26 Αυγ 2011

Εκθέτουν τη χώρα και με τα μυστικά κονδύλια
26/08/2011
Της Σοφίας Βούλτεψη
Όταν κυβερνάς μια χώρα με 16.000 χλμ ακτογραμμής και παγκοσμίως πανίσχυρη ναυτιλία και θεωρείς ότι δεν χρειάζεσαι υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, είσαι επικίνδυνος.

Το να μην αντιλαμβάνεσαι το εγκληματικό λάθος – ή να παριστάνεις ότι δεν το αντιλαμβάνεσαι – δεν αποτελεί απλή ηλιθιότητα. Σημαίνει ότι οι ενέργειές σου χαρακτηρίζονται από δόλο.

Είναι ως εάν να μην είχαν υπουργούς πετρελαίου οι πετρελαιοπαραγωγές αραβικές χώρες.

Αν πάλι όλο αυτό το επί δύο χρόνια αλαλούμ με την Ναυτιλία οφείλεται στον διαμοιρασμό ιματίων εξουσίας – ενώ η χώρα έχει πτωχεύσει – επειδή ο κ. Χρυσοχοΐδης προηγουμένως και ο κ. Παπουτσής τώρα θέλουν να έχουν τον έλεγχο του Λιμενικού Σώματος, τότε μιλάμε για εγκληματικές ενέργειες.

Ο κ. Παμπούκης το κατάλαβε, αλλά κάπως αργά, κάτι που δεν δικαιολογείται για έναν άνθρωπο του δικού του κύρους.

Όταν πάλι κυβερνάς μια χώρα που κατά γενική ομολογία είναι το καλύτερο οικόπεδο στον κόσμο και επομένως θα μπορούσε να ευημερεί μόνο με τον τουρισμό, αλλά προκαλείς πρόβλημα με τους ταξιτζήδες τον μήνα Ιούλιο, είσαι επίσης επικίνδυνος.

Ο κ. Ραγκούσης δεν δείχνει να το έχει καταλάβει, αν κρίνουμε από τις συνεντεύξεις και την αρθρογραφία του μετά την περιπέτεια του Ιουλίου.

Και επομένως, υπάρχει το ενδεχόμενο και αυτός να παραιτηθεί, αλλά για τους αντίθετους λόγους σε σχέση με τον κ. Παμπούκη. Επειδή θα επιμείνει στο λάθος.
Συνέχεια...http://www.elzoni.gr/html/ent/877/ent.12877.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.