δημητρίου στη Νεάπολη Λάρισας.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 
Η πράξη αποδίδεται σε αυτοχειρία αφού από την αστυνομία έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια.
Posted: 27 Jun 2013 06:32 AM PDT
ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ (ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΙΔΟΣΗ) ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ
Πριν απο λίγο άρχισαν να φτάνουν συγχρόνως στα γραμματοκιβώτια των απολυμένων υπαλλήλων της ΕΡΤ κάποια περίεργα (απο νομικής άποψης) χαρτιά τα οποία έχουν ως τίτλο: 
"Λύση σύμβασης εργασίας/έργου, καταβολή αποζημίωσης και παράδοση υλικού"
Για άλλη μια φορά το κατοχικό καθεστώς και αμέσως μετά τον γάμο Σαμαρά- Βενιζέλου, επιδεικνύει την αυταρχικότητά του ευτελίζοντας τους νόμους.
Με τον κουρελιασμένο φερετζέ μιας Βενιζελοσαμαρικής αντίληψης του δικαίου και με κομιστή τον αγαπημένο της Τριμερούς και διορισμένο οικονομικό δολοφόνο της Ελλάδας κ. Στουρνάρα, η success κυβέρνηση των ξένων δειλή και δόλια πέταξε στα γραμματοκιβώτια ένα χαρτί που εκτός απο την απόλυση θέτει πρό των ευθυνών του τον κάθε απολυμένο τον οποίο εκ των υστέρών και μετά απο 16 ημέρες ορίζει και ως θεματοφύλακα της περιουσίας της ΕΡΤ.
Αυτόν δηλαδή που μέχρι χθές χαρακτήριζε ως καταληψία και του έδινε εντολή να σηκωθεί και να φύγει απο το ραδιομέγαρο , αυτόν που με την φωνή του διπολικού και δίψυχου κυβερνητικού εκπροσώπου έβλεπε σαν μέλος ενός κοπαδιού "ιερών αγελάδων" που βόσκαγε στο Τζουράσικ Πάρκ.
Το δολίως συνταχθέν αυτό έγγραφο , δεν παραδόθηκε στους απολυμένους με νόμιμη επίδοση , ούτε φυσικά την ώρα και την ημέρα που ορίζει ο νόμος αλλά ούτε και την ημερομηνία που αναφέρεται στο έγγραφο (17/6/2013), ενώ αντίθετα με την μέχρι χθές εκπεφρασμένη και δημοσιευθείσα θέση του εκ της σχετικής ΠΝΠ και ΚΥΑ ορισθέντος υπευθύνου για την καταργηθείσα ΕΡΤ υπουργού οικον. κ Στουρνάρα, οι απολυμένοι όχι μόνο δεν θεωρούνταν "υπεύθυνοι για την διαφύλαξη των περιουσιακών στοιχείων της ΕΡΤ" αλλά αντιμετωπίζονταν ως αντάρτες και πλιατσικολόγοι που έπρεπε να ξεκουμπιστούν απο το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 Jun 2013 06:10 AM PDT
Ανησυχητική διάσταση λαμβάνει η παρουσία μεγάλου σμήνους ακριδών στη νότια Χίο δημιουργώντας αναστάτωση κυρίως στους αγρότες για τις παραγωγές τους.
Οι ακρίδες έκαναν την εμφάνιση τους σε σμήνη ήδη από την Κυριακή. Tα φτερωτά έντομα έχουν κάνει έντονη την παρουσία τους στη Κώμη, τον Λιλικά, και την Καλλιμασιά.
Οι κάτοικοι βλέπουν προβληματισμένοι το φαινόμενο όμως επίσημη ενημέρωση- καταγγελία στο αρμόδιο τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, δεν έχει γίνει ακόμη.
«Ακούσαμε κάποιες φήμες αλλά επίσημα οι αγρότες μας δεν έχουν απευθυνθεί στηνυπηρεσία για το θέμα. Για παν ενδεχόμενο πάντως η υπηρεσία θα στείλει κάποιασυνεργεία να ελέγξουν γιατί αν ένα σμήνος των ακριδών «πέσει» στις καλλιέργειες δε θα αφήσει τίποτα», δήλωσε στον «π» ο προϊστάμενος του Τμήματος Μ. Γκολέμης.
Θεωρητικά πάντως, βασική προϋπόθεση για την πρόληψη των ζημιών από ακρίδες αποτελεί ο εντοπισμός των ''κηλίδων'' με τις νεαρές ακρίδες και η έγκαιρη καταπολέμησή τους, πριν αρχίσουν να πετούν.
Επιπλέον οι γεωπόνοι εξηγούν ότι οι ακρίδες γεννούν συνεχώς αβγά, τα μικρά τους αναπτύσσονται πολύ γρήγορα και μπαίνουν κι' αυτά στη διαδικασία της αναπαραγωγής κι έτσι δημιουργείται μια αλυσίδα αβγών και νέων ακριδών που σε δύο μήνες ανέρχονται σε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες – και από εκεί και πέρα σε ασύλληπτους αριθμούς.
Σε αυτό το επίπεδο η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη με πολλούς κινδύνους για τις καλλιέργειες αλλά και τη δημόσια υγεία.
Το πλέον σοβαρό δε είναι, ότι σ' αυτή την εξελιγμένη φάση δεν υπάρχει κανένας τρόπος αντιμετώπισης των ακριδών, όσα φάρμακα κι' αν χρησιμοποιηθούν.
Μόνη άμεση λύση είναι η συγκρότηση επιτροπών ανά δημοτική ενότητα και η καταγραφή και εξέλιξη του φαινομένου.
Posted: 27 Jun 2013 06:07 AM PDT
ΕΝΝΙΑ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΡΩ ΒΟΥΝΑ ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΜΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΑΣΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΡΙΚΟ...
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΝΤΩΝ ΤΗΣ Ζ' ΜΑΚ...
Διευρημένο Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιείται στην Άμφισσα στο οποίο θα συμμετάσχει και η Ένωση Αστ.Υπαλλήλων Ακαρνανίας αλλά και οι συνδικαλιστικές ενώσεις όμορων νομών.
Στο συμβούλιο αναμένεται να παραστεί ο αστυνομκός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας κ.Α.Κασκανης,καθώς επίσης και διευθυντές τοπικών αρχών της περιοχής οι οποίοι και θα προχωρήσουν σε ενημέρωση για την πορεία της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αδίστακτων δραπετών των φυλακών Τρικάλων.
Οι συνδικαλιστικές ενώσεις σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να εκφράσουν την ανησυχία τους για τον σχεδιασμό-προοπτική της επιχείρησης καθώς και την διοικητική μέριμνα με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν όπως υποστηρίζουν την ηγεσία και να "αποφευχθούν τα χειρότερα".
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 Jun 2013 05:56 AM PDT
Πέθανε σύμβουλος στην πρεσβεία μας στην Νότιο Αφρική 
- Δεν έχουμε λεφτά να την φέρουμε πίσω!
Η εκπαιδευτικός σύμβουλος της Πρεσβείας στην Νότιο Αφρική βρέθηκε προ ημερών νεκρή στην κατοικία της.
Θλιβερές ηταν οι συνθήκες στις οποίες βρέθηκε καθώς την ανακάλυψαν κάποιες ημέρες μετα απο τον θάνατο της με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει και η αποσύνθεση του σώματος της.
Ωστόσο από την στιγμή εκείνη αρχίζει και η μεταθανάτιος περιπέτεια της εκπαιδευτικού.
Κανείς δεν αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς της σορού.
Η Ελληνική Πρεσβεία στην Νοτιο Αφρική δηλώνει ότι «δεν έχει χρήματα» ενώ η Ελληνική Κοινότητα στην Νοτιο Αφρική σε προσπάθεια παρέμβασης προς το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Παιδείας (και σε υψηλό επίπεδο) δεν βρήκε καμία απολύτως ανταπόκριση στην προσπάθεια της η ίδια να επωμισθεί τα έξοδα και να αναλάβει την πρωτοβουλία να αναθέσει την σχετική εργολαβία. 
Αντ' αυτού της υπεδείχθη να αποταθεί στον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) με την ελπίδα οτι εκει θα 'βρεθεί η άκρη'.
Η κατάντια του Ελληνικού δημοσίου, δεν μπορεί να επιλύσει αυτό το τόσο απλό πρόβλημα και εμείς περιμένουμε να μας βγάλει από την κρίση...
Posted: 27 Jun 2013 05:42 AM PDT
Η είδηση είναι ανατριχιαστική. 
Στην Αθήνα του 2013, όσα νεογνά πεθαίνουν για οποιονδήποτε λόγο στα μαιευτήρια, θάβονται σε ομαδικούς τάφους, δίχως οι δυστυχείς γονείς τους να μπορούν να τα πάρουν. 

Αυτό προκύπτει ύστερα από έρευνα του Συνήγορου του Πολίτη, ο οποίος ερεύνησε καταγγελία μητέρας που έχασε το νεογέννητο βρέφος της σε μαιευτήριο, ότι "το έθαψαν σε ομαδικό τάφο και αρνήθηκαν την εκταφή του". 
Στην ανατριχιαστική αυτή ιστορία που έφερε στο φως δεκάδες άλλες παρόμοιες εμπλέκονται και οι υπηρεσίες ταφής του Δήμου της Αθήνας. Τελικά η μητέρα δικαιώθηκε. 
Διαβάστε τι ακριβώς συμβαίνει.
Όπως αναφέρει ο Συνήγορος του Πολίτη: "Πολίτης κατήγγειλε στον Συνήγορο την ομαδική ταφή του βρέφους της και την άρνηση της Διεύθυνσης Κοιμητηρίων του Δήμου Αθηναίων να επιτρέψει την, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και παράδοση στη χώρα μας, εκταφή της σορού του.
Η νομοθεσία (άρθρο 2 του ν. 445/1968) ορίζει τη διαδικασία για τον ενταφιασμό των νεκρών και ειδικότερα το άρθρο 37 του ν. 344/1976 προβλέπει τα περί θανάτου των νεογνών. 

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας το 2009 «Τα νεκρά νεογνά θα πρέπει να τυγχάνουν της μεταχείρισης που επιφυλάσσεται και στους ενήλικες νεκρούς. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 Jun 2013 05:47 AM PDT
12 Αφγανοί βίαζαν Σουηδή μητέρα δυο παιδιών σε κέντρο φιλοξενίας αιτούντων ασύλου στη Σουηδία.
Ενώ ένας μεγάλος αριθμός Αφγανών επευφημούσε φωνάζοντας την πόρνη (Έτσι λένε τις μη-μουσουλμάνες γυναίκες).
Εφτά από τους 12 συνελήφθησαν.
Αν δεν παίζει δείτε το εδώ http://www.stoxos.gr
Posted: 27 Jun 2013 05:23 AM PDT
Αυτά που δεν έζησε η ανθρωπότητα ούτε επί ρωμαϊκών ακολασιών, θα τα ζήσει τώρα με τους ανά την γη gay και παλιοαδερφές! 
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ κατέρριψε το νόμο που όριζε τον γάμο ως ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας.
Αυτό σημαίνει πως γάμος πλέον θεωρείται και η ένωση μεταξύ πούστηδων, ενώ πλέον τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν τις ομοσπονδιακές παροχές ή επιδόματα που μέχρι σήμερα δεν τους έδιναν.
Μπορεί να καταλάβει ο καθένας τι σημαίνει αυτή η απόφαση, η οποία είναι βέβαιον ότι θα επιδιωχθεί να επιβληθεί και στην Ελλάδα. Οι αδερφές οσονούπω θα καταρίψουν και άλλες έννοιες, όπως την έννοια "πατέρας" ή "μητέρα". Αφού γάμος πλέον νοείται και ο γάμος των ομοφυλόφιλων, δεν θα υφίσταται ο "πατέρας" ούτε η "μητέρα" αλλά ο "γονέας Α" και ο "γονέας Β"!
Όλα θα μπουν στην κιμαδομηχανή της παγκοσμιοποίησης και της ανθρώπινης ξεφτίλας! Οι αδερφές θα διοικήσουν τον κόσμο.
Υ.Γ. Με τους αξιοπρεπείς ομοφυλόφιλους, αυτούς που δεν διακηρύσσουν το κουσούρι τους αλλά προσπαθούν να το κρύψουν, δεν έχουμε τίποτε. Άλλωστε τέτοιοι ΜΕΓΑΛΟΙ ομοφυλόφιλοι υπήρξαν στην ιστορία (π.χ. Χατζηδάκης, Τσαρούχης). Έχουμε όμως θέμα με τους διεστραμμένους ομοφυλόφιλους που την αρρώστια τους θέλουν να την επιβάλουν και την επιβάλουν διά νόμων, ως άλλη επιλογή! Και αυτό θεωρείται κατάκτηση του πολιτισμού!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 Jun 2013 05:20 AM PDT
Επιχείρηση σωτηρίας πέντε ατόμων στήθηκε, τα ξημερώματα, με τους τραυματίες να μεταφέρονται από τη Σαντορίνη στο ΠΑΓΝΗ του Ηρακλείου, μετά από αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε....στις 03.30 τα ξημερώματα στη Σαντορίνη.
Στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκαν πέντε άτομα, από το Πακιστάν, με τραύματα από μαχαίρι. Οι τέσσερις υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις ενώ και οι πέντε νοσηλεύονται στη χειρουργική κλινική, με την κατάστασή τους να εκτιμάται, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σταθερή. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν κινδυνεύει η ζωή τους.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, στην Σαντορίνη, συνελήφθησαν ένας Πακιστανός και δύο Αφγανοί, οι οποίοι, μαζί με δύο ακόμη άτομα που αναζητούνται, φέρονται ότι είναι οι δράστες της αιματηρής επίθεσης...
http://www.oparlapipas.com
Posted: 27 Jun 2013 04:46 AM PDT
Στις 30 Μαΐου 2013, ημέρα Πέμπτη, στην οδό Σόλωνος στην Αθήνα και παρουσία πολλών μαρτύρων, έγινε η απαγωγή του πολιτικού πρόσφυγα Μπουλούτ Γιαιλά, με όχημα και διακριτικά της ΕΛ.ΑΣ, όπως παραδέχθηκε και η ηγεσία της και στη συνέχεια ακολούθησε η παράδοσή του στις Τουρκικές αρχές που τον καταδίωκαν.
Ανεξάρτητα από την πράξη για την οποία διώκεται ο εν λόγω Τούρκος από τις αρχές της χώρας του, είναι απαράδεκτη η απαγωγή ανθρώπων από Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με εκείνες της Τουρκίας και ίσως άλλων χωρών και μάλιστα κατά παραβίαση βασικών διατάξεων του Ελληνικού Συντάγματος περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων (Άρθρο 6) και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας (Άρθρο 276).
Το Ε.Πα.Μ. επισημαίνει ότι η σκευωρία αυτή και η ταύτιση, σε αυτήν τη συγκυρία, της Ελληνικής κυβέρνησης με το καθεστώς Ερντογάν, συνδέεται και με την ενοχοποίηση της Ελλάδας στη συνείδηση του αγωνιζόμενου Τουρκικού λαού.
Το Ε.Πα.Μ. δηλώνει κατηγορηματικά, ότι ο Ελληνικός λαός δεν έχει καμία σχέση με το καθεστώς δουλοπαροικίας χρέους και της δωσίλογης κυβέρνησης, που συνεργάζεται με το καθεστώς Ερντογάν και καταδικάζει απερίφραστα την απαγωγή και την παράδοση του Τούρκου πολιτικού πρόσφυγα.
Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.