23 Μαΐ 2013

EΛ TA NEA 22-5-13

Posted: 22 May 2013 05:14 PM PDT
Συγκλονίζει το θάρρος και η δύναμη που επέδειξε μία μητέρα δύο παιδιών, η οποία αψήφησε τον κίνδυνο και δε δίστασε να συνομιλήσει με τους δύο δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος που συγκλονίζει το Λονδίνο. 
Η Ινγκριντ Λογιάου-Κένετ κατόρθωσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να συζητήσει με τους δύο άνδρες που κατέσφαξαν Βρετανό στρατιώτη και εγκατέλειψαν το άψυχο κορμί του στη μέση δρόμου στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, προκαλώντας τρόμο στους Βρετανούς. Ενώ έγινε λόγος για τρομοκρατική επίθεση, η Λογιάου-Κένετ, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή όταν αντίκρισε τον στρατιώτη αιμόφυρτο να βρίσκεται στο έδαφος.
 Πετάχτηκε από το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε και έχοντας πάντα πρώτες βοήθειες μαζί της, ούσα η ίδια οδηγός στους προσκόπους, έσπευσε να ελέγξει την κατάσταση της υγείας του άνδρα. Τη στιγμή που διαπίστωσε πως ήταν νεκρός, άκουσε κάποιον να της λέει να απομακρυνθεί από το πτώμα. Γυρνώντας είδε έναν άνδρα με τα χέρια βαμμένα στο αίμα, να κρατά δύο μαχαίρια, ένα όπλο και ένα μικρό πριόνι. «Σκέφτηκα, εντάξει, δεν ξέρω τι τρέχει εδώ, καθώς ήταν καλυμμένος με αίμα. 

Σκέφτηκα ότι το καλύτερο θα είναι να του μιλήσω πριν αρχίσει να επιτίθεται σε άλλους ανθρώπους. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα μήνυμα να στείλουν, επομένως τον ρώτησα τι θέλει», δήλωσε σε αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε η βρετανική Telegraph.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 May 2013 04:50 PM PDT
Είναι φορές που η τεχνολογία τρομάζει. 
Το όπλο που βλέπετε διαθέτει Wi-Fi συνδεσιμότητα και στη συσκευασία του περιλαμβάνει δώρο και ένα iPad mini. 
Ο ελεύθερος σκοπευτής μπορεί να στριμάρει μέσω του iPad τις βολές του, να κερδίσει μερικά Like στο Facebook και φυσικά να δείξει real-time video των φόνων που καταφέρνει. Το μόνο που δεν μπορεί να κάνει, είναι να τραβήξει τη σκανδάλη!
Και αν το iPad Mini σας φαίνεται μεγάλο τότε να σας πούμε πως είναι συμβατό και με iPhone όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 May 2013 04:43 PM PDT
Το έτος 2000 ένας μετεωρίτης βάρους 1.003 κιλών ανακαλύφθηκε κοντά στην πόλη Fukang, που βρίσκεται στα βορειοδυτικά της περιοχή Xinjiang της Κίνας... 
Ονομάστηκε ο «μετεωρίτης Fukang». Φωτεινά χρυσά κρύσταλλα ενός ορυκτού που ονομάζεται ολιβίνης γυαλίζουν ανάμεσα σε μία ασημί «κηρήθρα» νικελίου-σιδήρου. 
Οι μετεωρίτες αυτού του είδους είναι εξαιρετικά σπάνιοι. Μεταξύ των μετεωριτών μόνο το 1% του συνόλου είναι αυτού του είδους και έτσι ο μετεωρίτης Fukang χαρακτηρίστηκε ως μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις μετεωρίτη του 21ου αιώνα.
Τα στοιχεία του Fukang πιστεύεται ότι προέρχονται από ανέπαφους μετεωρίτες που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του σχηματισμού του ηλιακού συστήματος περίπου 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια πριν και πολύ λίγα δείγματα έχουν διασωθείι από την είσοδό τους στη γήινη ατμόσφαιρα.
Ένας ανώνυμος συλλέκτης κατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι του μετεωρίτη, το οποίο ζυγίζει περίπου 420 κιλά.
Το 2008, αυτό το κομμάτι αναμενόταν να αγγίξει 2 εκατ. δολάρια σε δημοπρασία στο Bonham στη Νέα Υόρκη - αλλά τελικά παρέμεινε απούλητο.
Δείτε τις υπέροχες εικόνες και το βίντεο:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 May 2013 03:43 PM PDT
Μας κοροϊδεύουν Έλληνες. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Μας φλόμωσαν στα ψέματα.
Αυτή είναι η αισιοδοξία του Σαμαρά, ότι πάμε καλά; Σχεδόν 4 εβδομάδες από τα "καναλάτα" εγκαίνια της Ολυμπίας οδού, με λόγους, φανφάρες, κορδέλες και χειροκροτήματα, δεν έχει "κουνηθεί φύλλο". 
Από το "Αποκαλυπτικό δελτίο" του Extra channel (21/5/2013).

http://kerberos-hellas.blogspot.gr
Posted: 22 May 2013 03:38 PM PDT
Εκατοντάδες νεαροί πυρπόλησαν αυτοκίνητα και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις και με μέλη των υπηρεσιών διάσωσης σε προάστια της Στοκχόλμης όπου διαμένουν φτωχοί μετανάστες στη διάρκεια ταραχών που σημειώθηκαν τις τρεις τελευταίες ημέρες στην πρωτεύουσα της Σουηδίας--οι σοβαρότερες εδώ και πολλά χρόνια.
Χθες βράδυ, επίθεση δέχτηκε ένα αστυνομικό τμήμα στην περιοχή Γιάκομπσμπεργκ, στα βορειοδυτικά της πόλης, ενώ πυρπολήθηκαν δύο σχολεία και ένα πολιτιστικό κέντρο παρά την έκκληση για ηρεμία που απηύθυνε ο πρωθυπουργός Φρέντρικ Ράινφελντ.
Οι ταραχές, που σημειώθηκαν σε μία από τις πλουσιότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, συγκλονίζουν την χώρα που φημίζεται για το σύστημά της κοινωνικής δικαιοσύνης, ενώ προκάλεσαν διάλογο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τόσο την ανεργία στους νέους όσο και την εισροή μεταναστών.
"Περίπου 30 αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν χθες το βράδυ, οι εμπρησμοί συνδέονται με τις συμμορίες νεαρών και με εγκληματικές συμμορίες", δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Στοκχόλμης Κγελ Λίντγκρεν.
Ο ίδιος είπε ότι χθες το βράδυ συνελήφθησαν οκτώ άτομα και ότι από τα επεισόδια δεν υπάρχουν τραυματίες.
Οι ταραχές αποδίδονται στον θάνατο ενός 69χρονου, ο οποίος ήταν οπλισμένος με ματσέτα, από τα πυρά αστυνομικών στο προάστιο Χούσμπι αυτό τον μήνα, γεγονός για το οποίο κατηγορήθηκε η αστυνομία για υπερβολική χρήση βίας.
"Ολοι πρέπει να προσπαθήσουν για την αποκατάσταση της τάξης--οι γονείς, οι ενήλικες...", είπε ο πρωθυπουργός χθες Τρίτη στους δημοσιογράφους.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 May 2013 03:24 PM PDT
Μεγάλη αύξηση παρουσίασαν οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογούμενων προς το δημόσιο τον Απρίλιο, «σπάζοντας» το φράγμα των 3 δισ. ευρώ.
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών....
Συστημάτων, οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές διαμορφώθηκαν στο ποσό των 3,095 δισ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 917 εκατ. ευρώ συγκριτικά με τον Μάρτιο, όταν είχαν διαμορφωθεί στα 2,178 δισ. ευρώ.
Το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών – παλαιών έως 31.12.2012 και νέων – των φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων προς το δημόσιο ανήλθαν στο τέλος Απριλίου στα 58 δισ. ευρώ από 57,28 δισ. ευρώ τον Μάρτιο.
Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο οι εισπράξεις στα δημόσια ταμεία νέων ληξιπρόθεσμων χρεών διαμορφώθηκαν σε 401 εκατ. ευρώ έναντι 140 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο, ενώ των παλαιών ληξιπρόθεσμων οφειλών διαμορφώθηκαν σε 754 εκατ. ευρώ έναντι 606 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο.
Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει επίσης πως τον Απρίλιο ένας στους τέσσερις ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες δεν υπέβαλε περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ και δεν απέδωσε τον φόρο στο Δημόσιο. 
Τον μήνα αυτόν θα έπρεπε να υποβληθούν συνολικά 108.100 δηλώσεις ΦΠΑ αλλά υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα μόνο 82.755 δηλώσεις που σημαίνει ότι δεν υπέβαλαν δήλωση 25.345 υπόχρεοι.
http://www.oparlapipas.com
Posted: 22 May 2013 03:07 PM PDT

Είναι πρωτοφανές αυτό που έγινε με τον κ. Δραγασάκη, ο οποίος εκτελούσε χρέη προέδρου του κοινοβουλίου, την περασμένη εβδομάδα. 
Ο κ. Δραγασάκης με σκοπιμότητα και δόλο προκάλεσε σύγκρουση με την Χρυσή Αυγή με μοναδικό σκοπό την κινητοποίηση των πιο αντιδραστικών διατάξεων του κανονισμού της Βουλής. Άρθρα (77-81) που η αριστερά και οι δημοκρατικές δυνάμεις σ' ολόκληρη την μεταπολεμική πορεία αυτού του τόπου κατάγγελλαν ότι κατοχυρώνουν την αυθαιρεσία του προεδρεύοντος του κοινοβουλίου. 
Άρθρα που ποτέ ξανά – τουλάχιστον στην μεταπολίτευση – δεν χρησιμοποιήθηκαν στο κοινοβούλιο.

Μάλιστα ο κ. Δραγασάκης έφτασε στο σημείο να καλεί επανειλημμένα τον φρούραρχο της Βουλής να παρέμβει εναντίον βουλευτών. Αυτό δεν έχει συμβεί ούτε την εποχή των Ιουλιανών όπου οι καρεκλιές μεταξύ βουλευτών ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

Καταλαβαίνουμε τι έκανε ο κ. Δραγασάκης; Ζητούσε την επέμβαση ένστολων μέσα στο κοινοβούλιο. Μοναδικό γεγονός στα κοινοβουλευτικά χρονικά της χώρας. Και το έκανε κάποιος που εμφανίζεται ως αριστερός. Άραγε ποιο είναι το επόμενο βήμα; Να κληθεί η επέμβαση του στρατού;
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 May 2013 02:53 PM PDT
Ο απεσταλμένος δημοσιογράφος Έβαν Γουίλιαμς ανέφερε εισαγωγικά ότι «η άνοδος της Χρυσής Αυγής, ενός κόμματος το οποίο υποστηρίζει ανοιχτά τον αντισημιτισμό και το ''ρατσισμό ''και συνδέεται με βίαιες επιθέσεις εναντίον ατόμων που θεωρούνται μετανάστες, καταδεικνύει τις τραγικές συνέπειες του οικονομικού εξανδραποδισμού για έναν άλλοτε περήφανο λαό».
Αρχικά, προβλήθηκαν οι δράσεις της Χρυσής Αυγής, όπως η «δωρεάν διανομή τροφίμων αλλά μόνο με την επίδειξη ταυτότητας, ώστε να αποδεικνύεται η ελληνική καταγωγή των δικαιούχων, η συνδρομή στους πολίτες που τους καλούν για αντιμετώπιση και μεσολάβηση σε θέματα ασφαλείας όπως μικροκλοπές και επιθέσεις, περιστατικά τα οποία συνδέονται με μετανάστες, η αιμοδοσία των μελών του κόμματος αλλά μόνο για όσους αποδεικνύουν ότι έχουν την ελληνική υπηκοότητα και οι επιδρομές στις υπαίθριες λαϊκές αγορές και στα νοσοκομεία για τον εντοπισμό παράνομων μεταναστών, ώστε να τους οδηγήσουν στην απέλαση κλπ»
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 May 2013 05:07 PM PDT
""Ορκιζόμαστε στο όνομα του Παντοδύναμου Αλλάχ ότι δεν θα σταματήσουμε να σας πολεμάμε. "
-Δυο μουσουλμάνοι αποκεφάλισαν Βρετανό στρατιώτη σε δρόμο του Λονδίνου
-Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής εθνικής ασφαλείας, με εντολή Κάμερον
-Σοκαριστικές οι μαρτυρίες των περαστικών που είδαν την άγρια δολοφονία
- Δείτε το video με τις δηλώσεις ενός εκ των δραστών..
Ο στρατιώτης αποκεφαλίστηκε μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών, ενώ αστυνομικοί πυροβόλησαν τους δυο δράστες, οι οποίοι νοσηλεύονται σε διαφορετικά νοσοκομεία και μάλιστα ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι δράστες έμοιαζαν με μουσουλμάνοι και φώναζαν "ο Θεός είναι μεγάλος" ή όπως λένε στα αραβικά "Αλλάχ άου άκμπαρ", σύμφωνα με το BBC.
Ένας μάρτυρας ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό LBC ότι το θύμα, όπως και οι δράστες, ήταν περίπου 20 ετών και φορούσε μπλουζάκι του στρατού. "Αυτοί οι δυο ήταν τρελοί. Ήταν κτήνοι. Τον έσυραν από το πεζοδρόμιο και παράτησαν το σώμα του στη μέση του δρόμου", είπε ενώ ήταν σοκαρισμένος και από τον τρόπο που αντέδρασαν οι δράστες, αμέσως μετά την κτηνώδη – όπως τη χαρακτήρισε- πράξη τους.
"Στέκονταν, κουνώντας τα μαχαίρια και ένα όπλο και ζητούσαν από τον κόσμο να τους βγάλει φωτογραφίες, σαν να ήθελαν να βγουν στην τηλεόραση. 
Ήταν φανερό ότι αυτό που τους ενδιέφερε περισσότερο ήταν να τους βγάλουν φωτογραφίες και έτρεχαν πάνω κάτω στο δρόμο".

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 May 2013 04:33 AM PDT
ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ.
Μπράβο Πατέρες.Καιρός ήταν.Μας κάνετε υπερήφανους.
Κατεβείτε 10.000 κληρικοί στους δρόμους.Μπροστά οι παπάδες και οι παπαδιές και πίσω ο λαός.Βρε και να κάνουν το λάθος να πειράξουν τους εκεί παπάδες θα γίνει χαμός.
ΕΣΕΙΣ μπορείτε να διώξετε τους ΝέοΟθωμανούς, που απομυζούν το αίμα του λαού.Μπορείτε. Μιμηθείτε τους Γεωργιανούς.
Σε μια νύχτα μπορείτε να γκρεμίσετε την ...Λερναία Ύδρα των Προσκυνημένων και ξευτελισμένων και δωσίλογων πολιτικών.
Σταματήστε την τυραννία του λαού. Και από πίσω θα ακολουθήσει και ο κόσμος να είστε σίγουροι.
Άδειασαν οι Εκκλησιές.Κατεβείτε στους δρόμους για να γεμίσουν και πάλι οι εκκλησιές.Οι τύραννοι στην κρεμάλα.
Πρέπει οι 10.000 κληρικοί να μπείτε στην καταληφθείσα Βουλή, για να διώξετε τους ματσατους και χλιδατους βολεμένους και Προσκυνημένους πολιτικούς.Πατέρες φτάνουν οι πολλές τελετές.ΤΩΡΑ στα ΟΠΛΑ. 
Η δε εικόνα των ρασοφόρων να πρωτοστατούν σε διαμαρτυρίες εναντίον της φίμωσης της δημοκρατίας, μας γεμίζει υπερηφάνεια!  
Και καταξεφτιλίζει τους δήθεν «δημοκράτες» υβριστές τους, που έβγαλαν...αφρούς από αυτήν!!! 
ΕΥΓΕ στον Σεβασμιώτατο Καλαβρύτων Αμβρόσιο!!! 
Την ώρα που όλοι μας καθόμαστε αναπαυτικά στους καναπέδες μας, εκείνος χτυπά πένθιμα τις καμπάνες των εκκλησιών στα Καλάβρυτα κι έστειλε τους ιερείς της Μητρόπολής του να διαμαρτυρηθούν! 
Μήπως θά' πρεπε και άλλοι Μητροπολίτες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του; 
Κι όλοι μαζί, Κλήρος και Λαός, να διαδηλώσουν εναντίον του εν λόγω νομοσχεδίου;
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΛΑΟΣΥΝΑΞΕΙΣ;


http://www.pentapostagma.gr
Posted: 22 May 2013 04:07 AM PDT
Μια χαρά ήτανε ντυμένη η κοπέλα.
Από ότι είπε η ίδια τους πείραξε το παπαγαλάκι στην μπλούζα και το χρώμα της φούστας. Κάνανε συνειρμούς οι γελοίοι.
Δέχθηκε αυστηρή σύσταση για την πράσινη φούστα και την «παρδαλή» μπλούζα λες και είναι ανήλικη από τους καραγκιόζηδες.
Συστάσεις για τις ενδυματολογικές επιλογές των βουλευτών έκανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Καλαντζής, με αφορμή την εμφάνιση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.
Η κ. Ραχήλ ανέβηκε στο βήμα της Βουλής φορώντας μία πράσινη φούστα και μπλούζα στην οποία απεικονιζόταν μία γυναικεία μορφή.
«Στο πλαίσιο των αποφάσεων των Προέδρων πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην εμφάνισή μας, γιατί μας παρακολουθούν», σχολίασε ο Γ. Καλαντζής και πρόσθεσε με νόημα:
«Η εμφάνισή μας μπορεί να μην χαρακτηρίζει την πολιτική μας κουλτούρα, αλλά ας προσέχουμε ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζει το θέρος».
Posted: 22 May 2013 03:54 AM PDT
Αυτό ας γίνει μάθημα και για την Ελλάδα. Από την στιγμή που κατέρρευσε ο "Γεωργιανός Παπανδρέου" και μπήκε φυλακή ο πρωθυπουργός του, οι Γεωργιανοί προσπαθούν να σβήσουν ότι τους θυμίζει την καταστροφική περίοδο διακυβέρνησης του, όπου η χώρα είχε γίνει έρμαιο του Σόρος.
Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε και η παρέλαση Gay Pride που στα μάτια των πολιτών είναι ένα απομεινάρι της προηγούμενης φασιστικής διακυβέρνησης Σαακασβίλι. Χιλιάδες πλήθους λοιπόν όρμησαν και λίντσαραν τους διοργανωτές ακυρώνοντας την εκδήλωση. 
Όσο ο Σαακασβίλι παραμένει ελεύθερος, η κοινωνία θα εκτονώνεται με λάθος τρόπους. 
Ας πάρουν τον μήνυμα και στην Ελλάδα, ώστε να αποφύγουμε τέτοια θλιβερά φαινόμενα. 
olympia
http://thesecretrealtruth.blogspot.com
Posted: 22 May 2013 03:48 AM PDT
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης | Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία μια φωτογραφία που αναρτήθηκε σε μια τουρκική ιστοσελίδα και δείχνει τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τον ιδρυτή της σύγχρονης τουρκικής δημοκρατίας σε μια χαρακτηριστική σκηνή σε κάποια πλαζ να κοιτάζει σε στάση που δημιουργεί την εντύπωση ότι δεν ήταν και… πολύ άντρας!
Η αναφορά στην φωτογραφία αυτή που συνοδεύεται από... την άποψη ότι ο Κεμάλ μπορεί να ήταν ομοφυλόφιλος, ήδη έχει περάσει και σε μερίδα του τουρκικού τύπου προκαλώντας κυριολεκτικά σεισμό καθώς όπως είναι γνωστό ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού της σύγχρονης Τουρκίας είναι ο Κεμάλ Ατατούρκ τον οποίο οι Τούρκοι έχουν θεοποιήσει σε βαθμό που θα ζήλευαν στο παρελθόν πολλοί άλλοι δικτάτορες όπως οι Χίτλερ, Μάο, Στάλιν, κλπ.
Το εντυπωσιακό είναι πως η άποψη αυτή, ότι δηλαδή ο ιδρυτής της σύγχρονης Τουρκίας μπορεί να ήταν gay και η οποία αναδημοσιεύτηκε και στην τουρκική εφημερίδα Habertürk, ενώ καταγγέλθηκε στις δικαστικές αρχές σε πρώτη φάση ο εισαγγελέας αποφάνθηκε ότι δεν χρειάζεται να ασκήσει δίωξη και ότι η φωτογραφία καλύπτεται νομικά από τον νόμο περί τύπου. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 May 2013 03:44 AM PDT
Συκλόνιζει το Αγρίνιο η δολοφονία 53χρονης γυναίκας από τον ίδιο τον ανήλικο γιο της.
Το φονικό έγινε στις.....2:15 τα ξημερώματα στον Άγιο Κωνσταντίνο στην οδό Ιωνίας.
Ο μαθητής τρίτης Λυκείου, σύμφωνα με το agrinionews μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο τρεις φορές -στο στήθος, την ομοπλάτη και τον αντίχειρα- τη μητέρα του προκαλώντας της ακαραίο θάνατο την ώρα μάλιστα που ο πατέρας ήταν στο σπίτι, κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της, 
Σοκάρει επίσης η ομολογία του ανήλικου πως αφορμή για το φονικό ήταν η παρατήρησή της μητέρας του να κλεισει την τηλεόραση.
Ο μαθητής συνελήφθη και την προανάκριση ενεργεί η Ασφάλεια Αγρινίου.
Posted: 22 May 2013 03:33 AM PDT
Τον φωνάζουν "Terminator" και όχι άδικα. Ο λόγος για έναν Ρώσο στρατιώτη που του βγάζουν σφαίρα από το μέτωπο με πένσα και αυτός χαμογελά στο φακό (Vid)
Με τη βοήθεια μιας πένσας αφαίρεσαν την σφαίρα από το μέτωπο ενός Ρώσου στρατιώτη
Ο "Terminator" δέχθηκε τη σφαίρα ενός Καλάσνικοφ από διασταυρούμενα πυρά μεταξύ Ρώσων και Τσετσένων.
Στο βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο ο άνδρας φαίνεται απτόητος κατά τη διάρκεια της " εγχείρησης" καθώς κάποιος φίλος του αφαιρεί τη σφαίρα από το μέτωπό του χωρίς ιατρικό εξοπλισμό.
Το βίντεο κατά πάσα πιθανότητα έχει γυριστεί κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Τσετσενία το 2000, ωστόσο τώρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Russian Soldier Smiles For The Camera As A... από stefanelonikitelo
http://a-pistefto.blogspot.gr
Posted: 22 May 2013 03:25 AM PDT
Κάλιο αργά παρά ποτέ…Λέτε να ξυπνάνε σιγά σιγά τα πρόβατα;
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης (23/05) έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο, από το συνδικαλιστικό κίνημα των αστυνομικών.
Με αυτό τον τρόπο θα διαμαρτυρηθούν για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις Σκουριές και τους έχει φέρει ανάμεσα στο μεταλλείο χρυσού και στους κατοίκους που αντιδρούν.
"Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι το θέμα στις Σκουριές Χαλκιδικής δεν είναι θέμα της αστυνομίας. Πρέπει οι συνάδελφοι να διασφαλιστούν, από κάθε πλευρά, για τη σωματική τους ακεραιότητα, προκειμένου να μπορούν να επιστρέφουν στις οικογένειες τους" αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, η οποία θα δώσει το παρών στη συγκέντρωση.

Posted: 22 May 2013 03:15 AM PDT
Την απαρχή των εγκληματικών χειρισμών του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου αναφορικά με την λίστα Λαγκάρντ αποκαλύπτουν τα νέα έγγραφα που απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας.
Όπως προκύπτει οι Γάλλοι έστειλαν επίσημα το CD στον τότε υπουργό Οικονομικών κάνοντας χρήση της φορολογικής σύμβασης Ελλάδας – Γαλλίας για την ανταλλαγή φορολογικών πληροφοριών και όχι «άτυπα και εμπιστευτικά» όπως επίμονα ισχυριζόταν ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Πέραν αυτού στο διαβιβαστικό τους έγγραφο επισήμαιναν ότι το περιεχόμενο της λίστας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για «φορολογικούς σκοπούς» εκθέτοντας με τον τρόπο αυτό τις φαιδρές δικαιολογίες του κ. Παπακωνσταντίνου περι «παράνομου προϊόντος και άρα μη αξιοποιήσιμου»!
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.