1 Αυγ 2011

Θεμα: Πιο καλό μου φαίνεται από άλλες δουλειές. Γιατίιιιι;


Η οικονομική κρίση οδηγεί Έλληνες και αλλοδαπούς στις Τράπεζες Σπέρματος, για να εξασφαλίσουν ένα μικρό εισόδημα! Φαινόταν απίστευτο μέχρι και πριν από λίγο καιρό, να όμως που συμβαίνει. «Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από άτομα που θέλουν να γίνουν δότες λόγω οικονομικής κρίσης», λένε οι υπεύθυνοι αυτών Τραπεζών, και τονίζουν ότι η μεγαλύτερη κίνηση σημειώνεται παραμονές των μεγάλων εορτών και πριν από το καλοκαίρι.
Τα χρήματα δεν είναι πολλά -συνήθως 30 ή 50 ευρώ κάθε φορά- και υπάρχει περιορισμός, η διάθεση σπέρματος να γίνεται μόνο μια φορά την εβδομάδα, ώστε να μη καταστεί επαγγελματίας ο δότης. Και φυσικά, το αρμόδιο υπουργείο αποφάσισε να φορολογήσει… το εμπόρευμα και πρόσθεσε ΦΠΑ 13%, αν και υπάρχει οδηγία ότι τα προϊόντα του ανθρώπινου σώματος δεν υπόκεινται σε καθεστώς φορολόγησης.
Περιττό να πούμε ότι το κράτος δεν γνωρίζει πόσες τέτοιες Τράπεζες λειτουργούν στη χώρα μας, πάντως από δημοσιογραφική έρευνα διαπιστώθηκε ότι υπάρχει Τράπεζα που αγοράζει εμπόρευμα από τους ίδιους δότες εδώ και 10 χρόνια. Να σημειωθεί ότι παρόμοια είναι η κατάσταση και με επαγγελματίες αιμοδότες.
Επιλογή : ΚΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.