27 Μαΐ 2013

EΛ TA NEA 25-5-13

Posted: 25 May 2013 05:25 PM PDT
O Zhou Ting-Jue είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος μάστερ του Qigong, του Tai Chi και του Kung Fu, ο οποίος έχει αφήσει ολόκληρο τον κόσμο άναυδο με τη μοναδική ικανότητά του να παράγει και να εκπέμπει υπερβολικά υψηλή θερμότητα από τα χείρα του, σε σημείο ώστε να μπορεί να ανάβει κεριά από απόσταση τριών μέτρων αποκλειστικά και μόνο με τις παλάμες του - ένα φαινόμενο γνωστό ως πυροκίνηση.
Ο 79χρονος μάστερ Zhou, γνωστός επίσης υπό το όνομα «Το κόσμημα της Κίνας», έχει παρουσιαστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές ανά τον κόσμο, ενώ οι ικανότητές του έχουν μελετηθεί και επαληθευτεί από πολλούς επιστήμονες εδώ και δεκαετίες.
Σε εκείνον και στις θεραπευτικές ιδιότητές του έχουν προστρέξει πολλοί γνωστοί, όπως ο Δαλάι Λάμα, ολυμπιονίκες, διασημότητες, ακόμη και μέλη της ομάδας καλαθοσφαίρισης των LA Lakers για μία ευρεία γκάμα προβλημάτων υγείας και συμπτωμάτων, από καρκίνους μέχρι μυϊκούς και σκελετικούς τραυματισμούς. Η Κίνα τον έχει ανακηρύξει σε εθνικό θησαυρό.
Posted: 25 May 2013 12:57 PM PDT
Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στο Παρίσι, όταν ένας γάλλος στρατιώτης που πραγματοποιούσε περιπολία μαχαιρώθηκε στο λαιμό από έναν άνδρα ο οποίος, θεωρείται ότι είναι Βορειοαφρικανικής καταγωγής .
Ο στρατιώτης τραυματίστηκε, ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στο Reuters.
Η γαλλική εφημερίδα Le Parisien αναφέρει, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, ότι ο δράστης ήταν άντρας με μούσι, περίπου 30 ετών, οποίος φορούσε κάτω από το τζάκετ του, ένα ρούχο αραβικού τύπου.

The Associated Press reports that a 23-year-old French soldier was stabbed in the throat in a shopping area just outside of Paris;
The soldier was patrolling in uniform with two other men as part of France's Vigipirate anti-terrorist surveillance plan when he was approached from behind around 1800 p.m. and stabbed in the neck with a knife or a box-cutter.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 May 2013 12:46 PM PDT
Πέντε νεαρά κορίτσια
της ενάτης τάξης από τη ανία, δημιούργησαν πρόσφατα ένα 
επιστημονικό πείραμα που έχει προκαλέσει σάλο στην επιστημονική κοινότητα.
Ξεκίνησαν με μια παρατήρηση και μια ερώτηση.
Τα κορίτσια παρατήρησαν ότι αν κοιμόταν με τα κινητά τους τηλέφωνα κοντά στο κεφάλι τους τη νύχτα, είχαν συχνά δυσκολία συγκέντρωσης στο σχολείο την επόμενη μέρα. Ήθελαν να δοκιμάσουν την επίδραση της ακτινοβολίας των κινητών τηλεφώνων για τους ανθρώπους , αλλά το σχολείο τους, στο Hjallerup School στη Δανία, δεν έχουν τον εξοπλισμό για να χειριστούν ένα τέτοιο πείραμα. Έτσι αντ' αυτού, τα κορίτσια, σχεδίασαν ένα πείραμα που θα δοκίμαζαν την επίδραση της ακτινοβολίας των κινητών τηλεφώνων σε ένα φυτό.
Οι μαθητές τοποθέτησαν έξι δίσκους που γέμισαν με ένα είδος κάρδαμου, σε ένα δωμάτιο χωρίς ακτινοβολία, και έξι δίσκους με σπόρους σε ένα άλλο δωμάτιο δίπλα σε δύο δρομολογητές που σύμφωνα με τους υπολογισμούς των κοριτσιών, εκπέμπουν το ίδιο είδος ακτινοβολίας όπως ένα συνηθισμένο κινητό τηλέφωνο.
Τις επόμενες 12 ημέρες, τα κορίτσια παρατήρησαν, μέτρησαν, ζύγισαν και φωτογράφησαν τα αποτελέσματά τους. Παρά το γεγονός ότι μέχρι το τέλος του πειράματος, τα αποτελέσματα ήταν ολοφάνερα - οι σπόροι από κάρδαμο που τοποθετήθηκαν κοντά στο router δεν είχαν μεγαλώσει. Πολλοί από αυτούς ήταν εντελώς νεκροί. Ενώ οι σπόροι από κάρδαμο που φυτεύτηκαν στο άλλο δωμάτιο, μακριά από τα routers, άνθισαν.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 May 2013 08:08 AM PDT
Αυτή είναι η συγκλονιστική ιστορία του δολοφόνου αθώων ανθρώπων, ο οποίος έπειτα από 2 χρόνια επέστρεψε από το Αφγανιστάν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
O Γουίλιαμ Άνταμς, είναι αντισυνταγματάρχης των Αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν. Το Αφγανιστάν βρίσκεται από το 2001 υπό Αμερικανική κατοχή, στα πλαίσια του προγράμματος "διαρκής ελευθερία", που έγινε για τον εντοπισμό του Μπιν Λάντεν, άλλων υψηλόβαθμων στελεχών της Αλ Κάιντα, του άγιου δισκοπότηρου και των πυρηνικών του Σαντάμ. Δε βρήκαν τίποτα από αυτά.
Σήμερα, αποτελεί μια πρώτης τάξεως στρατιωτική βάση, καθώς και τη νούμερο ένα παραγωγό χώρα οπίου στον κόσμο. (περισσότερα εδώ )
Ο οικογενειάρχης λοιπόν, Γουίλιαμ Άνταμς, αποφάσισε να μεταβεί μόλις 10.553.88 χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα του, ώστε να την προστατέψει σκοτώνοντας άντρες, γυναίκες και παιδιά από το Αφγανιστάν, προστατεύοντας τις αμερικανικών συμφερόντων καλλιέργειες οπίου και διασκεδάζοντας βασανίζοντας Αφγανούς στρατιώτες που θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι από την Αμερικανική κατοχή.
Όταν η θητεία του Αφγανιστάν τελείωσε, ο Γουίλιαμ Άνταμς, επέστρεψε στη χώρα του, όπου οι δολοφόνοι, οι κλέφτες και οι βασανιστές, θεωρούνται ήρωες.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 May 2013 07:17 AM PDT
Posted: 25 May 2013 06:47 AM PDT
Ένα αντίγραφο του πρώτου κόμικ του Σούπερμαν με το οποίο «παρουσιάστηκε» στο ευρύ κοινό ο σούπερ ήρωας και το...οποίο χρονολογείται από το 1938, βγαίνει σε δημοπρασία αφότου βρέθηκε μέσα στον τοίχο ενός ερειπωμένου σπιτιού σε αγροτική περιοχή της Μινεσότα.
Ο άνθρωπος που αγόρασε το σπίτι, ο Ντέιβιντ Γκονζάλες βρήκε το πρώτο αντίγραφο του πρώτου τεύχους του σούπερμαν όταν ξεκίνησε την ανακαίνιση του σπιτιού μέσα σε ένα τοίχο όπου το είχαν τοποθετήσει ως μονωτικό υλικό.
Ο 35χρονος Γκονζάλες μετά την ανακάλυψη έκανε μια μικρή έρευνα σχετικά με το κόμικ που στο εξώφυλλό του έχει τον Σούπερμαν να σηκώνει ένα αυτοκίνητο και βρήκε ότι αποτιμάται σε περισσότερα από 150.000 δολάρια.
Το συγκεκριμένο πρωτότυπο του κόμικ περιγράφεται ως το «άγιο δισκοπότηρο των κόμικ του Σούπερμαν» καθώς από τα 200.000 τυπωμένα, σώζονται μόνο 100 αντίγραφα.
Ο Γκονζάλες ένας παντρεμένος πατέρας τεσσάρων παιδιών από τη Μινεσότα κατέβαλλε 10.100 δολάρια για το σπίτι όπου βρήκε το κόμικ.
Posted: 25 May 2013 06:41 AM PDT
Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στην Γερμανία ,ώστε οι λάτρεις του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική μετάδοση του τελικού του Champions League ενδέχεται να αποτελέσουν στόχο τρομοκρατικών οργανώσεων, σύμφωνα με προειδοποιήσεις της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Δίωξης Εγκλήματος (BKA), αναφέρει σε δημοσίευμά του στην ηλεκτρονική του σελίδα το περιοδικό Spiegel.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ΒKA έχει ενδείξεις ότι ένοπλοι ισλάμστές σχεδιάζουν να επιτεθούν σε δημόσιους χώρους όπου συγκεντρώνονται οι φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα του τελικού του Champions League ανάμεσα στις δύο γερμανικές ομάδες, την Μπάγερν Μονάχου και την Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Ο επικεφαλής της BKA, Γιέργκ Ζίρκε, ενημέρωσε το υπουργείο Εσωτερικών για τα τρομοκρατικά σχέδια σε χθεσινή σύσκεψη που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το Spiegel online.
Οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου που θα συμμετάσχουν σε τέτοιες διοργανώσεις σε ολόκληρη την Γερμανία θα πρέπει να αναμένουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
http://thesecretrealtruth.blogspot.com
Posted: 25 May 2013 06:35 AM PDT
Έντονος διαπληκτισμός μεταξύ γυναικών σημειώθηκε στην Λάρισα, όταν δυο αλλοδαπές επιχείρησαν να κλέψουν προϊόντα από σούπερ-μάρκετ και έγιναν αντιληπτές από την υπεύθυνη του καταστήματος, με την οποία και συγκρούστηκαν
Χθες το απόγευμα οι δύο γυναίκες μετέβησαν στο σούπερ μάρκετ κι ...αφαίρεσαν προϊόντα, τα οποία τοποθέτησαν μέσα σε γυναικεία τσάντα. 
Κατά την έξοδό τους όμως, από το κατάστημα έγιναν αντιληπτές από τη 46χρονη υπεύθυνη του καταστήματος, στην οποία επιτέθηκαν, γρονθοκοπώντας την και διέφυγαν επιβιβαζόμενες σε αυτοκίνητο της 25χρονης.
Η διεύθυνση του καταστήματος κάλεσε τις αρχές ενώ οι γυναίκες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να κινούνται με το αυτοκίνητο και συνελήφθησαν. 
Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία επεστράφησαν στη 46χρονη υπεύθυνη. Επιπλέον, στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε, βρέθηκαν κι άλλα προϊόντα σούπερ μάρκετ, των οποίων η προέλευση διερευνάται.
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας οδηγήθηκαν το Σάββατο δύο αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 25 ετών και 20 ετών, οι οποίες...συνελήφθησαν για υπόθεση ληστείας προϊόντων από σούπερ μάρκετ.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 May 2013 06:28 AM PDT
Αυτή τη βδομάδα, διαλύονται οι μύθοι της…πολυπολιτισμικότητας στην Ευρώπη. 
Στη μεν Βρετανία, με τον δημόσιο αποκεφαλισμό του Βρετανού στρατιώτη (μέσα στη μέση του δρόμου!) από φανατικούς ισλαμιστές εξ' Νιγηρίας, αλλά και στην Σουηδία, στην οποία συνεχίζονται οι νυχτερινές ταραχές στα προάστια της Στοκχόλμης –που αύριο κλείνουν μια βδομάδα- με πυρπολήσεις αυτοκινήτων και κτιρίων, με πρωταγωνιστές μουσουλμάνους μετανάστες. 
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σουηδική αστυνομία έφτασε στα όριά της και ζήτησε ενισχύσεις από τον στρατό!
Και που συμβαίνουν όλα αυτά;
 

Στη Βρετανία και στη Σουηδία, χώρες με οικονομία που δουλεύει ρολόι, με μικρά ποσοστά ανεργίας, με πρότυπη κοινωνική πολιτική και με διαδικασίες «ένταξης μεταναστών» καλύτερες από παντού.
Και στις δύο περιπτώσεις, οι «ήρωες» των ταραχών είναι μουσουλμάνοι μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς. 

Κάτι που σημαίνει πως η αφομοίωσή τους δεν έγινε τελικά. Για τον απλούστατο λόγο ότι οι συγκεκριμένοι δε θέλουν να αφομοιωθούν και δε θα αφομοιωθούν εις τον αιώνα τον άπαντα!
Κι αφού οι μουσουλμάνοι δεν αφομοιώθηκαν εκεί, πως είναι δυνατόν να αφομοιωθούν εδώ, στην Ελλάδα της φτώχειας, της ανεργίας και των αυτοκτονιών; 
Γι' αυτό και είναι διαρκώς επίκαιρη η θέση της Χρυσής Αυγής για άμεση απέλασή τους. Άλλη λύση δεν υπάρχει!  
ethnikismos.net
Posted: 25 May 2013 04:45 AM PDT
Ο Φωτογράφος Andrew Schoeman φωτογράφισε τα ζώα της άγριας φύσης με φόντο ανατολή και δύση του ηλίου..το αποτέλεσμα; 
Εκπληκτικό!!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 May 2013 04:25 AM PDT
γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
Ο αντιρατσιστικός νόμος που με «επίμονη, αλαζονική αντιπατριωτική μανία» επιχειρεί να περάσει η Κεντροαριστερά έχει πολλές αθέατες πλευρές με αναπόφευκτη option στο πολιτικό μέλλον της χώρας.
Η κεντρική ιδέα του είναι να ποινικοποιήσει ότι Εθνικό, ότι Πατριωτικό.
Η κεντροαριστερά είναι σαν να λέει:
κάντε μας κυβέρνηση και αμέσως θα θεσπίσουμε αυτό το αδιάκοπο, αδίστακτο «Κυνήγι (Εθνικοπατριωτικών) Μαγισσών. Ψηφίστε μας και θα τους συντρίψουμε τους Φασίστες (βλ. κάθε Πατριώτη)».
Η ΝΔ από την άλλη «άρπαξε» αυτή την αλαζονική επίδειξη δυνάμεως και προθέσεων της κεντροαριστεράς και «χτίζει το πολιτικό της μέλλον» πάνω σε ένα άλλο μότο:
« Ο μόνος τρόπος για να σωθείτε πατριώτες κι εσείς και ότι εθνικοπατριωτικό σ' αυτόν τον τόπο είναι να μην ανέβει – πάση θυσία – η κεντροαριστερά στην κυβέρνηση. Γι' αυτό, πρώτον φροντίστε να μην πέσει η κυβέρνηση της ΝΔ και δεύτερον, φροντίστε να μας ξανααναδείξετε ως πρώτη δύναμη και στις επόμενες εκλογές»...
Και υπονοεί, «...αδιαφορώντας βεβαίως για ότι άλλο κάνει η κυβέρνηση, πχ στο κοινωνικοοικονομικό πεδίο...». Βλ. Μνημόνιο.
Πως τα κατάφεραν έτσι, αλήθεια, και βρήκαν έναν επονείδιστο νόμο που βολεύει ταυτόχρονα και τους δύο, είναι απορίας άξιον.
Όπως και να' χει όμως, είναι μια πραγματικότητα. Μια σκληρή πλην υπαρκτή πραγματικότητα.
Αν και εξοργίζει κάτι τέτοιο, δυστυχώς, είναι αλήθεια. 
Εάν βρεθεί η Αριστερά στην εξουσία, την άλλη μέρα κιόλας θα εξαπολύσει τέτοιο κυνήγι ενάντια σε κάθε τι Εθνικό και Πατριωτικό που σε ελάχιστο χρόνο η χώρα θα έχει βυθιστεί σ' έναν εμφύλιο πολύ χειρότερο από εκείνον του '50. 
Κι αυτό θα έχει περίπλοκες εξόχως τραγικές συνέπειες βεβαίως. Η χειρότερη όλων φυσικά, είναι πως κάποιοι «έξωθεν καλοθελητές» θα αρπάξουν την ευκαιρία για να μας κομματιάσουν εδαφικά.
Η Ελληνική κοινωνία λοιπόν είναι υποχρεωμένη, για λόγους «εθνικής αυτοσυντήρησης» να βρει τον τρόπο ώστε εκλογικά να μην αυτοκτονήσει. Πρώτο βασικό συμπέρασμα λοιπόν είναι, πως πρέπει απαραίτητα η κυβέρνηση να είναι χρώματος «εθνικού».
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.