29 Μαΐ 2013

EΛ TA NEA 28-5-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 29 May 2013 01:28 AM PDT
Δύο ατρόμητοι επαγγελματίες «κυνηγοί καταιγίδων» χρησιμοποίησαν ένα ειδικό θωρακισμένο όχημα προκειμένου να περάσουν μέσα από τον μαινόμενο ανεμοστρόβιλο της κομητείας Σμιθ στο Κάνσας και να καταγράψουν την εμπειρία τους....
Ο ανεμοστρόβιλος χτύπησε την περιοχή το βράδυ της Δευτέρας και οι Σιν Κάσει και Μπράντον Αιβι, οι οποίοι παρουσιάζουν την σειρά «κυνηγοί καταιγίδων» στο Discovery Channel, έκαναν μία παράτολμη απόπειρα και διέσχισαν τον ανεμοστρόβιλο μέσα σε ένα ειδικό βαρύ επαγγελματικό όχημα εξοπλισμένο με αισθητήρες και κάμερες.
Σύμφωνα με τις μετρήσεις τους, οι άνεμοι του τυφώνα ήταν μεγαλύτεροι από 240 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ όπως ανάρτησε αργότερα ο Αιβι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αυτή η καταιγίδα ήταν η ισχυρότερη της καριέρας του.
Posted: 29 May 2013 01:13 AM PDT
Μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού, οι παρουσιαστές εκπομπής στο κανάλι BNN της Ολλανδίας τηγάνισαν και έφαγαν ο ένας κομμάτι του σώματος του άλλου.
Οι παρουσιαστές Valerio Zeno και Dennis Storm αποφάσισαν- στα πλαίσια της της εκπομπής τους- να ανταποκριθούν σε μια από τις προκλήσεις του κοινού τους.. Eίχε προηγηθεί σε μικρή χειρουργική επέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ένας έκοψε ένα κομμάτι από την πίσω πλευρά του και ο άλλος από την κοιλιά του.
Όπως δήλωσαν στη συνέχεια οι ίδιοι "ήταν λίγο περίεργο να κοιτάς στα μάτια τον άλλον και να τρως το σώμα του αλλά ήταν πολύ μικρό το κομμάτι και τηγανισμένο, αποτελώντας μια μοναδική εμπειρία".
Το επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την Τετάρτη το βράδυ, όπως αναφέρει το ABC News. Σύμφωνα μάλιστα με έναν δικηγόρο, η προβολή του θα μπορούσε να δημιουργήσει νομικά προβλήματα στην παραγωγή.
Ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή:

Live κανιβαλισμοί σε τηλεοπτική εκπομπή από sunshine_i
Posted: 28 May 2013 03:49 PM PDT
Posted: 28 May 2013 03:22 PM PDT
Σε αντίθεση με αυτά που προβλέπει ο κανονισμός για τρεις γαστρεντερολόγους, στην κλινική του Νοσοκομείου υπήρχε μία μόνο γιατρός η οποία ήταν υποχρεωμένη να δέχεται και να θεραπεύει μόνη της … πλήθος ασθενών !
«Οι αντοχές έχουν εξαντληθεί Και όλοι μας σκεφτόμαστε το θέμα της παραίτησης. Υπάρχει θέμα να αρρωστήσουν και οι γιατροί που έχουν απομείνει. Δεν πάει άλλο, έχουμε εξαντλήσει τις αντοχές μας.
Ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει και πρέπει να αντιδράσει και εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας» τονίζει ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Νικόλαος Χαυτούρας και Μέλος του Συλλόγου των Ειδικευόμενων Θεόφιλος Σάλτης, απευθύνοντας κάλεσμα στους φορείς του Βόλου να αντισταθούν στην υποβάθμιση του νοσοκομείου.

http://www.contraseolous.gr
Posted: 28 May 2013 02:20 PM PDT
Νίκος Χασαπόπουλος
Όλος ο καλός ο κόσμος στην παρουσίαση του βιβλίου για την Χρυσή Αυγή
Με τον «Ριζοσπάστη» ανά χείρας και το βιβλίο της Χρυσής Αυγής , του Νίκου Χασαπόπουλου, εμφανίστηκε στην παρουσίαση η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.
Στον προαύλιο χώρο έπιασε ψιλή κουβεντούλα με τον Νικήτα Κακλαμάνη, ενώ είχε θερμή χειραψία και με τον Μάκη Βορίδη.
Ο τελευταίος είχε πηγαδάκι και με τον Παπαδημούλη, με τον οποίο πρόσφατα είχε ανταλλάξει πολλά πυρά στην Βουλή. Αξίζει να σημειωθεί πως το τετ- α- τετ Παπαδημούλη και Αλαβάνου ήταν πιο ψυχρό και από …πολική θερμοκρασία!
Και δείτε το περιεχόμενο και περιγραφή του βιβλίου και θα καταλάβετε γιατί τρέξανε στην παρουσίαση.
''Στο χρονικό που καταγράφεται στο βιβλίο παρακολουθείται η ιστορία της Χρυσής Αυγής με επίκεντρο τον αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο και τις ιδεολογικές και πολιτικές του καταβολές αλλά και τις κατά καιρούς αλλαγές του προσωπείου του. Καταγράφονται και οι πορείες προσώπων που όλα αυτά τα χρόνια συμπορεύτηκαν με τον Νίκο Μιχαλολιάκο χωρίς ποτέ να αμφισβητηθεί ότι παραμένει ο ιδεολογικός και πολιτικός αρχηγός της παράταξης. Το τελευταίο διάστημα η Χρυσή Αυγή μετά την αύξηση του εκλογικού της ποσοστού προσπαθεί να κρύψει βασικά στοιχεία της πολιτικής της πρότασης και των πιστεύω της. Πολλά από τα στοιχεία που παρατίθενται, ομιλίες, διαλέξεις, μπροσούρες, άρθρα από τα περιοδικά της Χρυσής Αυγής, φανερώνουν τις πραγματικές ιδεολογικές και πολιτικές της προθέσεις.
Ο κοινοβουλευτικός μανδύας που φόρεσε η Χρυσή Αυγή τα τελευταία χρόνια είναι πολύ στενός για να κρύψει το αληθινό της πρόσωπο, το οποίο προσπαθεί να αποκαλύψει το συγκεκριμένο βιβλίο.''
Posted: 28 May 2013 02:08 PM PDT
Posted: 28 May 2013 01:58 PM PDT
Posted: 28 May 2013 12:24 PM PDT
OLYMPIAS1
OLYMPIA3
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ , ΑΛΛ΄ΑΝΤ΄ΑΛΛΩΝ, ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!
ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΑΘΗΝΑΣ- ΠΑΤΡΑΣ
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΔΟΥΣ:...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 1025
Με λύπη μου διαπίστωσα ότι ο καλών τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της εταιρία σας (1025) χρεώνεται με περίπου 0,30 ευρώ ανά λεπτό ομιλίας.
Έτυχε να καλέσω στο κέντρο σας προκειμένου να ενημερώσω για πεζούς επί της εθνικής οδού που κινδύνευαν από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Το 199, το 100, το 112 και άλλα 3ψηφια νούμερα είναι επισήμως καταγεγραμμένα ως νούμερα έκτακτης ανάγκης και είναι δωρεάν.
Νομίζω ότι αυτή η υπηρεσία σας πρέπει να είναι δωρεάν προς τους χρήστες για να δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό "τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης". 
Άλλωστε κανείς δεν εισέρχεται στην εθνική οδό πλέον χωρίς να πληρώσει!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν.
Μέγαρα, Αττική, Ελλάς
Posted: 28 May 2013 12:18 PM PDT
"Ενας Γάλλος αγρότης, ο οποίος δεν μπορεί πλέον να εκτελέσει τα καθημερινά γεωργικά του καθήκοντα, λόγω της μόνιμης εγκεφαλικής βλάβης που του έχει προκαλέσει το φυτοφάρμακο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκε στο δικαστήριο, όπου ο υπεύθυνος για την σημερινή του κατάσταση, κρίθηκε ένοχος για.. χημική δηλητηρίαση. 
Το γαλλικό δικαστήριο στη Λυών αποφάνθηκε ότι το Lasso, ζιζανιοκτόνο της Μονσάντο, το οποίο περιέχει τη δραστική ουσία alachlor, προκάλεσε στον Paul Francois μόνιμες νευρολογικές βλάβες, που εκδηλώνονται με επίμονη απώλεια μνήμης, πονοκεφάλους και τραύλισμα κατά τη διάρκεια της ομιλίας.
Τα ρεπορτάζ δείχνουν ότι ο 47χρονος αγρότης μήνυσε την Monsanto το 2004 μετά από την εισπνοή του προϊοντος Lasso, ενώ καθάριζε τον εξοπλισμό του ψεκασμού. Λίγο καιρό μετά, ο Francois άρχισε να αντιμετωπίζει διαρκή προβλήματα, που τον εμπόδιζαν να εργαστεί, τα οποία όπως λέει συνδέονται άμεσα με την έκθεσή του στη χημική ουσία. 
Στις συσκευασίες του φυτοφαρμάκου Lasso δεν αναφέρονταν οι ανάλογες προειδοποιήσεις για τους κινδύνους της έκθεσης στο προϊόν. Ο Francois υποστήριξε πως η Monsanto ουσιαστικά αδιαφόρησε για την παροχή επαρκούς προστασίας στους πελάτες της.
Προς έκπληξη πολλών, το γαλλικό δικαστήριο συμφώνησε με τους ισχυρισμούς του και τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκομίστηκαν ενώπιόν του, δηλώνοντας νωρίτερα φέτος ότι «η Monsanto είναι υπεύθυνη για την ταλαιπωρία του Paul Francois αφού εισέπνευσε το φυτοφάρμακο και πρέπει να τον αποζημιώσει πλήρως». 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 28 May 2013 11:48 AM PDT
Ο www.IslamForGreeks.org ανέβασε το βίντεο.ΆΚΟΥ ΟΝΟΜΑ  ISLAM FOR GREEKS.
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
Στο τέλος θα μας πείτε ότι είστε και αθώες περιστέρες...
Εμείς φίλε μου δεν λέμε ότι όλοι οι μουσουλμάνοι είναι κανίβαλοι.
Aλλά τα τομάρια (επαναστάτες) που είναι στην Συρία και οι περισσότεροι δηλώνουν μουσουλμάνοι είναι κάτι περισσότερο.
Επίσης στο βίντεο λες υποτίθεται ότι τρώει το συκώτι.
Γιατί λες υποτίθεται αφού το βλέπουμε στο βίντεο με τα μάτια μας.
Ξέρουμε ότι το τρώει όχι επειδή πείναγε αλλά επειδή είναι λάφυρο του εχθρού. 
Εμείς βλέπουμε οι επαναστάτες να βιάζουν, σκοτώνουν, λεηλατούν, κόβουν κεφάλια, βάζουν βόμβες σε αθώους πολίτες ,καίνε χριστιανούς και όχι μόνο στο όνομα του Αλάχ....
Βρε τι φρούτο να είσαι εσύ;
Αυτή η Ευπ Θα κάνει καμία φορά την δουλειά της.
Και στο τέλος ο εξυπνάκιας μας λέει εμάς τους ορθόδοξους χριστιανούς ότι εμείς είμαστε κανίβαλοι...
Επίσης λέει τον Ιησού κανίβαλο.Αυτό είναι θράσος.
Posted: 28 May 2013 10:55 AM PDT
Picture allegedly of Osama bin Laden 
at Oxford (on the extreme right)
Την άποψη ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν δεν σκοτώθηκε από άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, αλλά αυτοκτόνησε πυροδοτώντας εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος, εξέφρασε ο πρώην σωματοφύλακας του άλλοτε ηγέτη της Αλ Κάιντα, Nabeel Naeem Abdul Fattah, και πρώην ηγέτης της αιγυπτιακής τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμική Τζιχάντ».
Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα Gulf News ισχυρίστηκε ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν πυροδότησε τα εκρηκτικά και ανατινάχτηκε προτού εισβάλλουν στο κρησφύγετο του οι ειδικά εκπαιδευμένοι αμερικανοί στρατιώτες, οι οποίοι κατάφεραν –όπως είπε- να σκοτώσουν τους δύο φρουρούς του ενώ πέτυχαν τον ηγέτη της Αλ Κάιντα μόνο με μια σφαίρα στο μηρό.
Παραδέχτηκε βέβαια ότι δεν ήταν παρών τη στιγμή του θανάτου του Μπιν Λάντεν, ωστόσο ένας συγγενής του «τού είπε τι ακριβώς συνέβη».
Οι ειδικές δυνάμεις του αμερικανικού στρατού (SEALs) εισέβαλλαν στο κρησφύγετο του Οσάμα Μπιν Λάντεν στην Αμποταμπάντ στις 2 Μαΐου του 2011, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Geronimo».
Ο Abdul Fattah δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν αυτοανατινάχτηκε για να αποφύγει την αιχμαλωσία και να «πάρει τα μυστικά του μαζί του».
Posted: 28 May 2013 12:03 PM PDT
Posted: 28 May 2013 10:29 AM PDT
Φυτά που είχαν παγώσει πριν από 400 περίπου χρόνια, στη διάρκεια της λεγόμενης «Μικρής Εποχής των Πάγων» (1550-1850), «ξύπνησαν» και...άρχισαν να βλασταίνουν και να ανθοφορούν ξανά.
Οι επιστήμονες θεωρούν ότι αυτή η αναπάντεχη «ανάσταση» δείχνει με ποιο τρόπο τα φυτικά οικοσυστήματα του πλανήτη έχουν καταφέρει να ανακάμψουν τόσες φορές μετά από τις διαδοχικές εποχές των παγετώνων.
Οι Καναδοί ερευνητές του πανεπιστημίου της Αλμπέρτα, με επικεφαλής την Κάθριν Λα Φαρζ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), σύμφωνα με το BBC και το Science, ανακάλυψαν κατεψυγμένα βρύα στον «Παγετώνα των Δακρύων» στον Αρκτικό Καναδά.
Σε αυτή την περιοχή, οι πάγοι υποχωρούν πλέον με ρυθμό περίπου τριών έως τεσσάρων μέτρων το χρόνο, φέρνοντας έτσι πάλι στο φως εκτάσεις ξηράς, που επί αιώνες ήταν θαμμένες κάτω από τον πάγο. 
Οι επιστήμονες πήραν στο εργαστήριο δείγματα από τα εν λόγω ανθεκτικά φυτά που αποκαλύφθηκαν και με την μέθοδο της χρονολόγησης με ραδιενεργό άνθρακα υπολόγισαν ότι ζούσαν πριν από περίπου 400 έως 600 χρόνια.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 28 May 2013 10:21 AM PDT
Ο επικεφαλής των Σύρων ανταρτών Σαλίμ Ιντρίς έδωσε σήμερα διορία 24 ωρών στη σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου για να σταματήσει τη δράση της στη Συρία, καθώς οι άνδρες της μάχονται στο πλευρό των δυνάμεων του συριακού καθεστώτος, λέγοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση οι αντάρτες «θα τους καταδιώξουν ακόμη και στην κόλαση».
"Εάν η επίθεση της Χεζμπολάχ στο συριακό έδαφος δεν σταματήσει μέσα σε 24 ώρες, θα κάνουμε το παν για να τους καταδιώξουμε, ακόμη και στην κόλαση», είπε ο επικεφαλής του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Αλ Αραμπίγια.
"Δεν θα με δεσμεύει καμία από τις υποσχέσεις που έχω δώσει εάν δεν ληφθεί και δεν εφαρμοστεί μια απόφαση για να σταματήσει η επίθεση (της Χεζμπολάχ) στο συριακό έδαφος. Δεν μπορώ πλέον να συγκρατήσω τους μαχητές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού», πρόσθεσε ο Ιντρίς απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Λιβάνου Μισέλ Σουλεϊμάν, στο γενικό γραμματέα ου Αραβικού Συνδέσμου Νάμπιλ αλ Αράμπι και στο γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν.
"Είμαστε θύματα γενοκτονίας που διαπράττει η Χεζμπολάχ (...) και ελπίζω ότι όλοι θα συγχωρήσουν τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό» στην απάντηση που θα δώσει, υποστήριξε.
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα εξετάσει αύριο Τετάρτη ένα σχέδιο απόφασης με το οποίο θα καταδικάζεται η «επέμβαση ξένων μαχητών» στο Κουσέιρ, την πόλη της δυτικής Συρίας όπου διεξάγονται σφοδρές μάχες με τη συμμετοχή ανδρών της Χεζμπολάχ.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 28 May 2013 10:19 AM PDT
Posted: 28 May 2013 09:57 AM PDT
Συγκεκριμένα, τα κόμματα με αναγωγή λαμβάνουν τα εξής ποσοστά:
ΝΔ21,3%
Σύριζα 19,5%
Χρυσή Αυγή 10.1%
Πασόκ 6,7%
ΑΝΕΛ 6,4%
ΚΚΕ 5,8%
Δημάρ 5,1%
Υπενθυμίζουμε ότι στην τελευταία τους έρευνα πριν τις προηγούμενες εκλογές μας είχαν δώσει 3,1% και τελικά λάβαμε 7%. Με απλή αριθμητική και ο πλέον ανυποψίαστος αντιλαμβάνεται ποιο είναι το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής. 
Κατά τ' άλλα τα ποσοστά των τριών καμπαλέρος της συγκυβέρνησης είναι εξωπραγματικά. 
Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν βρίσκονται τόσο ψηλά οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης. 
Ιδίως ο τελευταίος είναι αδύνατο πλέον να μπει στην επόμενη βουλή, παρ' όλα αυτά η ναυαρχίδα του μνημονίου (mega) του δίνει πάνω από 5%!
Εγκεφαλικά επίσης προκάλεσε στην μνημονιακή ομήγυρη η κάρτα με την ερώτηση «πιστεύετε ότι η ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής αποτελεί απειλή για τη δημοκρατία μας;». 
Ναι /Οχι
Ναι απάντησε το 67,6% των ερωτηθέντων, αλλά Όχι απάντησε το 31,1%, το οποίο δείχνει ότι 1 στους 3 δεν... τσιμπάει από τα παπαγαλάκια του καθεστώτος. 
Και κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότεροι αφυπνίζονται και πυκνώνουν τις τάξεις του Λαίκού Εθνικιστικού Κινήματος.
xryshaygh.com
Posted: 28 May 2013 09:53 AM PDT
Ρε πολιτικάντηδες της Βουλής, ο παπαγάλος στην μπλούζα της Μακρή σας πείραξε; 
Σας πείραξε ο Ηλιόπουλος που χαρακτήρισε "σούπα" την ερώτηση βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ;
Ο Κουβέλης (τι ...πατριώτης αριστερός είναι αυτός!) έχει λυσάξει να φέρει στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Φώτη, δεν βλέπεις την Ρεπούση και τα όσα ρατσιστικά, υβριστικά, χυδαία εκοξεύει για τη γενοκτονία των Ποντίων; Είναι ο εχθρός της χώρας και των Ελλήνων μέσα στη Βουλή!
Ρε πολιτικάντηδες της Βουλής, ο παπαγάλος στην μπλούζα της Μακρή σας πείραξε; Σας πείραξε ο Ηλιόπουλος που χαρακτήρισε "σούπα" την ερώτηση βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ; Τα όσα βρώμικα, ανιστόρητα και προσβλητικά για το γένος των Ποντίων και τους Μικρασιάτες λέει η Ρεπούση, δεν σας πείραξαν; 
Θέλετε να φτιάξετε αντιρατιστικό νόμο για να βρείτε τρόπο να πετάξετε από την βουλή τη Χρυσή Αυγή, ενώ έχετε δίπλα στα πόδια σας την Ρεπούση, που πρέπει να την κηρύξετε εκτός νόμου και να την διώξετε μια για πάντα από την Βουλή.
kerberos-hellas
Posted: 28 May 2013 07:08 AM PDT
Γενετικές έρευνες
Αν ένας Αθηναίος του 1000 π.Χ. ερχόταν πίσω στη ζωή σήμερα, το πιθανότερο είναι ότι θα ήταν ευφυέστερος από όλους εμάς, υποστηρίζει ο Dr. Gerald Crabtree, κορυφαίος γενετιστής του Πανεπιστημίου Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, πρόσφατη έρευνα του οποίου αποκαλύπτει ότι ο άνθρωπος, με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και λιγότερο ευφυής.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αυστραλιανού τύπου, ο Αμερικανός επιστήμονας υποστηρίζει ότι αναπόφευκτες αλλαγές στο γενετικό μας σύστημα, σε συνδυασμό με τεχνολογικές εξελίξεις, είχαν ως αποτέλεσμα να καταλήξουμε σε ένα ακρωτηριασμένο σώμα του πρώην εαυτού μας και πολύ λιγότερο ευφυείς από τους προγόνους μας.
Ο ίδιος θα πει ότι ο άνθρωπος βρισκόταν στην ακμή του όταν ήταν αναγκασμένος να παλέψει μ' όλες του τις δυνάμεις για να επιβιώσει, δεδομένου ότι τότε ήταν υποχρεωμένος να βασιστεί στο μνημονικό του, στο πρακτικό πνεύμα του και την ψυχολογική ισορροπία που του επέτρεπαν να εμπιστεύεται το ένστικτό του και να προσαρμόζεται στις περιστάσεις γρήγορα.
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, υποστηρίζει ο διακεκριμένος επιστήμονας, έχει άλλες απαιτήσεις από το σώμα και το μυαλό μας, η τεχνολογία όμως έχει αντικαταστήσει την ανάγκη να βασιζόμαστε στις φυσικές ικανότητες και τα ένστικτά μας.
Επίσης, οι βιομηχανοποιημένες τροφές, δεν είναι ακριβώς η καλύτερη επιλογή για το σύστημά μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν πρόσφατα ότι τροφές που περιέχουν υψηλά επίπεδα φρουκτόζης ενδέχεται να μειώσουν δραστικά το IQ μας.
http://www.apocalypsejohn.com
Posted: 28 May 2013 06:43 AM PDT
Posted: 28 May 2013 05:53 AM PDT
perierga.gr - Η βαθύτερη σπηλιά στον κόσμο!Το σπήλαιο της Krubera Σπήλαιο (ή σπήλαιο Voronya) είναι το βαθύτερο γνωστό σπήλαιο στη Γη, το οποίο βρίσκεται στην οροσειρά Arabika Massif του δυτικού Καυκάσου, κοντά στην πόλη Gagra της Αμπχαζίας. 
Το βάθος του φτάνει τα 2.191 μέτρα και πολλές αποστολές προσπάθησαν να… καταδυθούν στα έγκατα της Γης προκειμένου να εξερευνήσουν την απόκοσμη ομορφιά του. 
Το 2001 ήταν η πρώτη φορά που μια ουκρανική αποστολή σπηλαιολόγων κατέβηκε μέχρι τα 1.710 μέτρα βάθος, τραβώντας τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του.
Το 2007 ο ορειβάτης Gennadiiy Samokhin κατάφερε να φτάσει στο… τέρμα, απαθανατίζοντας τα περισσότερα από τα σημεία του σπηλαίου και δίνοντας τη δυνατότητα στους θεατές να θαυμάσουν την εκπληκτική ομορφιά του. 
Οι εικόνες κόβουν την ανάσα και ανεβάζουν την εδρεναλίνη στα ύψη, ενώολόκληρη η περιοχή αποτελεί ένα από τα πιο hot τουριστικά σημεία της χώρας, αλλά και ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα από επιστημονική άποψη.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 28 May 2013 05:49 AM PDT
Ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος ήταν από τους πιο γνωστούς της Ορεστιάδας, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας...λόγω εργασίας ήταν στους δρόμους έδωσε τέλος στη ζωή του χθες τα ξημερώματα.
Ο αυτόχειρας, άγνωστο γιατί, καθώς δεν άφησε σημείωμα, κρεμάστηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
Η απώλειά του, έγινε γνωστή, όταν δεν εμφανίστηκε το πρωί στη δουλειά του και οι συνάδελφοί του τον αναζήτησαν.
http://www.thrakinea.gr
Posted: 28 May 2013 05:41 AM PDT
Για ιατρικό θαύμα κάνουν λόγο οι επιστήμονες σε μία προσπάθεια να εξηγήσουν το αδιανόητο.
Ο Ινδός Τζιάνι Πραχλάντ, ισχυρίζεται ότι επί 70 χρόνια δεν έχει βάλει στο στόμα του τροφή και νερό γεγονός που, όπως επισημαίνουν οι γιατροί που τον παρακολουθούν τα δύο τελευταία χρόνια, επιβεβαιώνεται.
Ο Ινδιάνος «ερημίτης», μετά τη δημοσιοποίηση του «κατάστασής» του, εισήχθη στο νοσοκομείο Ahmedabad της ινδικής πολιτείας Γκουτζαράτ, όπου οι ιατροί για να τον πιστέψουν άρχισαν να κάνουν δοκιμές προκειμένου να διαπιστώσουν κατά πόσο λέει την αλήθεια. Η μόνη του επαφή με το νερό ήταν, όπως ο ο ίδιος επισημαίνει, για να πλύνει τα χείλη του.
Ο καθηγητής Σουντίρ Σαχ, νευρολόγος και επικεφαλής της 30ετής ιατρικής ομάδας για την έρευνα του υπουργείου Υγείας της Ινδίας επισημαίνει πως μελετώντας την περίπτωση του Ινδού ερημίτη είναι μία καλή ευκαιρία να ανακαλύψουμε τρόπους επιβίωσης σε περίπτωση φυσικών καταστροφών και αποστολών σε χώρους όπως το διάστημα.
Ο Πραχλάντ υποστηρίζει ότι τον τρέφει ο... διαλογισμός. «Ο Κύριος με ευλόγησε σε ηλικία οκτώ ετών. Και από τότε έχω να φάω. Το πνεύμα μου τρέφει τα όργανα του σώματός μου», υποστηρίζει. 
Σύμφωνα με τον Ινδό νευρολόγο, η ενέργειά του Πραχλάντ προέρχεται πιθανότατα από κοντινές πηγές ενέργειας, όπως ο ήλιος.

http://a-pistefto.blogspot.gr
Posted: 28 May 2013 05:32 AM PDT
Την απρόκλητη επίθεση ατόμων μέσα σε κουρείο στο Αγρίνιο δέχθηκε ένας νεαρός πελάτης, μέλος της Χρυσής Αυγής, πριν από λίγο. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός κουρεύονταν, μέσα σε κομμωτήριο ανδρικών κομμώσεων κοντά στην πλατεία Εθνικης Ενότητας (Καραπανέϊκα) στο Αγρίνιο, όταν μια ομάδα 4-5 ατόμων εισέβαλε στο κατάστημα και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματος του. 
Οι άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες απο τις μπλούζες τους, αλλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ηταν ευδιάκριτα αμέσως μετά την επίθεση, τράπηκαν σε φυγή, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που κάνουν αναζητήσεις στην περιοχή.
Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για την κατάσταση του νεαρού, που μετά την επίθεση και αφού είχε τις αισθήσεις του, μπήκε σε ταξί με προορισμό το νοσοκομείο του Αγρινίου. 
Δεν έχουν επιβεβαιωθεί μαρτυρίες που κάνουν λόγο για επίθεση με χρήση σιδερένιου αντικειμένου. 
Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr είναι γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής και πριν απο μερικές εβδομαδες είχε καταγγείλει επίθεση σε βαρος του, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου
Posted: 28 May 2013 05:34 AM PDT
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ;
ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟΜΕΡΟ ,ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ.
Η ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ Η ΚΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.
"Αυτοκτονία", λένε και αποφαίνονται οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση των δύο πυροβολισμών που έπληξαν τον 34χρονο Χ.Κ , πράκτορα της Ελληνικής Αντικατασκοπείας, μέσα σε τουαλέτα του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" και όπως- όπως πάνε να κλείσουν την υπόθεση. 
Γιατί στα χέρια οποιουδήποτε έξυπνου αξιωματικού μια τέτοια ιστορία μπορεί να μην οδηγήσει πουθενά, μπορεί όμως και να οδηγήσει στο απόλυτο…χάος.
Ο πρώτος πυροβολισμός τον σκότωσε, ο δεύτερος δικαιολογείται από τον ιατροδικαστή με το πέσιμο και το μεταθανάτιο σφίξιμο της σκανδάλης.Λένε.
Έμπειροι είναι, κάτι παραπάνω θα ξέρουν…
Δείτε τι γράφει το makeleio
"ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ" ΛΕΝΕ ΤΑ ΤΖΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 34ΧΡΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΠ. ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ; ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ;
"Αυτοκτονία", λένε και αποφαίνονται οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση των δύο πυροβολισμών που έπληξαν τον 34χρονο Χ.Κ , πράκτορα της Ελληνικής Αντικατασκοπείας, μέσα σε τουαλέτα του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" και όπως- όπως πάνε να κλείσουν την υπόθεση. Γιατί στα χέρια οποιουδήποτε έξυπνου αξιωματικού μια τέτοια ιστορία μπορεί να μην οδηγήσει πουθενά, μπορεί όμως και να οδηγήσει στο απόλυτο...χάος.
Ο πρώτος πυροβολισμός τον σκότωσε, ο δεύτερος δικαιολογείται από τον ιατροδικαστή με το πέσιμο και το μεταθανάτιο σφίξιμο της σκανδάλης.Λένε. Έμπειροι είναι, κάτι παραπάνω θα ξέρουν... Ας ρίξουν όμως μια ματιά στο βιογραφικό του "αυτόχειρα", πέραν των "προσωπικών λόγων" που μπορεί να τον οδήγησαν στην αυτοχειρία:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 28 May 2013 05:18 AM PDT
Και το λέγαμε ... Οι προοδευτικοί αριστεροί βρήκαν πάλι ότι για την επίθεση του Αφγανου φταίει η Χρυσή Αυγή..και τον βαφτισαν χρυσαφγανο.... 
Και εκει που λέγαμε ότι πιο ηλίθιοι δεν γίνεται;;; 
Kι ομως γινεται!!!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.