3 Αυγ 2011

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ«Πολιτικό κόμμα με όπλα ο Στρατός»
Ο τουρκικός λαός βιώνει μια πρωτόγνωρη κρίση, με την παραίτηση των τεσσάρων Στρατηγών, παραμονές της σύγκλησης του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου, για τις κρίσεις του Αυγούστου. 

Για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τη διάσταση και τη σημασία του προβλήματος επιλέξαμε να αναδημοσιεύσουμε δυο σχόλια έγκριτων δημοσιογράφων, οι οποίοι βλέπουν με διαφορετική ματιά τα γεγονότα.
Συνέχεια...http://www.elzoni.gr/html/ent/173/ent.12173.asp

*****************************

Πιστεύει κανείς τον πολυθεσίτη Γκουρία;
03/08/2011
«Είναι αδύνατον να χρεοκοπήσει μια χώρα που το οικονομικό επιτελείο της προέρχεται από τον ΟΟΣΑ»: Η δήλωση έγινε στις 16 Μαρτίου 2010, λίγο πριν μπούμε στην τροχιά της χρεοκοπίας, από τον Άνχελ Γκουρία, στη διάρκεια δείπνου που δόθηκε προς τιμήν του στον Διόνυσο. 

Όσο για τα στελέχη στα οποία αναφερόταν ως «εγγύηση» για να μην χρεοκοπήσουμε, δεν ήσαν άλλα από τον μετακομίσαντα υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου και την πρώην υπουργό κ. Κατσέλη.

Όπως είδατε, έπεσε μέσα σε όλα!

Χθες, ο κ. Γκουρία ξαναχτύπησε, δημοσιοποιώντας από την Αθήνα, όπου έσπευσε προς ενίσχυση των συντρόφων του, την έκθεση του ΟΟΣΑ.

Συγγνώμη, αλλά εμείς τώρα πρέπει να ησυχάσουμε; Τώρα που – αυτοκλήτως, όπως πληροφορηθήκαμε – ήλθε ο (πολυθεσίτης) γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ και συγχρόνως γενικός γραμματέας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς να μας παραθέσει περιχαρής τις προβλέψεις του, τι οφείλουμε κάνουμε; 

Να ησυχάσουμε ή να ανησυχήσουμε;

Συνέχεια ... http://www.elzoni.gr/html/ent/189/ent.12189.asp

****************************

Πρωτοβουλία από Βενιζέλο τώρα«Κίτρινος» Γόρδιος δεσμός: Ό, τι δεν λύεται κόπτεται!
Χρειαζόταν πράγματι μεγάλο πολιτικό θάρρος για να αλλάξει στάση ο υπουργός Μεταφορών μετά από όσα έχουν μεσολαβήσει. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών, ο κ. Ραγκούσης παρέμεινε αμετακίνητος και, αφού η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, έστρεψε τα βέλη του προς πάσα κατεύθυνση. 

Οι βουλευτές – μέλη της Επιτροπής Οικονομικών άκουσαν τον κ. Ραγκούση να επιτίθεται σε όλους, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, αλλά και χωρίς, όπως φαίνεται, να πιέστηκε για να δώσει απαντήσεις σε σειρά αναπάντητων ερωτηματικών.

Οι τοποθετήσεις των βουλευτών αφορούσαν στην έλλειψη κυβερνητικής συνέχειας, σε κυβέρνηση αλά καρτ, σε ανησυχίες για τον τουρισμό και την εθνική οικονομία, αλλά πάντως ο κ. Ραγκούσης δεν χρειάστηκε να απαντήσει για το sms με τις απορίες της τρόικας.
Συνέχεια ... http://www.elzoni.gr/html/ent/192/ent.12192.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.