27 Μαΐ 2013

EΛ TA NEA 26-5-13

Posted: 26 May 2013 12:00 PM PDT
Η νέα επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από το σημείο που αποκεφαλίστηκε ο στρατιώτης. 
Οι αρχές της Βρετανία μέχρι τώρα δεν συνδέουν την νέα επίθεση σε βάρος του 20χρονου με τη δολοφονία του Λι Ρίγκμπι. Τα τραύματα που φέρει ο 20χρονος, θύμα της νέας επίθεσης, δεν αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή του μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
A man in his twenties has been stabbed in broad daylight less than 300 metres from where soldier Lee Rigby was executed on Wednesday afternoon.
Police treated him at the scene in central Woolwich but Scotland Yard said the violent assault is not linked to the terror attack last week.
The person was stabbed at 4pm in Wellington Street - across the road from where Lee Rigby was murdered - and he is not thought to have suffered life-threatening injuries.
Hours earlier the family of murdered British soldier Lee Rigby paid an emotional visit to the scene where he was hacked to death close to Woolwich Barracks.
A group of young soldiers also arrived to pay their respects to Drummer Rigby, solemnly saluting the site where he met his death.
Many of the young men carried red and white hackles, famously worn by the Royal Regiment of Fusiliers, of which Drummer Rigby was a treasured member.
A Metropolitan Police spokesman said: 'The victim is a man in his mid 20s. His injuries are not thought to be life threatening. He will be taken to hospital.
'This incident happened geographically very close to where Lee Rigby died, but we do not believe what happened is linked to Lee's murder or any issues associated with it.'
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 May 2013 11:41 AM PDT
Posted: 26 May 2013 11:28 AM PDT
Posted: 26 May 2013 11:12 AM PDT
Η δημοσιογράφος Riham Said, σε μια στιγμή έντονης συζήτησης στο κανάλι al-Nahar με τον θρησκευτικό ηγέτη Ιμάμη Yousuf Badri, έβγαλε το μαντήλι και ο Yousuf Badri είδε καντήλια στον ουρανό!
Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, με αγγλικούς υπότιτλους, ο ιμάμης απειλεί μέχρι και να κλείσει το κανάλι!
Αυτή είναι η περιβόητη «αραβική άνοιξη» που πανηγύριζαν τα ξένα ΜΜΕ και αρκετοί αφελείς εγχώριοι «αριστεροί»! Η παλινόρθωση του σκοταδισμού και της θρησκευτικής δεισιδαιμονίας, η επιστροφή της θεοκρατίας!

http://www.eglimatikotita.gr
Posted: 26 May 2013 11:08 AM PDT
Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι το πρωτοσέλιδο της REAL NEWS για δήθεν κλείσιμο της ΕΡΤ και για δήθεν απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων είναι σενάριο με απώτερο στόχο να αρπάξει το συγκρότημα της REAL κάποια κρατική συχνότητα
Αναφέρθηκε στα θαλασσοδάνεια του ALTER με τα οποία ο Νίκος Χατζηνικολάου έπαιρνε ηγεμονικούς μισθούς ενώ οι εκατοντάδες απλοί εργαζόμενοι του ALTER είναι τώρα στον δρόμο.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου παρενέβη τηλεφωνικά , αφού ο Ντινόπουλος και οι άλλοι πολιτικοί είχαν αποχωρήσει , χαρακτήρισε τον Ντινόπουλο «λογοκριτή» που δεν εκφράζει το ήθος της Ν.Δ και είπε ότι η παράταξή του πρέπει να λάβει μέτρα για να «τον συμμαζέψει».
Τόνισε ότι ως εργαζόμενος στο ALTER δεν είχε ευθύνη για τον δανεισμό και ότι δάνεια, ανάλογα με του ALTER, έχουν πάρει και άλλα κανάλια !
Posted: 26 May 2013 09:19 AM PDT
Φοβερές είναι οι αποκαλύψεις για τον Νιγηριανό δράστη της φρικτής δολοφονίας του Βρετανού στρατιώτη, Μάικλ Αντεμπολάχο, από 31χρονο φίλο του που μίλησε στο BBC, για να συλληφθεί αμέσως μετά από τρία στελέχη της ειδικής βρετανικής υπηρεσίας στον τομέα της αντιτρομοκρατίας…
Ο νεαρός Αμπού Νουσάιμπεχ είχε γνωρίσει τον Αντεμποάχο το 2002 προτού και οι δύο προσηλυτιστούν στο Ισλάμ.
Υποστήριξε, ότι η βρετανική αντικατασκοπεία, MI5, είχε προσπαθήσει να στρατολογήσει τον δράστη, αμέσως μετά την επιστροφή του από ένα ταξίδι που είχε κάνει στην Κένυα! Θυμίζουμε, ότι έλκει την καταγωγή του από τη Νιγηρία, αν και γεννήθηκε στη Βρετανία.
Ο φίλος του δράστη αποκάλυψε ότι η συμπεριφορά του δράστη είχε αλλάξει σημαντικά, αφού, όπως ισχυρίστηκε, προ εξαμήνου βασανίστηκε και όπως του υπονόησε, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από στρατιώτες του κενυάτικου Στρατού καθώς ταξίδευε στη χώρα και αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις τους όταν τον συνέλαβαν.
Αυτή φέρεται να ήταν μια εμπειρία που τον σημάδεψε και από ένας «ευγενικός νεαρός» όπως τον περιγράφουν όσοι τον γνώριζαν, μετατράπηκε στο τέρας που διαπίστωσε η παγκόσμια κοινή γνώμη από τις φρικτές εικόνες στους τηλεοπτικούς δέκτες και τις περιγραφές.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 May 2013 08:39 AM PDT
Πολύ άσχημη κατάληξη είχε η απόπειρα ληστείας μίας νεαρής φοιτήτριας από έναν αλλοδαπό στην Κέρκυρα, καθώς ο δράστης έσπρωξε τελικά την κοπέλα σε γκρεμό επτά μέτρων, τραυματίζοντάς της σοβαρά.
Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης, αφγανικής υπηκοότητας, επιτέθηκε στη φοιτήτρια για να την ληστέψει και στην προσπάθειά του να της αρπάξει την τσάντα, την έσπρωξε σε γκρεμό, περίπου επτά μέτρων. 
Το αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της κοπέλας, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού, όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Το μεσημέρι συνελήφθη από την Αστυνομία ο δράστης της επίθεσης και ανακρίνεται, ενώ τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Posted: 26 May 2013 08:04 AM PDT
Η 27 χρονη τουρκάλα ,κάτοικος της περιοχής Λιμόντεπέ της Σμύρνης Σεϊντά Γ. , τραυματίστηκε σοβαρά όταν ο σύζυγος της Μ. Γ. έπαθε κρίση ζήλειας και της έριξε 20 λίτρα βραστό νερό!
Η Σεϊντά και στο παρελθόν είχε υποβάλλει καταγγελίες και μήνυση λόγω της βίας του άντρα της, αλλά τις είχε ανακαλέσει μετά από την επιμονή του συζύγου της να τα ξαναβρούνε. Η μητέρα της Μουρουβέτ δήλωσε : ¨Μα τι ανθρωπιά και συνείδηση είναι αυτή ; Μα δεν έχει συνείδηση ; Μα τι είναι αυτό, αφού την έκαψε και μετά την έσφιγγε στο λαιμό και της έριχνε μπουνιές ;
Η ΣΕΪΝΤΑ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ
Η Σείντά Γ. που μετά από το περιστατικό μεταφέρθηκε αρχικά σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, μετά στο Εκπαιδευτικό και Ερευνητικό Νοσοκομείο Ατατούρκ και ακολούθως στην εντατική του Τμήματος Εγκαυμάτων στο Εκπαιδευτικό και Ερευνητικό Νοσοκομείο Μποζγιακά, όπου και δίνει αγώνα ζωής.
Ο Μουσταφά Γ. ο οποίος μέσα σε κρίση ζήλειας έκαψε την Σεϊντά Γ. με την οποία είναι παντρεμένος δύο χρόνια, μετά από παρακάλια της γυναίκας του που πονούσε, την πήγε ο ίδιος στο νοσοκομείο. Ακολούθως πήρε τηλέφωνο την μητέρα της και την αδελφή της και τους είπε πως ¨Η κόρη σας κάηκε από ατύχημα, ελάτε στο νοσοκομείο¨.
Η μητέρα της η Μουρρεβέτ Καγιά δήλωσε πως τρείς μέρες μετά το γεγονός, είδε για λίγο την κόρη της την 27χρονη Σεϊντά, η οποία ακόμη παλεύει για την ζωή της, και της περιέγραψε το περιστατικό.
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕ ¨ΜΗ ΜΟΥΣΤΑΦΑ¨
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 May 2013 07:55 AM PDT
Σε ευθεία έκκληση στους Σουηδούς να τραβούν βίντεο και να φωτογραφίζουν άτομα που βλέπουν να προβαίνουν σε πράξεις βίας, προχώρησε προς τους πολίτες η σουηδική αστυνομία, που αγωνίζεται χωρίς επιτυχία να καταστείλει τις σοβαρές ταραχές που μαίνονται για διάστημα μεγαλύτερο της μιας εβδομάδας στην πρωτεύουσα Στοκχόλμη.
Η δήλωση έχει τόσο αποτρεπτικό χαρακτήρα – στόχευση όσο και ουσιαστικό, φροντίζοντας από τώρα για την επόμενη ημέρα όταν και το σουηδικό κράτος θα κληθεί, αφού συνέλθει, να αξιολογήσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και να λάβει σκληρά μέτρα, αφού φαίνεται ότι τέτοια φαινόμενα θα ταλαιπωρούν πλέον και τις θεωρούμενες ως πλέον προοδευτικές, ανοιχτές και ανεκτικές κοινωνίες.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 May 2013 07:42 AM PDT
Για να μην επιβαρύνει τις Ελληνικές Ένόπλες Δυνάμεις πλήρωσε τα έξοδα του ταξιδιού του!
Ένας 94χρονος (!) Νεοζηλανδός πολεμιστής
ήταν το κεντρικό τιμώμενο πρόσωπο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων για την 72η επέτειο της Μάχης της Κρήτης. 
Ο 94χρονος Νεοζηλανδός παλαίμαχος πολεμιστής της Μάχης της Κρήτης Roye Hammond, που ανήκε στις δυνάμεις από τη Βρετανικής Κοινοπολιτεία που με επικεφαλής τον συμπατριώτη του διοικητή και ολόκληρου του νησιού Στρατηγό Φράϋμπεργκ, τιμήθηκε την Παρασκευή 24 του μηνός στην έδρα της ιστορικής V (5ης) Μεραρχίας Κρητών από τον διοικητή της Ταξίαρχο Νικόλαο Χιονή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βετεράνος πολεμιστής της Μάχης μη θέλοντας να επιβαρύνει τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με τα έξοδα του ταξιδιού του ίδιο και των δύο παιδιών του που τον συνόδευαν, σε μία δύσκολη γι' αυτές οικονομική συγκυρία, ταξίδεψε από την χώρα του αποκλειστικά για να παραστεί στις εκδηλώσεις της 72ης επετείου της μάχης της Κρήτης.
Πληρώνοντας από την τσέπη του το συνολικό κόστος των εξόδων του ταξιδιού, που ανέρχονταν στο καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 14.000 ευρώ και αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την ΑΓΑΠΗ του για την Ελλάδα, για την οποία πολέμησε και διακινδύνεψε τη ζωή του όταν ήταν νέος, και βοηθώντας την εμμέσως και συμβολικώς πλην σαφώς, ακόμα και στα 94 χρόνια του.
Posted: 26 May 2013 07:12 AM PDT
Posted: 26 May 2013 07:04 AM PDT
Όταν ο λαός αφυπνίζεται και ενώνεται για να προστατεύσει την πατρίδα του, οποιοδήποτε αριθμητικό πλεονέκτημα των εισβολέων εξανεμίζεται.
Πριν από λίγες ώρες, δυνάμεις ισλαμοφασιστών επιτέθηκαν σε απομονωμένο σημείο ελέγχου στην Sayeda Zeinab που φυλασσόταν από 20 στρατιώτες και 30 πολιτοφύλακες.
Μετά από σκληρή μάχη, οι Σύριοι απέκρουσαν τους εισβολείς που άφησαν πίσω 28 νεκρούς και 12 τραυματίες.
Τις τελευταίες ώρες,η κυβέρνηση του Ιράκ έχει εξαπολύσει κολοσσιαία επίθεση στην έρημο δυτικά της χώρας, στα σύνορα με την Συρία, όπου ισλαμοφασίστες διατηρούν ορμητήρια. 
Η επίθεση ήταν συντριπτική και συμμετείχαν τουλάχιστον 20,000 άνδρες του Ιρακινού στρατού. Σύμφωνα με γαλλικό πρακτορείο, οι Ιρακινές δυνάμεις έκαναν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις σε ακτίνα 600 χλμ (!!) κατά μήκος των Συρο-Ιρακινών συνόρων με αποτέλεσμα να καταστραφούν οι βάσεις των ισλαμιστών και να συλληφθούν αρκετά μέλη των οργανώσεων που συνδέονται με την Αλ Κάιντα.
Σύμφωνα με τον στρατηγό Ali Ghaidan Majeed, η επιχείρηση είχε υποστήριξη από αέρος, ενώ στόχος είναι η εξόντωση των τρομοκρατών που εδρεύουν στην έρημο και εισβάλλουν από εκεί στο Συριακό έδαφος.
Οι δηλώσεις αυτές "προβλημάτισαν" δυτικές πηγές που ανησυχούν για διάχυση της κρίσης στο "Σιιτικό Ιράκ", αποκρύπτοντας βέβαια ότι οι Σιίτες είναι μόνιμος στόχος της γενοκτονικής δράσης των τρομοκρατών, άρα το Ιράκ έχει κάθε δικαίωμα να προστατεύσει τους πολίτες του. 
Τουλάχιστον δύο υψηλόβαθμα ηγετικά στελέχη της Αλ Κάιντα είναι μεταξύ των νεκρών από την επιχείρηση, ενώ ο στρατός δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για τον συνολικό αριθμό συλληφθέντων και εκτελεσμένων ισλαμιστών.
olympia
Posted: 26 May 2013 03:56 AM PDT
Πόπη Σουφλή
Το ότι έχει απαξιωθεί πλήρως.... ο Ελληνικός στρατός και το ότι έχουν πήξει στις αγγαρίες τα φανταράκια, λίγο πολύ όλοι το ξέρουμε. 
Αυτό που δεν είχαμε δει ακόμα, ήταν ο εξευτελισμός των Ελλήνων φαντάρων, με μετατροπή τους σε σκουπιδιάρηδες, χάριν του συμφέροντος των ιδιωτών επιχειρηματιών, κάτω από τον φερετζέ της κοινωνικής προσφοράς!!!!
- Να δω τους φαντάρους να βοηθούν το κοινωνικό σύνολο σε φυσικές καταστροφές, το καταλαβαίνω. Να τους δώ να φροντίζουν με αγάπη τη καθαριότητα των στρατοπέδων τους, στα πλαίσια της αυτοδιαχείρισης της συντήρησης των στρατιωτικών εγκαταστάσεων, επίσης θα με βρουν σύμφωνο. Να τους δω να κάνουν αποψίλωση χορταριών σε μια δενδρόφυτη πλαγιά, όπου τα ξερά αγριόχορτα έφτασαν επικίνδυνα τα 2 μέτρα, να τους χειροκροτήσω.
- ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ, ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ-ΕΚΘΕΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΚΥΛΑΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΑΡΤΑΚΗΣ, Εεεεε!!!! ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ
, ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ.
-Γιατί ρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, να μη προσλάβει για 4-5 μέρες, ο κάθε κοπρίτης μαγαζάτορας, από έναν(1) εργάτη, για να καθαρίσει τον χώρο της αμμουδιάς μπροστά από το μαγαζί του;
Ποια η κοινωνική προσφορά αυτών των επιχειρηματειών;
Ποιοι επωφελούνται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, από τη προσέλευση κόσμου στη Λιανή Άμμο Χαλκίδας;
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.