30 Μαΐ 2013

EΛ TA NEA 29-5-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 29 May 2013 05:58 PM PDT
Τρίτη, 28 Μαΐου 2013. Ο Νίκος Χασαπόπουλος, συντάκτης της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» παρουσίασε στο κτίριο της παλιά Βουλής το βιβλίο του «Η Χρυσή Αυγή, η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια».
Ο συγγραφέας κάνει μια ανάλυση του νεοναζιστικού χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής υπογραμμίζοντας την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου μετώπου που θα διαχειριστεί πολιτικά και με προσοχή το φαινόμενο. Τόνισε επίσης την ανάγκη μηδενικής ανοχής σε κάθε έκνομη συμπεριφορά.
Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκαν πολιτικά πρόσωπα από όλους τους χώρους όπως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μ. Βορίδης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γ. Πανούσης, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη ο Αλ. Αλαβάνος, και οι Απ. Κακλαμάνης, Ι. Tραγάκης, Κ. Μπούρας, Γ. Κουτρουμάνης, Π. Τατσόπουλος Αδωνις Γεωργιάδης, Ν. Κακλαμάνης.
…Και σκέφτεται ο απλός Έλληνας πολίτης :
Πόσο επικίνδυνη τελικά είναι αυτή η Χρυσή Αυγή που για έναν κοινό πόλεμο εναντίον της ενώνονται ο Βορίδης με τον Παπαδημούλη και τον Τατσόπουλο (!!!)και ο Άδωνις με την Κανέλλη και όλο το κακό συναπάντημα του ΠΑΣΟΚ; (!!!)
Πόσο μεγαλύτερο κακό μπορεί να προξενήσει στο αμόλυντο «Δημοκρατικό» πολίτευμα της χώρας μας αυτό το φασιστικό μόρφωμα όπως την αποκαλούν οι αυτοχαρακτηριζόμενοι «Δημοκράτες»;
Γιατί έχουν σκυλιάσει όλοι και με ανελέητη προπαγάνδα προσπαθούν να μας πείσουν για την ανάγκη του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου;
Τι τους φοβίζει τόσο πολύ; Ότι θα τραβήξουν τα πάνδεινα οι ταλαίπωροι αλλοδαποί από την Χρυσή Αυγή ή ότι όλοι εμείς οι αφελείς Έλληνες θα γίνουμε νοσταλγοί του Χίτλερ;

Από τι θέλουν τόσο πολύ να μας προστατέψουν οι αριστεροί και δεξιοί «σωτήρες» μας;
Μήπως…

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 May 2013 04:50 PM PDT
Posted: 29 May 2013 04:46 PM PDT
Posted: 29 May 2013 04:43 PM PDT
Posted: 29 May 2013 04:39 PM PDT
Ο Tyler James Deutsch από την Ουάσινγκτον εμφανίστηκε στην αίθουσα δικαστηρίου στην Tacoma κατηγορούμενος για παραμέληση και κακοποίηση ανηλίκου.
Ο 25χρονος πατέρας είχε βάλει την μόλις 6 εβδομάδων κόρη του μέσα στην… κατάψυξη, για να σταματήσει να κλαίει και να την πάρει ο ύπνος!
Ο ίδιος δήλωσε αθώος στις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ το δικαστήριο όρισε εγγύηση για την απελευθέρωσή του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε 1 εκατομμύριο δολάρια.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο νεαρός πατέρας αποκοιμήθηκε ξεχνώντας το παιδί του την κατάψυξη το περασμένο Σάββατο. Ξύπνησε μια ώρα μετά και το έβγαλε από εκεί, μόνο όταν αντιλήφθηκε ότι το αναζητούσε τρομαγμένη η 22χρονη μητέρα του, η οποία είχε επιστρέψει στο σπίτι, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.
Η μητέρα του παιδιού προσπάθησε να ειδοποιήσει τις αρχές και τότε εκείνος της άρπαξε το τηλέφωνο από τα χέρια. Η μητέρα άρπαξε το παιδί της και έτρεξε στους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.
Η θερμοκρασία του παιδιού είχε πέσει στους 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ είχε υποστεί κάταγμα στο ένα του χέρι και πόδι, ενώ είχαν δημιουργηθεί φουσκάλες στα πόδια της και είχε και ένα τραύμα στο κεφάλι.
Οι γιατροί εμφανίζονται καθησυχαστικοί για την κατάσταση της υγείας της, εκτιμώντας ότι θα αναρρώσει πλήρως.
Ο ασυνείδητος πατέρας ενδέχεται να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή, καθώς οι πράξεις του επισύρουν την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.
Posted: 29 May 2013 04:37 PM PDT
Άσκηση εξάλειψης αεροπρογεφυρώματος από εθνοφύλακες στη Θράκη.
Την ώρα που οι "φίλοι και σύμμαχοι" κάνουν επίδειξη θράσους, με "αβλαβείς" διελεύσεις ως τη Σίφνο και υποδείξεις για τις εκδηλώσεις μνήμης των γενοκτονιών που διέπραξε η χώρα τους, κάποιοι Έλληνες ασκούνται για να δώσουν σκληρό μάθημα στους θρασείς, όταν έρθει η ώρα...
Η άσκηση έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης, και περιλάμβανε δοκιμή υφιστάμενων σχεδίων επίταξης πολιτικών οχημάτων για τη χρήση τους από μονάδες εθνοφυλακής.
Το σενάριο της άσκησης ήταν ρεαλιστικό και αφορούσε εξάλειψη αεροπρογεφυρώματος, καθώς συγκεκριμένες περιοχές της Θράκης κρίνονται κατάλληλες για τουρκική αεραπόβαση στα νώτα της ελληνικής διάταξης. 
Το φρόνημα των εθνοφυλάκων που προσήλθαν να εκπαιδευτούν ήταν υψηλό, όπως προκύπτει και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν...
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 May 2013 03:48 PM PDT
Οι φωτό είναι από τις κηδείες τους...
Στην Συρία, οι Χριστιανοί δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα της επιβίωσης απέναντι στους ισλαμιστές, έχοντας βάλει σε δεύτερη μοίρα τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν από το μπααθικό καθεστώς το Μπασάρ Αλ Άσαντ και έχουν οργανώσει πολιτοφυλακές συντασσόμενοι με τον τακτικό Στρατό.
Την περασμένη Δευτέρα εκατοντάδες Χριστιανοί, μεταξύ των οποίων γυναίκες, ηλικιωμένοι και νεογέννητα σφαγιάστηκαν στο χωριό al-Duvair, στα σύνορα της Συρίας με το Λίβανο κοντά στην πόλη Χομς.
Περίπου 350 μισθοφόροι αντάρτες μπήκαν στο χωριό και άρχισαν να σπάνε τις πόρτες, πολυβολώντας μέσα στα σπίτια των χριστιανών. Όσους γλίτωσαν από το πρώτο κύμα δολοφονιών τους συγκέντρωσαν στην κεντρική πλατεία και τους εκτέλεσαν.
Πηγές του συριακού Στρατού αναφέρουν ότι μεταξύ των επιτιθέμενων ήταν και ένα μεγάλο τμήμα σουνιτών ισλαμιστών Τούρκων μισθοφόρων και Τσετσένων.
Posted: 29 May 2013 03:47 PM PDT
Κανείς δεν γνωρίζει, μέχρι αυτή την ώρα, πού βρίσκεται η 13χρονη Χριστίνα που εξαφανίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από το σπίτι όπου έμενε με τη γιαγιά της, στα Σπάτα.
Το κορίτσι, μαθήτρια της 1ης Γυμνασίου, έφυγε από το σπίτι της γύρω στις 9 παρά τέτατρτο το βράδυ της 26ης Μαίου και από τότε παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της οικογένειάς της δεν έχει, ακόμη, εμφανιστεί.
Η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας – ειδικά των Σπάτων – βοήθησε πάρα πολύ να εντοπιστούν ίχνη της Χριστίνας στην ευρύτερη περιοχή του νομού Καβάλας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr, το κορίτσι το έπεισε ένας 23χρονος αλβανικής καταγωγής να τον ακολουθήσει για να του προσφέρει τη «μεγάλη ζωής». Συνομιλούσαν συχνά – πυκνά μέσω facebook και ο νεαρός κατάφερε να το πείσει να πάει κοντά του.
Posted: 29 May 2013 03:58 PM PDT
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. 
Οι Σύριοι έδωσαν στην δημοσιότητα δύο διαβατήρια, ενώ την ίδια στιγμή κατέλαβαν και το τελευταίο προπύργιο των εισβολέων στο Qusair, χωρις να ανακοινώσουν τον αριθμό των νεκρών ανταρτών. 
Οι πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για συντριπτικό χτύπημα αφού στην πόλη είχαν εγκλωβιστεί πάνω από 2500 ισλαμοφασίστες.
Προφανώς η ανακοίνωση άρσης του εμπάργκο από την δολοφονική ΕΕ ήταν για να ισοσκελίσει τις απώλειες οπλισμού που κατασχέθηκαν από τον Συριακό στρατό.
http://olympia.gr
Posted: 29 May 2013 03:16 PM PDT
Η στήλη στέκει μπροστά στο κτίριο της ΔΕΗ της Αγίου Δημητρίου, αθέατη θαρρείς. Τόσο που διασχίζοντας το πεζοδρόμιο κινδυνεύεις να πέσεις επάνω της.
Και ίσως η σύγκρουση μαζί της να είναι και ο μόνος τρόπος για να την προσέξεις. Στο χρώμα που παίρνει η πέτρα όταν βρίσκεται εκτεθειμένη για αιώνες στην ύπαιθρο και αργότερα στα καυσαέρια, έχει αποκτήσει ένα φυσικό καμουφλάζ που την κάνει να διατηρείται απαρατήρητη. Στο σημείο που βρίσκεται κανείς από τους δημάρχους που πέρασαν από την δημαρχιακό θώκο δεν επιχείρησε να την αναδείξει και παραμένει άγνωστη στους περισσότερους πολίτες, ακόμα κι αυτούς που κατοικούν στη γειτονιά. Και ρωτήσαμε αρκετούς.
Και όμως... Πρόκειται για το μοναδικό ελληνιστικό μνημείο που διασώζεται στην Θεσσαλονίκη. Ο θρύλος λέει ότι κάποτε επί τουρκοκρατίας γέμισε η πόλη φίδια, τα οποία παρατηρήθηκε να συγκεντρώνονται γύρω της λες και είχαν ξεπεταχτεί από τα σωθικά της. 
Και τα φίδια δήλωναν την παρουσία του κακού για τις δοξασίες της εποχής. Έτσι απέκτησε και την όνομα «Στήλη των Όφεων». 
Αυτό το περιστατικό συνέβη τον προ προηγούμενο αιώνα και θορύβησε τόσο τους κατοίκους που κάλεσαν αρχικά έναν ραβίνο που δεν κατάφερε να τα απομακρύνει και μετά έναν εξορκιστή χότζα, ο οποίος και κατάφερε να τρέψει σε φυγή τα ερπετά, χρησιμοποιώντας τις μαγικές του δυνάμεις. Έτσι τουλάχιστον λέει ο μύθος!
Η κολόνα αυτή, ίσως να αποτελούσε πολύ παλιότερα μέρος κάποιου δημόσιου πιθανόν κτιρίου. 
Η στήλη ήταν τοποθετημένη σε βάθρο πέντε βαθμίδων. Με τις αλλεπάλληλες εργασίες ευθυγράμμισης του οδοστρώματος σταδιακά το βάθρο της στήλης καλύφθηκε, ενώ είχε ύψος 1,60 μέτρα και η στήλη 2,80 με 3,20 μέτρα.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 May 2013 03:06 PM PDT
Posted: 29 May 2013 03:02 PM PDT
Ο "αντιρατσιστικός" νόμος ποινικοποιεί την σκέψη, καταπατά την ελευθερία του λόγου, φιμώνει την αλήθεια.
Οι ιδέες δεν φυλακίζονται!
Δείτε το βίντεο...

http://www.eglimatikotita.gr
Posted: 29 May 2013 02:44 PM PDT
panthers1369833653Την ύπαρξη οργάνωσης αυτοάμυνας με σκοπό την προστασία των μεταναστών από ρατσιστικές επιθέσεις υπό το όνομα «Μαύροι Πάνθηρες» επιβεβαίωσε ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου Channel 4.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάτοικοι της πρωτεύουσας που στοχοποιούνται από ρατσιστές λόγω της διαφορετικότητάς τους έχουν πλέον οργανωθεί και περιπολούν τις γειτονιές τους τα βράδια. Χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα και τα social media για να ενημερώνουν και αντιδρούν σε περιπτώσεις επιθέσεων.
Ο Michael Chege (φωτο), μέλος των «Μαύρων Πανθήρων» είπε στον ανταποκριτή του βρετανικού δικτύου: «Είμαι μέλος των "Μαύρων Πανθήρων" και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Δίνω (στη Χρυσή Αυγή) μία σαφή προειδοποίηση: μην ενοχλείτε τους μαύρους, με κανένα τρόπο. Το εννοώ» και συμπλήρωσε πως «θα τους εξοντώσουμε».
«Δεν φοβάμαι αυτή τη νεοναζιστική, ηλίθια ομάδα», συνεχίζει ο Chege. «Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο συνετρίβησαν. Στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, θα τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης.  Θέλουν να κάνουν ό,τι έκανε και ο Χίτλερ. Ας το δοκιμάσουν. Θα έχουν την ίδια μοίρα και ακόμα χειρότερη», καταλήγει.
Όπως ανέφερε στη συνέντευξή του ο 28χρονος Chege, είναι γεννημένος στην Κένυα και μετακόμισε στην Ελλάδα σε ηλικία 8 μηνών, ωστόσο έχει ακόμα προβλήματα και πρέπει να κουβαλάει συνεχώς μαζί του μία τσάντα γεμάτη έγγραφα, προκειμένου να μπορεί να αποδείξει πως βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα.
Στο εκτενές ρεπορτάζ του Channel 4 γίνεται ακόμα λόγος για την αντιμετώπιση των μεταναστών από την αστυνομία αλλά και για την δράση της Χρυσής Αυγής με μαρτυρίες ατόμων που δέχτηκαν επιθέσεις.
Υ.Γ.: Υπενθυμίζεται ότι οι «Μαύροι Πάνθηρες» ήταν μία επαναστατική, αφροαμερικανική,  οργάνωση, που έδρασε στις Η.Π.Α από το 1968 ως το 1982. Στόχος της ήταν η προστασία της Αφροαμερικανικής κοινότητας από την αστυνομική βαρβαρότητα. Οι συγκρούσεις με την αστυνομία υπήρξαν πολλές και σφοδρές. Η αμερικανική αστυνομία σκότωσε συνολικά 34 μέλη της.
Ακολουθεί το ρεπορτάζ του βρετανικού Channel 4:
Posted: 29 May 2013 02:41 PM PDT
2 Οκτωβρίου 2012.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είχε φιλοξενήσει-μετά τα επεισόδια που είχαν γίνει στην οδό Νιόβης έξω από την Τανζανική Κοινότητα που την είχαν σπάσει οι "ρατσιστές"-τον νεαρό Μιχάλη Τσέγκε που από όσα πληροφορηθήκαμε δίνει συνεντεύξεις σε βρετανικά δίκτυα και αναφέρει ότι θα υπάρξει απάντηση από το σώμα που λέγεται "Μαύροι Πάνθηρες" στα "τάγματα εφόδου" που προστατεύει η "Χρυσή Αυγή". 

Τότε, 1 χρόνο πριν, είχε βγει στον αέρα και ο ίδιος ο γγ του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος με τον "Μαύρο Πάνθηρα" για να απαντήσει στις κατηγορίες του Μιχάλη για το "ξύλο που είχε καταγγείλει ότι είχε φάει μέσα σε λεωφορείο από Χρυσαυγίτες".
Posted: 29 May 2013 02:23 PM PDT
Ο κόσμος εξελίσσεται και οι τεχνολογίες που εφαρμόζονται με επιτυχία στην βιομηχανία μεταφέρονται αμέσως και σε άλλες ανθρώπινες δραστηριότητες. Μέχρι πρόσφατα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε barcode στα προϊόντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Από του χρόνου μπορεί αυτά να αντικαταστήσουν τις ...πινακίδες των αυτοκινήτων μας!
Το Βέλγιο πρωτοπορεί και εξετάζει το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τηςπινακίδες στα αυτοκίνητα με barcode ήδη από του χρόνου. Το barcode θα βρίσκεται εκτός από το μπροστινό και πίσω μέρος του αυτοκινήτου εκεί που τώρα βρίσκεται η κανονική πινακίδα και στη οροφή για να μπορεί να σκανάρεται από δορυφόρο. Και αν το εφαρμόσει από το 2014 σίγουρα θα ακολουθήσουν και οι άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πολλές μεγάλες πόλεις στον κόσμο διαθέτουν αστυνομικά ελικόπτερα το οποία παρακολουθούν την κίνηση στους δρόμους, και ενημερώνουν της επίγειες δυνάμεις της αστυνομίας για ενδεχόμενα προβλήματα. Επίσης συχνά στην τηλεόραση βλέπουμε καταδίωξη υπόπτων από ελικόπτερα της αστυνομίας αλλά και τηλεοπτικών καναλιών σε μεγάλες Αμερικανικές πόλεις. Αν εφαρμοστή η χρήση barcode στα αυτοκίνητα οι αρχές υπόσχονται να έχουν καλύτερο και αμεσότερο έλεγχο στην χαώδη κίνηση των μεγαλουπόλεων.
Έτσι τώρα με την χρήση barcode θα μπορεί να γίνεται έλεγχος του αυτοκινήτου μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Εκτός από τον αριθμό στην πινακίδα προβλέπεται στο barcode που θα έχει διαστάσεις 50χ50 πόντους να περιέχονται και άλλες σημαντικές πληροφορίες γύρω από το αυτοκίνητο, όπως ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του, αριθμός πλαισίου, εργοστασιακά στοιχεία του αυτοκινήτου αλλά και ενδεχόμενες παραβάσεις του. Έτσι αν σας σταματήσει η αστυνομία για έλεγχο ρουτίνας σκανάροντας το barcode θα βλέπει αμέσως σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο αλλά και αν υπάρχουν παραβάσεις. 

Το barcode θα είναι κατασκευασμένο από υλικά που αντέχουν σε εξωτερική καταπόνηση και θα μπορεί να ανιχνεύεται από τους δορυφόρους κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 May 2013 02:11 PM PDT
Το 'Hub', ένα καλωδιακό κανάλι για τα παιδιά που ανήκει στο Discovery και στοHasbro, ελπίζει ότι το νέο καρτούν«SheZow» μπορεί να φέρει επιτυχία στο κανάλι.
Το Hub προσπαθεί σκληρά να κερδίσει τους τηλεθεατές από το ντεμπούτο του το 2010 και πιστεύει ότι θα το πετύχει παρουσιάζοντας ένα καρτούν όπου ο «ήρωας» είναι ένα 12χρονο αγόρι που ονομάζεται "Guy" ("τύπος") και που μεταμορφώνεται σε θηλυκό superhero, ντυμένο με μια μωβ φούστα και κάπα, ροζ γάντια και λευκές γυναικείες μπότες.
Για να γίνει θηλυκός superhero, ο 'Guy' χρησιμοποιεί το μαγικό δαχτυλίδι του και λέει αυτά τα λόγια "You go girl!"
«Όταν άκουσα για πρώτη φορά για αυτή την παράσταση, η αντίδρασή μου ήταν "τρελάθηκες;" Τότε το είδα και σκέφτηκα, "Απλά είναι αστείο", λέει ηMargaret Loesch, διευθύνων σύμβουλος της Hub, στους Times του Λος Άντζελες.
Το κοινό στο οποίο απευθύνεται το Hub είναι παιδιά ηλικίας δύο έως έντεκα χρονών.
Δείτε το βίντεο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
Posted: 29 May 2013 12:48 PM PDT
Δοκιμές μεγάλης κλίμακας για το μέλι στα σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ αποκαλύπτουν ότι περίπου το 75 τοις εκατό του μελιού στην αγορά δεν είναι καν πραγματικό.
Σύμφωνα με έρευνα της ασφάλειας των Τροφίμων , το σημερινό μαζικό παραχθέν μέλι είναι συχνά κενό απο πραγματική γύρη, που υποβάλλεται σε επεξεργασία τεχνητά απο την Κίνα. 
Οι εμπειρογνώμονες παραγωγής μελιού και η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας συμφωνούν ότι το πραγματικό μέλι πρέπει να περιέχει αληθινά μικροσκοπικά σωματίδια γύρης για να θεωρηθεί γνήσιο.
Ενα μεγάλο μέρος του μελιού που βρίσκεται στα ράφια των σούπερ μάρκετ προέρχεται από μια υπερβολική διαδικασία φιλτραρίσματος που θερμαίνει το μέλι στις υψηλές θερμοκρασίες, αναγκάζοντας την φυσική ουσία σε υψηλή πίεση μέσα από εξαιρετικά μικρά φίλτρα την απομάκρυνση της γύρης.
Με τον τρόπο αυτό, οι κατασκευαστές αποκρύπτουν την ταυτότητα της πηγής του μελιού, η οποία είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται από τους Κινέζους, οι οποίοι έχουν πετάξει παράνομα τόνους μελιού στην αγορά των ΗΠΑ για χρόνια. 
Οι Κινέζοι είναι υπεύθυνοι για την ρίψη επικίνδυνων αντιβιοτικών, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και άφθονα ποσά βαριών μετάλλων στα εισαγόμενα προϊόντα μελιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.