25 Μαΐ 2013

EΛ TA NEA 24-5-13

Posted: 24 May 2013 04:19 PM PDT
Posted: 24 May 2013 02:59 PM PDT
Posted: 24 May 2013 02:14 PM PDT
Posted: 24 May 2013 02:03 PM PDT
Anjem choudary.jpgΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!
Η αποκάλυψη που έκανε χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο Παύλος Τσίμας, θα πρέπει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελληνική κοινωνία, αφού οι ενέργειες ορισμένων κρατικών λειτουργών τείνουν να δημιουργήσουν πυρήνες τρομοκρατών και σε Ελληνικό έδαφος.
Συγκεκριμένα, ο Παύλος Τσίμας αποκάλυψε ότι ο σφαγέας του Λονδίνου ήταν γεννημένος στην Αγγλία και μεγαλωμένος σε χριστιανική οικογένεια! "Σπούδασε μάλιστα στην Αγγλία" όπως είπε χαρακτηριστικά. "Η τρομοκρατία λοιπόν δεν είναι κάτι που υπάρχει στο Αφγανιστάν και έρχεται από τους μετανάστες"!
Η έρευνα του Ολυμπία δείχνει ότι η αποκάλυψη του Παύλου Τσίμα έχει βάση και μάλιστα αρκετά ανησυχητική. Ο δράστης όντως δεν ήταν μουσουλμάνος προσηλυτίσθηκε σε νεαρή ηλικία στην Βρετανία από την ομάδα του Anjem Choudary, όπως επιβεβαίωσε πριν από λίγες ώρες ο ίδιος! Ο Choudary είναι μουφτής και αυτός γεννημένος στην Αγγλία! 
Ο άνθρωπος αυτός, γεννημένος το 1967, δίδασκε μαζί με έναν άλλον ισλαμιστή τον Ομάρ Μπακρί Μουχάμαντ, οργανωτή "μορφωτικών – πολιτιστικών διαλέξεων", τον οποίον γνώρισε σε τζαμί στην Αγγλία! Άρα όντως, ο δημοσιογράφος έχει δίκιο. Η φρίκη αυτή δεν είναι προϊόν έλευσης ισλαμιστών μεταναστών, αλλά δημιουργίας τρομοκρατών εντός του Αγγλικού εδάφους από την αρχή μέχρι το τέλος, μέσω προσηλυτισμού.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 May 2013 02:00 PM PDT
Ένας 55χρονος Κινέζος αγρότης, χρειάστηκε 3 μήνες και μόλις 1.300 ευρώ για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, δίνοντας ταυτόχρονα νέα προοπτική στην αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας.
Ο κύριος Tang Zhengping σχεδίασε και κατασκεύασε το δικό του ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Το μικροσκοπικό, χειροποίητο μοντέλο, με ύψος 1 μ. και μήκος 3 μ., έχει τελική ταχύτητα 160 χλμ.
Μπορεί εμφανισιακά να μην γεμίζει το μάτι, όμως το αυτοκίνητο του κυρίου Zhengping, είναι πραγματικά ενδιαφέρον, αφού είναι 100% αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.
Ο «σίφουνας» του 55χρονου απαρτίζεται από 3 ζεύγη ηλεκτρογεννητριών και μπαταριών.  
Όταν η μία μπαταρία τροφοδοτεί την ηλεκτρογεννήτρια, οι άλλες δύο μπαταρίες φορτίζουν. 
Στα πλαϊνά μέρη του αυτοκινήτου, ο αγρότης-κατασκευαστής έχει τοποθετήσει δύο φτερά με ηλιακά πάνελ, τα οποία φορτίζουν τις μπαταρίες. Όμως μέχρι εδώ είναι γνωστή η ιστορία, η καινοτομία του Zhengping βρίσκεται αλλού…
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 May 2013 01:29 PM PDT
Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ BND ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΣΑΝΤ.
ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2013 ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. 
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ Ρ.ΣΙΝΤΛΕΡ «ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ. 
ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ. ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ, ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΡ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΤΑ ΗΑΕ, ΚΑΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ….ΠΟΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ-ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ 18 ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΕΙΠΕ
*ΤΩΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2012.
*ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ ΚΑΙ ΧΟΜΣ ΕΠΙΡΡΟΗ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 May 2013 01:11 PM PDT
Drummer Lee Rigby is seen, wearing a Help For Heroes sweatshirt, in a kebab shop on Monday evening - just two days before he was murdered on a London streetΟ Lee Rigby φαίνεται, φορώντας μια μπλούζα Βοήθεια για τους Ηρωες , σε κάμερα κλειστού κυκλώματος του μαγαζιού φαγητού ''Kebab Ye takeaway in Frances Street, Woolwich, south-east London''το βράδυ της Δευτέρας μόλις δύο ημέρες πριν δολοφονηθεί σε ένα δρόμο του Λονδίνου.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δήλωσε ότι γνώριζε τον στρατιώτη ως «Lee» και ότι ήταν τακτικός πελάτης
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 May 2013 12:56 PM PDT
Eδώ και τρία χρόνια η πατρίδα μας βρίσκεται υπό το καθεστώς μιας ιδιότυπης ξένης κατοχής και το αποτέλεσμα με αυτές τις πολιτικές ακραίας λιτότητας είναι η Ελλάδα να επιστρέφει στα χρόνια της κατοχής, όπου η πείνα, η αύξηση της θνησιμότητας και η μείωση των γεννήσεων, συνθέτουν ένα σκηνικό που δυστυχώς αν και έμοιαζε μακρινό, πλέον αποτελεί μια πραγματικότητα.
Τα στοιχεία τα οποία...παρουσιάστηκαν στο 43ο Παιδιατρικό Συμπόσιο Βόρειας Ελλάδα απλά συγκλονίζουν.
Στην καθημερινή ζωή ως «φτώχεια» ορίζεται ως η αδυναμία απόκτησης ενός αξιοπρεπούς τρόπου ζωής. Την φτώχεια προκαλεί η ελάττωση του εισοδήματος και η ανεργία.
Συνέπειες της φτώχειας: δυσκολότερη και μη έγκαιρη πρόσβαση σε δομές υγείας, ελλιπής περίθαλψη, ανεπαρκής φαρμακευτική θεραπεία, υποβάθμιση προληπτικής ιατρικής. Όλα αυτά οδηγούν σε τραγική αύξηση της νοσηρότητας ιδίως στα παιδιά.
Η φτώχεια είναι σήμερα η πρώτη αιτία θανάτου και αύξησης της νοσηρότητας του πληθυσμού.
Επιστημονικές έρευνες διαπιστώνουν σημαντική συσχέτιση του μηνιαίου εισοδήματος με το επίπεδο υγείας:
- Με μηνιαίο εισόδημα 1800 ευρώ έχεις άριστο επίπεδο υγείας
- Με 1300 μέτριο και
- Με 550 πολύ κακό
Αυτή τη στιγμή περίπου 4.000.000 Έλληνες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας, εκ των οποίων τα 500.000 είναι παιδιά.
Αν αυτό δείχνει δραματικό τότε η διαπίστωση ότι οι αριθμοί αυτοί αυξάνουν με ετήσιο ρυθμό ετήσιας 26%, μάλλον σημαίνει ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια ανθρωπιστική καταστροφή η οποία όμως δεν έχει (μέχρι στιγμής) τα δευτερογενή εκείνα χαρακτηριστικά που την κάνουν αναγνωρίσιμη.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 May 2013 01:39 PM PDT
Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ αφού πάτωσαν τώρα δεν είναι ΠΑΣΟΚΑΤΖΟΥ!!!
Γιατί δεν λες ότι απλά επειδή δεν εξελέγης βουλευτής με το Πασοκ το καλοκαίρι το παράτησες;
Ρε ούστ...

Posted: 24 May 2013 12:19 PM PDT
petzetakis-viomhxaniaΗ κορυφαία βιομηχανία πλαστικών σωλήνων Πετζετάκις καταρρέει λόγω της οικονομικής κρίσης, καθώς μετά ....την πτώχευση η κινητή και ακίνητη περιουσία της βιομηχανίας Βορείου Ελλάδος βγαίνει σε πλειστηριασμό. 
Η εταιρεία πάλεψε με τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες δεν μπόρεσε όμως να νικήσει και έτσι έβαλε λουκέτο.
Ο πλειστηριασμός, που θα γίνει στις 27 Ιουνίου 2013 στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, περιλαμβάνει τα οικόπεδα, τα κτίρια και τον παραγωγικό και υποστηρικτικό εξοπλισμό που διαθέτει η επιχείρηση στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.
Η τιμή εκκίνησης ορίστηκε σε 9,24 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 5,5 εκατ. ευρώ αντιστοιχούν στην ακίνητη περιουσία και τα υπόλοιπα 3,74 εκατ. ευρώ στην κινητή περιουσία της εταιρείας.
Posted: 24 May 2013 12:14 PM PDT
Posted: 24 May 2013 12:12 PM PDT
Όπως διαβάζουμε στον ιστότοπο Usaukonline η πορτοκαλί αυτή λάμψη που ξεπροβάλλει από μια πύλη που σχηματίζεται στους συγκεκριμένους βράχους αποτελεί ένα φυσικό φαινόμενο το οποίο είναι ορατό ελάχιστες μέρες του χρόνου.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ίδιος ιστότοπος το φαινόμενο αυτό με την παράξενη λάμψη λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του χειμερινού ηλιοστασίου.
Τότε η πύλη που σχηματίζουν οι βράχοι ευθυγραμμίζονται με τον Ήλιο αφήνοντας έτσι αυτό το χρυσοπορτοκαλί φως να περάσει ανάμεσά τους... 
http://www.gkourou.com
Posted: 24 May 2013 12:04 PM PDT
Posted: 24 May 2013 11:57 AM PDT
Απίστευτο τουρκικό θράσος: Ένα 24ωρο μετά την ιταμή πρόκληση της Άγκυρας να στείλει σχηματισμό αεροσκαφών πάνω από τον τάφο του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, ανήμερα της επετείου του θανάτου του, το.....τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε ότι .... "ελληνικά μαχητικά αναχαίτισαν τουρκικά στη Ρόδο, τη Λέσβο και την Ικαρία στον διεθνή εναέριο χώρο"!
Που και να τους αναχαιτίζαμε κανονικά με "σκριναρίσματα" και εμπλοκές, δηλαδή, τι θα έλεγαν...
Πηγές του ΓΕΕΘΑ σημείωναν ότι "Είναι καθαρά πολιτικό το ζήτημα. Καθ'όλη την διάρκεια της άσκησης της Άγκυρας "Deniz Kurdu 2013", φαίνεται ότι θέτουν πολιτικά ζητήματα κυριαρχίας στην περιοχή. Από την στιγμή που δεν αντιμετωπίζονται στρατιωτικά, πρέπει να αντιμετωπιστούν πολιτικά".
Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο αναφέρει πως «στις 22/05/13, τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα τύπου F-16, που εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου, αναχαιτίσθηκαν δυτικά της Ρόδου από ελληνικά αεροπλάνα F-16, που απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Σούδας».
Το ίδιο αναφέρει πώς έγινε επίσης βορειοδυτικά της Λέσβου, με τουρκικά μαχητικά να αναχαιτίζονται από ελληνικά που απογειώθηκαν από την Αγχίαλο, αλλά και νότια της Ικαρίας. Στην περίπτωση αυτή τα τουρκικά F-16 αναχαιτίσθηκαν από ελληνικά F-4 που σηκώθηκαν από τη Σκύρο.
Περίμεναν οι Τούρκοι φαίνεται να τους πούμε περάστε και κάνετε ανενόχλητοι ότι θέλετε. Τη συγκεκριμένη ημέρα οι Τούρκοι έκαναν 18 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου στο Αιγαίο τόσο με μαχητικά όσο και με ελικόπτερα που απονηώθηκαν από πλοία της Άγκυρας.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 May 2013 11:45 AM PDT
Posted: 24 May 2013 10:15 AM PDT
Posted: 24 May 2013 10:02 AM PDT
Κοινωνία
Τα αίτια που οδήγησαν το κορίτσι στο να εξαφανιστεί για ημέρες από το σπίτι του ερευνούν οι αρχές
Με λεπτούς χειρισμούς και την απαιτουμένη προσοχή που επιβάλλεται, άνδρες της Α/Δ Ακαρνανίας, με την βοήθεια και ειδικών προσπαθούν να ρίξουν φως στα αίτια που οδήγησαν την 15χρονη Χριστιάνα να το σκάσει από το σπίτι της και για οκτώ μέρες να είναι κρυμμένε σε μια εγκαταλειμμένη αγροικία, στα Σιταράλωνα.
Το κορίτσι υπεβλήθη σε εξετάσεις τόσο στο νοσοκομείο του Αγρινίου, αλλά θα υποβληθεί σε εξετάσεις και στην Πάτρα , ενώ την έχουν δει ειδικοί ψυχολόγοι και κοιμήθηκε τη νύχτα στο νοσοκομείο, παρουσία προσωπικού του νοσοκομείου αλλά και αστυνομικού.
Χθες το βράδυ επιτράπηκε και στους δικούς της να την επισκεφτούν για λίγο, ενώ στο φως έρχονται περισσότερα στοιχεία σχετικά με την διαβίωση της στην αγροικία που είχε κρυφτεί αλλά και σχετικά με την ψυχολογική της κατάσταση, αφού το κορίτσι, είναι δεδομένο, πως δεν ήθελε να την βρουν.
Η Κριστιάνα είχε πόσιμο νερό αλλά δεν τρέφονταν σωστά όλες αυτές τις μέρες και υποσιτίζονταν. Πιθανώς έπαιρνε κάποια φρούτα ή λαχανικά από κήπους του χωριού, ενώ εμφανίστηκε και σε μια γυναίκα στο χωριό, που την φίλεψε κέικ και νερό .
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 May 2013 09:46 AM PDT
Γουρουνάκι μαστουρωμένο και παχύ...του εκτροφέα του καμάρι!
Έναν απίστευτο τρόπο για να παράγουν τα γουρουνάκια περισσότερες... μπριζόλες βρήκαν κάποιοι επιτήδειοι: τους δίνουν κάνναβη για να μαστουρώσουν. Έτσι τα ζώα μπαίνουν σε βουλιμικό τριπάκι, τρώνε συνεχώς, παχαίνουν και έτσι παράγουν περισσότερο κρέας.
Οι χρήστες κάνναβης καπνίζουν συνήθως μόνο τα θηλυκά άνθη του φυτού και πετούν τα κοτσάνια και τα φύλλα, στα οποία η συγκέντρωση των δραστικών ουσιών (τετραϋδροκανναβινόλη, κανναβιδιόλη) είναι πιο χαμηλή. Ωστόσο τα φύλλα του φυτού διαθέτουν και αυτά αρκετή από την ψυχότροπο ουσία. Μια συχνή παρενέργεια της κάνναβης είναι ότι προκαλεί βουλιμία.
Μια εκτροφέας από την Ουάσινγκτον, μιλώντας στο Reuters είπε ότι καταναλώνοντας κάνναβη, τα γουρουνάκια τρώνε πολύ περισσότερο. Μέσα σε λίγους μόλις μήνες, όσα κατανάλωσαν κάνναβη ήταν 10 με 15 κιλά βαρύτερα σε σχέση με άλλα αδελφάκια τους που ακολούθησαν τη συμβατική διατροφή.
Κατά τις τελευταίες προεδρικές εκλογές, οι Αμερικανοί ψήφισαν – εκτός από τον Ομπάμα- και τη νομιμοποίηση της κάνναβης στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, όπου και γίνεται το πείραμα των... χοίρων. 
Συνολικά 20 αμερικανικές πολιτείες επιτρέπουν τη χρήση κάνναβης για ιατρικούς λόγους.
http://4.bp.blogspot.com
Posted: 24 May 2013 09:01 AM PDT
Σοκάρει η αδελφή του δράστη, Μπλέσινγκ (Ευλογία) Αμπεντολάχο με την στάση της μπροστά στους φωτογράφους. 
Η 32χρονη αδελφή του Μάικλ Αμπεντολάχο πριν επιβιβαστεί σε όχημα της βρετανικής αστυνομίας απευθύνθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου με ένα λαμπερό χαμόγελο σαν να αδιαφορούσε για ό,τι έχει συμβεί.
Η γυναίκα δεν συνελήφθη, ωστόσο η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο διαμέρισμά της και την ανέκρινε σχετικά με τον αδελφό της, ο οποίος βρισκόταν συχνά στο σπίτι της.
http://www.stoxos.gr
Posted: 24 May 2013 08:58 AM PDT
Αποφυλακίζονται τέσσερις για την υπόθεση των Energa και Hellas Power
Ελεύθεροι με εγγύηση από 50.000 έως 200.000 ευρώ είναι οι τέσσερις από τους έξι κατηγορούμενους στην υπόθεση των εταιρειών Energa και Hellas Power , οι οποίοι φέρονται ότι
εισέπρατταν από τους πελάτες τους το τέλος ακινήτου (το γνωστό χαράτσι), αλλά δεν το απέδιδαν ως όφειλαν στο δημόσιο.
Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών με βούλευμά διέταξαν την αποφυλάκιση με όρουςτων: Αχιλλέα Φλώρου, Βασίλη Μηλιώνη, Χαράλαμπου Σμυρλιάδη και Αντώνη Δεκόλη.
Και οι τέσσερις κατηγορούνται για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και κρατούνταν προσωρινά περίπου έξι μήνες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια περίοδο είχαν συλληφθεί , αλλά παραμένουν προφυλακισμένοι δύο ακόμα κατηγορούμενοι, οι Αχιλλέας Φλώρος και Στέφανος Σιαφάκας.
Για την υπόθεση διενεργεί ανάκριση ο πρόεδρος Πρωτοδικών Σπύρος Γεωργουλέας, ο οποίος συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Posted: 24 May 2013 05:04 AM PDT
Ενώ το δοσίλογο πολιτικό σύστημα έχει οδηγήσει το μέσο Έλληνα πολίτη, στην απελπισία, αποκαλύπτεται η προσπάθεια της "αμαρτωλής" ΕΛΣΤΑΤ να "εξαφανίσει" έναν πολύ μεγάλο αριθμό αυτοκτονιών στην προσπάθεια δημιουργίας κλίματος ότοι όλοι είναι ευτυχισμένοι, αισιόδοξοι εν αναμονή της περιβόητης ανάπτυξης, και απλά αυτοκτονούν οι γνωστοί "γραφικοί" με ψυχολογικά προβλήματα.
Την ώρα που ακούνται διώξεις σε βαθμό κακουργήματος από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εις βάρος των υπευθύνων της Στατιστικής Υπηρεσίας για της υπόθεσης της τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος της χώρας το 2009 έρχονται τα τραγελαφικά στοιχεία της για τις περιπτώσεις ...αυτοκτονιών συμπολιτών μας σύμφωνα με τα οποία μόνο 477 αυτόχειρες έδωσαν τέλος στη ζωή τους το 2011 ενώ τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι οι τελεσθείσες αυτοκτονίες ή απόπειρες ανήλθαν το διάστημα από 1/1/2009 έως 23/08/2012 σε 3.124 πανελλαδικά.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει συλλέξει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, τα περιστατικά αυτοκτονιών ανήλθαν σε 677 το 2009, σε 830 το 2010, σε 927 το 2011 και σε 690 έως την 23η Αυγούστου του 2012. Η ΕΛΣΤΑΤ το 2011 "είδε" 477 αυτοκτονίες αντί για τις 927 που κατέγραψε η ελληνική Αστυνομία. Δηλαδή έκρυψε τις μισές!
Με την πράξη αυτή εξαφάνισαν τον πόνο εκατοντάδων συμπολιτών μας που λόγω της οικονομικής απόγνωσης, και του ότι δεν μπορούσαν να θρέψουν τις οικογένειές τους ή απλά τον εαυτό τους τον ίδιο, ή επειδή χωρίς δουλειά ένιωθαν ελλειπείς, ή κινδύνευαν να χάσουν το σπίτι τους το οποίο έχτισαν με πόνο και ιδρώτα, και τώρα έχονται να τους το πάρουν με φορολογία ακόμα και στην αναπνοή.
Θέλανε να σπρώξουν στη λήθη τους συμπολίτες μας αυτούς, να ξεχάσουμε για ποιό λόγο οδηγήθηκαν στο σημείο αυτό, να καταστήσουν τους θανάτους τους βουβούς, κενού περιεχομένου. Με την ελαχιστοποίηση αυτής της συνεχιζόμενης τραγωδίας, φιλοδοξούν να παρουσιάσουν στον κόσμο, ότι υπάρχει αισοδοξία, ότι όλα παραμένουν στον ψυχισμό μας ως πριν, δικαιολογώντας επί της ουσίας τη ρήση του Θόδωρου Πάγκαλου "Το μνημόνιο είναι ευτυχία".
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 May 2013 03:27 AM PDT
Στη νέα δημοσκόπηση του zougla.gr η Χρυσή Αυγή κατακτά για πρώτη φορά τη δεύτερη θέση της κατάταξης, μπροστά από τους αμερικανοκομμουνιστές του Σύριζα.
Η ΝΔ είναι πρώτη, όμως φυλλορροεί και αυτή προς την Χρυσή Αυγή, έχοντας διαρροή διψήφιου ποσοστού ψηφοφόρων της προς τις τάξεις μας. Υπενθυμίζουμε ότι στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις οι δημοσκοπήσεις της ιστοσελίδας "Ζούγκλα" του Τριανταφυλόπουλου είχαν προσεγγίσει σε πολύ ικανοποιητικό ...βαθμό τα τελικά αποτελέσματα.
Τα παραπάνω δεδομένα ερμηνεύονται εύκολα: εδώ και ένα χρόνο, η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται σθεναρά στην καταστροφική μνημονιακή πολιτική είναι η Χρυσή Αυγή. Ο Σύριζα είναι ανύπαρκτος εντός και εκτός βουλής, δεν έχει καμία παρουσία στην κοινωνία και ο Τσίπρας έχει μετατραπεί σε θαμώνα διεθνών λεσχών.
Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής, τα στελέχη και τα μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος δίνουν παντού δυναμικό παρόν. Χτυπούν τη σάπια συγκυβέρνηση και είναι η φωνή της Αλήθειας μέσα στη βουλή. Επιτελούν τεράστιο κοινωνικό και εθνικό έργο σε ολόκληρη τη χώρα.
Το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας και τα μέσα ενημέρωσης που το υπηρετούν, μας αντιμετωπίζουν ως το απόλυτο κακό.
Το ποσοστό που φαίνεται να καταγράφει η ΝΔ στην εν λόγω έρευνα είναι διογκωμένο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.