31 Μαΐ 2013

EΛ TA NEA 30-5-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 30 May 2013 03:22 PM PDT
Εθελοντικά ένοπλα σώματα ορθόδοξων Ουκραών και Ρώσων ετοιμάζονται για την Συρία σε περίπτωση που υπάρξει επέμβαση του ΝΑΤΟ και εισβολή της Τουρκίας στην χώρα.
Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ως στόχο αφ'ενός μεν να μην εμπλακούν απευθείας ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στην σύγκρουση και αυτή κλιμακωθεί ανεξέλεγκτα και αφετέρου να αποτραπεί να πέσει η Συρία στα χέρια των ισλαμιστών. Στην Μόσχα όλα τα think tanks θεωρούν ότι ο επόμενος στόχος είναι ο Καύκασος.

Σε ένα βίντεο που είναι σαφές ότι αποτελεί προειδοποίηση και "ψυψολογική επιχείρηση" από αυτές που αρέσκονται οι ρωσικές υπηρεσίες, ο Ουκρανός απόστρατος Ταξίαρχος Sergey Razumovsky μιλάει εξαιρετικά πειστικά:
Η συγκεκριμένη είδηση μεταδίδεται και από την «Φωνή της Ρωσίας». Μάλιστα ο Ουκρανός Ταξίαρχος ζητά και τη βοήθεια του αρχηγείου του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας για να μεταφερθούν όπως λέει εκεί μέχρι και 50.000 εθελοντές έτσι ώστε να πολεμήσουν εναντίον του FSA και υπέρ του Assad.

Το κείμενο όπως το εκφώνησε ο Ουκρανός Ταξίαρχος.
«Σήμερα θα ήθελα να σας προσκαλέσω να πυκνώσετε τις τάξεις της ρωσο-ουκρανικής ταξιαρχίας και να δώσουμε βοήθεια στον πρόεδρο της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας αποκαθιστώντας το σύνταγμα και το κράτος.
Είμαστε 72.000 στην Ουκρανία με επαρκή εκπαίδευση και μπορούμε άμεσα να σχηματίσουμε ένοπλο σώμα και να τερματίσουμε οριστικά το πρόβλημα της χώρας.

Ζητάμε λίγα από την κυβέρνηση της Συρίας ως αντάλλαγμα. 

Τη συριακή υπηκοότητα και την παροχή ασφάλειας για τις οικογένειάς μας. Ακόμη ζητάμε οικονομική βοήθεια και δυνατότητα να εγκατασταθούμε όπου θέλουμε.
Ο καθένας μπορεί μετά τον πόλεμο να κάνει ότι θέλει, ακόμη και αν έδωσε μάχες στα Βαλκάνια, τη Σερβία ή βρίσκεται στην Ουκρανία.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 May 2013 02:34 PM PDT
Το ΕΣΡ έκοψε το τηλεοπτικό σποτ του Athens Pride γιατι περιείχε ένα λεσβιακό φιλί και όπως αναφέρει «δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μήνυμα κοινωνικού χαρακτήρα».
«Τουλάχιστον προσβλητικό προς όλους και όλες μας», ήταν το πρώτο σχόλιο των διοργανωτών του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση του ΕΣΡ, η ολομέλεια συνεδρίασε για το αίτημα του Athens Pride για «την προβολή μηνύματος σχετικά με το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας – Athens Pride 2013 που θα λάβει χώρα στις 8 Ιουνίου 2013 με κύριο σκοπό την προβολή λεσβιών, των γκέι, των αμφισεξουαλικών και των τρανσέξουαλ ατόμων στην κοινωνία και των διεκδικήσεών τους».
Σύμφωνα με το ΕΣΡ «το αίτημα δεν εμπίπτει στο άρθρο 3 παρ. 2 της ΚΥΑ αριθμ. ΑΠ 24/01/02.01.997 αρ. φύλλου 112 της 15/01/1997, ΦΕΚ τεύχος Β για τη δωρεάν μετάδοση κοινωνικών μηνυμάτων και κατ' επέκταση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μήνυμα κοινωνικού χαρακτήρα».
Posted: 30 May 2013 02:25 PM PDT
Η μικρή βρέθηκε, ο Αλβανός που βρίσκεται;
- Ο κ. Γιαννόπουλος από το Χαμόγελο του Παιδιού δήλωσε πως βρέθηκε η 13χρονη Χριστίνα 
- Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε στο Παγγαίο από διασώστες 
- Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας, για να γίνουν εξετάσεις και να βεβαιωθεί η καλή κατάσταση της υγείας της 
- Άγνωστο παραμένει ακόμα που βρίσκεται ο23χρονος Αλβανός
Μετά από ώρες αγωνίας της οικογένειας της 13χρονης Χριστίνας ήρθε το θαύμα και έγινε γνωστό πως το μικρό κορίτσι τελικά βρέθηκε στην Καβάλα, με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν χτενίσει ολόκληρη την περιοχή. 
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του Χαμόγελου του Παιδιού, ο οποίος μίλησε στο NewsIt η 13χρονη Χριστίνα βρέθηκε από διασώστες και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του "Χαμόγελου" στο νοσοκομείο της Καβάλας, προκειμένου να γίνουν εξετάσεις και να βεβαιωθεί πως η μικρή είναι καλά στην υγεία της. 
Το 13χρονο κορίτσι όπως δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος βρέθηκε στο Παγγαίο από διασώστες!
Μαζί της δεν βρέθηκε ο 23χρονος αλβανός, ο οποίος φαίνεται πως είχε σχεδιάσει εδώ και ημέρες την αρπαγή του μικρού κοριτσιού.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 May 2013 02:19 PM PDT
Τις δέκα πλέον μυστηριώδεις φωτογραφίες που έχουν βγει πότε χωρίς πότε να έχει μπορέσει να εξηγήσει μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακλουθεί... 
Οι φωτογραφίες ποικίλουν από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα μέχρι και τις ημέρες μας. 
Σε αυτές απεικονίζονται γεγονότα και καταστάσεις τα οποία χαρακτηρίζονται ως μη φυσικά και δεν έχει γίνει δυνατό να εξηγηθούν ή να ερμηνευθούν όπως η φωτογραφία "Goddard squadron" ή αυτή του "Solway firth spacemat". 
Από την άλλη υπάρχουν και φωτογραφίες που εφάπτονται ιστορικών γεγονότων όπως η δολοφονία του John Kennedy ή η εξέγερση στην πλατεία Tiananmen όπου εικονίζονται πρόσωπα τα οποία ουδέποτε κανείς δεν κατόρθωσε να ταυτοποιήσει.
Posted: 30 May 2013 02:18 PM PDT
Posted: 30 May 2013 01:44 PM PDT
Posted: 30 May 2013 01:29 PM PDT
Η 46χρονη Έιπριλ Μισέλ Μπράουν από το Λος Αντζελες, ήθελε να αποκτήσει φιγούρα σταρ...
Αποφάσισε, λοιπόν, να απευθυνθεί όχι σε ειδικούς αλλά σε ανθρώπους που υποστήριζαν ότι με ενέσεις σιλικόνης θα της έδιναν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το αποτέλεσμα όχι μόνο δεν ήταν αυτό που ονειρευόταν, αλλά οι ενέσεις που περιείχαν υλικό το οποίο χρησιμοποιείται σε οικοδομικές εργασίες, της προκάλεσαν σοβαρές δερματικές αλλεργίες.

Το μαρτύριο της, όμως, δεν έληξε εκεί, καθώς η αλλεργία την οδήγησε σε περαιτέρω μπελάδες, με συνέπεια οι γιατροί που την φρόντιζαν να της ανακοινώσουν ότι έπρεπε να ακρωτηριάσουν τα χέρια και τα πόδια της.
«Δεν ήξερα αν ήθελα ο πισινός μου να μοιάζει με αυτόν της Τζάνετ Τζάσκον ή της J-Lo. Ήθελα έναν καινούριο μεγαλύτερο πισινό», δήλωσε η Μπράουν σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Sun.Όπως είπε η μοιραία συνάντηση με τη γυναίκα που την κατέστρεψε πραγματοποιήθηκε πριν αρκετά χρόνια όταν πήγε ως πελάτισσα στο κομμωτήριο που διέθετε. 

Η γυναίκα της είπε ότι πραγματοποιεί ενέσεις σιλικόνης για μεγαλύτερα οπίσθια και την κάλεσε στο σπίτι της για να δει μια ικανοποιημένη πελάτισσα. Χωρίς να ρωτήσει πολλές λεπτομέρειες αποφάσισε να ακολουθήσει την διαδικασία, την οποία τότε χαρακτήριζε «θαύμα».
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 May 2013 01:00 PM PDT
Πρόεδρος των μουσουλμάνων Ελλάδος..Ναϊμ Ελ Γκαντούρ..
Το κοράνι είναι πάνω από την Δημοκρατία..
Είναι η Δημοκρατία.
Δείτε το βίντεο...
Posted: 30 May 2013 12:44 PM PDT
Ο Υπουργός Εσωτερικών Manuel Valls ισχυρίζεται ότι η γαλλική αστυνομία συνέλαβε 350 άτομα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, πριν και μετά την ογκώδη διαδήλωση κατά του «γάμου» των ομοφυλόφιλων και του δικαιώματος υιοθεσίας. 
Οι συλληφθέντες είναι "άτομα που θεωρούνται επικίνδυνα" κατά τον υπουργό. Από τους 350 που συνελήφθησαν οι 250 τέθηκαν υπό κράτηση. (...)
Ο Valls πιστεύει ότι «χωρίς την μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων (4.500 αστυνομικοί!), η βία θα μπορούσε να βγει εκτός ελέγχου».
Το τεσσάρων λεπτών βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζει μερικούς από αυτούς τους «επικίνδυνους» που συνελήφθησαν την Κυριακή το βράδυ να περνάνε την ώρα τους τραγουδώντας. Ένα νεαρός είναι ντυμένος σαν έντομο, και λέει ότι ακόμα και τα έντομα έχουν μια μητέρα και έναν πατέρα!

Το κείμενο στο βίντεο λέει :
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 May 2013 12:39 PM PDT
Posted: 30 May 2013 12:30 PM PDT
Όλα αυτά μετά την δημόσια ομολογία Βρετανού υπουργού.
"¨Εσπασε" Βρετανός υπουργός: 
Συμμορίες Πακιστανών βιάζουν και βασανίζουν ανήλικα κορίτσια!
Άφηναν μικρά κορίτσια έρμαιο στα χέρια συμμοριών ισλαμιστών για να μην προβάλλουν την "θρησκευτική προέλευση" των δραστών!
Πακιστανοί η συντριπτική πλειοψηφία, τους ονόμαζαν "Ασιάτες"
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ 54 ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
Εκατοντάδες μικρά κορίτσια, εθίζονταν στα ναρκωτικά, βιάζονταν ομαδικά, βασανίζονταν ανηλεώς ακόμα και δολοφονούνταν την ώρα που οι αρχές δεν μπορούσαν να εκδόσουν ειδοποιήσεις λόγω της αντιρατσιστικής νομοθεσίας!
"Εάν μιλούσαμε για μουσουλμάνους, θα χάναμε την δουλειά μας! Θα μας κολλούσαν την ταμπέλα του ρατσιστή!"
"Έπρεπε να ενημερώσουμε τον κόσμο", "αυτοί δεν θεωρούν έγκλημα τον βιασμό παιδιού αφού το κοράνι λέει ότι από 9 ετών μπορεί ένα κορίτσι να έχει σεξουαλικές σχέσεις!"
Δείτε το συγκλονιστικό αφιέρωμα με τις αποκαλύψεις

http://olympia.gr
Posted: 30 May 2013 12:23 PM PDT
Συνελήφθη ο Ισλαμιστής που επιτέθηκε μαχαιρώνοντας Γάλλο στρατιώτη. Πρόκειται για 20χρονο νεοπροσηλυτισμένο στο Ισλάμ.
Δείτε το βίντεο..

Posted: 30 May 2013 12:21 PM PDT
Στις εποχές όπου τα Δωδεκάνησα είχαν αποψιλωθεί από αστυνομικό προσωπικό και στους σταθμούς της αστυνομίας έβαζαν… τηλεφωνητές για να αφήνουν μηνύματα οι πολίτες και οι τουρίστες που τους χρειάζονταν, επιστρέφουμε όπως φαίνεται και μάλιστα ολοταχώς!.
Η φωτογραφία, που είναι χθεσινή, αντιστοιχεί στο ΑΤ Σύμης, όπου το προσωπικό που υπηρετεί εκεί δεν επαρκεί σε καμία περίπτωση για να στελεχώσει τις ανάγκες του ΑΤ με αποτέλεσμα μετά από κάποια ώρα οι λιγοστοί αστυνομικοί του σταθμού να αναγκάζονται να βάζουν λουκέτο.
Η κατάσταση γίνεται πάντως ολοένα και χειρότερη ειδικά για τα νησιά και τα χωριά μας, γεγονός που έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των εκπροσώπων αστυνομικών υπαλλήλων του νομού μας, αλλά και της ίδιας της τοπικής κοινωνίας σε εποχές μάλιστα που η παραβατικότητα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.
Πριν από μερικές μέρες, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού μας εξέδωσε ανακοινώσεις σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος, μιλώντας καθαρά για διάλυση των υπηρεσιών στην περίπτωση που δεν ληφθούν άμεσα μέτρα ενίσχυσης με προσωπικό των αστυνομικών τμημάτων σε ολόκληρη τη Δωδεκάνησο.
Σημειώνεται ότι ο αριθμός του πληθυσμού στα νησιά μας τους καλοκαιρινούς μήνες, διπλασιάζεται εξαιτίας των τουριστών με αντίστοιχη αύξηση των περιστατικών πάσης φύσεως, που αφορούν τις αστυνομικές αρχές.
Η φωτογραφία είναι από την Ροδιακή
http://www.eglimatikotita.gr
Posted: 30 May 2013 12:17 PM PDT
Τη στιγμή που στη Βουλή λαμβάνονται μέτρα για την απαγόρευση οπλοφορίας των βουλευτών, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ζητάει να...υποβάλλονται σε επιπλέον έλεγχο οι βουλευτές για ναρκωτικά στην είσοδο!
Μάλιστα στη διάσκεψη των προέδρων είπε πως η Χ.Α. έχει πληροφορίες που μέσα στη Βουλή γίνεται διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Στο αίτημα του Χρήστου Παππά αντέδρασαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος και της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου, οι οποίοι χαρακτήρισαν απαράδεκτα τα όσα ζήτησε ο βουλευτής της Χ.Α.
Την ίδια ώρα στη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφασίστηκε η απαγόρευση των όπλων στο Κοινοβούλιο.
Posted: 30 May 2013 09:54 AM PDT
Όλα τα κόμματα κατέθεσαν πρόταση αντιρατσιστικού νόμου, ενώ η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση κατάργησης της χρηματοδότησης για όλα τα κόμματα. 
Η πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής θάφτηκε στα συρτάρια του αρμόδιου υπουργείου, ενώ ο αντιρατσιστικός νόμος έγινε μείζον θέμα στη χώρα που ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός κατά των Ελλήνων.
Ολόκληρη η πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής στον ακόλουθο σύνδεσμο:http://www.xryshaygh.com/index.php/koinovoulio/view/protash-nomou-gia-periorismo-kommatikwn-epichorhghsewn#.Uacf8tKSI8o
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Posted: 30 May 2013 09:48 AM PDT
Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει στην Ιταλία η πρόσφατη αυτοκτονία 14χρονης μαθήτριας (Iανουάριος 2013), η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της μετά από...προσβλητικά και εκφοβιστικά σχόλια εις βάρος της στο facebook με την Δικαιοσύνη να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να τεθεί υπό έλεγχο το προσωπικό του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, για πιθανές ποινικές ευθύνες.
Οπως αναφέρει η Telegraph, η 14χρονη Καρολίνα Πίτσιο από την Νοβάρα της Ιταλίας, αυτοκτόνησε όταν μια ομάδα αγοριών δημοσίευσε βίντεο στο facebook, στο οποίο η Καρολίνα φαινόταν μεθυσμένη και αναμαλλιασμένη στο μπάνιο σε ένα πάρτι.
Η ομάδα των αγοριών όπως αναφέρεται, είναι φίλοι του πρώην δεσμού της Καρολίνα, ο οποίος την είχε προσβάλλει άσχημα στο facebook, όταν αυτή αποφάσισε να βάλει «τέλος» στη σχέση τους.
Αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι ζήτησε συγγνώμη, η Αστυνομία εντόπισε στο σπίτι της νεαρής κοπέλας ένας σημείωμα προς το αγόρι της στο οποίο έγραφε: «Δεν είναι αρκετά αυτά που μου έχεις κάνει;
Με έκανες να το πληρώσω πάρα πολλές φορές», ενώ λίγο πριν αυτοκτονήσει πηδώντας στο κενό από το παράθυρο του δωματίου της, ανάρτησε στο facebook: «Συγχωρέστε με αν δεν είμαι δυνατή. Δεν αντέχω πια».
Τώρα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, ένας Ιταλός κατήγορος, ο Φρανσέσκο Σαλούτζο, ξεκίνησε έρευνα ώστε να ελεγχθεί η ευθύνη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης για τη δημοσίευση των προσβολών και των εκφοβιστικών σχολίων.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 May 2013 09:42 AM PDT
Στον πόλεμο στη Συρία θα αποσταλλεί ρωσο-ουκρανικό εθελοντικό σώμα.
Στο ρωσο-ουκρανικό εθελοντικό σώμα, που δημιουργείται για να βοηθήσει τον Σύρο πρόεδρο Άσαντ στη μάχη κατά των εξτρεμιστών, έχουν ήδη εγγραφεί αρκετές χιλιάδες άτομα.
Αυτό δήλωσε ο εμπνευστής της δημιουργίας του σώματος, συνταγματάρχης εν αποστρατεία Σεργκέι Ραζουμόφσκι, ο οποίος ηγείται της «Πανουκρανικής Ένωσης Αστέγων Αξιωματικών».
Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα για τη δημιουργία του εθελοντικού σώματος ο Ραζουμόφσκι μίλησε στα μέσα Μαΐου. Την έκκλησή του την απηύθυνε «σε όλους τους βετεράνους της στρατιωτικής υπηρεσίας της Σοβιετικής Ένωσης, σε όλους τους Ρώσους και Ουκρανούς αξιωματικούς». 
Οι αρχές της Ουκρανίας, σύμφωνα με τον συνταγματάρχη, δεν αντέδρασαν στην πρωτοβουλία.
http://ellinonea.blogspot.gr
http://kerberos-hellas.blogspot.gr
Posted: 30 May 2013 09:38 AM PDT
Χείμαρρος αποκαλύψεων το «ΡΕΠΟΡΤΑΖ» του δημ/φου Πέτρου Κουσουλού, παρουσιάζει την κακοδιαχείρηση των οικονομικών πόρων του ΑΣΥΛΟΥ ΑΝΙΑΤΩΝ από το Διοικητικό του Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου υποτίθεται ότι προσφέρουν … φιλανθρωπικό έργο !!!
Εξ αιτίας της κακοδιαχείρισης της τεράστιας περιουσίας, (διαθέτει χίλια εννιακόσια πενήντα ακίνητα – φιλέτα) και της αλόγιστης σπατάλης των εσόδων του ΑΣΥΛΟΥ από την Διοίκησή του, οι 250 τρόφιμοι υποσιτίζονται και οι 150 εργαζόμενοι παραμένουν … πέντε μήνες απλήρωτοι !!! και έχουν περιέλθει σε απόγνωση.
Την ίδια στιγμή και ενώ το σύνολο του Νοσηλευτικού προσωπικού έχει μειωθεί δραματικά και δεν επαρκεί πλέον, η Διοίκηση του ΑΣΥΛΟΥ , προσλαμβάνει ημέτερους … "εξωτερικούς συνεργάτες", με αδιαφανείς διαδικασίες, και τους πληρώνει αδρά και στην ώρα τους.
Δείτε το VIDEO και θαυμάστε την … φιλανθρωπία ορισμένων σε όλο της το μεγαλείο !!!
rafailhellas.com
Posted: 30 May 2013 09:23 AM PDT
Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αφού αμφισβήτησε την γενοκτονία των Ποντίων, τώρα χαρακτηρίζει «εθνικό μύθο» τον χορό του Ζαλόγγου .
«Μέσα στην ιστορία και την διαδρομή κάθε λαός που χειρίζεται την ιστορία του και για συγκεκριμένους λόγους δημιουργεί διάφορους εθνικούς μύθους, οι οποίοι χρειάζονται για εθνικοπατριωτικούς λόγους» είπε η Μ. Ρεπούση απαντώντας σε ερώτηση για τον χορό του Ζαλόγγου. 
Σε συνέντευξη της στο ραδιόφωνο του Alpha η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ επέμεινε στις απόψεις της για την γενοκτονία των Ποντίων που αποκάλυψε το Real.gr και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ακόμα και στο κόμμα το οποίο ανήκει. 
«Η ιστορική επιστήμη δεν είναι αναγκασμένη να δέχεται τις αποφάσεις των κοινοβουλίων» σημείωσε η Μ. Ρεπούση σχολιάζοντας την απόφαση της βουλής που αναγνώρισε επίσημα την γενοκτονία.
Posted: 30 May 2013 09:20 AM PDT
drakos-petralona2Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 25-05-2013, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για αποπλάνηση και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών (Σχετικό το από 27-05-2013 Δελτίο Τύπου).
Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Στυλιανό του Βασιλείου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Ιωνία Αττικής και κατοικεί στα Πετράλωνα.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 May 2013 08:56 AM PDT
Ουδέν σχόλιο...
http://www.stoxos.gr
Posted: 30 May 2013 08:49 AM PDT
Σκεφτείτε ότι αυτόν τον άνθρωπο που έχει ως "όνειρο" να δει την μαύρη σημαία της Αλ Κάιντα να κυματίζει στην Downing Street και θέλει να επιβληθεί ο νόμος της Σαρία, δέχεται να τον φιλοξενεί η «δημοκρατική» Βρετανία, να μιλάει στο BBC και τον αφήνει ελεύθερα να διασπείρει το μίσος κατά των «απίστων». 
Και όχι μόνο αυτό αλλά ο «Βρετανός» Choudary λάμβανε κρατική χρηματοδότηση από το επίσημο Αγγλικό κράτος, που του χρηματοδοτούσε ακόμα και την πολυτελή οικία που διαμένει, αξίας μισού εκατομμυρίου δολαρίων, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun!
Αυτό είναι ένα δείγμα της μεγάλης κοροϊδίας των διαφόρων «δημοκρατικών κρατών» της διεφθαρμένης Δύσης και των απανταχού θιασωτών των «συνταγματικών τόξων» και άλλων ποιημάτων, που δεν βλέπουν πουθενά αλλού την «απειλή για τη δημοκρατία» παρά μόνο στα εθνικιστικά «ξενοφοβικά» κόμματα. 
Προκειμένου να δέσουν τους ευρωπαϊκούς λαούς στα σιδερένια δεσμά της πολυπολιτισμικότητας (που λειτουργεί ως απαραίτητος τροφοδότης της παγκοσμιοποίησης) δεν διστάζουν να χαϊδεύουν τις πιο ακραίες ιδεολογίες και να αποδέχονται να σφάζονται στους δρόμους σαν αρνιά οι «άπιστοι» Ευρωπαίοι. Μετά δε τις σφαγές και την αγανάκτηση του κόσμου, το μόνο που τους απασχολεί είναι να μην δημιουργηθεί κλίμα «ισλαμοφοβίας» και «ρατσισμού» στους αυτόχθονες πληθυσμούς της Ευρώπης και ανέβουν τα ποσοστά των «ξενοφοβικών» κομμάτων.
Για αυτό βιάζονται για τους διάφορους «αντιρατσιστικούς νόμους». Για να γίνουν τα δεσμά ακόμα πιο σφιχτά. 
Είναι ένα ξεκάθαρο μαφιόζικο σχέδιο. 
Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αλλιώς.
http://eidafos.blogspot.gr
Posted: 30 May 2013 07:04 AM PDT

Φωτογραφία απο την εκτέλεση χριστιανών του χωριού Μασμίγια στις 22/12/12 απο την ισλαμιστική οργάνωση Τζέικ Χορ.
του Πορφύρη Δημήτρη και της Σταφυλάς Πηνελόπης
Ο νυν ηγέτης της Συριακής αντιπολίτευσης, πρόεδρος του « Εθνικού Συριακού Συνασπισμού » , κ. Ζόρζ Σάμπρα κατά διαβολική σύμπτωση εξελέγη σε αυτό το αξίωμα στις 22/04/13 , ημερομηνία απαγωγής των δυο επισκόπων. 
Πρόσφατα διαβεβαίωσε το Διεθνές Παρατηρητήριο (World Watch Monitor 24/05/13) : « Στη Συρία έχουμε χιλιάδες εκκλησίες και κανείς δεν μπορεί να δώσει ούτε ένα παράδειγμα εκκλησιαστικού διωγμού από μουσουλμάνους ... 
Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι οι χριστιανοί βρίσκονται υπό πίεση λόγω του θρησκεύματός τους...Ίσως να υπάρχουν σποραδικά ασήμαντα περιστατικά. Ας μην υπερβάλουμε... » . 
Ο Διεθνής Τύπος έχει άλλη άποψη σχετικά με την τύχη των χριστιανών και συνεχώς νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Βloomberg και New American (27/05/13), ένας « στρατηγός » του « Ελεύθερου Συριακού Στρατού », ο Αμπντέλ Χαμίντ Ζακαριά, εξήγγειλε την απειλή εξολόθρευσης των μειονοτήτων στη Συρία κατά τη διάρκεια συνέντευξής του την περασμένη εβδομάδα στον τηλεοπτικό σταθμό Αλ Αραμπίγια (μέσω Τουρκίας). Απείλησε ότι αν οι « δυνάμεις του Άσαντ κατορθώσουν να καταλάβουν την πόλη του Αλ Κουσσέιρ, τότε θα σβήσουμε από το χάρτη όλες τις μειονότητες . Δεν θέλουμε να συμβεί, αλλά θα είναι μια επιβεβλημένη πραγματικότητα για όλους. Θα πρόκειται για καθαρό σεκταριστικό αιματοκύλισμα ».
Η Οργάνωση για την υπεράσπιση των Ελευθεριών « Βολταίρος » αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι ήδη περισσότερoι από 80.000 χριστιανοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την στρατηγικής σημασίας πόλη Αλ Κουσσέιρ, για να διαφύγουν από τους Τζιχαιστές. Το New American επιμένει ότι « οι μειονοτικές κοινότητες και ειδικότερα οι χριστιανοί έχουν στοχοποιηθεί από τις δυνάμεις των ανταρτών. Αν υλοποιηθεί η απειλή της εξόντωσης τα αποτελέσματα θα είναι αδιανόητα. Το αίμα και η φρίκη δεν θα έχουν προηγούμενο». Ο αμερικανός γερουσιαστής Rand Paul προειδοποίησε τους συναδέλφους του ότι « με την ψήφο τους για παροχή όπλων στην αντιπολίτευση καθίστανται σύμμαχοι της Αλ Κάιντα.»
Η ορθόδοξη Εκκλησία είχε καταγγείλει από την αρχή της σύρραξης διωγμούς των χριστιανών και οι μαζικές εκκαθαρίσεις ξεκίνησαν από την πρώτη μέρα που ξέσπασε η κρίση.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.